Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 09. led 2015 09:00 #18731

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Z tou Šárkou ti nevim nevim, mě přijde, že se jednoho dne holka utrhla zjistila, že to dole ten ovladač zeměkoule není jenom na čůrání a bylo vymalováno!!! (s2) Každopádně to prostě musí být pakárna co si asi neumíme, nebo alespoň já neumím představit. Každý den ten dril s tátou který jí plánuje život minutu po minutě den za dnem rok za rokem. Pokud byla s ním v týmu, tak měla úspěchy a celkem stabilní formu. Je to asi ve všech sportech stejný, pokud chceš něco dokázat a dostat se na vrchol, tak prostě tomu musíš obětovat mnohem a mnohem víc než jsou jen klasické tréninky. Kdyby třeba nešel svojí cestou, tak bychom o nějaké Záhrobské do dneska nevěděli, ale to je to kdyby!
Každopádně jí to přeji z celého srdce a ještě mnohem více bych jí přál aby si to urovnala i v soukromí s tatíkem, to by pro ní bylo asi to největší vítězství.......a přál bych jim to oběma, protože i jako táta si celkem nedovedu představit takový stav co mají oni mezi sebou.
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 09. led 2015 08:53 #18730

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
fanouš: (s20) (s20) (s20) (s20) (s20) (s20) (s20) (s20) (s20) (s20) (s20)
To jsou ohromně moudrá slova.Jsi správný ČLOVĚK,dobrý táta,což se o Zachovi nejspíš říci nedá.A pokud jeho synáček "nestihl dostudovat ani střední školu",pak tedy pánbůh s ním po hokejové kariéře.Josef Hlinka byl také cílevědomý táta,hodně do hokeje Ivana dostrkal,protože Ivan byl do svých 13-15 let "obojživelník" a řekl bych,že byl v té době lepší ve fotbale.Ale Josef Hlinka postrčil Ivana tam,kde cítil lepší budoucnost - do hokejového klubu,který hrál už léta nejvyšší soutěž,zatímco ChZ fotbalová "jen divizi".A Pepa Hlinka udělal další fantasticky pedagogickou věc - vštípil Ivanovi potřebu udělat si školy,nejprve střední chemickou a pak tu VŠ ekonomckou. I kdyby Ivan skončil s hokejem totálně,byl existenčně zabezpečen,stejně jako většina jeho vrstevníků.(V.Macholda,Ulrych,Jan Vopat a další).A hle ! Hlinka-otec vůbec nezdeformoval mládí Ivanovi a PŘESTO SE IVAN DOSTAL DO NHL A VÁLEL ZA ŠPIČKOVÉ KLUBY. Copa,copa ??? Že by ten "zázračný návod na úspěšnost" nebyl úplně nutný ? Jak to tu napsal Fanouš - na místě starého Zachy bych se bál podívat do zrcadla,abych se nepoblil.Ale každý máme právo na své priority,každý vidí jiný význam v úspěchu za každou cenu ve srovnání s tím být úspěšný a přesto se nestat ROBOTEM. A já jsem moc rád,že v Litvínově jsme roboty neprodukovali,že i ti nejúspěšnější hokejisté ZŮSTALI NORMÁLNÍMI LIDMI. I proto musím mít rád svůj rodný kraj,svůj Litvínov,protože tady zaplaťpánbůh zatím vychováváme hokejisty s lidskými vlastnostmi.

Hlavní diskuze 09. led 2015 08:44 #18729

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: No jasně,přičuchla si a už to jelo...Hormónek je hormónek...Já ze samorostů (s22) Jarouška Džej Džej 98...Nechceš mi přivézt na košt pravý olomócký...?

Hlavní diskuze 09. led 2015 08:43 #18728

• Rádě
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
fanouš: Souhlasím s tebou i Duchym. Měli bychom téma Zacha opustit, naše debata se dostala do slepé uličky. Souhlasím i s další tvojí myšlenkou: vychovat ze svých dětí šťastné lidi. To je důležité a až potom se kouknout jestli u toho hrají hokej, na piáno, jezdí na koni nebo sedí u počítače. Ovšem být dobrým vychovatelem je po čertech těžká profese, protože na ni neexistuje jednotná metodika. (s3) S tím se prostě musíme poprat každý po svém. (s32)
cesta je cíl

Hlavní diskuze 09. led 2015 08:04 #18727

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: K Zachovi ani slovo už, ale u Te Šárky. A dál? Jak se u chlapů říka za vším hledej ženu, tak u ni muže. IX i "obyčejných" vztahu domrvila dráha polovicka. Já ze samorostu mam nejraději Janicu Kosteličovou....
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 09. led 2015 07:52 #18726

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Rádě: Koukám,že se tady dostáváme do nějakých podivných sra-ek,ve kterých to není moc dobrý.Velmi si vážím lidí,kteří umí svojí profesi a jsou v ní úspěšní,dobří.A je mi jedno,jestli je to např. popelář,pekař nebo doktor medicíny.Starýho Zachu neznám,do ms U20 jsem o něm slyšel možná 2x ?Moje soudy směrem k němu jsou opřeny o veřejnej dopis,kterej na svaz napsal.Ok říkám si.Jsem taky kritik všeho špatného,s čím nesouhlasím.Ale pan Zacha zašel až moc daleko ALE HLAVNĚ ZE VŠEHO KOLEM NĚHO SÁLÁ NEUVĚŘITELNÁ SAMOZAHLEDĚNOST do syna,arogance a egoismus v sobě sama.A tohle rozhodně není dobře.Taky jsem vychovával syna,kterej se věnoval a věnuje hokeji.Nikdy nebyl a nebude tam,jako ml.Zacha...Třeba jsem udělal chybu a nešel jsem cestou,jakou šel starej Zacha.A třeba jsem tu chybu neudělal.Blil bych totiž sám ze sebe,a co víc,blil by i kluk ze svýho táty...A to jsem nikdy nechtěl.
Jak koukali a koukají lidi kolem mladýho(třeba spoluhráči z dětství,nebo teď v Kanadě,nebo repre) na něj,když ví,že mu cestičku vyšlapával a stále šlape fotr?Víš kolik kluků mohlo být herně na tom líp,než byl a je Zacha?Je vůbec mladej Zacha šťastnej a spokojenej?Nebude z něj hajzlík člověk?Nešťastnej?Mě to teď nutí napsat přirovnání k lyžařce Záhrobský a jejímu vztahu s tátou.Taky šel proti všem vlastní cestou.Ano,udělal z ní šampionku...a dál?Všichni o tom víme,jak to pokračovalo.A holka až teprve teď,na starý kolena,navazuje na to,co v ní bylo...Ne,nebude to mít mladej Zacha v životě jednoduchý.
Osobně ani jednoho neznám.Píšu tady reakce jen jako řadovej čtenář,divák,fanoušek sportu...A taky jako táta...hawgh

Hlavní diskuze 09. led 2015 07:14 #18725

• TomKom06
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Pánové, zbytečně pana Suka nenapínejte. Je nesmysl se ptát v Liberci na Zachu, když je to VelMezák, příp. brňák. Do Libe přišel až v roce 2010, když nebyl spokojen s hokejovými podmínkami v Brně, do té doby hrál mladý Zacha za MD Komety. Jinak malé historické okénko propagátora Kamevédy:

Stb Zacha

Hlavní diskuze 08. led 2015 22:23 #18724

• Rádě
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Ještě jednou, ale už opravdu naposledy hodím své vidle do debaty o repre 20, respektive o následných událostech. Můj svět není jenom černý nebo bílý, ale snažím se, aby v něm bylo co možná nejvíce barev. A protože jsem až do této chvíle o Pavlu Zachovi nevěděl zhola nic, trochu jsem se na něho "podíval", protože se snažím být dalek rychlých a jednoznačných soudů. Víte o tom, že je velkým propagátorem Kamevédy? Jde o novou metodiku výchovy velice úspěšných dětí. Základním principem této metody je: nejprve odhalit pro co má dítě talent a potom ho následně rozvíjet s využitím nejnovějších poznatků ze všech sfér, které souvisí s výchovou dítěte. A největší důraz je kladen na potřeby dítěte. V žádném případě to není o ukojení potřeb neúspěšných rodičů. Jde o velmi zajímavé čtení. P. Zacha se snaží své získané zkušenosti a dovednosti s úspěšnou výchovou svého syna předávat dalším a to u nás není zrovna obvyklé. Po dvouhodinovém studiu Kamevédy se mi zdá, že spolu se synem musel při jeho výchově ujít opravdu dlouhou a těžkou cestu, musel se toho spoustu naučit. Jestli jsem vše pochopil správně, tak jeho cestou je využit každé příležitosti k rozvoji svého dítěte. Nezajímají jej výmluvy a polovičatosti, jde přímo na komoru, nezná slovo nejde. To se dá lehce zaměnit za egoismus, sebestřednost. (s32)
cesta je cíl

Hlavní diskuze 08. led 2015 21:54 #18723

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Duchy: To souhlasím,co naděláš,ostatně znáš ten pořad z E2,dnes se podíváme zpátky do......... (s2)

Hlavní diskuze 08. led 2015 21:45 #18722

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Mogul71: Jako je vtipný co jsme probírali v Nudli....

Hlavní diskuze 08. led 2015 21:42 #18721

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
No tě péro tady to teda ale jede (s2)

Hlavní diskuze 08. led 2015 21:29 #18720

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Mám tep 146 bohužel... jinak z kouknu jindy (s3)

Hlavní diskuze 08. led 2015 21:21 #18719

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Honza: jojo to se ti nedivím, jen se připrav na to, že to v neděli budeš mít stéreo to Litlínof do do toho!!!! (s2)

Hlavní diskuze 08. led 2015 21:15 #18718

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased: Nemusím vidět všechno (s5)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 08. led 2015 21:02 #18717

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Suk: Ještě jednou pro méně chapave. Zjisti si co pan Zacha dělal ať ho můžeš nazývat neuspesnym. Pak si zjisti odkud Zacha je a zjistíš jestli má cenu se ptát panu z Liberce.

Hlavní diskuze 08. led 2015 20:59 #18716

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Honza: Už jsou tuhošky a těší se na neděli asi vezmu obě, kdybys viděl co ta malá vyváděla doma že nešla taky...... (s2)

Hlavní diskuze 08. led 2015 20:53 #18715

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Duchy: Nějak si asi nerozumíme (s2) Já tedy znovu,těm opravdu nejméně chápavým jedincům, opakuji - Mně stačí přečíst si několik rozhovorů s kýmkoliv,abych pochopil,jaké mají názory,jaké smýšlení,jaké uznávají hodnoty.A pan Zacha uznává(soudě podle jeho článků) jen hodnotu svého ega.A když se zeptám druhého nejvyššího pána Tygrů,který už má přes 70 let,který zná v Liberci a okolí každého bývalého i současného hokejistu OSOBNĚ a on mi řekne,že Zacha nikdy žádný hokejista nebyl,tak mu musím věřit.A z toho,co prohlašuje Zacha, egocentrismus přímo srší.Je mi líto,že to někteří méně chápaví jedinci nevidí,ale to je jejich problém.Apropos - kterou hokejovou soutěž jsi hrál ty,když každou chvíli do mě kopeš,že jsem hrál "jen krajský přebor" ? (s3) Tys musel hrát přinejmenším dorosteneckou ligu,nebo dokonce v KHL,co ? Na NHL Tě ale opravdu nešacuju. (s2) Jinak-budu Ti vděčný,když si nebudeš všímat mě a já Ti svatosvatě před desítkami svědků-účastníků diskuze slibuju,že si Tě taky nevšimnu.A pokud půjdeš na starší stránky dnešní diskuze,tak snadno zjistíš,že já jsem Tě nekomentoval,že ses rozhodl provokovat Ty mě a ne naopak. Přeju Ti krásný klidný večer. (s17)

Hlavní diskuze 08. led 2015 20:50 #18714

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Duchýno, Fanouš má pravu, stačí nereagovat (s5)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 08. led 2015 20:46 #18713

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
DUCHÝÝÝÝÝ....
Ale né voe,jsi vedle...Tvoje otázka 18678 je prostě mimo mísu,protože moje odpověď 18675 byla poznámkou na Travise a jeho konstatování 18674...No a teď zapoj mozek,koukej si to nastudovat,ať se alespoň pisl přiblížíš numeru 146,aby jsi tady mohl vést rovnocenej dialog...Teda jestli i rozumíš,Ivánku,kamaráde... (s2) (s2) (s2)
Jinak o cestě do města syrečků vím,přilít pták a vypípal to...škoda,mohli jsme kout plány.. (s3)
ps.A pamatuj na mou radu onehdá...nečti a nereaguj...koukni na mě,tep 88 v klidu,koutek souměrnej(teda zatím)...

Hlavní diskuze 08. led 2015 20:41 #18712

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
beda09: Kolik dáte,když Vám necháme dva body ? (s3) Apropos-ve které části Ostravy bydlíš ? Mám tam desítku dobrých přátel. (s20)

Moderátoři: veverka