Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 29. srp 2014 16:00 #9770

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
pitnajs: Hoď sem nějaký fotky, ať to vidíme v reálu (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 29. srp 2014 14:51 #9769

• pitnajs
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • !!!HRDÍ KDYŽ SE VYHRÁVÁ, VĚRNÍ KDYŽ SE NEDAŘÍ!!!
tak mikinu mám doma...smekám před lidma co se na její výrobě podíleli....výběr materiálu nemohl být lepší...prostě super..mikina sbírá úspěch napříč republikou.... (s20) (s20) (s20) (s20)

Hlavní diskuze 29. srp 2014 12:19 #9768

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Matto88: Zdárec MATTO 88...Buď zdráv chlape,ale jo,to budu asi já...Omlouvám se,ale teď teprv při listování tady jsem zjistil,že jsi mi psal.No a vidíš,jak svět je malej...Měj se fajn,ať se daří tobě,tvojí femili a naší (s32) ...čus

Hlavní diskuze 29. srp 2014 12:16 #9767

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
fanouš: (s2) (s32) (s20) Jasný, odchytim si tě.

Hlavní diskuze 29. srp 2014 12:07 #9766

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: Mám svatební fotky (s1) ,fotky dětí od narození (s3) ,a pak fotky z dovolené od Balatónu a z Krušných hor...A pak mám ještě pár pikantních soukromých fotek...NIC NENÍ TABU (s2) (s2) ...(ps.něco zajímavýho by se našlo,odchyť mě pak někdy na haky u klobásy,ju?)...

Hlavní diskuze 29. srp 2014 11:56 #9765

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
fanouš: Ahoj Fanouši.
všem za zavděčit nemůžeme a je jasné, že přijdou i negativní reakce. Ale na to bych řekl jsme všichni připravení, protože jsme přesvědčení o správnosti našeho směru a jednáme dle našeho nejlepšího vědomí.
Můžeme pak na hokeji u kalbásu probrat, zda máš něco, co by jsi chtěl, aby spatřilo světlo světa a můžeme to - s tvojí autorizací, lidem nabídnout k prohlídce v rámci domluvených pravidel.

Hlavní diskuze 29. srp 2014 11:46 #9764

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Můj názor na zveřejnění-nezveřejnění materiálů pana Josefa Holého.Pokud jakákoli skupina,nebo jednotlivec šáhne do kapsy a nakoupí něco-je to jeho majetek.a samosebou s ním pak může nakládat dle jeho libosti a chuti.Takže tak jak to kluci máte nastavený,je myslím naprosto v pořádku a já s tím jednoznačně souhlasím.Pokud bude vypsána zbírka,bude asi malinko v úvozovkách potíž nastavit jakousi výši příspěvku...Není koruna,jako 100 koruna,,,Ale to asi budete mít kucí všechno podchycený...
A jinak počítejte s tím,že se tady ale i osobně setkáte v téhle věci ještě se spoustou třeba i vyčůranejch názorů...Co pro Čecha není zadarmo,není většinou až tak dobrý...hawgh...ps.budu taky muset vymyslet nějakou cestu k otevření materiálů... (s13) (s13)

Hlavní diskuze 29. srp 2014 11:30 #9763

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Duchy: Duchy, jak jsme se bavili, šance, že se materiál dostane do nesprávných rukou samozřejmě 100% vyloučit neumíme. Nicméně jsem oslovil pár lidí, kdy právo je jejich životem, aby nám k tomuto ještě připravili podklady či odborný názor a mohli jsme případně vymáhat naše práva. Jedná se tedy především o materiály z 50. a 60. let, kdy si můžeme být jisti, že tyto materiály vlastníme pouze my.

Hlavní diskuze 29. srp 2014 09:43 #9762

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Divím se, že někdo může polemizovat o tom, že to nebude veřejné a že on kvůli tomu přeci nebude člen RoT. Já osobně sice bydlím v Litvínově, takže chodím na hokej, permanentku na hokej mám na celou sezonu zdarma, jelikož jsem držitelem průkazu ZTP/P a přesto jsem platil členské příspěvky RoT a pokut budu moci s přihlédnutím k mé finanční situaci, tak i přispěji na zakoupení daných materiálů.
Takže člen RoT není jen pro výhody, ale i pro propagaci žlutočerné barvy. (s32) (s1)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 29. srp 2014 08:35 #9761

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
pepone11: Tebe se to netýká, jakožto člen fanklubu, budeš moci bez problému do těch materiálů nahlížet a jakmile to bude v elektronické podobě umístěné pod nějakým přístupem, všichni členové fanklubu nebo lidé, co se na tomto získání materiálu podíleli dostanou informaci do své emailové schránky. Nějak to zabezpečit prostě musíme, jinak to my zaplatíme a někdo jiný to pak zpeněží.

Ještě k dotazu muryruho, nevím ale členství není a nemělo by být pouze o tom kde bydlíš a slevě na vstupném, je tu celá řada lidí, která bydlí také úplně jinde, než v Litvínově. Členství musí přinášet i nějaké výhody, protože pokud lidé platí členské příspěvky, my jim za to logicky něco musíme vracet. Tohle když to vezmu může být jedna z výhod i pro vzdálené fanoušky, protože prvotní návrh zněl, že to bude přístupné pouze osobně, žádná elektronická podoba(pro nás by toto bylo ideální, to kolik na tom strávíme času jen převodem do el. podoby si nikdo nedokáže ani představit.), což je ale vzhledem k obsáhlosti nemožné, leda že byste si vzali 14 dní dovolenou a stejně byste přečetli jen zlomek, takhle si to máte možnost přečíst v klidu domova. A to nemluvím o tom, jak by k tomu přišli ti, kteří to zaplatí třeba i dvakrát(členský příspěvek plus ještě pošlou nějaké peníze na tyto materiály), pokud by to bylo zadarmo, tak OK zpřístupníme to všem, ale musí se dát dohromady 50 000 a vůči těm co by nedali ani korunu je to trochu nespravedlivé, nezdá se ti? Hlavní důvod je ale to zabezpečit, aby jsme to my nezaplatili a někdo to pak zadarmo nezpeněžil...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 29. srp 2014 07:47 #9760

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
muryru: Pomerne dost. Silne emotivní informace. Pro tve info jedna fakticka informace. Radim (doufám že jsem si vzpomel na jmeno) to má přes 490 km a je členem - mas to dal? Členství by nemělo apriori byt kvůli výhodám, ale obracene. Podporuji kluky, podporují kluky co fandi protoze už bydlíš dal atd atd a proto mas výhody. A další info pro tebe. Veverka byl ten, který byl ješte otevřenější a chtel delat ruzne psi kusy s tim, proto na nej se nerozciluj.Bohužel se to ochránit nedá a na 99% to někdo ukradne.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 29. srp 2014 07:22 #9759

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
pepone11: Přiznám, že nerozumím úplně tvojí otázce..

Hlavní diskuze 29. srp 2014 06:26 #9758

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ja myslel ze sme s panem holym domluveni.deje je neco spatneho?ja se take tesim az si archiv poradne prohlednu

Hlavní diskuze 28. srp 2014 23:13 #9757

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
muryru: Proč? Nevidím jediný důvod, proč tuto informaci nenapsat. Proto právě členové ROT platí, mají něco právo mít něco navíc a to se pro tuhle skupinu snažíme zajistit v různých rovinách. Archiv bude stát 50000,- a bude hrazen z prostředků, které nejspíš vybereme pouze v našem nejužším kruhu. Nevidím potom důvod, proč by měl být přístupný všem? Není socializmus, všechno není všech. Pokud se budeš mít zájem do materiálů podívat, až bude sbírka odstartována, můžeš nám přispět a pak přestože nejsi člen ROT, budeš mít přístup. Neshledávám na tom nic závadného a když jsem situaci dneska diskutoval na hokeji s ostatními členy, tento názor byl brán jako průchozí. Navíc to, že bude přístup k němu bude zaheslován a sledován má i bezpečnostní hlediska, aby tyto materiály nebyly využívány k účelům, které bychom neschalovali.

Hlavní diskuze 28. srp 2014 22:54 #9756

• muryru
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
"Veřejně přístupný nebude a stejně tak nebude ani stačit registrace zde na stránkách."

Tak mám pro příště radu, vůbec o takových věcech tady nepište. Nažhavíte akorát fanoušky, a pak stejně utřeme nos, aby se materiálem kochalo jen pár vyvolených. Bydlím dost daleko od Litvínova, takže členem ROT logicky nejsem, přesto mě litvínovský hokej zajímá natolik, že 25 let vedu velice podrobné statistiky pro vlastní potřebu a jsem přesvědčen, že nejméně 90% skalních fanoušků podobné evidence jako já doma nevytváří a nearchivuje :-) Takže jsem se fakt na materiály těšil. Nehledě na to, že práci pana Holého jsem od jisté doby sledoval a i se s ním před mnoha lety setkal. Škoda.

Hlavní diskuze 28. srp 2014 21:17 #9755

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Jinak, info k "našemu" archivu. Protože dárce je muž činu, peníze (za 10 sezon) jsou již na cestě k rukám p. Holého a počítám, že v průběhu příštího týdne již začneme elektronicky zpracovávat první materiály. Nebojte, kvalita bude dobrá, ne jako ty fotky... to bylo opravdu spíše jen pro ilustraci.
Uni byl požádán o nalezení způsobu, jak materiály zabezpečit tak, aby přístup měli jen ti jedinci, kteří jsou členy ROT nebo ti, co přispěli na jejich zakoupení, případně s námi spolupracují v nejrůznějších rovinách. Veřejně přístupný nebude a stejně tak nebude ani stačit registrace zde na stránkách.
Konec hlášení v českém jazyce

Hlavní diskuze 28. srp 2014 21:10 #9754

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Dneska škoda, ale Bolka bojovala, hrála dobře a nemůžu říct, že by vyhrála nezaslouženě. Každopádně i na tomhle se dají najít pozitiva - resp. ponaučení. Guma by měl velmi zvážit, zda opravdu chce hrát. Bylo to hodně kostrbatý. První útok je pořád trochu přidřenej a pár dalších plejerů by mělo pochopit, že dovolená skončila. Chápu, že je to příprava a účel je si zahrát a nezranit se. Každopádně se mi dneska nejvíc líbil Jurčík, malej Divous a Písařík... To byl solidní vítr. Růča klasika (s20) Rosťa se snaží, ale nepadá to...

Hlavní diskuze 28. srp 2014 20:40 #9753

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Unihoc10: Ahoj, četl jsem, bavit se s tímto,když to napíšu mírně, polodebilem už nehodlám,ten člověk je pod moji úroveň

Hlavní diskuze 28. srp 2014 16:46 #9751

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já bych asi tak nějak chomutovský fans vůbec neřešil.TEČKA.Ani bych nechodil na jejich fórum,proč??Stačilo mi,když se zázrakem objevili v extralize,tak jak měli plnou hubu keců,samej mistr světa v hokeji,ve fandění na klandru a všichni ostatní v jejich očích hrozný hovada a nýmandové.Tohle nemám rád,nemám rád ani Chomutov a nikdy jsem ho rád neměl.Víc k tomu říkat nebudu...Na každýho kaňoura se vaří voda...hawgh (s26)

Hlavní diskuze 28. srp 2014 16:31 #9750

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Vykašli se na něj, stejně je to nějakej puberťák, kterýmu teče mlíko po bradě. (s24)

Moderátoři: veverka