Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 13. pro 2014 10:30 #17031

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
fanouš: No sorry,no já to smáznu (s3)

Mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Díky a mažu.
HC VERVA

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 10:26 #17030

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Neznámý: Ty voe,co to tady je za inzerát???Písni mi sem mejla,napíšu ti něco víc...Každopádně žádný AAA,žádný ESA... (s19)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 10:24 #17029

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
jack007: No já myslím že PO by pro nás v této sezoně a vzhledem tomu jak hrajeme mělo být na 100%...Cokoli jinýho by byl neúspěch jako hrom...Já nechci ale říkat,že by guma neměl v PO hrát...To je strašně krutý,tohle říct takhle narovinu...Oči mi říkají že máš pravdu,rozum,cit,pokora a ohled mi říkají,nechat ho hrát ale jen to,co jsem napsal níž...Guma hraje pro to,udělat s Litvínovem velkej úspěch.Je to na klobouček...Ale byl bych nerad,kdyby rozhodující chvíle nějakýho zlomovýho mače v PO šly na triko Jirky,kterej by seděl na trestný lavici.Hlavně vůči němu samotnému,vůči týmu a v neposlední řadě vůči nám,fandům...

Hlavní diskuze 13. pro 2014 10:22 #17028

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
jack007: Je totální blbost, aby Luky riskoval kvůli jednomu zápasu před dlouhou pauzou, navíc v zápase, kterej vůbec nic neřeší, potřebujeme ho zdravého na Play-off. Myslím, že je to úplná blbost, co píšeš (s3)

Litvínováček: Autobazarům jako AAA nebo ESA se vyhni mílovými kroky, já se snažím autobazary úplně vynechat a kupovat od soukromníků, stejně tak auta vždy prodávám sám bez autobazaru (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 10:12 #17026

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Jirka by v playoff (pokud se tam dostanem) nemel vůbec hrat....

Problém je v tom, ze nikdo nemá koule mu to rict, když se nominuje sam.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 10:09 #17025

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No o Janym sem rikal uz před týdnem, ze je nesmysl aby byl jinde nez v první lajne,.Ale to sem reagoval jen tady na nekoho, netusil sem, ze to muze trenery vubec napadnout. Kuba mi tam proste nesedne. Me uz vadi Kuba i v první presilovkovy lajne. Jsem zvedavej jak to bude v nedeli, Luky by mel uz nastoupit.

Hlavní diskuze 13. pro 2014 09:09 #17024

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ota rakosnik: Myslím že téma Guma-Kousalík tady moc nikdo nenakousl...Zase tak detailně jsem to nepročítal...U Gumy je bohužel jeden velkej,obrovskej problém.Při jeho pobytu na ledě by měl soupeř mít zákaz pohybovat se po ledě na ploše větší než jedna třetina.Jakmile se puk dostane hlavně z útočnýho pásma,je to z 90% faulová situace.To není vůbec kritika gumy(kterýho si velmi vážím),to je prostej fakt.Mám strach,že to Litvínovu v zápasech PO zamotá hrozně hlavu...Tohle už by trenéři spolu s Jirkou měli už teď ladit.Chodit na oslabení asi ano,chodit na přesilovku nejlépe 5/3 asi ano,risk už je 5/4...Ostatní mančafty tohle ví,můžou na tom stavět i svojí taktiku,že Guma při nestíhání bude faulovat.A to mu myslím včera Fraňo velkoryse možná dva fauly nefouk...
Kousalík to má těžký.Není to můj koník,nikdy ani nebude.Skok z Mostu sem je obrovskej.Za to že je v Mostě si může sám(Turecko).Herně jsou tady daleko lepší beci.A já už nerozumím tomu,proč sakra trenéři nezkusí Kokeše.Jasně,nasekal průsery který se s ním táhly od junků,ale na ledě vypadá jak hokejista a v Mostě se vážně sklidnil...Nevím,šanci bych mu dal...Nebude horší než Baránek,Kousalík a je velkej...Včera si Kousalík odehrál svoje,párkrát tam zaplaval v pásmu že nevěděl kde je,kde má být a jakej že hraje post.Nic nezkazil,ale pro mě to bohužel,když se na něj podívám,není bek do extraligy...Ale tohle měl vidět už pan Bubla...

Hlavní diskuze 13. pro 2014 08:55 #17023

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nuny: (s1) ...Tak to už se strašně moc těším na variantu 3...Ale to musíš během zimy/jara zamakat na figuře,ať to celotělový dílko nekazí třeba érbek,nebo faldík... (s2)
Onehdá jsem viděl v USA modelku,co chodila mezi lidma skoro nahá,na těle měla namalovaný hadry a skoro nikdo z davu si toho nevšímal...Tak něco podobnýho budeš ladit,nebo třetí variantu vytuníš do svýho dyzajnu made in Nuny?? (s17)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 08:33 #17022

• ota rakosnik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Od včerejška jsem to tu nečetl, takže to, co napíšu, se asi bude opakovat....
1) Včera se dalo vyhrát, ale nesměly by se dělat individuální chyby, kterých včera bylo opravdu mraky a to né jenom u obdržených gólů (a je jedno jestli je udělal Pepík nebo Franta).I další akce tam smrděly gólama, což naštěstí Francimór chytil. Z tohoto pohledu vítězství 3nce zasloužené.
2) Guma - Kousalík - víc není třeba dodávat, asi toho bylo napsáno hodně (s24)
3)Stará dobrá píseň o rozhodčích - nebyla to taková hrůza jako v oboře, ale nesmyslů tam bylo na můj vkus stále dost. Např. jak šel 3nec do 3 po "faulu" na Trávu. Takových zákroků udělá Guma za zápas 5. Pak samozřejmě další "fauly", které asi viděl pouze prostenal, takže vlastně lidi neměli ani na co pískat, když nic neviděli.
4) Jány ve třetí nebude to pravé ořechové. Jak už jsem tu psal, že Jány je silovej hráč, kterej asi nikdy nebude vymýšlet kolmice, ale v útoku je jak tank, který se nedá zastavit. Bohužel po zranění Lukyho jeho potenciál neumíme na plno využít ( vlastně ani na 50%)
5) a ty co utíkaj před koncem matche na růžovku, tak ať příště na ten zimák ani nelezou. (s19) Musí si uvědomit, že kazí zápas těm, kteří to chtějí dokoukat až dokonce (i když se prohraje). A ti lidé přes ně prostě nevidí, jak pořád někdo prochází (speciálně můj případ gaučáka) a jsou z toho nevrlí a posílají je do sedacích částí těla (s26) .

Hlavní diskuze 13. pro 2014 08:28 #17021

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Bíba: Tak to u nás v (s31) bohužel chodí...Turčan zůstal sám,nikdo z ostatních pruhovanejch vemen se k němu nepřidal... (s11) ...Ale neboj,on se o sebe postará,hlady neumře...Má prosperující firmu co staví dřevodomky... (s3)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 06:01 #17020

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak jsme prohráli no a co. Když nejde o život jde o .... V životě se stávají horší věci než porážka s Třincem...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 13. pro 2014 05:38 #17019

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Travis: GÓLMAN JEHO KVALIT TAKOVÉ CHYBY DĚLAT NEMŮŽE??????To si děláš legraci,nebo to fakt myslíč vážně?!Francík je především člověk,člověk chyby dělá.Kdyby je Francík nedělal,nedostal by žádnej gól...Podle tebe udělal dvě chyby,kolik těch chyb napravil včera,kolik jich napravil během sezony???Dělá chyby voe,a my jsme druhý...Není to nádhera???Koukám už na gólmany asi 40 let,ve všech úrovních hokeje(NHL,ms,OH,KHL atd atd...).a věř,i ten momentálně nejlepší gólman na světě chybu udělá...A to třeba nemusí být gól...Průser je,že když udělá chybu gólman,i bába s koštětem jí uvidí...Nechal bych úvahu o chybě Francíka stranou...hawgh (s8)

Hlavní diskuze 13. pro 2014 04:49 #17018

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis: Souhlasím s Veverkou, že dát Jányho pryč z 1. lajny se nepovedlo. V 1. lajně se sešli tři skvělí bruslaři, kteří chtějí tvořit, ale chybí tam hráč před branku - Jány jako silový hráč s dobrými parametry dokázal před brankou vázat 1-2 hráče soupeře a tím vytvářet prostor pro bruslaře a dokáže tam šťouchat ty dorážky. Ve třetí lajně utopenej, protože Kamil místo rozehrávky na velmi často najíždějícího Jányho raději vodil puk a až příliš často to chtěl brát na sebe.
Chyby. No chyby byly, jsou a budou. Jak už jsem psal, Třinec jich dokázal využít víc, ale šancí jsme měli minimálně stejně, jako oni. To se bohužel stává. Nemyslím si, že bychom jich vyrobili více či méně než v jiných zápasech. Jen jsme dnes narazili na tým, který je dokázal lépe využít, my ty jejich ne. Nedokázali jsme udržet trend z 2. třetiny v té třetí. To se bohužel stává. Jak jsme kolikrát to štěstíčko měli (vzpoměňte jen zápas v Boleslavi, v Plzni, doma s Třincem, v Brně, v Olomouci), tak dnes nám trochu chybělo. Nezbývá než poblahopřát Třinci a jít dál, čeká nás v neděli Boleslav.
Ještě jedna věc - 1. gól byla prostě smůla, kdyby se Francíkovi povedlo vyhodit, byl by to skvělý počin. Trochu se mu svezl puk a bylo z toho nešťastné nastřelení Hrni. V té rychlosti, které se to událo, se to dá pochopit.
#JFP64

Hlavní diskuze 13. pro 2014 02:26 #17017

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Dneska bohužel zklamali tradiční opory ... Francii 2 goly jdou na jeho vrub, nepocitam kolik jich chytil, gólman jeho kvalit takové chyby dělat nemůže. Pak 1.lajna -4 ..... To je příšerný .... Nemůžou hrát bez hlavou ofenzivu ... Máme co napravovat, v bolce nás čeká takový malý zápas pravdy ... Věřím !!!!!!!!

Hlavní diskuze 13. pro 2014 00:54 #17016

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Ti co odchází (s21) asi nemá cenu řešit a psát to tady už vůbec nemá cenu.Určitě v drtivé většině odešli právě ti, co možná ani neví co je zdejší fórum.Sem chodí hlavně ti co fandí a né ti co odchází.Každá povaha člověka je jiná a nikdo tomu nezabrání.To prostě bylo, je a bude.Jsou lidé, kteří nevěří a odejdou i 7 min. před koncem.Já třeba minule s Plzní tady psal, když se prohrávalo tuším 5:2, že ještě není konec, že hokej je rychlá hra a to sem nevěděl jak to bude a za chvilku to tam začalo padat.Stejně jako sem měl dnes černo za stavu 0:2, ale pořád si říkám, minule to s nimi doma také bylo 0:2, proměníme 2 přesilovky a je to srovnané, dostanou blbý gól a chytíme se a zase to za chvilku bylo 3:2.Nevěřících Tomášů je plno, třeba přesně můj kamarád ...kdo sleduje fotbal, tak určitě ví ...PMEZ finále Bayern München - Manchester United, celou dobu 1:0 a on nasranej odešel asi 3 min. před koncem domů, od druhého kamaráda to má asi 5 min. chůze.Tenkrát MU vyrovnal v 90 min. na 1:1 a v nastaveném čase 1:2 a kámoš dorazil domů a tam běhal Schmeichel s pohárem, Kufúúúr bušil pěstí do trávy (s2) a on stál před telkou a hubu dokořán (s12) , já tehdy řval jako ta kráááva, když dali na 1:2.Pak mu volám a říkám mu, vidíš to ty nevěřící blbečku, to máš za to (s2) .
Dnes to byl opravdu zápas blbec, hrubé chyby nám to bohužel prohrály + čtvrtý rozhodující byl spíš hodně velký šťastlivec.Pro mě to byl i tak pěkný hokej a nikomu nic vyčítat nebudu.Já si třeba za poslední dobu všiml, nevím jak ostatní, že se Francík hodně zlepšil ve hře s hokejkou.Když se koukneme dříve, tak měl za bránou kolikrát i hodně špatnou rozehrávku.Mnohokrát předtím a to sem mu i trošku vyčítal podržel puk, ačkoli měl vedle sebe úplně volného beka, který mohl v klidu a bez stresu hrát a potom z toho byla zbytečná bule v obranném pásmu.Na druhou stranu sem si říkal, ono je to možná jistější (v klidu si vystřídat), neudělat nějaký zbytečný kiks nebo vystavit obránce pod tlak a postupem času sem zjišťoval, že právě Francíkovo nerozehrávání nám hodně pomáhalo.Teď je Francíkova hra s holí podstatně lepší než dříve, navíc dal gól, který mu utekl o 1 sekundu.Dnes bych řekl, že to sebevědomí ve hře s holí mu vlezlo už trošku na maják (bez urážky) a věřím, že si příště bude dávat mnohem větší pozor a v playoff by toto určitě neudělal.Byl to prostě klasika námaz, co udělá i jak sme viděli třeba Kuba (podobně Luky na Slávii) a udělají to i obránci, jen u brankáře je to vždy více vidět.Jinak s tou formou nevím, já ho vidím pořád ve výborné formě, jen teď děláme více chyb a tím dostáváme více gólů.Nehrajeme trpělivě střední pásmo a poté na brejky jako tomu bylo v první čtvrtině, kdy se přes nás soupeř vždy hodně špatně prosazoval, proto nyní dostáváme příliš mnoho gólů, ale nebude to formou Francíka.Hodně nás taky rozhodilo zranění klíčových hráčů, Gula, Sklenda, Luky, Chaloupka, párkrát Frolo a Francík.Jestli Francíka zranění po Karjale a poté obnovení nebo snad ještě jiné zranění nějak svazuje, nevím ? Nevidím do něho a nevím jak se cítí ? Pro mě chytá pořád výborně.Více gólu co teď dostáváme přisuzuji spíše k upuštění od počátečního stylu, příliš mnoho zbytečných chyb a hodně gólů dostáváme z přesilovek (to předtím také nebylo).K tomu kolikrát neskutečně myslí sudí.No nic, Třinec hrál dobře, ale byl k poražení.Zabereme v Bolce (s22) (s16) (s32) !!! Budu věřit, že pán Kdykoli dorazí na Bolku a opět bude odcházet a žasnout po domácí prohře, a že oni to umí (s2) .Jen nefaulovat (dnes si dávali klucí pozor), nedělat kraviny a dáme je za 3, jedem (s16)

Hlavní diskuze 12. pro 2014 23:44 #17015

• Bíba
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Kamioňák
Nevím zda to sem někdo nedal,ale ......
isport.blesk.cz/cl...
jo kritika blba = nezaměstnanej
Každou sezonu není posvícení.Ale takhle dlouho???

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:43 #17014

• ZdeFan
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
jack007: Hokejista nebo herec přece oba dělaj umění a chodí na ně publikum. Někteří hokejisti jsou lepší herci než třeba i v tom národním, takovej Pletka třeba......
--)

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:37 #17013

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
K dnešnímu předčasnému odchodu lidí z tribun asi takto... Diváci odešli, fandové zůstali a tleskali. Ano, prohráli jsme, kluci dělali co mohli, ale prostě těch hrubých individuálních chyb bylo moc. Hráči Třince samozřejmě též přispěli k atraktivnímu, kvalitnímu zápasu. Hezkej mač. Za mě takhle.
PS: Jány v třetí lajně je nesmysl.....

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:36 #17012

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ZdeFan: Ono to neni jen na hokeji - nedavno jsem to zažil v divadle. Aby nemuseli čekat u šatny tak se vypaří před děkovačkou - člověku je trapně za ně - bylo mi jako by hercům nekdo vykradl šatnu. Trapas
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 12. pro 2014 22:34 #17011

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Hracum se tleska po každý pekny akci, takze, ze by jim nikdo nezatleskal je trosku lez. Napr. po druhy tretine tleskali skoro všichni. A utikalo se odjakživa uz v devadesátých letech. Me spis prekvapilo, kolik lidi slo uz po 4 golu Trince a to bylo ještě 7 a pul minuty do konce. To ze jde někdo minutu před koncem me nechava klidnym, deje se to všude.

Moderátoři: veverka