Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 30. zář 2014 12:06 #11257

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Unihoc10: Ja teda nevim ale davat flastr za to ze pri odjezdu ze souboje ma loket nahore je (s19) V momente narazu ma ruce dole, aspon z toho co opakovali v tv.
Fandím slušně.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 30. zář 2014 10:59 #11256

• houbiczka
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Unihoc10: No máš pravdu, snad bude komise schovívavá, a nebo nebude mít dostatečnej záběr :). Ale určitě své udělá jméno Tráva z Litvínova. To tam bude zse jak rudej hadr na býka.

Hlavní diskuze 30. zář 2014 10:51 #11255

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
houbiczka: Do momentu než Tráva vystrčil loket to bylo čistý, konec toho souboje byl moc okatý, když odjížděl z toho souboje ještě dobré 2s měl ten loket vystrčený, dle mého minimálně 3 má určitě...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 30. zář 2014 10:46 #11254

• houbiczka
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Hornet: No snad, ne. On ten zlínskej tam lehnul jak podťatej, ale zapoměl uhnout manťáku.

Jinak stížnost Hradce byla zamítnuta. cslh.cz/rozhodci-s...

Hlavní diskuze 30. zář 2014 10:41 #11253

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
houbiczka: ajéje, tak to bude flastr pro Trávu

Hlavní diskuze 30. zář 2014 10:26 #11252

• houbiczka
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Rebela Dudu přišel faul na Klhůfka draho. V extralize si pětkrát nezahraje
www.sport.cz/hokej...

Disciplinární komise by měla v úterý řešit i fauly Jiřího Cetkovského z Pardubic, Michala Dvořáka z Plzně a Michala Trávníčka z Litvínova.

A skokany ze Zlína a nerváka Čajánka ne?

Hlavní diskuze 30. zář 2014 08:56 #11251

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
2masoni: Znám ho velmi dobře,taky nám šil,šije a bude šít...Super přístup,dobrá kvalita za strašně málo peněz...A tak to má bát,tak je to správné...

Hlavní diskuze 29. zář 2014 22:33 #11249

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
fanouš: jo, to je on. fakt super. využil jsem jeho služeb poprvé a rozhodně ne naposledy. vyzvedával jsem si to u něj v Mostě (superservis!) - přesně se to vešlo do přestávky po II. třetině.

Hlavní diskuze 29. zář 2014 22:24 #11248

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
2masoni: pan Venclík u Citadely??
slečny soustružnice byly asi milé,ale já tam byl s fanoušovou asi 7 min a nedal jim moc šancí být milé...Pospíchal jsem na výkop,bylo 17.20...

Hlavní diskuze 29. zář 2014 22:03 #11247

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
fanouš: sem se dneska flákal. musel jsem mladýmu nechat opravit vercajk. v rukavicch měl díry jako kdyby s něma něco dělal. (s2) už je má jako nový - strašně milej, hodnej a šikovnej opravář je v Litvínově.
jinak doufám, že přítomné slečny soustružnice na tebe byly milé (mají být na každého (s1) )

Hlavní diskuze 29. zář 2014 21:52 #11246

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
2masoni: Čus...Jo jo,četl jsem onlajny,pan Rybář asi koukal jinam.Když si to člověk přečte,vytlemí se tuormanovi..Ale neřešme to,připravme se na horší věci od pánů novinářů...
Byl jsem dneska v soustružně,soustružníka jsem ale neviděl...Ale jak jsem říkal,vlasy jsou pryč a je to hrozně dlouho,co Turbo bylo turbem...Chtěl jsem 2x obutí pro menšího juniora...

Hlavní diskuze 29. zář 2014 21:43 #11245

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
veverka: Toho jsem si samozřejmě vědom, ale nejsem z těch co se o tom bojí mluvit, aby to nezakřikli (s30)
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 29. zář 2014 21:35 #11244

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
fanouš: ahoj, budu jednadvacátej (s1) : na hokej chodím cca 35 let a taky jsem nic podobnýho neviděl... Horovi se ten puk nějak podivně namotal na hokejku a bylo to... kdyby to desetkrát chtěl takhle zahrát na gólmana soupeře, nedal by to. možná ani na dvacet pokusů. dobře, že se z toho kluci (nejen ti dva "nešťastní") oklepali a brali dva body.
jinak mě neskutečně se*e jirka rybářovic. von na ty hokeje snad ani nechodí, protože na onlajny píše hrozný blbosti...

Hlavní diskuze 29. zář 2014 21:22 #11243

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zdárec,malý info od sousedů z Mostu...dva body doma asi berou,10 min před koncem prděli 0:2...Docela nehezkej hokej,no...První gól za zády domácího gólmana(Suky),tak to jsem ještě neviděl...Ale asi jsem nebyl sám-starej Růča doslova:Ty vole chodím na hokej 50 let ale tohle jsem ještě neviděl..A takhle mi to ještě řeklo asi dvacet dalších lidí...Za stavu 0:0 mosteckej bek Dan Hora ve vlastní třetině vzal puk, a z brankový čáry cca 3m od prken chtěl nastřelit puk podle mantinelu za bránu na druhou stranu třetiny...Puk se mu postavil a on ho plácnul do kolena vlastnímu gólmanovi,kterýmu se ten puk odrazil do brány...uff...Teď už to je na: (s2) (s2)
Jinak jsem včera musel za kultůrou do Prahy,hokej jsem neviděl ale sledoval tak trochu na tajno ve vyprodaným divadle onlajny...Super to muselo bejt,gratulace (s16) (s20) (s32) ...
Jen jednu věc musím písnout.Prostě nechápu,proč hráči tak trochu v posledních vteřinách zápasu nepomůžou Francíkovi...Kurňa v posledních vteřinách stratit nulu je hrozná škoda...Pro hlavu,pro statistiku,pro peněženku...Drží vás celou dobu,držte i jeho poslední minutu,když tam je reálná a zasloužená 0...Ten závěr se přece musí hrát pro gólmana (s22)

Hlavní diskuze 29. zář 2014 19:46 #11242

• třemešna
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Unihoc10:

Unihoc10 napsal: Ahoj, napiš na mejl ropáků a až budeme objednávat, budeme na tebe myslet a domluvíme se (s3)

díky, napíšu včas (s30)

Hlavní diskuze 29. zář 2014 19:13 #11240

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
třemešna: Ahoj, napiš na mejl ropáků a až budeme objednávat, budeme na tebe myslet a domluvíme se (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 29. zář 2014 18:04 #11239

• třemešna
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Zdar ropáci, jak se dostat lístkům do Třince do sektoru hostů? .... Jedeme solo - Třemešná, dík.

Hlavní diskuze 29. zář 2014 17:51 #11238

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
Zdravím všechny , byla tu řeč o evokacích minulých sezon přidám také jednu vratme se zpátky v čase do sezony 1992/93 podobný začátek , pro zajímavost nabízím tehdejší výsledky 1. kolo Olomouc:Litvínov 1:5,2.kolo Litvínov:Košice 3:1,3.kolo Trenčín:Litvínov 2:7,4.kolo Litvínov:Kladno 9:5(Čalyho 6 golů!!!) 5.kolo Zlín:Litvínov 2:3,6.kolo Litvínov:Plzen 4:0,7.kolo Vítkovice:Litvínov 3:4 první porážka přišla až v 8. kole Slovan: Litvínov 5:4 Soupiska mužstva :Orct,Franěk, Knap-Šulc,Weiss,Vopat J.,Prachař, Maškarinec, Mrázek, Molnár, Keller- Hubl, Šíp, Pelletier, Čaloun,Kysela, Prorok, Machulda, Blažek Richter,Kodada, Kupka Alinč Trenéři:I. Hlinka a J. Beránek

Hlavní diskuze 29. zář 2014 17:46 #11237

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: To chápu, že je pod tlakem, ale on se pod ten tlak kolikrát dostává sám, když si vymyslí nějaký faul a jasné fauly nepískne. Tak to radši ať nepíská nic, než aby si vždycky něco našel a viděl to opravdu jen on... Ale máš pravdu (jakožto porád poslední dobou (s3) ), že to pro něj není nic přijemného, když je z Mostu. Ale potom také vzniká otázka, proč je tedy na náš domácí zápas vůbec delegován.
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 29. zář 2014 17:34 #11236

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
AlcoholBased: Ano, takhle to přesně vidím.

Co se týče Turyho a jeho arbitrování zápasů Litvínova. Není v lehké pozici. Jelikož je z Mostu, tak je pod velkým tlakem, aby nebyl napadán, že nadržuje klubu z jeho rodiště. To si uvědomte. Takže já bych na jeho místě být nechtěl. Vůbec bych nechtěl být na místě rozhodčích....

Moderátoři: veverka