Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:30 #6197

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
ptakulin: V tom pripade se nemusi bavit o tom kdo mel a kdo nemel koule na to jit na najezd kdyz tam Robin sel jako posledni...
Fandím slušně.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:30 #6196

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
p.reichl: 1. Pořadí je taky právě podle toho, jak jsou psych. silný. V sezoně tuhle roli už Robo zvládnul, čili pokud ví, že je větší salámista(kliďas) než Viky a Luky, pak je jasné, že musí jet až po nich. Jednoduchá matematika, pokud už nikdo jiný nechtěl jet a jiné ani neurčili.
2. Kdyby, kdyby, kdyby....
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:26 #6195

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Tak já se opět vložím do diskuse. A co když trenéři vůbec nerozhodovali? Co když nerozhodovali ani hráči? Píše se mi to strašně blbě, ale i za Ivana se zápasy prodávaly. Možná bylo ve hře tolik, že to vyvážilo naše spíše nulový šance postoupit z předkola. Možná, a taky jsme Možná na Kladno neměli, sice je porazil totálně nemohoucí Chomutov...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:25 #6194

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
p.reichl: Docela určitě se píšou - ale určitě o tom proběhla debata, určitě se i o téhle variantě bavili dopředu.
Jsem jen rád, že nám letos kryl záda Pavel, jinak jsme se mohli ted plácat s Chomoutama...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:16 #6193

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
ptakulin: A oni se ty hraci teda nepisou dopredu na listek? To mame naky specialni pravidlo?
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:13 #6192

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
p.reichl: Nedokážu, tíží mě spíše jiné věci po včerejší prohře. Za mě jediné - kdyby měl někdo jinej koule na ty nájezdy jít, udělal by to. Luky a Viktor pravidelně vyhrávají nájezdy na tréninku - je to těžký, věřili si, věřili jim trenéři...chyba nebyla podle mého v tomhle zápase, ale někde úplně jinde... Rozhodla mnou zmiňovaná první čtvrtina.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:11 #6191

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Duchy: Nesportoval diky za optani. Pokud je to tak ze Robin rekl: kluci ja se necejtim, pojedu az treti, pak to beru. Obavam se ale ze se ho nikdo neptal...

Navic mam za to, ze prvni tri najezdnici jsou urceny trenerem a tak to tedy neni o tom, kdo si prvni dovoli preskocit mantinel a kdo se boji a zustava sedet.

Pokud nechapes o co mi jde tak o dve veci:
1. kdyby se najezdy vyvrbyly trochu jinak, ani se na Robina nemusela dostat rada, to by byl jeste vetsi pruser
2. takhle jel treti a musel dat. Co kdyby jel prvni a nebyl na nej zadny tlak? To uz se nedozvime (s9)

Hlavne ze prvni dva hraci jedou ti s uspesnosti 10%...
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:10 #6190

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Fotografie před zápasem z výjezdu busu na Slavii v galerii- na samotném utkání už jsme se všichni věnovali povzbuzování...
Snad potěší nejen účastníky zájezdu. (s32)
Zápas o vše - Slavia
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:09 #6189

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
ptakulin: Honzo rad se nekdy osobne necham presvedcit o kvalite Rulika s Horavou a jejich defenzivnimu stylu aplikovaneho na nase hrace (s15) Nechapu totiz jak tenhle hnusnej beton styl tu muze fungovat. Treba mi to ale aspon ty dokazes vysvetlit a to treba i s tim vcerejsim poradim hracu na najezdy (s1)
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:09 #6188

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
p.reichl: Čím? že nikdo neměl koule jít na nájezdy? Trenéři asi psychiku úplně neovlivní. Proč myslíš, že Robin chtěl udělat to, čím vykoupal Adama v první třetině? Protože si úplně nevěřil a že má jiné formy zakončení víme, ale to je ta psychika... Nevím, jestli si někdy sportoval, ale jsou věci mezi nebem a zemí, které ani psycholog moc neovlivní.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 22:04 #6187

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Duchy:

Duchy napsal: Ty vole, prober se... trvá to 52 kol, kde jsme projebali body doma s Chomutovem a mnoho dalších... Kdyby dali včerejší přístup na Kladno, pak jsme mohli jet do Prahy na vejlet. Ale co, potrénujeme a vrátíme se jako Fénix....

Kdyby pred mesicem se treba nekdo vyspal lip, ani nas nemuselo jet vcera tisic do o2 areny pac bysme byli v playoff vid? Hmm a co jako? Je jasny ze tech sanci PRED TIM byla spousta. Pruser je ze vcera ty najezdy byla nase POSLEDNI sance a byla takhle promrdana. Tak se spis prober ty (s5)
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 21:31 #6186

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Až teď mám chuť a čas něco napsat... Nebudu rozebírat v diskuzi nic extra o včerejšku, přichystáme nějaký report z výjezdu - fotky, co nacvakal brácha v busu mě pobavily a zvedly mi i náladu.
Teď si holt odtrpíme playout a vzhůru do nové sezóny. Počítám, že Francík moc neorazí a pojede na sraz repre... pak už od nás jen asi Robin, na pár dnů - to ale není tak důležitý.
Potvrzení trenérů naopak chápu - pověst letní přípravy zejména od Mr. Rulíka mě dodává naději, že na další sezónu budeme schopni poladit formu na první kolo a ne ji hledat až po kole 14. Tam vidím základ neúspěchu, právě v tom hrozném začátku. Klíčový duel jsme nedotáhli, můj sen se nenaplnil...
Nyní již zbývá vrhnout se znovu do další práce pro vás, pro Ropáky a přichystat i rozlučku se sezónou s poněkud smutnou příchutí.

Díky všem fans nejen za včerejší match, ale celkově za sezónu. Příští rok se pokusíme posunout atmosféru a vše zas o kousek dál... Snad budeme hrát s konkurenceschopným týmem, snad se budeme rvát o vyšší příčky, snad bude více důvodů k radosti. (s32)

Těším se letos už jen na baráž - to se pojede podívat a pak na nákup věnců, které pak položíme před zimákem u Kamenčáku.
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 08. bře 2014 21:29 #6185

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
p.reichl: Ty vole, prober se... trvá to 52 kol, kde jsme projebali body doma s Chomutovem a mnoho dalších... Kdyby dali včerejší přístup na Kladno, pak jsme mohli jet do Prahy na vejlet. Ale co, potrénujeme a vrátíme se jako Fénix....

Hlavní diskuze 08. bře 2014 21:07 #6184

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Tak jsem se sem dostal po skoro 24 hodinach a z tech zprav o trenerech mi je vic smutno nez po vcerejsim zapase. Ted uz teda jen zbyva doufat, ze nasi hraci pres leto pochopi tenhle domrlej defenzivni hnus flus hokej kterej jsme hrali a kterej tu vetsina fanousku minuly sezony u jinejch tymu odsuzovalo.. jasne, dal jsem tomu sanci, preci jen titul bych bral i timhle stylem, ale vidite kam ten styl vedl, takze za me (s21)

Druha moznost je prodat Francika a za utrzeny penize koupit pulku tymu jinejch hracu, ktery budu chtit tenhle styl hrat.

A propo ze vcera jsme si to neprohrali - nesouhlasim, stacilo dat gola v najezdech a vse mohlo bejt jinak. Postaveni nejlepsiho najezdnika do pozice kdy se na nej ani nemuselo dostat.. jinej komentar nez (s11) me nenapada (s8) a tyhle treneri ktery tohle nenapadne mame mit dal na stridacce... fakt pecka
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 20:11 #6183

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Hansiiiz: Zvláštní sezóna ? Pro nás celkem normální. Každý rok je nějaký důvod proč to zase nevyjde.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 08. bře 2014 20:11 #6182

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Trenéři už jsou potvrzení, jen Vládík tradičně zaspal isport.blesk.cz/cl... Osobně si myslím, že Francík ještě jednu sezonu zůstane, do KHL nechce a klub ho nebude a nemůže nikam nutit, jen kvůli prachům. Růčovi až se to proleží v hlavě, tak si myslím, že taky ještě bude pokračovat, hokej ho pořád baví, na ledě patří k nejlepším a je hladový po úspěchu (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 20:07 #6181

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hornet: (s2) (s2) snad už se SS nikdy na našich dresech neobjeví (s2)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 20:06 #6180

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hansiiiz: No jo, jubilejní 55. sezóna v nejvyšší soutěži byla zakletá. Příští sezónu už bez "SS" znaku a snad to půjde (s2)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 20:01 #6179

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Jan Hron: Ale kdyby to trápení trvalo měsíc nebo dva, ale trvalo celou sezónu, byla to zvláštní sezóna...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 19:59 #6178

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Hansiiiz: Loni nám to tam hlavně padalo, zato letos to bylo trápení.
Černožlutý stařec

Moderátoři: veverka