Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 20:16 #9225

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
muklik: Tak jsem to Muklíku vůbec nemyslel...i já mám vnitřní pochyby, obavy už mnoho let... Však víš, že já pro to dýchám...
Jen tak mimochodem, všichni by měli vědět, že právě Tobě vděčíme za našeho Ropáka a byl jsi to Ty, kdo stál u vzniku té myšlenky... Večerní brainstorming v Loučné se povedl a jede... Díky Ti
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 20:05 #9224

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
ptakulin: Ježit se ti může, co chce, ale je to prostě profesionální marketing, který splňuje svůj účel. Je jen krutý mýtus, že reklama musí být vtipná, za každou cenu originální, milá, "přítulná" atd.. Naopak vtip mnohdy zazdí samotnou reklamu, a ta pak neplní účel. Naproti tomu blbá reklama bez vtipu, která většinu lidí jen sere, je mnohdy daleko účelnější (viz Alza apod.).
A to je právě to, co člověku shůry dámo není. To, a spoustu dalších věcí, musí o marketingu prostě znát. A obávám, že v případě Kloboučka tomu tak není.
Ale dobře, nechám ho být, tak jako celý Litvínov.

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 19:57 #9223

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
muklik: To, že je Veverka blb, a díky jeho neschopnosti je Chomutov tam, kde je, jen potvrzuje má slova o kamaráčoftu (v tomto případě příbuzenstvu).

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 19:56 #9222

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
muklik: Nemám tu jejich mediální masáž rád ani trochu... Ježí se mi z toho chlupy...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 19:53 #9221

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Unihoc10: No minimálně marketing mají na hodně vysoké úrovni.

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 19:51 #9220

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Já si dovolím oponovat... Nechme prostor, kritizovat dopředu může každý... Věřím, i po tom, co jsem slyšel, že se posuneme v určitých věcech kupředu...
A propo tos Martine myslel s nadsázkou, že? Na cirkus seru - chci hrát extraligu a ne bejt vždycky první... V první lize. Jebat Chomutov.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 19:39 #9219

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
muklik: Nemám k tomu co říct, snad jen podívej se vedle k sousedům od kamenčáku, jak to dělají profíci (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 17:53 #9218

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Co se týče Kloboučka, tak na mě jdou mrákoty. Marketing vyžaduje kromě jisté dávky invence taky dost velkou škálu znalostí, které získá buď studiem, nebo zkušeností a studiem. Pokud je člověk nemá, bude šlapat vodu a vše se bude dělat systémem pokus/omyl. A obávám se, že Klobouček bude v oboru jak na vodním rotopedu - do pedálů bude dupat ztěžka a nikam se nedostane. Jo, možná nasadí klukům maskáčové barety, nebo vrazí Kyslíkovi do huby doutník a "jupííí" máme tu reklamu, ale tak to bohužel nefunguje.
Sorry, ale přihrávání funkcí kámošům (ať už sebesympatičtějším) je cesta do pekel, po které bohužel Litvínov už hodně dlouho kráčí. Nebo máte pocit, že to, že se Litvínov už léta plácá v druhé půlce extraligového pelotonu (pokud ne rovnou na chvostu), je jen dílo shody okolností, které se proti němu spikly? Nemůže to být třeba tím, že "profesionalita" je tu zpravidla udupána v zárodku, protože "my si to děláme tak nějak po našem - sice blbě, ale srdíčkem"?

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 17:40 #9217

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 25. čvc 2014 11:21 #9216

• Lobomlhoš
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
To je pan hokejista, jakého svět neviděl (s20) hokej.idnes.cz/lit...

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 20:31 #9215

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Potry: Není z "ulice" a vzdělání u obchodníka nepovažuju za důležitý. Obchodník se narodí, to se nejde naučit ve škole jako básničku. Co se týče praxe, tak jí má pouze z UL a ty píšeš, že nic neudělal, byl figurka atd... Já danou situaci jeho působení na postu GM detailně neznám, proto ho nebudu soudit, že nic neudělal. Mimochodem, z řeči čísel, Ul se nedalo zachránit a konkurz byl jediným schůdným řešením. A to bych jemu určitě nevyčítal, protože to nevzniklo za jeho éry a uzdravit ten klub by se rovnalo zázraku.
Ano, působí dobrým dojmem, má vystupování i vizáž, umí mluvit a nějaké zkušenosti z UL má (což z debaty vyplynulo). Především dle mě má zájem pro klub pracovat. To pro start není málo. Jak se osvědčí při činnostech, kdy má naplnit kasu klubu je neznámou. Takže jak jsem psal níže, nezpochybňujme, dejme mu čas a doufejme, že bude dobrý v tom, co dělal dobře RV. Navíc kontrolní mechanismy v klubu fungují a budou případně schopné správně reagovat.

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 20:00 #9214

• Potry
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • Cheza forever!
veverka: Čas mu dejme, to určitě. Ty píšeš o tom, že na tuhle pozici nemůžeš vzít jen tak někoho z ulice, ale já mam bohužel neblahej pocit, že tohle se právě stalo. Jaký on pro to má předpoklady, vzdělání a praxi? Působil jako manažer už potápějícího se Ústí, ale neudělal tam vůbec nic proto, aby se pokusil situaci zachránit. Byl tam jen jako nastrčená figurka a pořádně nevěděl, co vůbec dělat. Nechtěl bych ho předem zatracovat, ale moc nevěřím tomu, že tu bude něco platnej. Určitě je kamarádskej, příjemnej a celkem fajn člověk, ale o budoucích výsledcích práce docela pochybuju. Na druhou stranu lidi od něj nic moc nečekaj, takže může jen příjemně překvapit a pokud mě přesvědčí o mylnosti mého současného úsudku, budu jedině rád...

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 19:25 #9213

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Info k turnaji v Drážďanech 23.8.-24.8.
Na sobotu 23.8. je na pevno naplánován 1. letošní výjezd. Jedná se o zápas s Grizzly Adams Wolfsburg hraný od 16:00. Cena pro členy ROT je 100,- pro nečleny 150,- (vstupenka není v ceně - bude zajištěna). Předpokládaný odjezd je 13:30 od ZSIH.
Přihlásit se budete moci pomocí online přihlášky, která zde bude během následujích 48 hodin zveřejněna - včetně rekapitulace a doplnění veškerých informací.

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 18:33 #9212

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Lloyd_Pelletier: Tam byly jistě značné rezervy, to asi všichni tušíme. Nicméně bych to možná neviděl ani jako problém RV, ale toho, že mu byly stanoveny priority a on se jich držel. Pokud by JK dokázal v tomto směru udržet laťku a vylepšil tu činnost směrem do tribun, bylo by to ideální. Jenže buďme realisti, tak snadný to nebude. Proto jsem psal, že JK čeká hodně, hodně práce a proto jsme se nabídli, že přiložíme ruku k dílu a pomůžeme, na co nám budou stačit síly.

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 18:11 #9211

Avatar uživatele Lloyd_Pelletier
  • Lloyd_Pelletier
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
veverka: Myslel jsem samozřejmě tu část práce šéfa marketingu, kterou jako běžnej fanoušek můžu zaznamenat a kterou jsem tak nějak nezaznamenal (s výjimkou loučení Albyho s Gumou a pár autogramiád...)

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 17:58 #9210

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Lloyd_Pelletier: No, v určitých směrech, především tedy s ohledem na získávání financí od sponzorů, je laťka nasazena dost vysoko. Žádná černá duše.

Iceman: 3,14čus k 3,14čusům... aneb vrána k vráně sedá....

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 17:58 #9209

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Lloyd_Pelletier: Na jaře dokázal MOC a za to by mu tu meli byt všichni vděčni.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 17:52 #9208

• Iceman.28
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Energie posiluje o dvě zvučná jména, Radka Dudu a Davida Hrušku
www.hokejkv.cz/cla...

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 17:40 #9207

Avatar uživatele Lloyd_Pelletier
  • Lloyd_Pelletier
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Navíc podle klubových stránek nahrazuje Klobouček v pozici šéfa marketingu jistého Romana Vácvala, u kterého ani nevím, jestli skutečně existoval, nebo to byla nějaká "černá duše" (s4) Takže laťku fakt nemá nasazenou moc vysoko a pokud projeví jakoukoli snahu, bude to mít nejspíš pozitivní efekt.

Hlavní diskuze 24. čvc 2014 17:03 #9206

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Alexi: Ahoj. Tak Ul finančně zničila především ta trapná účast v ELH... to byl prvopočátek. Zbytek už se nabaloval.... Klobouček byl GM 1,5 roku a to už klub byl dle mýho mrtvej. Jenže byl u toho a lidi rádi najdou svůj terč. Pokud by něco zpronevěřil, jistě by musel čelit nějakýmu trestnímu oznámení a to myslím, že žádné není. Za ústecký dluhy nemůže ani Kyslík, jemuž taky místní spílají... A že si k sobě vzal někoho, koho zná? To asi děláme veskrze všichni. Taky budeš radši spolupracovat s člověkem, kterýho znáš a víš, že se branži pohybuje, než novou tvář. Navíc jako Litvínov si asi ani nemůžeme moc vybírat. Zkrátka jak říkám... vyčkejme, dejme mu čas a uvidíme, co z toho vypadne.

Moderátoři: veverka