Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 13. pro 2014 22:16 #17090

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kreps co se týče statistik nic moc, to samý Olesz ve Vítkovicích, i když včera bravurně proměnil nájezd, ale jen tři góly, to je málo. Řeklo by se supr hráči, ale statistiky ani hra nic moc. To samý jako když tady hrál loni Rosa, taky nic moc, i když loni se nedařilo nikomu v našem týmu. Za 11 zápasů dal 3 góly a na 1 přihrál a v +/- byl na -1.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 22:10 #17089

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Chemik11: Promiň. (s6) Asi jsem reagoval na někoho jiného."Je pozdní večer,1.máj,večerní máj,lásky čas...." (s2) a já ztrácím trochu přehled sám nad sebou. Prosím Tě,neber tu předešlou reakci z mé strany na sebe. Omlouvám se za to nedorozumění. (s3)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 22:04 #17088

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Chemik11: Díky za "uznání". (s2)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 22:03 #17087

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Alexi: Víš,já jsem hodnotil sudí pod dojmem z posledních cca 5 kol a musím trvat na tom,že včerejší sudí aspoň "nepřekáželi" hře,ale souhlasím s tím,že udělali hodně chyb,ale asi(až na to vyloučení Trávy) moc neovlivnili výsledek.Jsem asi příliš skromný,ale obával jsem se daleko horšího výkonu.A co se týká Třinečáků-máš pravdu,že někteří z nich reprezentací žádného státu neprošli,ale stejně trvám na tom,že v jejich týmu je co jméno,to pojem.A vůbec nerozporuju,že několik hráčů soupeře zrovna nezářilo.Ale jsou to papírově větší veličiny než někteří naši jedinci.Shrnuto-podtrženo : zápas to byl především o smůle a štěstí,také trochu o zkušenosti jednotlivců. (s1)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:57 #17086

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
2masoni: Jojo bylo to přesně tam, jsem stál kousek pod nima u zábradlí. To byly kecy, hrůza.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:56 #17085

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Suk: Já sedím nahoře na východě,ale zahlíd jsem tě ve vestibulu u vchodu mezi II a III tř.Bylo to ale přez XX hlav,tak jsem sem si nebyl úplně jistej,než jsem se sebral,tak si byl fuč (s1)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:54 #17084

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
tvl Most prohrál s Prostějovem doma jo? to si dělaj pr**l! hlavně že před sezónou vyhlašovali boj o playoff

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:52 #17083

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Suk: Nemůžu s Tebou souhlasit. Výkon rozhodčího by i snesl uznání i když tak bylo vidět,že několikrát nepískl na nás faul a obratem vyloučil třeba Trávu. Vylučovalo se mín což kvituji. Byl jsem v šoku po přečtení včera deníku sport. Rozhovor s Padevětem mě vyrazil úplně dech.
Nejvíc,že je z Kroměřiže ten Halas a už se nedivím,že afera s korupcí dopadla tak jak všichni víme. Jako delegát jede 30 kiláků na nás vyvolává ve mě pozici nás potlačit. Ty slova Padevěta o tom,že většina sudích je z Moravy to ukazuje jak to s hokejem je. Praha nemá rozhodčí a pokud se počítají sudí z Čech je jich málo. Ted zpět k Tobě. Chválíš hráče z Třince a to mě překvapuje. Sledoval jsem výkony
Klepiše a přišel docela jeho výkon slaboučký a když ještě fauloval tak se tvářil jako nedotknutelný. Obránci Galvas a Linhart mě přišli a už delší dobu hrají tužku. Oba nehralli za národák. Pokud jde o dvojci Plíhal a náš Kreps tak je hodnotím průměrně. Kvituji,že Kyslík byl bedna a nevzal ho. Kuba 3 zápasy a tři branky. Jeho přínos je suproví. Kreps tam šel tam jen za penězma a jeho výkony hodnotím jako zatím nic moc. Obránce hrabal jenž nám golem pokazil radost hrál za poslední rok za tři týmy. Novosibirsk loni nic moc a letos hraje o postup i bez něj. Lahti kde loni hrál i náš Pavel Rosa ho vzali a odehrál tam jen 8 utkání a nestáli o něj.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:47 #17082

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
jizik: Velice si vážím samotné skutečnosti,žes mě identifikoval.Nejsem až tak častý návštěvník zápasů v hale Ivana Hlinky,protože bydlím v Liberci a do "mého Litvínova" se vydávám stěží jednou za 3 týdny.Letos mě fascinuje,jak sebevědomě a jak trpělivě odzadu hrají naši kluci a tak nelituju žádných peněz,abych se zúčastnil kvalitních zápasů. Kde jsi stál Ty ? Vedle mě-nalevo ? (s1)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:26 #17081

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Suk: chtěl jsem Tě pozdravit a prohodit pár slov,ale srazil mě asi dvoumetrovej chlap (záchod?pivo?nabídka sexu? - nevím) a než jsem se sebral,tak jsem Tě ztratil z dohledu.Tk snad příště (s1)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:19 #17080

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
jizik: Bingo ! (s1) Červená bunda,šedá kšiltovka a 190 cm živé výšky,uprostřed severní tribuny + příjemní sousedé,kteří hokeji opravdu rozumějí !!!

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:17 #17079

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:16 #17078

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Suk: červená bunda,šedivá kšiltovka?

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:03 #17077

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Čtu Tvůj příspěvek a husí kůže mi jde po celém těle ! Máš naprostou pravdu a já se ztotožňuju s každým Tvým slovem a myšlenkou !!! A dodávám - všimli se ti,kteří trochu zpochybňují náš výkon sestavy hostů ?! Přátelé ! Vždyť tam snad není jediný hráč(kromě Ciencialy) ,který by se neobjevil několikrát v nějaké reprezentaci !!! A je tam několik hráčů,kteří ještě nedávno hráli KHL ,ba i NHL !!!! A těmto velikánům byli naši kluci VYROVNANÝM SOUPEŘEM,v určitých chvílích je i přečnívali. Za tento výkon by si všichni zasloužili POKLONU CELÉHO PUBLIKA. Umět prohrávat je největším uměním člověka.A já umím prohrávat - uznat,že soupeř byl o něco malinko lepší a spíš i šťastnější. I mě moc potěšil výkon sudích.Ne,že bych neměl OPRÁVNĚNÉ výhrady.Sem-tam nějaký ten ofsajd,nebo icing soupeře, sem-tam neodpískaný tvrdší zákrok Třinečáků...ale v podstatě(jak správně hodnotíš pavlepe) výkon sudích na současné poměry vynikající.Nechali hře volnější spád,nevylučovali zběsile a "nepřekáželi plynulosti hry". A co se týká těch DUŠEVNÍCH SKRČKŮ,co utíkali ze stadionu těsně před koncem - omlouvalo by je snad jedin ě to,kdyby jim někdo umíral doma. Správný fanda(a jái se mezi ně počítám !) zůstane i po prohraném zápase na tribuně a dlouhotrvajícím POTLESKEM ocením hru všech našich borců.Přičemž uznávám kvalitu soupeře a vážím si skoro 100%ní hry fair-play.Snad jen ty pokusy vybrečet si faul od jinak vynikajícího Polanského volaly po trestu za simulování.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 21:02 #17076

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Musím napsat něco ohledně dříve odcházejících lidí.Mě to tedy vůbec nevadí,za cca 30 let sem odešel dříve jen jednou,tuším 1:9 se slavií nebo tak něco.Ale jsem rád,že ty lidi vůbec přijdou.A že za stavu 3:5 minutu před koncem 10 sekund nevidím když odcházej?Přežiju to.Proto říkám,bylo by lepší,kdyby přišlo 3000 lidí,kteří všichni zůstanou do konce,nebo 5500 z kterých 2500 odejde dřív?
Hodně lidí jezdí z daleka,stojí je to nemálo peněz a času,proto jsem schovívavej,protože pořád přinášej klubu peníze.
Takže klid,pokora a tolerance chlapci,schází nám to občas všem a to jsme na jedné lodi.
Co se týká fandění,zrovna včera bych řek,že co se týká východu,tak se snad fandilo letos nejvíc.
Určitě k tomu velkou měrou přispívá Nunyho buben,kterej lidi pomalu strhává a aspoň tleskají.
Podle mne se to lepší.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 20:54 #17075

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Odis: Tak si přiměřeně dej, kdo se bojím, sere v síni... víš jak. (s3)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 20:38 #17074

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já si nemůžu pomoct, ale taky musím souhlasit více s jackem, než s pavelpem.. Jirku bych občas do hry nasazoval, ale jen na přesilovky a ve hře 5 na 5 jen občas v prvních dvou třetinách. Prostě jako sedmého beka. Rozhodně bych ho neposílal na led třeba za stavu 2:2 minutu před koncem. Vážim si ho za to, co všechno pro Litvínov udělal a dělá, ale měl by opravdu být trochu soudnější a uznat, že na to už nemá. Jediné pozitivum je tvrdší hra (ale taky žádná sláva) a tvrdá střela (když mu sedne). Ať se vedle něho klidně ti mladí učí, ale třeba na trénincích a při zápasech právě třeba v těch přesilovkách. Rychlostně na to už vážně nemá, bylo to krásně vidět v zápase s Bolkou.. Pavlík už se ani moc učit nepotřebuje, je to téměř hotovej obránce, velkou záslahu na tom bezpochyby asi má právě Jirka, ale jak říkám, ty zkušenosti by měl raději rozdávat už jen na tréninku..

Hlavní diskuze 13. pro 2014 20:37 #17073

• Odis
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Honza: Díky :) Je to fajn, taky beru buben (jsme z východních Čech), ale nejsem potřebuju k sobě nějakýho vůdčího, sám si nedovolím začít bez toho aniž bych měl něco v žíle (s2)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 20:36 #17072

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
jack007: Nechte toho Jirku, každý určitě ví, že je to hlavně (s22) (s32)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 20:06 #17071

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Jak mam mit soudnost, když ji nemá Jirka? :-)

A včera s Jirkou to bylo snad jiny?

Moderátoři: veverka