Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 25. srp 2014 12:59 #9687

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Alexi: Alexi nepodepisovali je na tolik let-nemáš pravdu...Ale měli ve smlouvě(a mají) dlouhou opci...A prosím ke Kousalíkovi:na čí úkor by tady byl?,?? (s14)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 25. srp 2014 12:22 #9686

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
A pokud jsi dobře pamatuji tak junci podepisovali smlouvy vždy na 4-5 let. To by se vztahovalo na případ dua Jurčík-Pisařik. Do stejné kategorie patři spadá i Smolka. Kousalíká vrátí zpět do A týmu už brzy

Hlavní diskuze 25. srp 2014 12:17 #9685

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
marty69: Jo přesně (s20)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 25. srp 2014 12:08 #9684

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
CíbaSKS: To je asi stejně blbý vtip jako když se někam zavolá, že je tam bomba. Musí na to reagovat všechny záchranné složky a dotyčný hňup to potom dostane k úhradě. (s19)

Hlavní diskuze 25. srp 2014 12:06 #9683

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
pavelpe: Opět ti musím oponovat. Naštěstí Pavlík a Kamča Piroš mají ještě smlouvy. Pavlík podepsal dokonce na 4 roky. Kamil má 3 roky podepsáno. U Trávy by to mělo býti podobné a jelikož loni podepsal novou smlouvu. I ta by měla býti na tři roky.

Hlavní diskuze 25. srp 2014 11:59 #9682

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
ptakulin: Fotky nádherný, škoda že jsem byl v práci (s7)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 25. srp 2014 11:59 #9681

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Hornet: Houby vtip, to by mohl za nim přijet při rozbruslení a jen tak mu to říct (s8) podle mě šlo o jasnej záměr.
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 25. srp 2014 11:57 #9680

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ptakulin: Teda kámo,ta fotka na nábřeží proti obloze-super!!!!klobouček...

Hlavní diskuze 25. srp 2014 10:54 #9679

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Fotky z finálového zápasu z turnaje v Drážďanech na stránkách. Hodnocení přijde více v reportu, napíše Veverka, já do toho taky lehce vstoupím, ale já si svoje odcvakal... Jarda už napsal podstatné, kluci trochu mysleli, že se Dráždany porazí sami... Prvních pět minut to vypadalo na stav deset k nule... Jány nedal sám, Rosťa spálil několik tutovek, zvonilo břevno. Pak přišlo uspokojení a dostali jsme je do hry... A prošly dva kousky, co byly chytatelné. Já jsem ale rád, že v přípravě dostávají dost prostoru všichni... Škoda Cup rozhodující není, počítat začneme od 12. září...

Aby bylo vidět, že máme rádi i jiné věci než hokej, tak je přiloženo pár fotografií i z večerních Drážďan...

Finále v Drážďanech
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 25. srp 2014 10:36 #9678

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Pusť góly a vyděláme. Hokej čelí sázkařské aféře mezi juniory
hokej.idnes.cz/hok...

Hlavní diskuze 25. srp 2014 10:13 #9677

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: No já si myslím, že to že tady ještě letos je se rovná malému zázraku a můžeme asi poděkovat i tomu, že zkrachoval Lev Praha. Každopádně mu budu přát dobré angažmá a radši bych ho viděl v NHL, než v tom Ruském cirku....
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 25. srp 2014 10:08 #9676

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Unihoc10: Víš jak to je, ti přiblblý Rusové jsou schopni mu nabídnout takové finanční podmínky, které se odmítají jen velmi těžce. Hráč má tak maximálně 17-18 let, aby se finančně zabezpečil a je těžké odolat 30-40 miliónům za sezónu, když tady to má tak za deset sezón. Navíc na příští rok má ještě smlouvu, takže by z toho finančně profitoval i Litvínov. Já vím, jak moc bychom si přáli, aby v Litvínově zůstal, ale realita je bohužel taková jaká je.
#JFP64

Hlavní diskuze 25. srp 2014 10:01 #9675

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Alexi: Myslím, že se mýlíš. Pokud se na to dobře koukám, tak smlouva příští rok končí těmto hráčům:
Horák, Kousalík, Pavlík, Jurčík, Lukeš, Majdan, Martynek, Piroš, Písařík, Trávníček, Smolka.
10 hráčů mi přijde jako docela dost - byť tedy Kousalík, Smolka a Horák budou nejspíše v Mostě.
#JFP64

Hlavní diskuze 25. srp 2014 08:08 #9674

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Ale jo,proč by nešel?Byl by sám proti sobě...Penězma mu tady nemůžeme konkurovat.Myslím že je to hotový.Uvidíme,přeju mu to nejlepší,udělal tady a ještě udělá spoustu práce... (s20)

Hlavní diskuze 25. srp 2014 08:05 #9673

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Souhlas,proti tomu už teď nic mít nemůžu.Dobře napsaný,vysvětlený...Mě tam před tím trošku tahalo za oči to zařazení rovnou do PO...Ok,čus

Hlavní diskuze 25. srp 2014 00:14 #9672

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Alexi: Francík do KHL nepůjde, nechce tam, alespoň dle toho co říkal a ze zámoří žádné velké peníze klub nedostane...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 24. srp 2014 23:47 #9671

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
pavelpe: Na tohle nelze nereagovat. A věta,že hodně hráčům končí smlouva je chybná. Františkovi Lukešovi končí a pak ještě Petru Kousalíkovi a Jurkovi. No ještě Martynkovi. Víc jich není. Naopak většina má smlouvy dál a kostra tymu může být dál pohromadě ještě několik sezon.
Jeden hráč odejde určitě. Frantík a pokud bude chytat dobře a nezraní se nám doufám. klub by za něj dostal krásné peníze z KHL.

Hlavní diskuze 24. srp 2014 22:25 #9670

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Fanouš: Ptal si se, podle čeho posuzuji PO. Já ho neposuzuji, jen jsem napsal, že letos ho očekávám bez nerváků. Jak jsem k tomu došel? No jednoduše. Kostra mužstva je už pár let pohromadě, v bráně máme jednoho excelentního gólmana a dva velmi schopné a talentované mladíky (byť s minimem zkušeností). Vloni jsme byli na hraně play of a to přesto, že mužstvo mělo slabší kondici, neshody v kabině a z toho vyplývající mizerii v koncovce. Letos jsou na tom s pohybem podstatně lépe (alespoň v přípravě - s Vladivostokem jich byl plný led), pokud jsme hráli v silnější sestavě, neměli jsme ani tolik problém vstřelit góly (4 zápasy - 16 gólů) a vidím velký výkonnostní skok našich mlaďochů. To vše mi dává pocit si myslet, že bychom měli hrát o šestku.

Co se týká Fučíka, případně dalších kluků 18-22 let, rozhodně bych se vyhnul srovnání s loňskou sezónou. Viděl jsem Baránka s Kasalem a Pavelkou - všichni hráli velmi dobře, minimum chyb, rychlostně ani silově nezaostávali. Fučíka jsem neviděl, ale protože se tu kluci, co byli ve Varech a Plzni o něm vyjadřovali pochvalně, nevidím důvod mu nedat šanci. Je mu teprve 19 let a má slušné parametry, je tam určitě potenciál jen se musí otrkat v soutěži dospělých. Podobně 1.liga pomohla Pavelkovi, Pavlíkovi, Jurčíkovi či Písaříkovi. Příští rok končí smlouvy velkému počtu hráčů a je otázka, kolik se jich podaří udržet. Proto by byla hloupost se zbavovat kohokoliv, kdo má potenciál dnes či v budoucnu hrát ELH.
#JFP64

Hlavní diskuze 24. srp 2014 22:00 #9669

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Škoda dneska.. Sestava slabší než včera, ovšem i soupeř. Drážďany nebyl žádný extra tým k neporažení. Rozhodlo, že Lukáš Horák neměl zrovna svůj den a dva góly ze 4 měl určitě mít. Ale stane se. Šancí bylo opět habaděj, obvzláště v prvních 7 minutách. Bohužel opětovně jsme toho dost spálili. A po první brance přišlo takový, řekl bych uspokojení, Drážďany se dostaly do hry a najednou jsme měli problém. Výlet každopádně opět pěknej... příjemná neděle, jen ta tečka mohla být vítězná.

Hlavní diskuze 24. srp 2014 19:23 #9668

• Štampy
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
4 minuta 3 třetiny Dresdner Eislöwen (Ger) 4-3 Litvínov (Cze) (s15)

Moderátoři: veverka