Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 19. pro 2014 10:13 #17475

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Musíme být objektivní, a nenechat to naše černožlutý srdce, aby nám zatemnilo mozek ... To že Francík mohl "jenom" za jeden gól je sice pravda, bohužel ale golman tam není od toho aby pustil co nejméně golu po vlastních chybách, ale aby chytil to "něco navíc". Tedy takové střely, které včera prakticky všechny končily v brance... Pavel pro mne zůstává naprosto skvělým člověkem a jedním z nejlepších golmanu, kteří se v žlutočerném drese kdy objevili, ale včera to prostě nebylo dobrý... Osobně si myslím, že Pavel není v takové formě a pohodě jako ze začátku sezony. Možná je to způsobeno tím zraněním, nevím ... Co se reprezentace týká, tady si Pavel trošku zavařil, přeci jen tohle byl asi nejsledovanější zápas letošního podzimu. Nicméně jsem přesvědčen, že takovýto nepatrný pokles formy potká v sezoně naprosto každého, a že přišel v takovéto "nedůležité" části sezony, je pro Litvínov jedině dobře. Jsem si naprosto jist, že s blížícím se play off pujdou jeho výkony opět do těch nebeských výšin, ve kterých se pohybovaly v září a říjnu ...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 10:08 #17474

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
jack007: Tak dokument jsem bohužel neviděl,byl jsem na cestě z práce a konec sem taky neviděl,jen 5tej gol pak z nějaký opakovačky,ten je jasnej.Když popisuješ ten 6tej,tak souhlasím s tebou,jen si uvědom,že je to fofr a ještě nervy k tomu,ale on to časem ten náš kluk milovanej určitě doladí.I tu vyrážečku.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 09:57 #17473

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
jizik: Koukal si na dokument o Francikovi mezi druhou a treti tretinou? Jak rikal, ze tedka frci prilozniky. Tak presne tohle udelal při druhym golu. Priloznik u tycky a druha pulka brany prazdna, zaber z ty druhy kamery to jasne ukazal. nemel ani lapacku nahore. Jasne.... z backhendu to muze vlitnout kamkoliv, ale podle me tam mel byt jinak. Ano chyba se stala i u obrance, ale od toho tam golman je, abych se snazil napravit chyby hracu v poli. Patej byl jasne jeho, na tom není co resit. A sesty, tam se ohnal po hraci co vyjizdel z poza brany a v momente strely drzel brankarku na konci. To je jak když si privazes ruku a chces s ni hnout. Tam když uz tou brankarkou po nem máchnul, tak ji mel pustit. A pokud ma Francik slabinu tak je to vyrážečka, ale to je problém vetsiny golmanu.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 09:43 #17472

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
jack007: Nikdy nemůžeš pokrejt celou bránu,neblbni.Neviděl jsem 6gól,ale ten druhej..dyť tam stál ten obránce jak kuželka,objel ho a dal mu to bekhendem skoro do víka.To by měl pokrejt?To samy čvrtej gól,času mraky ze 3metrů.U těch střel clonící švéd,kerýho nikdo neodvez,nebo naopak clonil pro změnu náš hráč,to je pak těžký,vyhneš se podívat na milisekundu zleva a už to letí do vinglu zprava...

Hlavní diskuze 19. pro 2014 09:23 #17471

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
fanouš: No víš, je mi ho kuka mladého líto, jsou to takové názory, že by to měl pokrýt, byli doby, kdy Francíka tyto střely trefovali, hol měl štěstí a to štěstíčko co měl, hold včera nepřišlo. Ale mě se jako vcelkovém obraze líbil, mám dojem, že tam někdy dělal i dost nezkutečné kousky, já tedy to výborně poopravín na vcelku velmi dobře. (s3) (s22) (s32) (s22)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 09:08 #17470

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
fanouš: To,co předvádí poslední roky Krajíček,by mělo být důvodem nebrat ho nikam,ani na EHT.Určitě je v jeho silách a schopnostech daleko víc,ale on v nároďáku už dobré tři roky hoří.Obranná hra včera od druhé třetiny - katastrofa.Před bránou stojí "nedotknutelný" Švéd,svým tělem(řekněme si to natvrdo - prdelí) (s2) tlačí Francouze do branky a naši beci mu spíš pomáhají krýt výhled brankáři než aby ho vystrčili ze zorného pole.Růža i Špágr už před týdnem naříkali,že nám nějak přestali růst beci.Neměli pravdu,Zámorský,nebo Vitásek toho moc nezkazili,spíš naopak.Ale včera moc obráncům nepomohli ani útočníci.Prostor mezi kruhy,ze kterého padl (myslím) čtvrtý gól Švédů,to je místo ,kde musí pomáhat jeden z útočníků.No,není třeba rozpatlávat tu nepříjemnou náladu.Mně osobně v tuto chvíli nebude bolet,když nakonec na MS ještě Francouz nepůjde.Je mladý,má budoucnost.Daleko důležitější je pro mě jeho úspěšnost v lize.On je jedním z nejdůležitějších faktorů možného titulu pro Růču a Gumu. A těm bych to přál tak,že bych za zisk titulu pro Vervu dal měsíční příjem ! (s20) (s1)

Hlavní diskuze 19. pro 2014 09:06 #17469

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tady jde o to, ze i když si reknem, ze 5 golu bylo do sibenice, tak to Francika moc neomlouva. Golman je tam od toho, aby pokryl celou branu. Takhle si muzem rict, Francik je slabej nahore. Ale o tom tyhle zapasy jsou. Tohle je jina liga nez naka extraliga. Urcite tam byly zákroky u kterých to slo udelat jinak napr. druhy a sesty gol. A verim, ze se z toho Francik pouci.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 08:35 #17468

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
lubbec: Kámo,nezlob se...Slůvko VÝBORNĚ není dobře napsáno.Já vím jak to myslíš,je v tom i (s22) ,ale včera to výborně nebylo.Víme to všichni...Opakuju,rozumím ti proč jsi to takhle napsal...A díky ti za to.Pravda je ale jiná...Oba to víme,viď?

Hlavní diskuze 19. pro 2014 08:32 #17467

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak malinký moje hodnocení ještě včerejšku.Není prd-el stát na ledě před touhle diváckou kulisou..to za á). Švédi mi přišli jako když ze Štokholmu přijedou busem a rovnou hurá a ice...začátek tápasu a jeho první třetinu jsme si tam mohli dělat co chtěli.Neřezali nás,v obraně hořeli,nechytal jim ani gólman.3:0...My jsme najednou mysleli,že půjde všechno samo.Francík měl všechno,co měl mít.Najednou korunky začaly řezat,my jsme měli chaos v obraně.Beci couvali před hráčem s pukem až pomalu k rolbě,z rohu nám vyjížděli hráči přes beky(2x přes Krajíčka),najednou jsme měli sami se sebou problémy a Francíka to,co mít nemůže,netrefilo.BOHUŽEL...Bylo vidět,jak ho góly mrzí.Švéd před bránou,to je hrozný tele.Nic není vidět.Jestli doma slyším,jak šikovní hráči v EL jsou,tak tady je to iX krát jinde.Oni snad trefili nahoře všechno,co snad trefit nejde.Byla-li nad ramenem mezera 3x6cm,oni jí trefili.Psal jsem včera,strašně mi Francíka bylo líto.Uvidíme jak Kovář v sobotu...Pokud dostane Francík šanci v neděli,musí přijít jeho den...Moc mu budu držet palce...Jinak pořadatelé udělali ve zhasnuté O2 na ledě jakousi video přehlídku našich hokejových úspěchů.Opravdu výborná práce,zážitek..

Hlavní diskuze 19. pro 2014 08:28 #17466

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Bohužel tahle diskuze se nečte moc příjemně. Libí se mi, jak tam prosazují Hrubce. Dělají si legraci? Ten co ho netrefí, tak to nemá, letos ho to trefuje a také hraje za takovou obranou, která toho na něj tolik nepustí...

www.sport.cz/vasen...

Hlavní diskuze 19. pro 2014 08:19 #17465

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Suk: Já bych to zas tak hořce neviděl, z ligy tam těch hráčů v květnu nebude, toto je příprava a je mi líto toho jak třeba iSportu někteří fandové hodnotí Francíka, to si doopravdy nezaslouží. Včera chtal výborně, no ten 5. gól asi je na jeho vrub, ale jak může švéd projet z jedné strany útočného pásma na druhou a pak ještě vystřelit? To je hlavní chyba, obrana včera hořela a ty jejich rozehrávky, no hrůza. Jinak až na ty zákroky před bitkou, kde rozhodčí asi moc polevily, to odpískali velmi dobře. Jinak bylo vidět v době kolem bitky, jak švédové jsou flustrovaní. Jsm zvědav na neděli, jestli Růža udělá to co naznačoval, že prostřídá oba brankáře v půli utkání.
Celkově ale je nutno utkání hodnotit pozitivně, byli vidět i nádherné akce.
(s22) (s31) (s32) (s22)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 19. pro 2014 07:33 #17464

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
houbiczka: A jsme NÁZNAKEM u toho,co by se mohlo dít na MS po ještě delší době řádění Prostenaliků !!! Hráči z ligy si zvyknou na menší toleranci tvrdosti a sudí z jiných zemí nechají soupeře hrát tvrději,než jsme zvyklí od listopadu v ČR a jedeme do kytek a ne do finále ! (s6)

Hlavní diskuze 19. pro 2014 02:07 #17463

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Pavel trochu doplácí na to, že má menší postavu. Tam pak nahoře nevykreje takový prostor jako dvoumetrový rozložitý gólman, vynahrazuje to lepší pohyblivostí. Nutno ovšem podotknout, že Švédové ty šibenice dnes trefovali opravdu exkluzivně. To byly vše rány, které by se vešly do 10 cm od horní tyče.
Pravdou je, že obrana od prvního gólu těžce hořela. Velmi dobře a na plnou hubu to zhodnotil ve studiu Sýkora. Toho by měl angažovat Záruba jako experta - spolu s Pavlem Richterem by to byla výborná dvojka.
#JFP64

Hlavní diskuze 18. pro 2014 23:49 #17462

• houbiczka
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
fanouš: Jo, rozhodčí byli v pohodě. Jedna dvě chyby, ale to je OK. Nechali hrát hokej. Piskat to naši ,,profesionálové " tak by v outuu měli preplnenou trestnou, a na led by šli asi trenéři.

Hlavní diskuze 18. pro 2014 23:44 #17461

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jo a jinak ještě,nevím jestli se tady řešili rozhodčí(nečtu to tady),ale to byla paráda,jak to s přehledem a hlavně s citem odfoukali...Radost koukat po tom,co předvádějí Halasovci...Doufám jen,že se Halas sám dobře koukal...

Hlavní diskuze 18. pro 2014 23:43 #17460

• houbiczka
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Hlásím návrat z outtuuu. Francii dobrý, sice pátý gol asi jeho, ale stane se. Po první třetině jsem mu přál nulu. :-( , ale bohužel obrana :-( Kempný moc chyb, jak byl u puku hned bez myšlenky se ho zbavoval. A pak chyba a gol. Prostě na to asi nemá a Horák taky ne. Jen škoda ze kluci za stavu 3:0 zvolnili.
Tak snad to Rucu neodradí. Byl tam s Nedvedem.

Hlavní diskuze 18. pro 2014 23:39 #17459

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak jsem doma,no...Je mi líto Francíka...Nechci a nebudu ho dneska hodnotit,protože ho mám rád.Jednou větou-prděli na něj obránci,nebyl to jeho nejšťasnější zápas.Jinak jsem strašně rád,že jsem poznal jeho skvělou rodinu.už vím,pokom je tak slušnej...Jsou horší věci na světě.Kamarád co tam semnou byl proseděl dvě třetiny na wc se zánětem močových cest,po zápase jsem s ním jel na Bulovku-čůral krev...to je horší,než pár gólů...hawgh

Hlavní diskuze 18. pro 2014 23:00 #17458

• ZdeFan
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Já jsem pořád přesvědčený, že Franc je je výbornej, výjimečnej gólman. Není to typ brankáře jako byl třeba Volke, kterej chytal jako bůh ale jen krátkou dobu a pak prudkej sešup. Franc není ten typ brankáře, má vyrovnaný výkony /důkazem je vychytané 2.místo v EL/ A proto ho taky máme v reorezentaci.
Tenhle dnešní zápas byl jen o neuvěřitelný souhře náhod, stejně jako byl např. ten na Slávii, vůbec nejde o nějaké totální selhání. Pořád pevně věřím, že Franc bude ten hlavní pilíř nejen reprezentace, ale pro mě hlavně Litvínova. Podrží nás a už teď se těším na finále EL, kdy jindy než teď. Už kvůli Růčovi a Šlégrovi, bylo by hodně super, kdyby se přidal v PO ještě Reichl. No a proč ne, pamatujeme přece na Ivana, když jako trenér naskočil na led, aby zachraňoval Litvajz od sestupu - to se fakt nedá zapomenout.
--)

Hlavní diskuze 18. pro 2014 22:46 #17457

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
PF 33 (s20) (s20) (s20) (s32) (s31) (s22) (s20) (s20) (s20)
i přes svůj věk to je neskutečnej borec. klobouk dolů!

Hlavní diskuze 18. pro 2014 22:15 #17456

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Travis: Byl to jeho první takový zápas, většina místních by si při vyjetí na led při takto zaplněné aréně stříkla do trenek. On to ustál s grácií, krom tedy toho jednoho golu. Naší ligu už dávno přerostl a aby se posunul dál, potřebuje takové zápasy, jedině tak může jít dál. Teď je právě potřeba ho podržet, protože tím jak jde nahoru má potenciál být jednou opora repre, musí ale nasbírat ty zkušenosti z takových zápasů jako byl ten dnešní, protože narozdíl od jiných má ještě celou kariéru před sebou, vydrží-li tedy zdraví. (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Moderátoři: veverka