Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:44 #2895

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe:

pavelpe napsal: Víš, tohle je možná jeden z důvodů. proč zavřeli oficiální fórum (vzhledem k tomuto fóru toho ani v nejmenším nelituji), protože se najde řada "odborníků", kteří haní vlastní hráče. Já si naopak cením hráčů, kteří dělají černou práci a když k tomu přidají nějaký ten kanadský bod, jenom dobře. Tráva mě sere s těma distancema, ale je takovej - není to střelec, je to srdcař a bojovník, který nechá na ledě duši. Stejný je to s Kamilem a Rosťou. Mimochodem Rosťa Martynek prožívá to samé, co v Budějicích - první dezóna 15 gólů, druhou se trápil, ale přesto je to (i vzhledem k jeho malé postavě) obrovský bojovník a když jsem ho chudáka viděl, jak se raduje po tom gólu, nerad bych ho ztratil. A nerad bych měnil jakéhokoliv hráče - já vím, že Jura Majdan i Franta Gerhát taky bojujou a kolikrát ta čtvrtá lajna vybojuje dravostí přesilovku nebo alespoň pásmo. Jurčík se mi také moc líbí, každý zápas, každé střídání odbojuje naplno a rozhodně je u něj vidět zlepšení. Bohužel ti kluci spálí obrovské množství šancí (ale kdo od nás ne,že).
Myslím, že to mužstvo je složené velmi dobře včetně beků. Já vím, že Kousalík je někdy děsnej, ale -17 bodů nasbíral v období, kdy bylo mužstvo na dně (podobně tak Lukeš, Hübl a další), když se pak mužstvo zvedalo, dostával daleko méně šancí na ledě. Ale po zkušenosti s Pavlíkem už nechci žádného hráče odepisovat. Pavlík byl na začátku sezóny taky hroznej, ale rozehrál se v Mostě a teď bych řekl, že patří k našim nejlepším bekům - lítá nahoru dolu, málokterý útočník mu ujede (všimněte si, jak je na obránce rychlostně vybavenej), dělá minimum chyb a nebojí se vystřelit. Udivilo mě to, ale koresponduje to s tím, co na fóru vzkazovali třinečtí fans - že je pro ně velká ztráta a blahopřáli nám k zisku dobrého a perspektivního beka.

Pavlík než se vrátil zpátky do áčka, tak hrál za Ústí (s3) . V Mostě se rozehrává Pavelka (s1)
My jsme HC Verva Litvínov...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:42 #2894

• dlouhan26
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
tak somalci ulovyly velkou rybu to jsem zvedavej na to jmeno

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:40 #2893

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
TommyCHZ: Když nikdo nebude chtít, udělám report z výjezdu na kolečkovým křesle po pracovně.... A to bude historka.... (s9)

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:37 #2892

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
veverka: To joo (s2) ale chtěl jsem být chvíli zajímavej (s13) (s2)
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:36 #2891

• chemik19
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Unihoc10: jj snad ho z toho neklepne

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:34 #2890

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
TommyCHZ: Na kdyby se nehraje... kdyby bylo ho*no cukr, tak si se*em do kafe (s3) (s2)

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:33 #2889

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Koukám u sousedů vytáhli dalšího králíka z klobouku (s2)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:32 #2888

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
chemik19: 5...Chudák Mrazík (s15)

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:29 #2887

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
veverka: Kdybych jel, tak bych se hlásil (s2) (s8)
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:28 #2886

• chemik19
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Most opět válí Ustí-Most 4:0 1.třetina

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:26 #2885

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
tak ten los je pro nas ted hodne smrtelnej... Porazit doma Hradec je v soucasne situaci POVINNOST. Z tech dalsich 3 zapasu (V PLZ, v TRI, se SPA) budou asi 3 body zlaty.... No pred Soci asi budeme radi, kdyz se udrzime v desitce.. NA trhak to ted nevypada.... KAzdopadne rozhodovat se bude az po OH

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:09 #2884

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Klucí a kdo dodá ten report z Plzně? Mám jeden slíbenej, ale není jisté, zda dotyčná osoba skutečně do Plzně pojede. Pokud ano a budou reporty 2, zveřejníme oba.... (s3)
Jo a nehlašte se všichni (s2)

Hlavní diskuze 29. led 2014 18:05 #2883

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Budu mít dvě až tři volná místa z Plzně, tak pokud by byl zájem
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 29. led 2014 17:59 #2882

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Tak jsem se prolouskal těmi 6 stránkami, jste se nějak rozepsali né? (s2) A nedá mi to abych nereagoval, z některých příspěvků je mi opravdu velmi smutno. Říkat o Kamilovi, že přišel jako střelec, je hodně mimo mísu, Kamil nebyl nikdy žádný střelec, nebo hráč, který by trhal rekordy v kanadském bodování, jeho přednosti jsou totiž uplně někde jinde a sem(i dle slov Kyslíka) byl brán jako vynikající centr na černou práci, ale především coby nahrávač a tohle plní excelentě, to že to někteří nevidí a koukají pouze na body, je věc druhá, další věc je ta, jaké spoluhráče kolem sebe měl, převážnou část sezony se mu spoluhráči neustále točí, jen si zvykne na někoho, tak další zápas už zase hraje s někým jiným. Souhlasím s tím, že Kamil spolu s Růčou a Francem jsou jednoznačně nejlepší hráči letošní sezony. Další případ je Rosťa, nevím ale já na tom ledě nevidím krom dvou-tří hráčů, jiného hráče, který by makal více než Rosťa, o něm letos platí dvě neuvěřitelný slova(bojovník a smolař) Tohohle kluka se určitě nezbavovat, nepamatuji si jiného hráče, který by přišel do Litvínova z jiného(cizího) klubu a makal tak jako Rosťa. Někteří jak už tu bylo trefně napsáno, na to koukáte jako na fantasy ligu, na to Vám můžu říct jediné, podívejte se o 20km vedle, jak to funguje v praxi (s3)

Hlavní diskuze 29. led 2014 17:24 #2881

• petrpetr
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
kozel: uff! Co maj marodku taky?

Hlavní diskuze 29. led 2014 17:15 #2880

• chemikln
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
(s32) (s32) taky se přidávám k názoru , že Kamil letos patří k nejlepším hráčům..to že nedává goly nesnižuje,, bojovnost, obětavost, a hlavně dokáže podržet puk jako malokdo letos :)

Hlavní diskuze 29. led 2014 17:15 #2879

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Dnešní výsledek juniorů - Vítkovice 7:0 LITVÍNOV . Celkem slušný nářez .
Litvínov

Hlavní diskuze 29. led 2014 17:14 #2878

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
baca: Víš nechápu jednu věc - a sice "čekal si od něj víc". Je strašně ošidné se dívat na to, kolik dával gólů jinde. Musíš vždy koukat na to, kolik odehrál zápasů, jakou měl roli v mužstvu, jací s ním hráli spoluhráči.
Podívej se třeba na Jirku Tlustýho - v Carolině vloni nejlepší střelec a proč? protože měl vedle sebe Staala a Sjomina. Pak přijel na MS a byl úplně v hajzlu, protože je to hráč před branku, ne ten myslitel. Podobně na tom byl vloni Majdan - on tou svojí bojovností před brankou dorážel puky od Lukeše a Hübla. A když to těm klukům letos nešlo, logicky byl v háji i Jura, protože on není myslitel. Piroš je jiný typ - hráč, který připraví šance, udrží puk a dobře nahraje. Jenže pak tam musí ty šance taky spoluhráč proměnit a to je letos náš problém. A jsem přesvědčený o tom, že pokud nějaký hráč vyčnívá, pak je na místě ho pochválit. A Kamil jednoznačně (alespoň pro mě) letos vyčnívá z průměru a to dost výrazně. Protože Jurčík, Gerhát nebo i Martynek nedokážou ty jeho šance proměnit, pak samozřejmě nenaskakujou ani ty bodíky. Ale právě Jurčík vedle něj roste, podobně jako kdysi velice rostl Kubát vedle Šlégra, nebo jako se projevuje Pavlík, kterého usměrňuje dost často Růča. I proto jsou tihle hráči nedocenitelní.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 16:57 #2877

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Hansiiiz: Víš, tohle je možná jeden z důvodů. proč zavřeli oficiální fórum (vzhledem k tomuto fóru toho ani v nejmenším nelituji), protože se najde řada "odborníků", kteří haní vlastní hráče. Já si naopak cením hráčů, kteří dělají černou práci a když k tomu přidají nějaký ten kanadský bod, jenom dobře. Tráva mě sere s těma distancema, ale je takovej - není to střelec, je to srdcař a bojovník, který nechá na ledě duši. Stejný je to s Kamilem a Rosťou. Mimochodem Rosťa Martynek prožívá to samé, co v Budějicích - první dezóna 15 gólů, druhou se trápil, ale přesto je to (i vzhledem k jeho malé postavě) obrovský bojovník a když jsem ho chudáka viděl, jak se raduje po tom gólu, nerad bych ho ztratil. A nerad bych měnil jakéhokoliv hráče - já vím, že Jura Majdan i Franta Gerhát taky bojujou a kolikrát ta čtvrtá lajna vybojuje dravostí přesilovku nebo alespoň pásmo. Jurčík se mi také moc líbí, každý zápas, každé střídání odbojuje naplno a rozhodně je u něj vidět zlepšení. Bohužel ti kluci spálí obrovské množství šancí (ale kdo od nás ne,že).
Myslím, že to mužstvo je složené velmi dobře včetně beků. Já vím, že Kousalík je někdy děsnej, ale -17 bodů nasbíral v období, kdy bylo mužstvo na dně (podobně tak Lukeš, Hübl a další), když se pak mužstvo zvedalo, dostával daleko méně šancí na ledě. Ale po zkušenosti s Pavlíkem už nechci žádného hráče odepisovat. Pavlík byl na začátku sezóny taky hroznej, ale rozehrál se v Mostě a teď bych řekl, že patří k našim nejlepším bekům - lítá nahoru dolu, málokterý útočník mu ujede (všimněte si, jak je na obránce rychlostně vybavenej), dělá minimum chyb a nebojí se vystřelit. Udivilo mě to, ale koresponduje to s tím, co na fóru vzkazovali třinečtí fans - že je pro ně velká ztráta a blahopřáli nám k zisku dobrého a perspektivního beka.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 16:48 #2876

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Neví někdo o někom kdo by měl místo do Plzně ?
Litvínov

Moderátoři: veverka