Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 23. srp 2014 09:47 #9627

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Čus...Já asi skoro ve všem souhlasím co se týká hodnocení hráčů...Ale nějak mi v krku uvízlo tvý hodnocení toho,jak by to mohlo vypadat v cestě za PO...Tohle se přece nedá ani trochu říkat dopředu.To že příprava zatím vypadá v pohodě je hezký,ale až samotná extraliga a zápasy v ní ukážou sílu týmu.Ano,fyzicky jsou v pohodě,parta výborná,žádnej rozm--ávač v kabině,ale to opravdový gró se ukáže,až třeba přijde(nedejbože) série porážek.Pak se ukáže i ta kabina.Co se týká Kokeše,to je kapitola sama.Osobně ho a jeho rodinu mám rád,ale on sám si už pár let pod sebou podřezává větev...Je to hrozná škoda,protože kdyby to měl v hlavě jinak,byl by už jinde.BOHUŽEL!Hokejově má od boha naděleno strašně moc.S takovým talentem se ale nakládá jinak.Jestli tohle Kokýno čteš,vem si z toho prosímtě něco dobrýho,já bych ti to moc přál.Škoda jen,že to ty sám zatím nevidíš.Moc velká škoda...
-A ještě jednu věc tady písnu-moc se mi líbil mladej Fučík.je bez smlouvy,nehraje ani v juniorech(nevejde se do počtu 3 hráčů ročníku 94),ale jak jsem ho viděl v Plzni,jak jsem pak slyšel ve Varech-hrál dobře.Takhle se chytá případná šance za pačesy...tak hodně štěstí dál,Fůča...hawgh

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 23. srp 2014 09:43 #9626

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
fanouš: Říkal jsem si, že to musel být jedině golman. Je otázka, jestli třeba špatně pochopený špatný vtip se nestal otcem téhle události? Na rozuzlení jsem docela zvědavej.

Hlavní diskuze 23. srp 2014 09:38 #9625

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Tyhle výzvy.... mám za to, že jediným, kdo skutečně profituje na tomto jsou farmaceutické korporace a nikoliv nemocní, až možná na několik výjimek. Stejně tak jsem přesvědčenej, že velká část účastníků výzvu použivá pro vlastní PR a zbytek je vůbec nezajímá. Počáteční myšlenka je chvályhodná, ale...

Hlavní diskuze 23. srp 2014 09:30 #9624

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak s tou juniorkou teda valím voči (s12) (s11) ...hnus!Každopádně klobouk dolů před Spěšou,to rozhodnutí to nahlásit určitě v hlavě nebylo jednoduchý udělat(ne kvůli penězům jako spíš kvůli případným dalším třeba i narážkám od okolí)...Jinak se mi zvedá kufr z tý myšlenky,že u tak mladých kluků už tohle jede...

Hlavní diskuze 22. srp 2014 22:40 #9623

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Jsem chtěl dneska na juniory,nu ještě že jsem nejel, jsem zvědavej jak to dopadne
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 22. srp 2014 22:14 #9622

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Tak originálně to udělal Gáborík, který si lehnul pod rolbu a nechal jí na sebe vysypat, nebo Charlie Sheen, ten se "polil" 10 000 dolarů. (s29) (s2)

Hlavní diskuze 22. srp 2014 22:10 #9621

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
jabuk: Nooo...To se jako RoT asi máme na co těšit... (s15)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 22. srp 2014 21:55 #9620

• jabuk
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK

Kluci maj co delat :)

Hlavní diskuze 22. srp 2014 21:06 #9619

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
(s2) Počítám, že i za tohle může Kyslík a Litvínov. (s2)
fotbal.idnes.cz/dr...

Hlavní diskuze 22. srp 2014 19:47 #9618

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
pavelpe: Souhlas, taky mám radost z toho, jak jsou naši mladíci (neplést s opálenými mladíky z IDNES) implementováni do týmu a snad dostanou dostatek šancí i v sezoně, aby pro ty příští se už mohli každý stát základním kamenem sestavy.
Co se mi nelíbí je Guma. Podle mě zbytečně hazarduje se zdravím, dobrým jménem a zároveň přízní fanoušků. Chápu jeho pohnutky, ale měl už jen ty kluky učit na trénincích. Byť včera ve Varech bylo vidět, že to v rukách má, nicméně nehrálo se tak rychle a tvrdě do těla. Nechtěl bych ho vidět zase na nosítkách či to, jak na něj lidí pískají a nadávají.

Iceman.28 No, dost blbej směr. smutný. Každopádně mě aspoň těší, že náš hráč nepodlehnul jistě zajimavé nabídce.

Hlavní diskuze 22. srp 2014 19:44 #9617

• Iceman.28
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
veverka: Co se v mládí naučíš však víš jak je to dál, bohužel tady je to v tom blbým směru

Hlavní diskuze 22. srp 2014 19:29 #9616

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Unihoc10: Pokud sleduju letošní přípravné zápasy, pak očekávám jasné play of a to bez nerváků. Je vidět obrovská změna v pohybu. Opět se potvrzují moje slova o horší fyzické kondici, která tým srážela celou sezónu. To mužstvo je s menšími změnami pohromadě třetí rok a pokud se nám vyhnou zranění, není v lize mnoho mužstev, která by nás měla přehrát.
Jednoznačně se ukazuje, že pokud je dobrá fyzická kondice, pak to šlape. Přípravná utkání nelze přeceňovat, ale velice příjemně překvapují mladíci - ve spojitosti se zkušenými borci hokejově rostou. Namátkou bych vybral Pavlíka, Pavelku, Baránka, Jurčíka či Šrámka. Mrzí mě, že Kokeš má zlomenou ruku, protože jsem byl zvědav, zda už si srovnal palici a jde výkonostně nahoru. Velmi dobře se jeví všichni gólmani - zejména tedy Horák se Soukupem (u Francouze se to tak nějak předpokládá). Neviděl jsem jen Fučíka s Čejkou. Bude zajímavé sledovat, kolik těch kluků naskočí do ELH.
#JFP64

Hlavní diskuze 22. srp 2014 18:52 #9615

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Pár fotek ze včerejšího výletu do Varů. Omluvte sníženou úroveň fotek, chyba není na příjimači, ale je způsobena kvalitou fotokalkulačky.
www.ropaciontour.c...

Hlavní diskuze 22. srp 2014 18:51 #9614

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Iceman.28: (s12) čumim....

Hlavní diskuze 22. srp 2014 18:42 #9613

• Iceman.28
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Dnes měla hrát juniorka.
"Utkání extraligy juniorů HC Litvínov – HC Motor České Budějovice, které se mělo hrát 22. srpna 2014, bylo vzhledem k podezření z pokusu o ovlivnění výsledku odloženo. Před utkáním bylo ČSLH nahlášeno, že jeden z hráčů HC Litvínov byl v uvedeném smyslu kontaktován hráčem druhého klubu, o čemž informoval vedení. Záležitost bude prošetřena a utkáni sehráno v náhradním termínu. (18:08:29)"
Hmm to je zajímavý (s12) (s29) (s24)

Hlavní diskuze 22. srp 2014 17:23 #9612

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Hornet: "Vedení muselo ušetřit osm milionů, což se promítlo do složení kádru" (s2)
Odešel Pšurný a Stříteský, kterého nahradil, Kubát, tak co se mělo promítnout? Pokud se probudí střelci, tak já si naopak myslím, že letos by to mohlo šlapat více než dobře a do Play-Off by nemusel být problém se dostat. Ostatní týmy jako Vary, Slávka, nebo Plzeň hodně oslabily, kdežto nám ten tým zůstal stejný jako loni a ještě se doplnil o Kubáta, Stříťu nepovažuju za oslabení, naopak. To co odehrál odehraje Baránek taky a ještě vystřelí (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 22. srp 2014 16:47 #9611

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
veverka: Díky moc (s3)

Hlavní diskuze 22. srp 2014 16:26 #9610

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Hornet: Ahoj. Dobrá zpráva, díky za info.

Panenka Ano, to je ona. Máš 2 možnosti, buď si koupit na sobotu za 12 Euro, nebo za 18 a máš to i na neděli.

dbshoe Tak snad kauza bude dostatečně medializována a padnou nepodmíněné tresty v horní polovině sazby. Tuhle debilitu je třeba vymítit. Bohužel, rozmáhá se to i mezi hokejovými fandy, byť většinou je to spíše tak, že jsou to "lidi", co chodí hlavně na fotbal a pár mentálně slabších jedinců strnou,

Hlavní diskuze 22. srp 2014 15:42 #9609

• dbshoe
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tohle mě fakt se.e! Tuhle jsem se bavil se známým z Brna, když obrali naše fans. A bylo mi zděleno, že před tím pravě dostali na tlamu ve Vítkách, takže parta mlaďasů doháněli ego. To musí být nátura honit si hool pindíky na slabších jedincích (s11) (s11) Samozřejmě se jedná o fotbalový fandy (s21) (s26)

Hlavní diskuze 22. srp 2014 15:41 #9608

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Ahoj (s17) ! Můžete mi někdo napsat adresu v těch Drážďanech a kolik stojí lupen, když bych si ho kupoval, až tam na místě ??? Je to ta EnergieVerbund Arena Dresden, Magdeburger Straße 10 či co ???

Moderátoři: veverka