Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 20. pro 2014 17:51 #17515

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak to je bomba diskuze (s1) (s1) .Záruba-Pospíšil...No jak měl LEJNO z tohoto klinče odjet?? LEJNO je v tom absolutně nevině...A vyvrcholení - LEJNO bude brzo zpátky na ledě... (s2) (s20)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 20. pro 2014 17:45 #17514

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Haló,haló...neumřelo se tady??? (s14)

Hlavní diskuze 20. pro 2014 09:27 #17513

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tohle téma uz se tu preci probralo tolikrat. Za nasich mladych let proste nebyly skoro zadny lákadla. Teda když pominu zensky tak nak od puberty. (s2) Dneska je uplne jina doba, o hodne vic uspechana. Pro deti tolik lakadel kolem, tak proc by se měli trapit nekde na treninku. A hlavne vsudepritomna lenost něco delat.

Hlavní diskuze 20. pro 2014 00:35 #17512

• Martin
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
www.ceskatelevize.... Albi v síni slávy (s20) Malý krok pro fanouška, velký skok pro Litvínov! :-) (s20) (s32) (s31)

Hlavní diskuze 19. pro 2014 23:58 #17511

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
pavelpe: jo, tak s tímhle teď souhlasím do posledního písmenka.
vono je to těžký. někdo má prachy, ale nemá ten čas. jinej má spoustu času, ale nemá zase ty prachy. a těch co mají obojí a ještě je to baví, těch je fakt dost málo.

pravdou je to, že spousta rodičů na to kálí - fanouš potvrdí (s3) . před třema rokama nás na zápase bylo cca 20 dospělejch, fandilo se, byla sranda, kluky jsem bral všechny jako vlastní. dnes nás s klukama jezdí 3, max. 4 rodiny... při domácích zápasech někteří celej mač prosedí v kantýně s cigárem u huby...

Hlavní diskuze 19. pro 2014 23:53 #17510

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
fanouš: ahoj, teď jsem se úplně ztratil... co je špatnýho na betonech pro třeťáka (29") za 6500,-? byly to STA.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 23:36 #17509

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Suk: Tak pokud máš pocit, že jsem nějaký pracháč, tak se velmi mýlíš. Každej den chodím do fabriky už 30 let a to, co tu spoustu lidí zabíjí, je nechuť ke vzdělání a nechuť k práci. Onehdá jsem byl se starší holkou v zóně Joseph, aby mohla nastoupit do fabriky. A byl jsem hodně znechucen, když jsem se bavil s tou holkou na personálním a ta si mi tam stěžovala, že otevírají novou linku a potřebujou 100 lidí a nemohou je sehnat. Ale myslím, že tohle fórum není o sociálních diskuzích a tak to ukončím. Ano je dost rodin, které žijí z ruky do huby, je ale také dost rodin, u kterých je to trochu jinak. Bylo by to na několik obsáhlých příspěvků a to nechci.
#JFP64

Hlavní diskuze 19. pro 2014 23:29 #17508

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
2masoni: Betony za 6500 je nesmysl kupovat,už bys chlape tohle měl vědět... (s3) ...Od našich cca 5ti let jsme betony měli dvě sezony.Měl jsem kliku,že gólman rychle nerostl.(v tom případě bys měl pravdu).První naše betony byly Lousville,5-7 let...Pak jsme nechávali šít mírovky u STA-betony,rukavice,vestu...Takhle to šlo do dorostu,pak už byl Vaughn.(STA údajně bolela ruka v lapačce).Od týhle doby co sezona-to rukavice,betony pořád držely dvě sezony,ale opravovaly se...teď CCM,už je to jinde,no... (s3)...

Hlavní diskuze 19. pro 2014 23:24 #17507

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
2masoni: Jo musím souhlasit, ty prachy jsem podcenil, ale jinak si stojím za svým. Když vidím za barákem 12ti-letý spratky, jak tam hulí a chlastaj, když vidím každou chvíli blbce s mobilem za 10 táců a sluchátkama, kterej má pocit, že spolknul svět, hadry má za dalších deset táců atd, když přijdu k někomu dělat počítač nebo notebook pro dítě a vidím, že má doma mašinu za 15-20 táců a neumí ji ani zapnout, tak co je lepší? Dát prachy do sportu nebo do tohodle.
Jinak s Tebou souhlasím, je to o čase, který tomu věnuješ ty a tvoje dítě, je to o cílevědomosti a disciplíně, kterou bys měl dítěti vštěpovat. Vím, jak to bývalo za totáče, taky jsem byl v žákovských týmech Mostu 1973-79. Ale taky si pamatuju, jak se mi kolikrát nechtělo ráno v 5 vstávat a táta mě bafnul za flígr a dokopal mě na trénink, pamatuju si, jak nám trenér kontroloval žákovský a jak jsem za blbý známky klikoval. Byla to jiná doba a nechci to srovnávat. Ale ta pohodlnost, nechuť rodičů a dětí si občas něco odepřít, ta snaha dítě často omlouvat, to je to, co mě štve. On pro mě byl trenér druhej táta a respekt jsem k němu měl obrovský.
A dneska? To není jenom v hokeji, vidím to ve škole, kam chodím občas učit, vidím to na kroužku, který vedu, vidím to u mladých lidí velmi často v běžném životě - respekt k nikomu a ničemu, hulvátství, "alkoholové hrdinství" a podobně. Takže nesvádějte prosím vše jen na peníze a děcka prominentů. Ano jsou tam tyto aspekty, ale dost často je to o něčem jiném - pohodlnosti, lenosti, nedostatku disciplíny a pokřiveného žebříčku hodnot.
#JFP64

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:53 #17506

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
pavelpe: no, s velkou většinou tvých příspěvků lze souhlasit. ale sezonu za 10 - 20 tisíc malýmu hokejistovi nezajistíš. za 10 ani náhodou (jen příspěvky jsou min. 6 tisíc). za 20 horko těžko. reálně mezi 30 - 40 tisíci. kupovat použitou výstroj? nesmysl. použitý brusle po jedný sezoně bych klukovi na nohy nedal. to ať radši sedí u počítače... jestli nesouhlasíš, tak si jdi zabruslit v cizích bruslích... o tom ostatním by se dalo uvažovat. koukni na aukro, za kolik se tam prodávají použité hokejové věci. za pár stovek, protože to nikdo nechce. tyhle věci se dnes nevyrábí tak aby vydržely několik let. ve sklepě mám po klukovi betony hraný jednu sezonu ve třetí třídě. jsou skoro jako nový. stály 6500,- a nikdo je nechce ani za 1500... od čtvrtý třídy co sezona, to nový betony - dýl nevydrží!
tady ale až tak nejde o peníze. tady jde hlavně o čas, kterej tomu musí rodiče obětovat. kdo v tom "nejede", nedokáže si to představit. za mých mladých let mi rodiče nevěnovali ani minutu. ráno jsem nasedl do busu a večer se vrátil. v pořádku. dnes? všude s dětma jezdíme. trenéři na ty kluky se*ou. nezajímá je, kde kluci, v případě turnaje, jsou mezi zápasama. nezajímá je, jestli ti kluci mají čepice aby nenastydli, nezajímá je, jestli a co kluci jedli a pili. nezajímá je, jestli mají kluci všechno sbalený. trenéři přijdou do kabiny jako poslední a z kabiny odchází jako první. za mně něco nemyslitelného...

p.s. koukám, že než jsem to napsal, tak jsem se na "hodnotě" sezony shodl s muklikem.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:45 #17505

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Ale vždyť Ty říkáš totéž,co já ! (s2) DNES musí rodičové sáhnout do kapsy docela hluboko,TEHDY jsem sportoval v podstatě ZADARMO. Musel jsem si koupit PRVNÍ HOKEJKU.Když jsem ji zlomil,dostal jsem už od klubu jinou.Výzbroj ani tenkrát nebyla NOVÁ,fasovali jsme tu,co někdo před námi nosil,ale byla ještě bezpečná a poměrně čistá,i když dnes bych si to na sebe asi nevzal. (s3) 10-15 tisíc na sezónu ? Člověče,moje sestřenice si ode mě půjčila kdysi blbých 8000 Kč a dodnes by mi nebyla schopná vrátit ani tisícovku,tak jsem ty peníze dostal od jejích příbuzných.Sestup na zem,kamaráde ! Mezi námi žijí stovky a tisíce dětí,které nemají na to,aby si mohly nechat zaplatit ani 10.000 Kč za rok. Jsou tu rodiny,které žijí z ruky do huby a je jen naším štěstím,že jsme na tom nesrovnatelně lépe.Ale co tedy s takovým "cikánětem",jehož tatík neplatí alimenty své bývalce,ta se živí s vypětím sil,aby dala klukovi na obědy ve školní jídelně a přitom je ten kluk talentovaný jako "Ivan Hrozný" ? A věř mi,že "tehdy" by mohl být starý Pepa Hlinka chudý jak myš a přesto by Ivan docílil stejných úspěchů,jako v této době chlapečkové z dobře zajištěných rodin.A neporovnávej životní úroveň a možnosti Tvých dětí s dětmi průměrně "bohatých" rodičů.Ty tablety,nebo notebooky každý rok neobměňují,spíš mají jen nějaký mobil z bazaru Výsadou moudrého člověka by neměla být sociální slepota,ale naopak - sociální soucit.A to Ti říkám jako důchodce,který "neví,co s penězi". Bez přehánění ! Mám se lépe než většina dělníků.O mladých rodinách ani nemluvě.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:41 #17504

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: Dovolím si ti trochu oponovat, nebo spíš upřesnit cifry. Sezóna malého "hokejisty" vyjde cca na +/- 40 tisíc (to mluvím o hráči v poli, protože brankáři jsou někde jinde), protože kromě výstroje, hokejek, příspěvků klubu (případně i sportovní škole) platíš také cesty na zápasy, turnaje, startovné, soustředění, příspěvky do šatny atd. Takže levná záležitost to opravdu není, protože 3-4 tisíce měsíčně nemůže každý ze svého rodinného rozpočtu odloupnout. I když je fakt, že jsou případy, kdy si rodiče dají o tři pivka denně víc, než aby ty peníze vrazili do svého potomka. I takové případy znám.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:39 #17503

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Alexi: Ale Slovan nemá se slovenskou extraligou nic společného. A to že nedohraje KHL má spíše co dočinění s Ruskem, kde mu nechodí prachy od GAZPROMu, Slovnaft si své sponzorské povinnosti vůči Slovanu plní. Navíc si uvědom, že Slovan má rozpočet asi 300 000 000,- Kč, aby vůbec mohl KHL hrát, takže srovnání s námi je mimo mísu.
#JFP64

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:33 #17502

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
pavelpe: Jo jenže se podívej jaký má Slovan problémy finanční a možná i nedohraje zbytek ligy. Navíc nikde není napsáno,že by stáli o to nám ty prachy dali.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:29 #17501

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Alexi: No tak já nevim, ale MOL přes Slovnaft sponzoruje už celá léta dost štědře celou ELH na Slovensku. Takže dost dobře nechápu, z čeho pramení tvoje info, že by jsme pod MOLem "nedali brusle na led". Navíc se může stát, podle toho jak se Orlen v Unipetrolu chová, že to tady do pár let zavřou.
A Babišovi jde o vlastní kšefty a rád by získal kontrolu na rafinériemi, aby měl jistotu prodeje biosložek ze svých podniků. Takže co k tomu říci víc...
#JFP64

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:28 #17500

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Alexi: Z čeho soudíš,že by Babiš nedal na Vervu nic ? (s2) Podle toho,co dnes řekl o 3 miliardách,které chce urvat hazardu a dát je na MLÁDEŽNICKÝ SPORT ? Máš pocit,že Babiš sportu nefandí ? Tak to máš opravdu "přehled". (s2) Ale nikde to nikomu neříkej. (s3)

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:23 #17499

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Suk: No, v tomhle se neshodneme. Říkáš vysoké finanční nároky. Tak dobrá - sezóna tě stojí podle věku 10-20 tisíc. Neříkám, že jsou to malé prachy, ale...
Kolik stojí počítaše, notebooky, tablety, mobily, herní konzole, televize a přehrávače?
Takže ano, pro některé rodiny je to hodně peněz, ale nákupem různé elektroniky a jiných "nezbytností" utratí často daleko více. Existují burzy výstroje, kde koupíš výstroj daleko levněji, než novou v obchodě. Většinou je nutno kupovat hlavně hokejky. Ani to není levné. Takže ve velkém množství těchto případů "finanční náročnosti" se jedná spíše o to, že na úkor sportování raději rodiče nakupují drahou elektroniku a další chujoviny. Peníze vydají stejné, ale odpadají jim starosti o výchovu a usměrnění rozvoje dítěte.
Když vezmu svoje dvě děti, tak prim u mě hrálo vzdělání, na druhém místě byl sport a zájmové kroužky a až když ze zbytku bylo to ostatní. A můžu tě ubezpečit, že jak tanec u starší tak hokej u mladší holky byly finančně setsakra náročné záležitosti.
#JFP64

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:16 #17498

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
pavelpe: Jenže pokud by to prodali skupině Mol jak jsi přeje Babiš tak bysme ani nedali brusle na led. Babiš tlačí je k odchodu podle včerejšího článku (s7)

Hlavní diskuze 19. pro 2014 21:09 #17497

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Alexi: Nevím, co je na tom skvělého... Orlen se dostal k Unipetrolu dost pochybnou cestou, a že by to znamenalo pro tuhle fabriku nějaké štěstí, o tom si tak můžem leda nechat zdát. Od doby jejich vstupu jde Unipetrol od deseti k pěti.
#JFP64

Hlavní diskuze 19. pro 2014 20:05 #17496

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Je vidět,že jsou i horší věci. Jak může někdo posílat do schránek at rodiče neposílají své děti do našeho klubu. Ten člověk musel zešílet a je to smutné. Nás klub co vychoval tolik špičkových hráčů a je to nepřeberná řeka pro talenty (s11)

Moderátoři: veverka