Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 09. led 2015 14:44 #18771

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
muklik: Nojo,to máš těžký,když po volbách vyklidila ODS prostor na radnici i na kraji a Syrovátkovi nikdo nepřihrává státní a obecní zakázky jako donedávna - to je pak vidět i na financích do Tygrů. Jo,byly časy,kdy fungovalo "finanční kolečko" - Kittner-Syrovátka-ODS a tenhle pramínek přece jen malinko vyschnul.Ale i tak je Syrovátka za vodou a ani jeho vnuci asi nebudou muset chodit do práce. (s1) Nic ve zlém,ale teď to mají Tygři prostě podstatně krušnější,ale pořád jsou na tom asi líp než polovina klubů ELH.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 09. led 2015 14:43 #18770

• gazi44
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Třeba na střídavé starty přijde Kaberle nebo Tenkrát (s4) (s2) (s32)

Hlavní diskuze 09. led 2015 14:33 #18769

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
muklik: To se na to fakt podívej, dával vás tam jako příklad......To je celkem hustý to co píšeš (s12)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 09. led 2015 14:31 #18768

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak Varlata taky hlásí chřipku, kurňa a zrovna dneska bych jim ty tři body tak přál! (s3)

Hlavní diskuze 09. led 2015 14:30 #18767

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
2masoni: Bohužel jsem ten rozhovor neslyšel, ale možná vycházel z toho, co bylo v LBC loni. Co se týče rozpočtu, tak to vážně nevím, ale pro rodiče je to třeba letos tak, že platíme za 5. třídu 1500 měsíčně + 300 do šatny. Autobusem se jezdí jen na vzdálenější soutěžní utkání (jezdí dvě třídy současně). Na přáteláky, turnaje a soutěžní zápasy do 50 km je doprava vlastní. Stejně tak hradíme dětem i startovné, ubytování, stravu, rozhodčí (na nesoutěžních zápasech a turnajích), z výstroje nedostaneme ani pásku hokejky a ještě nosíme dětem do šatny puky, aby měly s čím hrát (nekecám).
Takže taková selanka tady zase nepanuje (s1)

Hlavní diskuze 09. led 2015 14:18 #18766

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
muklik: že by šéf ČSLH kecal? (s4) mluvil s Drtinovou o tomhle rozpočtu v LIB. to u nás jezdí kluci poloprázdným busem a rodiče (bohužel jen hrstka) za nima autama.

Hlavní diskuze 09. led 2015 14:16 #18765

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
muklik: úplně v pohodě, já ho taky neobhajuji!!! Téměř všichni jsme se shodli na tom, že je to vůl a hysterická narciska. To že neměl koule přijít na duel s Králem je fakt a o něčem to značí. To že má bohužel v něčem pravdu je taky holý fakt. To že měl i Holík v něčem pravdu je taky fakt i když už je asi zapšklý proti všem a všemu, ale on je legenda a do těch se nekope. To že jde celý náš hokej do kopru je taky fakt. Stejně to nemá smysl se dohadovat, protože ani já ani ty na tom nic nezměníme. Za svého tátu mladý Zacha nemůže a proto mu přeji a budu přát v jeho kariéře jen to nejlepší, jako všem ostatním co se o ta místa perou a snaží se probojovat a uspět.
Nejsmutnější na tom všem je, že místo sebereflexe a hledání nějakých náprav a změn které povedou ke zlepšení daného stavu se teď povede slovní válka mezi Králem a Zachou a budou se vytahovat králíci ze skříně, jako např, že Zacha je estébák a pod.
Místo toho aby se chytli za rypáky a začali pořádně pracovat ve prospěch celého Českého hokeje.
A už nebudu reagovat na jméno Zacha st. do konce života (s2)

Hlavní diskuze 09. led 2015 14:15 #18764

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Samozřejmě musíš být dobrej, ale pokud budeš každý den 2-3 hodiny na ledě, tak se to prostě někde v porovnání s ostatními hráči projeví (hlavně u dětí). A sám jistě víš, že od dorostu už výrazněji vstupují do hry i jiné faktory než jen talent a dovednosti, a to třeba výška, síla atd. A samozřejmě tatínkové. No a u mlaďase Zachy se to nakonec všechno sešlo.
Nějaké předpoklady samozřejmě mít musíš, ale není to alfa omega.
Typickou ukázkou "talentu" je pro mě Gula. Ptal jsem se jeho mámy, jestli byl Jirka od dětství talent a ona mi na to řekla, že byl takový průměr, ale prostě si to v pozdějším věku vydřel.

Hlavní diskuze 09. led 2015 14:04 #18763

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No a jinak Štindl-Zeman ???

Hlavní diskuze 09. led 2015 13:54 #18762

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
muklik: Malinko nesouhlasím...s průměrným talentem a pak tím vším se můžeš jako hráč vézt do určitýho věku.Řeknme tak cca do 7-8 třídy.V dorostech to pak začne hráčsky řídnout.a tam už musíš prostě bejt dobrej...a nebo mít tátu pana Zachu,bohužel... (s7)

Hlavní diskuze 09. led 2015 13:52 #18761

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
2masoni: Jo, to bejvávalo. Rozpočet je možná 20 mega (to fakt nevím), ale kde ty peníze jsou je mi záhadnou. Cca před rokem stouply ze dne na den příspěvky na téměř čtyřnásobek, dopravu máme většinou vlastní, turnaje si hradíme sami atd. Zkrátka zlaté časy skončily.
...a kaviár si děti na stadion vozí vlastní (s3)

Hlavní diskuze 09. led 2015 13:46 #18760

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
AlcoholBased: Víš, když ti někdo od narození bude vštěpovat a celý život tě utvrzovat v tom, že ses narodil na Marsu, tak tomu budeš věřit a bude ti to připadat jako jednoznačná věc a nikdo ti to hned tak nevymluví. A to samé je to i se Zachou a hokejem.
A co se týče jeho talentu, tak to těžko soudit, protože talent je jen cca čtvrtinou úspěchu a ostatní je dřina. A pokud tě někdo od mala bude bude drezůrovat, vozit z tréninku na trénink a z kempu na kemp, tak i s průměrným nadáním budeš vyčuhovat. Otázka je co to udělá s tvou hlavou. Proti mladému Zachovi nic nemám a přeju mu úspěch, ale starého Zachu prostě nemůžu kvůli jeho přístupu "překousnout".

Hlavní diskuze 09. led 2015 13:43 #18759

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased: Je to zvláštní, když pak doma musí nastupovat Jirka Šlégr... Ale věřím trenérům, oni musí vědět co dělají ....

Hlavní diskuze 09. led 2015 13:40 #18758

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Travis: Tak tomu fakt nerozumím!!! Necháme si tu Štindla z první ligy a do první ligy pošleme beka s extraligovými parametry....
tím se Štindla nechci vůbec dotknout, protože jsem ho viděl poprvé proti Olmiku a musím říci, že hrál opravdu dobře.
Každopádně mi je Jirky strašně líto, protože si to tady odmakal myslím hodně dobře a patřil k našim oporám!!!
Pokud není zdravotně zcela v pořádku a je nějak limitovaný, tak asi Kladno na rozehrání lepší než Most, ale vůbec se mi to nelíbí......

Hlavní diskuze 09. led 2015 13:31 #18757

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased: (s6)
nooo taky se mi to moc nelíbí ... Jirka sice v poslední době nepředváděl úplně optimální výkony, ale je to jeden z mála našich beků, který je dobrý na puku... ale myslím, že si Jirku můžeme v případě nutnosti kdykoliv stáhnout zpět, tak proč by se nám na Kladně před PO nerozehrál

Hlavní diskuze 09. led 2015 13:19 #18756

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
T101: (s12)

HC VERVA Litvínov uvolnila obránce Jiřího Zemana na hostování do konce této sezóny do Kladna (1. HL). Na oplátku získá z kádru Rytířů několik hráčů na možnost střídavého startu (v jednání). "Uzdravil se nám Gula, trénuje již Sklenička a do kádru během sezóny přibyli Frolo a Štindl. Takže vyvstala potřeba zúžit kádr obránců. Kladno projevilo o Jirku zájem, rozhodli jsme se ho proto uvolnit," vysvětluje generální manažer klubu ing. Robert Kysela

Hlavní diskuze 09. led 2015 13:09 #18755

• T101
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Jelikož patří Jirka Zeman mezi mé oblíbené, neudělal mi jeho odchod radost. (s6)

Hlavní diskuze 09. led 2015 12:44 #18754

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kozlíku,a já myslel že jedete na soutěž missák ČR.... (s7) (s2)
No a jinak tam osobně pozdravuj Zlatku a koukejte nějakej ten bodík dovízt zpátky...čus (s32) (s22)

Hlavní diskuze 09. led 2015 12:39 #18753

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Na cestě do Vítek. ...
Litvínov
Přílohy:

Hlavní diskuze 09. led 2015 12:11 #18752

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován

Moderátoři: veverka