Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 17. říj 2014 17:41 #12057

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Teď jsme dostali gól díky naší laxnosti. Jak ho tam mohli takhle nechat ?
Hrajeme hrozně.
Černožlutý stařec

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 17:39 #12056

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Alexi: Pan Macholda sem tutově nechodí.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 17. říj 2014 17:26 #12055

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
ota rakosnik: Pane Macholdo odstěhujte se už do Prahy za svýma dvěma šaškama Jelínkem a soudruhem Holým. At žije Sparta (s32)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 16:09 #12054

• ota rakosnik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
lubbec: Tráva se totiž zapomněl vyfotit na střídačce s koťátkama (s11)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 16:02 #12053

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Jiné dobré téma, komise nevyhověla prominutí trestu Trávovi, hold je větší průšvihář. (s6)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 15:59 #12052

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Tak již to tu bylo zmíněno, je to o financích, kolik mladých, možná i výborných hokejistů, ale co naplat, rodiče na to nemají finance. To je hold úděl dnešní doby.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 15:48 #12051

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chemik11: To máš pravdu, ono je to taky hodně o rodičích, protože toho malýho kluka k tomu sportu musíš správně nasměrovat a vozit, nemluvě o financích, to je kapitola sama o sobě.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 15:41 #12050

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jako malýho mě nikdo na hokej nebral, vlastně mě nebrali na nic, bavily mě akorát tak pohádky :D A byl jsem hrozně stydlivej. Škoda, že mě tehdy nenapadl hokej, peníze by na to rodiče měli, ale je to nenapadlo a já samotnej hokej poznal až někdy v 7 letech, když jsme vyhráli na MS Vídni. Teď vim, že mě hokej baví a jsem zrovna ten typ dříče, co by opravdu makal, trénoval a snažil se bejt nejlepší. Bohůžel, to mě v těch čtyřech pěti letech nenapadlo no. A takových případů bude asi hodně. To máš jak když je ti 14,15 a máš se rozhodovat, na jakou chceš jít školu po základce a máš už vědět, co tě bude bavit a co budeš chtít dělat a kde pracovat. To většina neví.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 15:33 #12049

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Právě, změnila se doba, dneska daleko více možností a hokej taky nebude zrovna levnou záležitostí pro rodiče, ne každej na to má peníze. A malý děti do hokeje musí dostat rodiče, mě osobně začal hokej bavit tak v 15, dřív jsem se o něj nezajímal, ani o hokej ani o sport, vlastně o nic. Pokud na to rodiče nemaj peníze, bojí se bát dítě na hokej, neberou ho na zápasy nebo je to vůbec nenapadne, tak je to pak problém, protože to dítě to samotnýho v pěti letech nenapadne, že by mohlo hrát hokej.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 15:32 #12048

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: A nejen to, taky se rodí méně dětí než za nás a je mnohem více jiných sportů, které můžou děcka dělat.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 15:23 #12047

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Duchy: Bohužel je dnes velký problém děti dostat od počítače a jiných vymožeností dnešní doby,není to jak za nás,že byla max. televize a ještě nám žádnej ze všech dvou programů dost dobrej a proto jsme trávili většinu volného času venku (s6)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 15:15 #12046

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Lloyd_Pelletier: Pokud mám spravne informace tak nás čekají ještě 3 pocetne chude ročníky. Jinak pokud by měl někdo otazky k náboru, klidne je sem napište, seženu kompetentní odpověď.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 17. říj 2014 14:33 #12045

Avatar uživatele Lloyd_Pelletier
  • Lloyd_Pelletier
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
V juniorech si myslím, že je spíš problém v koncovce a v palicích. Horší mi přijde ten MD. Asi se tu před lety zaspalo s náborama a nejsou hráči. Když přijdou do MD z celýho žákovskýho ročníku dva, tři použitelný hráči, tak se z toho těžko sestavuje mužstvo. A ti nejlepší z okolí skončí v Chomutově, Liberci nebo ve Varech, kde momentálně dělají mládež líp. Pak vybrakujeme, co zbylo v Ústí, Mostě, sebereme pár lidí z chomutovskýho béčka a pak není divu, že dostáváme takový rance... A ten nedostatek hráčů se táhne dál. Ti, co by už měli hrát s chlapama, věčně vypomáhaj juniorům atd. Další otázkou jsou trenéři, ale ty si neodvážím hodnotit, když vidím tak dva mládežnický zápasy do roka... Ale přijde mi, že hlavní problém je tady už u žáků.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 14:20 #12044

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Já vypsal ty nejúspěšnější.... Alibi pěkný ale oba asi víme... Cvrndy je 100% škoda. Je to sice jiný post, ale nechápu když se nevejde Cvrnda do Mostu proc Tam hraje Mical atd... Ale to by ses musel pokakat chtít v se vyresit. Jinak nechci házet VŠE na gólmany, ALE vis sám, jak nakopne tým, když ve vyrovnaném zápase chytne tvůj gólman čistý gól. Nehledejte na to, že asi Spesnymu uškodil ten mediální zájem. Nemyslím Tim ze by mu to stouplo do hlavy, ale golmani jsou prostě jiný lidi a potřebují to svoje. A to jsou prostě ty detaily. A ze by neměli fyzičku pod Albim? (s2) to se dřív dam preoperovat na ženskou než bych odkyval tuhle větu.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 14:09 #12043

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Souhlas.Škoda je více hráčů...Cvrnda hraje ,,jen,,juniorku a přitom v přípravě A byl koukatelnej,nic nepokazil.Měl by bejt v Mostě.Bary má ještě věkově čas-ber to ale jako napsaný alibi...Vždycky úspěch týmu záleží na gólmanech,když čtu ale report junků z budějic,nedali jsme góla.Ano,jejich gólman SUPER,ale přece nemůže jet Sroka nebo Spěšný do útoku střílet góly...Loni junci byli dobří i díky fyzičce,letos pod Albym tomu tak není?Tomu se mi nechce věřit...a nebo naopak-mohli by na OH běhat 8mistovku...,Nevím.Držím ale mladejm samosebou palce-musí to být na palici...

Hlavní diskuze 17. říj 2014 13:49 #12042

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Mladsak je tropickej tam ve zlepšení neverim. Ale na SD i junky se dá koukat, ALE je třeba si uvědomit, že dle Mé nemají gólmany. Poslední 3 ročníky super. Nechvi, Hori i Suky. Co jsem viděl tak bohužel kluci nechytli nic navíc. A jinak je dulezite aby hráli top soutěže, ačkoliv úspěchy jsou podruzne. Výsledek mládeže je počet hokejistů co se prosadí do seniorského hokeje. A i z loňského týmu se jich zatím moc výrazněji neprosadili. Toto je top z nich. Bary hraje juniorku a konce zápasu, Suky s Horim cuchaji k chlápskemu hokeji, Váleček juniorka a trošku Mostu..... Gólmani to mají tezke přes Pavla a je super že se točí v Moste, Bary v juniorce - pro něj už asi málo stejne jako pro Valecka.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 13:32 #12041

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Juniorku ovlivnil ten start. První kola zvládli, hned v úvodu vyhráli v Liberci a pak doma, pak ztracené vedení 2:0 v dalším zápase venku. Pak přišel odložený domácí zápas kvůli té aférce s budějovičákem, co našem hráči nabídl peníze a pak přišla série venkovních zápasů, která nám nesedla a už se to vezlo dál do domácích zápasů. Ale ten MD to je katastrofa, 10 proher z 10 zápasů a ještě k tomu samý debakly.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 12:44 #12040

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Travis: Naprostej souhlas s tebou...Taky jsem se tady už na to i párkrát ptal...Pokud jsou tři nejstarší mládežnický týmy takhle daleko v tabulce(samosebou s vyjímkou SD),něco někde přece nebude dobře.Možná by chtělo si tady přečíst možná nějakej ten názor samotných plejerů,proč tomu tak je...A nechce se mi nějak věřit,že se třeba junioři-po loňským úspěchu,po odchodu 3(?) hráčů takhle rozloží...Kde je pravda?Kdo to ví??šup sem s tím... (s32) (s14) (s14)...
ps.Pořád říkám,že je 3,14čovina,nenechát hrát junky tak jako dřív do jejich 21let... (s18)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 12:35 #12039

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Malé téma k zamyšlení:
Výkony našich mládežnických týmů (s11) (s21) (s7)
Tak nevím, zda se tady po lehkém náznaku zlepšení zase neusnulo na vavřínech, protože to, co předvádí naše mládežnické týmy je jedním slovem ubohost .... Klub jako je Litvínov musí práci s mládeží podstoupit naprosto vše. Vzhledem k naší ekonomické situaci je mládež jedinou možností jak dlouhodobě doplňovat A tým tak, aby to nezruinovalo naši pokladnu. Nevidím do toho a data čerpám pouze z tabulek, ale mladší dorost 10 zápasů, 10 proher, skóre 26-76. Starší dorost 6. místo - tady je to ještě celkem "v pohodě". Junioři předposlední, 3 výhry ze 17 zápasů. co se to děje? To jsme na tom opravdu tak tragicky? Začínám se celkem obávat černých zítřků...

Hlavní diskuze 17. říj 2014 12:31 #12038

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kozlíku,Kozlíku SOS!Budeš muset vzít buben,junior má tj.(florbal),zítra mají mač a musí tam bejt... (s17)

Moderátoři: veverka