Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 14. zář 2014 14:41 #10249

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Duchy: Svým způsobem máš i pravdu nicméně je tam několik proti:Nemělo by se to řešit na stadionu,neměli by tam být děti a nemělo by to by to být v přesile,ano,ať jich tam jde klidně osm,ale do souboje jen jeden proti jednomu a ostatní ať dohlížejí na na férovost.V šesti lidech na jednoho se mi příčí,je to stejná,ne-li větší ubohost jako to urážení.Bohužel,někteří rozumu moc nepobrali a tak se projevují tímto způsobem. (s3)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 14. zář 2014 11:55 #10248

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Litvínováček: Máš pravdu, že pořadatelská služba v Mostě vlastně žádná není. Po zápase jsem se od muže, který nosí na sobě vestu Hlavní pořadatel dozvěděl, že policie si v tu chvíli někam momentálně odjela. Napsal jsem umyslně že nosí vestu, protože pořadatelská služba veškerá žádná. (s7)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 14. zář 2014 11:29 #10247

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Si tak před obědem pročítám nedělní sport a musím se smát a nevycházím z úžasu, co ti rádoby hokejový experti všechno navypráví. Akorát nevím, jestli se smát nebo se rozčilovat. Ale lepší je se smát (s4) . Přijde mi to, jako by si to někdo platit, co píšou...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 14. zář 2014 11:11 #10246

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Toho dotyčného ožralu drželi jeho známí na sedačce když tam přišli ti bezmozci.Navíc ani nebyl z kotle.Je fakt,že poté z mosteckého kotle jeden fanda vyšel a jal se bránit dotyčného a bohužel se na něj vrhli hned dva chomouti (asi aby so dokázali,že jsou jako jeden muž (s11) ).No pokračování už jsem neviděl,neboť jsem se radši se synem zdekoval.
Dotyčný ožrala měl být zpacifikován již v počátku pořadateli a mohl být klid.To by ovšem dotyčný pán nesměl peskovat malé děti,že malujou na zamlžené plexi.I když v rámci bezpečnosti tam nemají u plexi děti co dělat.
HC VERVA

Hlavní diskuze 14. zář 2014 11:08 #10245

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
lubbec: Každý je odpovedny za to, co vypustí z úst. Pokud neumí pit, ať nepije.Jedine co me štve, že tomu byly pritomny de ti.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 14. zář 2014 10:49 #10244

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Duchy: Mám dojem, že obhajovat fyzický útok jako obranu verbálnímu útoku (od ožraly), je torchu zavádějící. Ještě ktomu, když tam byli děti, které byli také v ohrožení útokem a dokonce tam byli i malé děti, které brečeli a museli jsme je odvést mimo aby se uklidnili (báli se čertů). Nevím jestli toto patří na stadion a někdo to schvaluje, tak sám nemá na stadionu co pohledávat.

Hlavní diskuze 14. zář 2014 10:41 #10243

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
veverka: Pokud by tam sel jeden, tak by se to mohli zvrhnout v lynč Chomouta. Proto šli v 6.... (dle me) ale jsem pro, aby každý provokatér dostal po zásluze po hubě.

Hlavní diskuze 14. zář 2014 10:33 #10242

• Druid
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Tohle jsme odfotili včera v Peruci. To je fanda, co? (s1)
Přílohy:

Hlavní diskuze 14. zář 2014 10:22 #10241

Avatar uživatele Redakce RoT Autor tématu
  • Redakce RoT
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Ještě si dovolíme několik informací pro individuální výjezdníky do Plzně. Někteří možná vědí, ale opakování je matkou moudrosti.

-V Plzni se hraje dnes od 15:00 exhibiční rozlučkový zápas Straka vs Špaček. Zimní stadion je vyprodán, bude problém s parkováním. Bohužel nelze, přes veškerou snahu, zajistit z preventivních důvodů hromadné parkování. Myslete tedy na tento fakt a vyražte raději dříve.
-Opětovně z preventivních důvodů - doporučujeme po městě se pohybovat bez klubového označení. Minimalizujte možnost zbytečných roztržek. V loňské sezoně nás toto (ne v Plzni) potkalo a proto si myslíme, že obezřetnost je, s ohledem na radikalizaci části společnosti, na místě.

Hlavní diskuze 14. zář 2014 10:18 #10240

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
kozel:

kozel napsal: !!! INFORMACE - Ti co se přihlásili do soutěže KILOMETROVNÍK a jedou na výjezd do Plzně , ať se hlásí u mě . To ject u KOZLA . !!!

Tak hlavně, aby si tam byl Kozlíku (s3) (s5)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 14. zář 2014 10:08 #10239

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
teda sest na jednoho to je opravdu severoceska ferovka

Hlavní diskuze 14. zář 2014 10:08 #10238

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
A jakpak oni ví co tady lidé píší? To sem pořád čumí? Tak to je lituju :) a za počet bych je nechválil, mají to kousek, pochválím je až jich dorazí aspoň 10 do Havířova (s3) a tam bych chtěl vidět ty jejich plešky jak jdou do domácího kotle (s2) (s2)
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 14. zář 2014 10:01 #10237

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Duchy: Pokud to byla reakce na provokaci dotyčnýho mosteckýho pacienta (neviděl jsem ji), tak to mění situaci a pak asi i umim pochopit, protože to byl fakt magor. Každopádně jich tam bylo asi 6, což zase na jednoho je moc. Možná by se hoši měli dokázat povznést nad dotyčného, který za největší životní výhru může považovat, že není vystavován v ZOO jako poslední z rodu Homo erectus

Hlavní diskuze 14. zář 2014 09:52 #10236

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
!!! INFORMACE - Ti co se přihlásili do soutěže KILOMETROVNÍK a jedou na výjezd do Plzně , ať se hlásí u mě . To ject u KOZLA . !!!
Litvínov

Hlavní diskuze 14. zář 2014 09:49 #10235

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Duchy: Jestli nedovedou unést slovní provokace a musejí se jít ihned mlátit v zakukleném stavu, tak to je smutné, to už asi v této republice neznáme nic jiného než anarchizmus. Já měl dojem, že je tu demokracie. Je pravda, že pořadatelská služba měla zakročit mnohem dříve a milého mosteckého rádoby fanouška vyvést, ale neudělala to, ale to přeci nikomu nedává příčinu si zahalit obličej a ve výrazné přesile si jít ručně a stručně vyřizovat účty. Mám dojem, že takoví co znají jen pěsti patří do ZOO za mříže.

Hlavní diskuze 14. zář 2014 09:46 #10234

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: To je sice pravda,ale na druhou stranu normální "inteligentní"fanoušek se povznese nad urážky jednoho ožrali.Bylo zajímavé,že vyřizovat si to přišli hlavně "holé"hlavy. (s11)
HC VERVA

Hlavní diskuze 14. zář 2014 09:36 #10233

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Litvínováček: K tomu jen jedno. Když je někdo schopný provokovat, musí unést i následky.

Hlavní diskuze 14. zář 2014 09:32 #10232

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Taky jsem se byl včera juknout na hokej v Mostě.Co k němu napsat.Snad jen to,že Chomutov nepředvedl zhola nic.V první třetině měl převahu,dal dva góly,ale potom si asi myslel,že se Most porazí sám.Je pravda,že nejlepší z chomoutů byli bratři Kašeovi.Abych řekl pravdu tak například mladýho Růžu jsem na ledě skoro nezaznamenal.Akorát nevím jestli to bylo tou mlhou (s2) nebo jeho (ne)hrou.Za Most se mi líbil Smolka a Honza Alinč.Co říci k fanouškům.Díky chomoutům byla druhá nejvyšší návštěva tohoto kola v 1.lize,ale ti bezmozci co přišli před kotel Mostu si vyřídit účet s jedním ožralým provokatérem (ano měl naváto a provokoval před jejích kotlem) jsou fakt bezmozci.Nasadit si šálu na ksicht a a v osmi lidech jít seřezat jednoho blázna to jsou fakt frajeři (s11) .A jejich závěrečné pyro po zápase kdy odpálí světlici přímo na umělé sedačce to svědčí o vysoké "inteligenci".Je fajn,že ten jejich pralesní tým letos Litvínov nenavštíví. (s16)
HC VERVA

Hlavní diskuze 14. zář 2014 09:24 #10231

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
skoda ze jsem nebyl doma ,jel bych se na zapas podivat.byl jsem v peruci.az poledete pres peruc tak se koukejte na srechy.na 1 baraku je obrovsky znak litvinovskeho hokeje.nadhera (s32)

Hlavní diskuze 13. zář 2014 22:33 #10229

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Honza: Teda ten svaz, to je ale banda lumpů, nebudou náhodou sousedi zase potřebovat od města minimálně 10 milionovou injekci "do mládeže". (s29) (s4)

Moderátoři: veverka