Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 03. úno 2014 14:01 #3617

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Travis: Ano ano, hradečáků jsem napočítal minimálně 8 a pak jsem přestal počítat. Ale to je jedno, jejich potrestání nám stejně může být jedno, už s nima hrát nebudeme a naopak, jak tu někdo psal, bysme měli být rádi, že budou kompletní a porazí naší konkurenci - třeba zítra Pardubky. A my si to uhrajeme, nepotřebujeme pomoc druhých, chce to jen zabojovat a kousnout se, když budeme hrát opět s okleštěnou obranou

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 03. úno 2014 13:57 #3616

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
jack007: No pár lidí tu psalo, že je pro ně Kamil letos zklamáním.
#JFP64

Hlavní diskuze 03. úno 2014 13:52 #3615

• Peťula
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Travis: Podle mě to teda faul od Pavlíka nebyl, jen ho dohrál... to za chvilku z toho hokeje bude balet...

Hlavní diskuze 03. úno 2014 13:50 #3614

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak já nevím,byl bych opatrnější v soudech že nás někdo nechce nahoře,ze jsou všichni proti nám,ze je to spiknuti,ze vadime...to bychom
byli už jako Chomouti,či svýho casu v době odpočtů Plzeň,a mnoho dalších,jimž jsme se smáli. Asi je pravdou,že v DK má svůj vliv jisty bývalý
náš činovník,ale je třeba si přiznat,že občas jim to ulehčujeme...at už loni i letos majdan,,nebo včera ten náběh hráčů z lavičky.Ano,i já byl v tu dobu nastartovanej,ale pravdu mel nejspíš Francouz: bylo to reci pravidel čistý...hraecak to udělal schválně,ale "šikovně". Chce to semknout se,nenechat se hlavne vytočit a hrát si svoje,bez ublížeností a ukřivděností, ty nám zápasy nevyhrajou.

Hlavní diskuze 03. úno 2014 13:48 #3613

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
A mimochodem ten zákrok na Marhu teď myslím, že od Pavlíka, rozhodně taky čistý nebyl ... To jen na okraj, aby se tu pořád jen nenadávalo jak nás všichni řežou ....

Hlavní diskuze 03. úno 2014 13:44 #3612

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Bohužel pravidla jsou neúprosný, hráč prostě nemůže skočit v přerušené hře na led a ještě navíc kvůli tomu, aby se účastnil bitky. Sám Francík uznal, že se o faul nejednalo... Byla o spíš takový úmyslná křivárna, bohužel si nejsem jistej, zda se za toto dá udělit nějaký trest. Každopádně jsem si jist, že disciplinární řízení bude vedeno i s hráči Hradce, protože jich tam také určitě nebylo jen 5 . Podle mne se žádného trestu nedočkáme, ale uvidíme....

Hlavní diskuze 03. úno 2014 13:21 #3611

• Dejv91
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tak včera jsem bohužel musel mazat po druhé třetině pryč ze zimáku a teď mě to sakra mrzí. Jak tu kritizuju Stříťu, tak bych mu rád na konci zaplácal dlaněma (s16) ... Ale tak jeli jsme s klukama reprezentovat Chezičku na utkání Winter classic do Povrl u Děčína a reprezentace to byla úspěšná (s1) Cheza´s brothers vs Lev Praha 5:1 (s32) ...

Ještě k tomu co se strhlo ve 2. třetině. Faul bych v tom nehledal. Spíš jak to řekl Francík ....
Hrdí když se vítězí, Věrní když se nedaří !!

Hlavní diskuze 03. úno 2014 13:09 #3610

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Unihoc10: Já si myslím, že se blížíme chvíli, kdy vše praskne. Tak, jako to prasklo kdysi ve fotbale. Ta chvíle se blíží, protože to, co se děje, je neuvěřitelný.
Máš pravdu, že je neskutečný, že se neřeší příčina, proč k těm bitkám došlo. Prvotně se přeci musí řešit to. Naši by jen tak bezdůvodně na led nenaskákali. Navíc hradečáci je směle následovali a bylo jich na ledě taky hodně.
Otázka je, jestli by se naše vedení mělo bránit a zahájit boj proti téhle šikaně. Jestli by pak situace nebyla ještě horší (s8) Když vidím, že je za námi vlivný Liberec a Slavia, tak se máme v posledních kolech ligy na co těšit.

Jsem zvědavý zítra na složení obrany. Pokud bude out Gula a Kousalík, Posmyk a Zeman zranění, tak zbyde Pavlík, Chaloupka a Stříťa, nastoupí možná Guma.

Hlavní diskuze 03. úno 2014 13:04 #3609

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Hansiiiz: Tak upřímně? Bylo očekávané, že to budou řešit, ale jestli to opět odsereme jen my, tak už to bude opravdu na pováženou...Začnám si myslet podobné věci, co o českém fotbalu (s11) Několik beků zraněných, někteří ještě dostanou stopky a můžeme to odpískat, protože nebudeme mít na soupisce dostatek hráčů....Nechápu, že se vždy ve všem řeší pouze následky, ale nikdy se neřeší příčina, protože základ je odstranit tu příčinu, jedině tak se do budoucna nebudou opakovat ty následky
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 03. úno 2014 12:59 #3608

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Chemik11: Ještě, že nejsme v tabulce výš, to by asi dotyční pánové na svazu už vůbec nerozdýchali (s2)

Hlavní diskuze 03. úno 2014 12:57 #3607

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nakonec všechno schytáme jen my. Asi neexistuje, aby Litvínov byl 9. v tabulce, NEEXISTUJE! :D

Hlavní diskuze 03. úno 2014 12:52 #3606

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Otazník je zatím nad startem obránců Guly a Kousalíka. Klub byl manažerem extraligy A. Vansou informován o zahájení disciplinárního řízení dle příslušného paragrafu Disciplinárního řádu ELH, a to ve věci jednání hráčů v situaci v čase 29:56 minulého utkání, která vedla k rozpoutání hromadné potyčky na ledové ploše.

Tak jo no, zítra asi bez obránců, nikdo nám nezbyde. Celý vedení ať jde do zadní části těla, protože nikdo se nezabývá tím, proč byla strkanice rozpoutána, ale budou trestat jen nás (s11) (s11) (s11)

Hlavní diskuze 03. úno 2014 12:08 #3605

• Čája
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
CíbaSKS: Hradečák o Francíkovi moc dobře veděl a chtěl to takhle udělat.

Hlavní diskuze 03. úno 2014 11:31 #3604

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
CíbaSKS: Tam jde o to, že hradečák Bonjoura viděl a ještě snad zrychlil, aby ten střet vyšel přesně na hráče i brankáře. Byl tam jasný úmysl. Ale to mu disciplinárka nedokáže, to se nedá trestat. Ten *** se musel potrestat hned na ledě - byl to Mertl? - a tam také potrestán byl. Pééééťa Kousalík (s16)

Hlavní diskuze 03. úno 2014 11:22 #3603

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Litvínováček: DK to řešit nebude,hráč dostal 2min. Jinak můj pohled na to,včera jsem zuřil,dneska a vlastně už včera večer,jsem toho názoru že to faul nebyl. Jejich hráč dohrával našeho u střídačky,smůla byla že tam zrovna jel Francík a dostal to také. (s13)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 03. úno 2014 11:22 #3602

• Janka33
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Litvínováček: Pak tedy musí dostat trest i Hradec,protože ať počítám jak počítám,tak jich bylo na ledě taky minimálně 8,ne-li víc (s8) Ale samozřejmě tímhle,že se bude koukat na poćet hráčů na ledě,se odstraní zrak od toho zákroku na Francíka,je to smutný. Celá disciplinárka ať jde do (s28) (vesmíru)

Hlavní diskuze 03. úno 2014 10:47 #3601

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Marek: Má cenu tohle komentovat?To samé Dvořák,Drtina ho narazí na manťák a to pako ho začne řezat.Pak se divíme proč se ta zvěř v ochozech chová tak jak se chová.
Vrátím se ještě ke včerejšímu sražení Francíka Jankem a následné bitce.Nemyslím si,že by toto sestřelení Francíka nějak DK řešila.Byl sražen litvínovský brankář,což pana Holého a DK jaksi nezajímá.To mám spíš obavy aby nepřišel flastr za to,že do následné strkanice naskákali i hráči ze střídačky.No uvidíme.
Jinak klukům děkuji za zlaté tři body. (s16) (s20) (s32)
HC VERVA

Hlavní diskuze 03. úno 2014 09:52 #3600

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Starohuťák: Nápodobně. Zařídím, aby kalamita nebyla. (s2) Mějte se pa.

Hlavní diskuze 03. úno 2014 09:49 #3599

• Starohuťák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
..kulhynka..: Prosím, rádo se stalo,
to že člověk rád vidí milé lidi je přeci samozřejmé.
Tak se měj hezky a ve čtvrtek - nebudeli kalamita - jsme tam !!!!!!
Ahoj

Hlavní diskuze 03. úno 2014 09:41 #3598

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Starohuťák: Teda, já zírám. (s4) Mimochodem potěšení je na mé straně. (s20)

Moderátoři: veverka