Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:57 #18283

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Už se těším na pěkný hokej a výhru juniorů !
Černožlutý stařec

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:51 #18282

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
2masoni: tak z kaufu, nebo tesca bych určitě nebral. Maj jiný rozměry "dablů a triplů" . Si to doma natrénuješ, přijdeš do knajpy a jsi v řiti... (s2)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:49 #18281

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
2masoni: No po těch dvou vzájemných zápasech se obávám, že tento nebude o moc jiný (s4)

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:49 #18280

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hornet: Fantazie, taky sleduju od zacatku a ta atmosféra hlavne mezi jednotlivými sety je naprosto uzasna... Já už si tu melodii broukam i doma pres den, strašné me nabíjí :-D Semifinále Barneveld vs. Taylor by byla opravdová lahuudka a vzpomínky na zápasy dvou asi nejvetsich rivalu

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:47 #18279

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
fanouš: nebudeš to umět počítat? si kup elektronickej terč. ten počítá sám. v tesku nebo kauflandu se to dá, při troše štěstí, koupit do pětičenta.
jinak od paní DK dorazily obrázky - moc hezký (ale to ty víš (s1) ). DÍKY

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:42 #18278

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
Hornet:

Hornet napsal: Tak na kom se ta Slávie zase chytí? (s5)

Na tři body už prej čekají 7 týdnů. Tak nevím, v neděli. Mám, nemám? (s15) (s15) (s15)

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:35 #18277

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jo jo kucí,je to paráda!!!!Asi budu kupovat sisal terč+šipky...Ma PKH je fajn krámek,co?Akorát to nebudu umět počítat jak tadyty maníci tam...ps...a samosebou házet,to dá rozum...KOZLÍKU taky teď fandím van Barneveldovi...Terč cca 1550,kruh kolem cca 1300,šipky TAYLOR cca 1500...to de...oproti lapačce a betonům (s2) (s2)

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:30 #18276

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: jj, atmosféra bývá parádní (s1)

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:29 #18275

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Jj , taky koukám sleduju to od začátku MS . Je to každý rok kolem Vánoc . Také fandim Taylor a Barneveld . Taylor to pěkně otočil . Z 2:3 na 5:3 . Minulé kolo taky Taylor otočil skoro s prohranýho zápasu . Je to legenda šipek .
Litvínov

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:26 #18274

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
fanouš: ten Taylor je jmenovec jednoho našeho fanouška. Dokonce jsou ze stejný vesnice. "Letos" už byl na dvou zápasech...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 02. led 2015 22:13 #18273

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak mám předehru před haky,na SPORT 1 sleduju ms v šipkách...Neskuteční borci,skvělá atmosféra a výborně komentováno od lidí,co tomu rozumí...doporučuju..Můj koník je dědek TAYLOR,ale nerozumím tomu...

Hlavní diskuze 02. led 2015 21:10 #18272

• Jirik07
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • CHEZA!!!
Unihoc10: Ahaa, omlouvám se. Kilometrovník mě nenapadnul. Jde mimo mě, jezdím zřídka. Ale díky (s20)

Hlavní diskuze 02. led 2015 21:07 #18271

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak na kom se ta Slávie zase chytí? (s5)

Hlavní diskuze 02. led 2015 21:05 #18270

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Jirik07: Kolikrát se ještě někdo zeptá, stránky nejsou jen forum... (s23)
www.ropaciontour.c...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 02. led 2015 20:55 #18269

• Jirik07
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • CHEZA!!!
Zdravím, může mi někdo prosím poradit. Chystám se v neděli na Slavii, jaký sektor je pro hosty nebo v jakým sektoru obvykle bývá náš kotlík (s32) (s1) Děkuji

Hlavní diskuze 02. led 2015 20:23 #18268

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: No jo, tak juniorskej šampionát je vždycky oku lahodící. To ještě není tolik svázaný taktikou, je to živelný, hodně tam lítaj a ještě na tom úzkém kluzišti... To se vždycky kouká moc hezky.
#JFP64

Hlavní diskuze 02. led 2015 20:10 #18267

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Co se týká Divocha,je to pro Most strašná škoda...On je takovej jakej je.Každýho zjebe a jeho slovo má svou váhu.S ním Most hrál úplně jinej hokej.Pak šel na měsíc do Plzně a hořeli...Samosebou tím,jakej byl hráč,se s ním vezli ostatní kluci v lajně.A Smoly od tý doby,co odešel,je poloviční...Nemá k sobě hráče,co měl...bohužel pro něj...
Večer se těším na dvacítku.Nějak se mi ten polosplašenej hokej líbí...fofr,nasazení a hodně gólů...

Hlavní diskuze 02. led 2015 18:52 #18266

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Co se týká beků s Tebou i s Duchym naprosto souhlasím. Nerozumím dost dobře tomu, proč při zranění Sklendy a Guliče Kokeše nepustili na led. Tomu opravdu nerozumím - možná v tom je jeho složitější povaha, jak si mi minule psal. Vidím jeho růst v Mostě, mám pocit, že si to srovnal v hlavě, vidím, že nic neojebe, jde do soubojů, snaží se své hře dát i tu nadstavbu v podobě střely, rozehrávky, podpory útoku. Podobně je na tom i Hora, ten má trochu smůlu, že mu chybí centimetry a kila (i když proti loňsku bych řekl, že zesílil). Mě se líbí i Mára Baránek. V tomhle případě naše trenéry trochu nechápu.
U těch útočníků - já ti nevím. Když jsem viděl Smolku-Jurčíka-Šrámka v ELJ, byli to pro mne po dlouhých letech kluci, u kterých jsem měl pocit, že je tady dlouho neudržíme. Hráli fantastický hokej a nebyla v ELJ lepší lajna. A co nyní? Ondra hrál vloni vedle Piroše dobře, ale co je to platné, když v 52 zápasech dá jeden gól. Když hráli Písařík se Smolkou v Mostě s Divíškem, hráli dobře. Já nevím, ale nevidím jinou možnost než že si ta místa v Litvínově musí vybojovat nasazením, produktivitou.
Jinak dvacítce přeju postup, budu jim držet palce, jen jsem podotkl, že neradno kohokoliv podceňovat. Chci věřit, že to kluci neudělají a Slováky porazí. Jako tým jsou bezesporu lepší, individuality máme větší, takže GO CZECH GO a zahrajem si o medaile.
#JFP64

Hlavní diskuze 02. led 2015 18:34 #18265

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Ale jo.Já neříkám,že mé názory nejsou diskutabilní a že jsou jediné správné.Naopak - já tu rád diskutuju a nechávám se poučit,upozornit na své omyly atd.Jsou to - a na tom se asi shodneme - naprosto neporovnatelné doby a každá generace se potýká s jinými překážkami. (s20)

Hlavní diskuze 02. led 2015 17:52 #18264

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Uvidíme,jak večer...Budu to sledovat a samosebou držet palce!Jak jste tady dneska měli debatu,četl jsem jí poctivě a malinko jsem ti chtěl zareagovat na větu,kde přirovnáváš přístup hráčů Gerháta,Majdana Kokeše,Baránka a naproti tomu naší 4 lajnu+Smolyho...Ono se to ale nedá až tak přirovnávat nebo porovnávat doslova...První dva jmenovaní na ledě byli vidět a dřeli.Pamatuju na jeden zápas Geryho za juniory a taky byl vidět.Dřel,potil triko a makal.Naplno.A o tom to je.Víme všichni,a i já se na to dost připravuju,že stačí od někoho necitlivej flus kterej si dotyčnej přečte a v lepším případě zamrzí.Nemůžeme porovnávat např.Smolku s Majdanem.Jsou to odlišní hráči.Smoly je strašně,opravdu strašně slušnej a hodnej kluk.Jestli někomu přeju úspěch,je to právě on.Ale typově je to hráč,kterej někoho k sobě musí mít.Není to plejer co veme puk a všichni koukají.On je střelec,koncovej hráč.Má to těžký.Není to hokejovej bojovník co lítá a bum bum..Nemůžou se porovnávat navzájem všichni mlaďoši herně.Ano,přístupem,prací v tréninku a nasazením v zápase.
Dneska jsem mluvil s klukem,co loni byl v juniorech jedním z nejlepších hráčů.Ptám se ho na Kokýna...a on:víš,Kokýno je jinde.Ikdyby hrál za juniory na půl plynu,herně a přehledem ve hře je prostě absolutně nejlepší...Strčí do řitě i Baránka,Cvrka...-takhle to doslova říkal...
A zase jsme u toho.proč tady Kokeše nezkusí nechat hrát,proč máme ze II. ligy nějakýho Brňáka??

Moderátoři: veverka