Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 03. bře 2014 11:53 #5332

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Peťula: Ubožáci, tací lidé nemají s fanouškama nic společného... Škoda, že jsme v Brně nemohli být v daleko větší převaze.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 03. bře 2014 11:46 #5331

• Peťula
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Tak to nedalo dlouho čekat a už se "chlubí "...Usekat jim pazoury a nakopat je do prdele.... (s26) (s6)

fbcdn-sphotos-f-a....

Hlavní diskuze 03. bře 2014 11:41 #5330

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
veverka: zdravím Tě. Závidím Ti ,že jsi včera vydržel se dívat na tu hrůzu. Máš pravdu pokud neporazíme jistého účastníka baráže tak nemáme v předkole co dělat. Někteří naši fandi co kritizují Martina at se raději kouknou na hru některých beků. Tam jsem viděl ty chyby. Třeba Chaloupky ty ztráty puku a ty strašné nahrávky. Vůbec jsme nebránili. A ještě ta hra nemá žádný systém. Mladý Jurčík bojuje jak lev a co je mu to platný ,když se mu nikdo nestaví aby mohl nahrát.

Hlavní diskuze 03. bře 2014 11:34 #5329

• jizik
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Ještě jsem si včera všimnul,že v 3tř.(možná celou) nehrál Piroš.Snad se ten kluk opálenej nedej bože nezranil.... (s8)

Hlavní diskuze 03. bře 2014 11:32 #5328

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Tŕeba nás kucí překvapí,celkem ve vítkách už umíme, i na slávku to třeba sedne. Uvidíme (s32)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 03. bře 2014 11:29 #5327

• Dejv
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak na facebooku se objevily fotky hořícího dresu Stříti a dalších věcí... Ubohost jako prase. Jinak ke včerejšku, asi jsme si to prohráli sami. Ale furt věřím, že se stane zázrak a v tom předkole se objevíme, naděje umírá poslední. Jinak nechápu lidi, co tu furt říkají na Růču něco.. Ano, sekal hokejkou o led, ale divíte se mu? Když se týmu nedaří, nic tam nepadá, tak co má dělat.. Jinak proč mi připadalo, že Rulík s Hořavou nikoho za zápas neokřikli? Přišlo mi, že tam prostě jen stojí a nic... Ale možná to byl jen můj dojem. Tak snad zítra něco urveme a v pátek zápas roku... (s32)
--- DISKOTÉKU NA ZIMÁKU NECHCEME (s10) (s11) ---

Hlavní diskuze 03. bře 2014 10:51 #5326

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: Taky si myslím, že Růča už po sezoně pověsí kariéru na hřebík. Tohle vážně nemá za potřebí a už vůbec ne, když ho ještě fanoušci z našich řad kritizují, že se na to vykálel... Hned po Trávovi náš největší bojovník a tohle je jeho odměna. Spousta lidí si asi neuvědomuje, že takoví hráči jako Růča, Albi, Guma atd. se v Litvínovském dresu asi dlouho na ledě prohánět nebudou. Celkově si myslím, že tito hráči nejsou v Litvínově dostatečně docenění...

Hlavní diskuze 03. bře 2014 10:17 #5324

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Jo kamarádi, včerejší prohrou jsme si pěkně nasjali do vlastních řad... Prohrát takhle doma s Kladnem, v takovej moment... to je velká rozmařilost... Zápas na Slavii rozhodne a bohužel, pokud budeme mít výkonnost ze včerejška, tak nás čeká 2x derby s Chomutovem.... Úžasný zápasy, kdy nepůjde půjde jen o to, aby se hráči nezranili..... (s11)
Sestup nám nehrozí, takže můžeme být klidní a po pravdě, účasti v baráži jsem se před sezonou vcelku obával... takže i kdyby předkolo nebylo, nebudu celkově nespokojenej, přestože ten závěr by byl takhle nepovedenej.
Co se týče Růči, tak pokud disciplinárka vydala takovej pokyn, tak je to k zblití a on se na hokej určitě po sezoně vykašle. Tohle nemá zapotřebí.....

Hlavní diskuze 03. bře 2014 08:34 #5317

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Nebude to tedy vůbec žádná legrace - nechce se mi psát osobní názor na věc - playoff opravdu začne o kousek dříve, ale je bohužel jen na jeden zápas a ten hrajeme u Sešívek. Nějak se mi nechce věřit, že bychom byli schopní je u nich přetlačit - spíš to vidím na zápas, kdy budeme dost času ve čtyřech, občas ve třech a Vláďa se v klidu rozloučí se svým týmem. Třeba se mýlím, to je lidské.

Jinak k některým reakcím k Růčovi - měl jsem tu čest s ním mluvit před zápasem, bohužel i dvakrát během něj. A jestli má někdo pocit, že on na to kálel, tak to se sakramentsky plete. Byl heclej, prostenalové mu dnes již foukají i věci navíc - takový dostali pokyn od disciplinárky, zaměřit se na starý bardy. On moc moc chce a ¨je to jeden z těch kluků, který prahne po úspěchu...

Holt tedy na Slavii do předčasného playoff - podrobnosti k chystanéu zájezdu brzy zveřejníme...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 03. bře 2014 07:51 #5314

• dbshoe
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tak to tedy vypadá, že nám play off začíná už v pátek (s5)

Hlavní diskuze 03. bře 2014 07:21 #5313

• hugo z hor
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Všímal jsem si trenerů a neviděl jsem snahu hráče nějakým způsobem povzbudit za nepříznivého stavu stáli tam oba jak Lojzové

Hlavní diskuze 03. bře 2014 01:06 #5312

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Jan Hron:

Jan Hron napsal: Takže to období kdy jsme hráli fakt dobře bylo asi jenom k tomu, že máme jistotu že nespadneme.To mi přijde málo.

Těžko říct, proč. Faktem zůstává, že odehrajeme nádherný zápasy se Spartou (míněno doma), ale pak přijedou největší šupáci ELH - Vary, Chomutov a Kladno a nedá se na to dívat. Tuhle sezónu jsme zazdili absolutní neschopností dát gól. Ve srovnání s loňskou sezónou hrajeme utrápenej hokej plný neproměněných šancí, ven jedeme s cejchem mužstva, které odevzdá bez problémů body, disciplína je děsná a bojovnost mizivá. Přitom útok je minimálně obměněný, obrana je jiná, ale o tolik horší ne. Nevím, kde je kámen úrazu, to by měli vědět trenéři - možná nám nesedí defenzivní taktika, nejsme schopni soupeře dorazit (podobně jako minulé kolo s Vary), dáme 1-2 góly a pak začneme jen bezzubě bránit. Naše hra je plná nepřesností, dost často mizerný pohyb, loni nejlepší přesilovky, letos jsme v nich děsní. Někdy mi připadá, jak kdyby neměli fyzičku. Ta hra ve 2. a části 3. čtvrtiny také nebyla většinou zrovna dvakrát koukatelná, ale dělali jsme body, teď už neděláme ani body. Nechci mít poraženeckou náladu předem, ale pokud se podívám na výkony od konce prosince, pak nevím, co bychom v předkole dělali. Tak akorát ostudu.
#JFP64

Hlavní diskuze 03. bře 2014 00:48 #5311

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Nuny: Člověk se z toho neposere, ale naši kluci hrají venku jak připosraný. Bohužel.
#JFP64

Hlavní diskuze 03. bře 2014 00:47 #5310

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Unihoc10: I ty srandisto...
#JFP64

Hlavní diskuze 02. bře 2014 22:53 #5309

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Vítek ztratil možnost bojovat o 6. flek jak tak koukám a v podstatě už nemá o co hrát, tak jako tak, bude předkolo začínat doma. Takže když kluci máknou, mohlo by z toho něco kápnout a do Varů pošlem nějakou bonboniéru, jako dneska Růža do Kladna a zápas na Slávce už si dáme v klídku na rozehrání (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 02. bře 2014 22:41 #5308

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
Nuny: tak,tak Nuny..... (s1) (s1)

Hlavní diskuze 02. bře 2014 22:40 #5307

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jinak moc děkuji za prezentaci Žlutý a černý. To se Honzovi Ptáčkovi povedlo.
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 02. bře 2014 22:37 #5306

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hele taky se necítím nejlíp ale jak to říkal Ivan ? Hlavně se z toho neposrat ...
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 02. bře 2014 22:32 #5305

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Philak: Dokud budeme ve hře, tak fandit budeme a pokud to v pátek nevyjde, tak se důstojně rozloučíme. Protože plno lidí pak už na play-out nepřijde, to budou zápasy k ničemu. Chce to vydřít a užít si alespoň pár zápasů v předkole, to by byla letos výhra (s1)

Hlavní diskuze 02. bře 2014 22:28 #5304

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: To jo ale stačil by jenom ten jeden bod třeba klidně i od Vítka. Navíc by náskok narostl z 5 na 6 bodů ale přece jenom tlačíš sportovní terminologií soupeře do defenzívy a my jsme je nechali rozjet do útoku.

Moderátoři: veverka