Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 03. led 2015 17:16 #18323

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: No, na tomto je jasně vidět, kde je český hokej. Na postech kapitánů a lodivodů českého hokeje (ať už svazového nebo klubového) dřepí lidi, kteří ztratili naprosto soudnost, jsou naprosto mimo realitu a hlavně nemají žádnou vizi, jak to posunout ke světové špičce, která nám velice rychle utíká. Jména - Král, Lener, Přerost, Řezníček, Halas, Holý - to je záruka zničení toho, co tu léta budovali Gut, Holík, Hlinka, Augusta a mnozí další skuteční odborníci. Přerost mi svými kecy a svým trenérským (ne)uměním notně připomíná Bílka ve fotbale. Ani v jednom zápase nedokázal zareagovat na vývoj zápasu, nedokázal dát dohromady skutečný tým a nedokázal dát hře žádný systém. O tom, jak aplikuje své "trenérské dovednosti" nejlépe vypovídají naše přesilovky.
Ačkoliv jsem tomu nechtěl moc věřit, vypadá to, že Rusové skutečně utkání s námi odehráli na půl plynu a u nás po tomto jednom zápase nastal pocit, že jsme už mistři světa. Slováci s Bokrošem nás těžce vrátili na zem a ukázali nám, jak hraje tým a ne 20 individualit. Včerejší obrázek hry přesně připomínal utkání se Švýcary, kdy my jsme tam sice lítali, ale Slováci hráli. Nebyli jsme lepší vůbec v ničem - nevyhrávali jsme osobní souboje, naše obrana byla děravá jak ementál, neexistovala střelba, útočné akce byli jen na náhodu a vždy do plných, přesilovky byli za trest a paradoxně největší šanci jsme měli při oslabení. Slováci měli v 1. a 3. třetině daleko více šanci, my jsme měli jakous takous převahu jen v prostřední části.
Ukazuje se stále a znovu, že kluci ze zámořských juniorek jsou mnohdy horší než z Evropy, v juniorských "bum bum" ligách v Kanadě a USA naprosto rezignují na kombinaci a nedokážou svoji hru přizpůsobit týmu. Podívejte se na výsledky 16ti nebo 17ti-letých výběrů, kteří se pod vedením Reichla a Arnošta dokáží vyrovnat stejně starým Finům, Švédům, Rusům.
Lener tady chtěl neustále zavádět švédské poznatky, ale ten první a nejdůležitější - tedy hráči budou do 21 let v Evropě a pak mohou jít do NHL a pokud odejde dříve, pak nebude nominován do mládežnických výběrů - ten je nejdůležitější. Stačí se podívat, kolik stovek talentovaných kluků odešlo v 15-16 letech do zámoří a ve dvaceti se plácaj v nižších soutěžích a při návratu do Evropy nejsou schopni hrát ani ELH.
#JFP64

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 03. led 2015 17:08 #18322

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Alexi: No zase nemůžeme změnit všechno...Mladí rozhodčí tady jsou,spíš to chce vyhodit ,,starýho"Halase...Mladí hráči že nám odchází?Tomu nezabráníš,pokud meuděláš reorganizaci soutěže a změny u věkový kategorie juniorů.Do čela hokejovýho svazu to chce opravdovou perzónu,kterejch u nás v republice zase až tolik není.Buď už jsou to dědečkové,nebo to sice byli výborní hokejisti,ale asi by nebyli dobří špapaláši.Mě na tenhle post napadá Hašek...Lener ven,Přerost ven...Pro příklad pár věcí,kterým nerozumím...Mladší dorost,starší dorost,junioři-mají odlišný způsob závěrečných zápasů o mistra ČR...PROČ??Pár let zpátky hráli naši kluci (tuším že ml.dorost) o titul.Hrálo se formou turnaje nejlepších 4 týmů,my prohráli se Zlínem a hrálo se ve Vítkovicích...Docela to mělo úroveň.Potom se to už za PODPORY LENERA hrálo ve Velkých Popovicích...Blil bych...Stadion krásnej,že Bílina je při vší úctě vedle toho velestánek z NHL...Peklo,pohár předával Lener...Teď naposledy junioři?Každý kolo se hrálo na jinej počet zápasů,závěrečný finále pouze na 2 víťězné...A ZASE SE PTÁM,PROČ???Nekoncepce,chaos,bezvládí...Lener ven!!!

Hlavní diskuze 03. led 2015 16:50 #18321

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
CíbaSKS: No mínil jsem to tak, že zde se nejednalo o rozhodující zápas, který rozhoduje o úspěchu a neúspěchu. Jinak mě výkony NJD také moc netěší. Bohužel při současném složení a hře mužstva je jejich postup do play of vysoce nepravděpodobný. Letci na tom nejsou o mnoho lépe.
#JFP64

Hlavní diskuze 03. led 2015 16:10 #18320

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
fanouš: Náš hokej potřebuje změny jinak nepřežije. Chybí nám mladí trenéři a i rozhodčí. Pokud nám budou utíkat naši hráči do zámoři jako Zacha tak se nepohnem. I vedeni svazu je strašné. Právník ho vede a nehokejista Lener dělá šéfa a poradce. Víc netřeba dodávat. Snad ještě Ružů a výběr hráčů na Rosno cup.

Hlavní diskuze 03. led 2015 16:06 #18319

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
marty69: Já se zase až tak nedivím...První minuta a Most už na Kladně prdí... (s8) ..To asi bude oblož...
KOZLÍKU KOZLÍKU,jsi tu??????????????

Hlavní diskuze 03. led 2015 16:04 #18318

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: No a čemu se divíš, vem si jak dlouho se u repre držel Hadamczik. Když jeho nadřízené tvoří banda neschopných nýmandů tak se tam další nýmand taky udrží, protože jednooký je mezi slepými Králem.

Hlavní diskuze 03. led 2015 15:59 #18317

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: V poho,hlavně že vítejme zpět...Dneska všichni co mají rádi zábavu,tak ve 20.00 ms šipky...Dva největší mazáci proti sobě o postup do finále...
Jinak jsem se málem udělal nad výrokem Přerosta:Slováci měli v podstatě dvě velké šance které obě proměnili...To je vůl,ještě je trenérem?? (s15) (s15)

Hlavní diskuze 03. led 2015 15:38 #18316

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
pavelpe: To mě to trápí... ale už jsem si zvyknul,je to nehorázná bída, dneska proti Phi to bude asi podobné (s6)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 03. led 2015 15:13 #18315

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Unihoc10: To se stane (s3) hlavně že se jede zase
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 03. led 2015 14:56 #18314

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Unihoc10: Super a hlavně,že jedem zase. Zvykl jsem jsi na to patří to ke klubu.

Hlavní diskuze 03. led 2015 14:51 #18313

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Omlouváme se za dnešní nedostupnost stránek, problém byl způsoben neplánovanou údržbou serverů. Pevně věříme, že už se to nebude opakovat. Děkujeme za pochopení (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 03. led 2015 01:25 #18312

• ota rakosnik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Za mě dnes rozhodly dva faktory. Bokrošovo Slovenský beton alá Zlín. A bohužel naše nepřesnosti, když už se rodilo nějaké naše přečíslení.

Hlavní diskuze 03. led 2015 01:20 #18311

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
No a co, můžeme se aspoň zcela soustředit na Chezu.
Tenhle tým měl rozhodně na víc.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 03. led 2015 01:18 #18310

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
No přepínám na Jágra a spol. To bude také zoufalství, ale alespoň mě nebude tolik trápit.
#JFP64

Hlavní diskuze 03. led 2015 01:17 #18309

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hotovo,konec a balíme...Výborně Svoboda,špatně Přerost...Opakuju Přerost+Lener ven .Gratuluju Slovákům,my zpátky na zem.Tam kam patříme...dobrou

Hlavní diskuze 03. led 2015 01:15 #18308

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jak jsme byli šťastní, že jsme dostali Slováky. Kanada by si s náma vytřela řiť, ta by ty naše chyby vzadu využila víc než Slováci.

Hlavní diskuze 03. led 2015 01:14 #18307

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Suma sumarum jediný povedený zápas za cely turnaj je obrovská bída ... Pro mne je vystoupení naši dvacítky velkým zklamáním ...

Hlavní diskuze 03. led 2015 01:13 #18306

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jan Hron: Myslel jsem to tak že hoříme vzadu...

Hlavní diskuze 03. led 2015 01:12 #18305

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hotovo. Jak řekl Antoš: kde byli obránci? Slováci těch šancí měli taky dost.

Hlavní diskuze 03. led 2015 01:12 #18304

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
a je konec (s14)

Moderátoři: veverka