Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 30. led 2014 17:45 #2956

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Wayfarer: To je vždycky to nejdůležitější, najít viníka na kterýho se to hodí a jede se dál. (s11)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 30. led 2014 17:42 #2955

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Tak oni tam jsou někteří jedinci opravdu jednodušší až dementní, zvlášť když jsou schopní napsat, že nám zde dobře známý z Ústí DanÚstečák je provokatér od nás.

Hlavní diskuze 30. led 2014 17:42 #2954

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
Unihoc10: jsem se také právě dnes dozvěděl že za všechno vlastně může Čelanský...jak profesionálně působivé,paradoxem je že i po jeho odejití se stav jaksi nezlepšil ...že by chyba v systému????

Hlavní diskuze 30. led 2014 17:36 #2953

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Čája: Tomu člověku nevěřím ani slovo, už toho nalhal více než dost, většina rozhovorů a řečí, co vypustil do médií se ve skutečnosti nesplnila a stala se pouze planými výroky do prázdna. Článek o tom "Jak dostat lidi na zimák epizoda 4. díl 13" (s20) Je mi líto těch fandů CV, co jim to žerou i s navijákem. Mimochodem shodit všechnu vinu na jednoho člověka, je také velmi profesionální a opět si zúžili už tak malý okruh lidí, co k nim budou ochotní jít...bravo junior (s16) Opět mě to utvrdilo, že je to člověk na správném místě...

Zase si neodpustil dloubnutí do Viktora, to není rozhovor, kde by ho nezmínil, už mě s tím sere (s10)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 30. led 2014 17:02 #2951

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Mogul71: Koukal jsem do systému, Pepa je tam evidovanej od 14:59 a schválený to je... takže by neměl mít problém.....

Hornet: Tal to je nepříjemný, když takhle někdo nejspíš zapomene udělat izolaci... a sádroš a další věci jsou v ...

Hlavní diskuze 30. led 2014 16:47 #2950

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT

Hlavní diskuze 30. led 2014 16:15 #2949

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Litvínováček: Kolatyr se registroval už dvakrát,ale někde se stala chyba.Uni co ty na to? (s1)

Hlavní diskuze 30. led 2014 15:27 #2948

• Pumpa
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Litvínováček: I pád na hubu je krok vpřed.

Hlavní diskuze 30. led 2014 15:04 #2947

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Jinak když už jsme u toho Chomutova - kde jsou naši častí přispěvatelé z Chomutova jako Kolatýr,dag atd?Se neregistrovali u nás nebo nedostali povolení ke vstupu?
HC VERVA

Hlavní diskuze 30. led 2014 14:30 #2946

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Pumpa: Tak k tomu doufám nedojde.A že Chomutov nemáme rádi?No nemáme no.
HC VERVA

Hlavní diskuze 30. led 2014 14:17 #2945

• Pumpa
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Nechápu,proč si s Chomutovem chcete vytírat (s26) ,aby si oni příští sezonu nevytírali s námi.

Hlavní diskuze 30. led 2014 12:50 #2944

• Čája
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
CíbaSKS: Nejdřív na něj plivali když hráli první ligu a postoupili hokej.idnes.cz/sef...
Ted na něj plivou když se mu nedaří v extralize. Toho maj lidi hodně rádi když na něj pořád plivou

Hlavní diskuze 30. led 2014 12:32 #2943

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
CíbaSKS:

CíbaSKS napsal: Od něj se nic jiného nečeká (s2) on totiž tomu rozumí (s2)

Nám je ohromným způsobem vyčítáno, že jsme nekoncepční klub. Že to nemá hlavu ani patu. Nemyslím si to. Před 10 lety jsme přišli na louku, na náš starý zimák, a nikde nic. Hráči ani mládež. A teď sedíme v nové aréně, máme extraligovou mládež, akademii a nejvyšší soutěž mužů. Kdyby tu vládl chaos, jak se někdy dočítám, asi bychom tohle všechno za poslední roky nedokázali. Každopádně musíme do budoucna nastavit nové kontrolní mechanismy, abychom se nedostávali do podobných problémů, jaké nás potkaly v letošní sezoně.

Von si snad dělá (s26) nee (s2) ale proč to tam je to už se nepochlubí (s2) (s2)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 30. led 2014 12:30 #2942

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: Hmm, namrdaj se chlastem a pak je každej silnej, ale naštěstí jsou to jen zlomky a nelze podle toho soudit tu většinu, která tam snad ještě jezdí za hokejem a podporou svého týmu. Jo tak to já taky ne i když u buzmenů jsem jednou seděl obklopen tou rudou chátrou a při třetím gólu už prskali a vyslechl jsem si svoje, ale v poho pokračoval jsem vesele dál a zařval si snad ještě 1x gól a ti už byli apatický a přáli si sami bůra to byla ta sezóna 2010 - 2011 jak se jim velice dařilo (s2) Dokonce nám záviděli i Máru Černoška (s2)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 30. led 2014 12:28 #2941

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Čája: Od něj se nic jiného nečeká (s2) on totiž tomu rozumí (s2)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 30. led 2014 12:21 #2940

• Čája
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
hokej.idnes.cz/man...

On si vážně myslí že všechno dělá dobře a za nic nemůže

Hlavní diskuze 30. led 2014 12:04 #2939

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
AlcoholBased: Asi máš pravdu, ale kluci, co byli naposledy v Chomutově na našem zápase, na to budou mít jiný názor. Zase na druhou stranu si nevybavuji sebemenší problém s fanoušky Třince, Budějovic nebo z Prahy. Když jsem si na Spartě nebo na Slavii zakřičel gól, nikdo se po mě ani blbě nepodíval. Ale pokud si vzpomenu, jakej bordel tu dělali fans Chomutova (při prvním zápase) nebo Plzně, z kterých přijela většina nalitých už před zápasem, pak se mi chce blejt, velebnosti.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. led 2014 11:49 #2938

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
taky přidám svou trošku do mlýna na téma CV . Já si myslím že tam bylo špatně všechno od začátku od jejich postupu do EL zjevně chtěli jít "vsetínskou cestou" ale kapánek zapoměli že takhle to už bohužel nejde navíc když k tomu člověk připočte ty velkohubé prohlášení jejich managmentu ještě před začátkem první sezony bylo zaděláno na průser. Ono vykřikovat před sezonou jako nováček že mají tým na play off bylo dost odvážné a když se to pak začalo srát začali hysterčit a měnit trenéry a hráče jak na běžícím pásu....další věc je že mají tým poskládaný minimálně z 80% z žoldáků a vlastní odchovanci hrají v pralese nebo byli odejiti.Pak logicky nemohou čekat od mužstva že když se nedaří urvou to srdíčkem,nevím přesně ale asi bych v nynější sestavě těžko našel byt jen 5 jmen hráčů kteří tu EL vybojovali mám na mysli hráče jako jsou Jíra či Mikšovic to byli hráči kteří byli s klubem propojeni a pro ten klub dýchali takoví tam bohužel nejsou a proto se plácají tam kde jsou.Navíc je s podivem že v mládeži jim to až na vyjimky docela šlape tak nechápu proč v té mizérii ve které jsou jim nedají šanci v áčku horší než to je to už asi stejně nemůže být..a co se týče těch jejich fans já je svým způsobem taky obdivuju při své povaze bych nad nimi asi taky už dávno zlomil hůl ......

Hlavní diskuze 30. led 2014 10:25 #2937

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak jsem si taky přelouskal 6 stran z5 a musím konstatovat,že někteří z nás jsou více než odborníci na hokej.Hanit tu Kamila a vyzdvihovat koncáka Kousalíka je síla.Upřímě Kamil je hráč,který maká, (s16) což se o jiných říci nedá.Na druhou stranu Kamil sám to moc nevytrhne.Celá naše hra je kolikrát tak rozháraná,že to vypadá,že kluci to PO hrát nechtějí.Pak zas přijde zápas kdy jsou schopni porazit i třeba Lva.Prostě letošní sezona se bude rozhodovat po OH a doufejme,že kluci(všichni kluci) si uvědomí,že je lepší hrát předkolo než se plácat s Chomoutama a Kladnem v play outu. (s20)
HC VERVA

Hlavní diskuze 30. led 2014 10:05 #2936

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: No až na tu poslední větu jasný souhlas, taky jim přeji pád zpět do pralesa a nic jiného, ale že by byli nejhorší fans to asi ne. krom těch pár pitomců plešatejch a jejich obdivovatelů (ve věku 13-23 let o iq kýblu s bublajícím bahnem) a ty asi najdeš všude o pár jedincích jen v oboře tam jsou komplet vymaštěnci fanatický (s2) , tak mi přijdou že jsou úplně stejní jako všude jinde i u nás. A v jejich situaci je spíš obdivuji v jakém počtu chodí ty jejich netáhla podporovat na domácí zápasy, nejsem si úplně jistý zdali by při takovém herním projevu co předvádějí oni by u nás chodilo na zimák tolik lidí, ale viděl bych to tak 1500-2000 těch nejvěrnějších. Druhá věc je zase ta, že mít permici za skoro pět litrů, tak by mě asi taky více mrzelo, že bych jí nevyužil než ta předváděná hra.
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Moderátoři: veverka