Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 23. čvc 2014 14:43 #9189

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Hawkay: Nechci se hádat, ale Mamutovo ruce nemá v Áčku nikdo.... Toho je škoda na 10000% ale ta hlava (s7)
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 23. čvc 2014 11:24 #9188

• LitKat58
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Hawkay: to je pravda

Hlavní diskuze 23. čvc 2014 11:20 #9187

• Hawkay
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
LitKat58: S jejich povahama a charakterem jich škoda není (s21)
----Acta non verba----

Hlavní diskuze 23. čvc 2014 10:54 #9186

• LitKat58
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
hokej.idnes.cz/hav...

myslím že byla škoda hráčů Říha-Havel když hrávali za Chezu, jako mladí vypadali nadějně ....

Hlavní diskuze 22. čvc 2014 15:04 #9184

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Drážďany www.eisloewen.de/a...

Hlavní diskuze 22. čvc 2014 11:35 #9183

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
hokič: Tak to určitě,něco pravdy na tom co jsi napsal je...souhlas.

Hlavní diskuze 22. čvc 2014 09:58 #9182

• gazi44
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Kamil Kreps: Před svým odchodem do zámoří jste hrál za juniory v Litvínově. Sledujete, jak se do tamějšího klubu vracejí bývalí hráči. Nově o Litvínovu uvažuje i Petr Nedvěd.

Pokud by se všichni dali dohromady, tak by to byl hodně silný a nepříjemný tým. Všichni víme, jací to jsou hráči.

Nelákali vás zpátky?
Ne, nebyl jsem s nimi v kontaktu.

Hlavní diskuze 21. čvc 2014 16:26 #9180

• hokič
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
fanouš: Ad Rosa - věk nezastavíš. Ale faktem je jedna věc. Spočítej si, kolik toho tady odehrál, kolik času strávil na ledě. Obojí se dá na hokej.cz najít. A vyjde Ti z toho jedno. Mohl to být náš nejlepší střelec. Na minutu strávenou na ledě byl co se branek týká o třetinu lepší než Vanta. Pohyb nic moc, ale v útočným pásmu jedovatej jako had. Zpracovat, na nic se neptat, střílet na branku.

Nevolám po tom, aby se vrátil, jen mi jeho loňské působení přijde dost nedoceněné.
Porazit a seřezat!

Hlavní diskuze 20. čvc 2014 10:52 #9179

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Dnes je poslední den moznost objednávky mikiny v první varce... Jinak zitra si sednu a sesmolim par clanku... O srazu, létě atd..
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 19. čvc 2014 13:48 #9177

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Souhlas,taky bych to podepsal...Ještě něco málo k Nedvědovi.Za mě osobně bych se tomu vůbec nebránil,ale pouze jen za předpokladu,že pan Durčák vytáhne ze šrajtofle extra koruny,za který tady bude Méďa hrát.Aby to nemělovliv na Kyslíkovo rozpočet a aby to nemělo vliv na mladý...PLUSY Nedvěda tady: pro Rúču určitě další motivace si karieru prodloužit,hokejem bavit sebe a hlavně diváky,dost možná určitej plus pro náš tým...MINUSY:nevím jak zapadne do kabiny,která už tři měsíce maká,je den co den spolu a vlastně už i kádr je hotovej,víme všichni že je náladovej,nevím jak by tomu bylo tady u nás,když by tady byl ne jako lídr ale jako plejer co se hokejem už jen baví,byl by tady na úkor někoho z týmu,asi na úkor mlaďase...o penězích psát nechci,pokud by tady byl na úkor rozpočtu,nebylo by to dobře...Takže když to uzavřu,pokud Durčák šáhne do kapsy tak říkám Nedvěd ANO...

Hlavní diskuze 19. čvc 2014 13:11 #9176

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zdárec...Kucí já nevím,ale pořád mi tady pod fous nejde až tak to,jak by tady spousta lidí rádo vidělo Pavla Rosu...Ke vší úctě k jeho rodině a i k němu,pro mě loni prostě hodně velký zklamání z jeho výkonu tady u nás...Hodně špatnej bruslař,pomalej,na puku nic moc,k tomu ještě přidat věk a proto žádná možnost zrychlení(nevím jak byl natrénovanej),takže za mě osobně žádná škoda,že tady není...A pak ještě k Bíďovi...no viděl jsem ho loni v Bílině...a tam průměr...no

Hlavní diskuze 19. čvc 2014 12:21 #9175

Avatar uživatele daihatsu.materia
  • daihatsu.materia
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Jo, Nedvěd, to by byla posila a já bych alespoň ušetřil za vlezný, protože na takovou "hvězdu" v LTV dresu teda nejsem zvědavej. zpravy.idnes.cz/ho... (s11) (s21) (s26)

Hlavní diskuze 19. čvc 2014 09:41 #9174

• dbshoe
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
pavelpe: Naprostý souhlas s Tebou !! Zatím jsou to vše jen spekulace a zda někdy nastoupí za naše barvy ví jen oni dva. Ale viděl bych v tom jen pozitiva (s3) Už jenom zájem lidí, možná i sponzorů by byl pro klub přínos!! A nemluvě o herním přínose, ještě k nim do lajny šoupnout mlaďocha (s3) Ale zatím to tu jen na fóru trochu rozvířilo okurky (s2) (s2) A vedle u čmoudů taky chvilku aspoň probírají, co nového v extralize (s2) (s2) (s22) (s22) (s32) (s32)

Hlavní diskuze 18. čvc 2014 23:53 #9173

• sportman
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
pavelpe: Tady máš ještě jednoho mlaďocha do obrany, chlap, jako hrom. V jednu chvíli vypadal solidně, pak utek do Kanady, ale nechytl se a minulej rok se plácal v podpralese. Ale osobně jsem na něj zvědavej, jestli dokáže, že na to má:

www.eliteprospects...

Hlavní diskuze 18. čvc 2014 22:21 #9172

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
A ten Robinův brácha už je podepsanej nebo jak?

Hlavní diskuze 18. čvc 2014 22:16 #9171

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já bych se zase nebránil sem vzít Nedvěda. Lákadlo pro lidi a možná i pro sponzory. V poslendních letech dokazoval, že na to pořád má a že patří mezi nejlepší hráče v lize. Jo někdo tu psal, že potžebujeme spíše bojovníky a srdcaře, ale zrovna loni jsme viděli, že nám schází střelec a to Nedvěd každoročně dokazuje, že on tím střelcem je. Je supr mít v týmu 20 bojovníků. ale když je problém dát víc jak dva góly v zápase, což byl loni obrovskej problém, tak je to blbé.

Hlavní diskuze 18. čvc 2014 20:48 #9170

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
pavelpe: Dá se to někde podepsat?
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 18. čvc 2014 18:41 #9169

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis:

Travis napsal: Já se tedy osobně příchodu Nedvěda bráním. Je to na extaligový úrovni superhráč směrem dopředu, ale nikdy to neuměl do obrany a navíc málokdy dokáže hrát týmově a srdcem.... A my tady spíš než tyhle plajery potřebujeme ty srdcaře a bojovníky. Růča se dokáže v kabině šprejcnout, což dokázal za Keby a teď, když tady bude mít kumpána to nebude dělat dobrotu. Nevěřím tomu, že on Pražák s Ferrari a bujarým mimohokejovým životem dokáže zapadnout mezi naše "bezejmenné" kluky. Navíc jak píšete, on tu zadarmo hrát nebude. Proč raději nepřivézt kvalitního beka ?

Upřímně si myslím, že pokud by tu Nedvěd hrál, tak to bude díky Durčákovi a jeho penězům. Šlo by to mimo Kyslíka a nemělo by to vliv na klubový rozpočet. Takže jeho účast či neúčast na ledě v litvínovském dresu bude mít nulový vliv na případné nákupy. Jinak řečeno, kádr je plný a nikdo jiný už nepřijde. A upřímně řečeno ani nechápu neustálé nářky nad doplněním beků. Já si myslím, že tu máme kvalitní beky - Sklenička, Zeman, Chaloupka, Kubát a už vlastně i Gula jsou hráči v nejlepších letech, Šlégr je obrovská zkušenost a srdcař, Pavlík s Kokešem, Cvrkem a Baránkem velmi nadějné mládí. Co chcete víc? Já osobně jsem přesvědčen, že pokud bude sloužit zdraví, pak ten kádr je na ELH poměry nadprůměrný a to vzhledem k rozpočtu považuju za takový malý "zázrak".
#JFP64

Hlavní diskuze 18. čvc 2014 18:26 #9168

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
popey: Popey, už tu bylo mrtvo, tak si to tu musel rozproudit, co?
#JFP64

Hlavní diskuze 18. čvc 2014 18:05 #9167

• gazi44
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
sportman: Moje slova (s20) Oba si budou chtít hokej jenom užívat a být zároveň užitečný pro tým... Furt tady Méďa neni a možná ani nebude, je to jen přání mnoha lidí (s4) Jen si pamatuji jak v minulé sezóně Liberec u nás dostal myslím 8:3 a Méďa dostal po 8 minutách trest do konce tak jsem si říkal co to je za magora a že toho bych u nás nechtěl a teď bych ho tady bral bez keců (s2) (s32)

Moderátoři: veverka