Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 25. led 2014 23:36 #2121

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Wayfarer: Fanoušek Vsetína bude krást chomutovskou vlajku? (s12) To je snad jako by z Bíliny fanoušek třeba ukradl nějakou od paštik nebo od kotlety... Bůh ví, kdo jim to loupnoul...
My jsme HC Verva Litvínov...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 25. led 2014 23:01 #2120

• Dejv91
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Jinač pěkný výsledky u okolních sousedů (s13) Včera Primáti 9:0 ... Dneska Most prohrál 1:8 a Bilina prohrála 2:7 (s2)
Hrdí když se vítězí, Věrní když se nedaří !!

Hlavní diskuze 25. led 2014 22:53 #2119

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Wayfarer:

Wayfarer napsal: podle posledních zpráv z fora od sousedů je jeden ze zlodějů fanoušek VHK Vsetín, jinak souhlas s tou hysterií když byli tady a dělali podobné věci byli největší kingové a ted ....jdu z nich blejt velebnosti( imho pochopitelně že tuhle srabárnu odsuzuju tohle se fakt nedělá ale cosi to vypovídá o poměrech na stadionu)

no vidiš, ja se v praci (Most) ani vysprchovat nemuzu. Do mu (Teplice) dorazim 15:30 pravliknu se a frcim do Litvinova abych vubec "lidsky" zapatkoval. To je pro me zapas ve vsedni den.V nedeli bych klidne dorazil jakejkoliv cas. Jen TV casy mi nevyhovujou...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 25. led 2014 22:49 #2118

• Dejv91
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Unihoc10: Tak já třeba hraju hokejbal a většinou máme zápasy o víkendu - sobota - neděle, dopoledne - odpoledne, ale nějakým způsobem bych to i stíhal, jen jsem chtěl nějakým způsobem předat to co jsem slýchal v práci. Protože téma: Čas nedělních zápasů jsme už kolikrát s kolegama probírali.

Hlavní diskuze 25. led 2014 22:18 #2115

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ideální čas, který by vyhovoval všem, asi není. Nejlepší by bylo, kdyby se hlasování účastnilo co nejvíce fandů, ne všichni chodí na net, na fórum.

Hlavní diskuze 25. led 2014 22:14 #2114

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Dejv91: V neděli v zimním období mi je to prakticky jedno, o víkendu do práce nechodím, ale ve všední dny nestíhám ani domu, jezdím rovnou z práce a zdržet se nemůžu, už takhle to mám jen tak tak na začátek, proto jsem hlasoval "na čase mi nezáleží". V neděli se přizbůsobím většině
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 25. led 2014 21:44 #2113

• Dejv91
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
pirduch: Když to vezmu za sebe a za některý lidi co znám, tak se stává, že musíme v neděli do práce. Někdo si řekne ve 14:00 jdeme domů a v klidu se to stihne, ale občas se stalo, že jsme si to museli o nějakou tu hodinku prodloužit (strojní údržba na šachtě, porucha rypadla a jedem, jen tak pro zajímavost). O tom jsem ale vlastně psát nechtěl. Vezmu to takhle, pokud tedy budu brát to, že budu v práci do 14:00 OK. zahodim rukavice, dojdu do šatny, do koupelny, odpíchnu šichtu, dojdu na parkoviště. To znamená než vůbec nastartuju je po půl 3. Než se dostanu z Hrabáku domů do Jiřetína je po 3 hodině, když pojedu jak mám a bude vše ok. Doma se něco udělá a pak zase cesta opačnou stranou .. Janov, Litvínov zimáček. Takhle to mám já a nejspíš bych to v klidu stihnul i když by cestování nebylo předpisový. Ale co ostatní? Brandov, Kateřina, Lom, Loučná atd ... Samozřejmě, ne všichni musí po práci domů, ale i tak. Většina lidí by to měla hodně na těsno aby to stihla.

Hlavní diskuze 25. led 2014 20:42 #2112

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
podle posledních zpráv z fora od sousedů je jeden ze zlodějů fanoušek VHK Vsetín, jinak souhlas s tou hysterií když byli tady a dělali podobné věci byli největší kingové a ted ....jdu z nich blejt velebnosti( imho pochopitelně že tuhle srabárnu odsuzuju tohle se fakt nedělá ale cosi to vypovídá o poměrech na stadionu)

Hlavní diskuze 25. led 2014 20:26 #2111

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hornet: A jsem tomu velice rááád!!!! (s3)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 25. led 2014 20:23 #2110

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Unihoc10: jo přesně, zdá se, že co se týká Chomutova, tak boží mlýny melou s neuvěřitelnou Vervou (s2)

Hlavní diskuze 25. led 2014 20:17 #2109

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Koukám jaká hysterie propukla u sousedů a jak to nyní odsuzují, když nám tady někteří od nich kradli malým dětem šálu, pak se ještě škodolibě posmívali a chlubili se tím u nich na fóru a ty blbý řeči, jak si jí mají hlídat, začíná se jim to všechno nějak vracet. Tím neříkám, že tohle schvaluji, naopak tvrdě potrestat (s10)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 25. led 2014 20:02 #2108

• Hawkay
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Dost lidí tu argumentuje dřívějším začátkem toho zápasu kvůli rodinám s dětma. Nevím jak vy, ale já teda na hokej mýho 6ti letýho brachu moc neberu jelikož je to samá prd*l, k*nda. atd A nejlepší je když celej staďák začne zkurvený Vary ........... (s3)
Takže spousta známých tam bere až větší děti, a těm je jedno, že je to od 17:30.
----Acta non verba----

Hlavní diskuze 25. led 2014 19:36 #2107

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Chemik11: To teda jak kdy, v práci má den hodin až dost (s2)
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 25. led 2014 18:53 #2106

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Přesně tak . Jedná se o neděli . Úterý a pátek nemá smysl .
Litvínov

Hlavní diskuze 25. led 2014 18:50 #2105

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Dejv91: Ja bych řekl,že v neděli by mohl byt dřívější čas schůdný,o všedních dnech se myslím nejedná.
Pro mne osobně by třeba ve všední dny platilo čím později,tím lépe,trhám se z práce v Teplicích
vždy z na poslední chvíli,ale zas je mi jasný,ze kdyby se končilo az po devátý,je to pro spoustu lidi
k ničemu... Ale ta neděle by mela byt dřív,většina lidi je doma,a u směnařů je to vždy stejně pokaždé
jiny..

Hlavní diskuze 25. led 2014 18:21 #2104

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Honza: Majdy by se potřeboval chytit i za áčko, ne a ne mu to tam spadnout (s1) Ale Hanuljak udělá pět dobrých zákroků a pak totální kiks, je to gólman k hounu (s2) A Horák by měl chytat, potřebuje být vytížený

Hlavní diskuze 25. led 2014 18:17 #2103

• Dejv91
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
K těm časům nedělních zápasů ... Chápu, že pro lidi co to mají dál než 80km a jezdí tak z jiných měst by bylo určitě lepší to trošku časově posunout, ale --- Spousta místních lidí chodí do práce i v neděli. A většina z nich pracuje např. Chemička, Šachta - Hrabák, Armáda, Obránce Mírů, Důl Centrum, Elektrárny, taky neopomínám, že spousta lidi co znám dojíždí za prací do Žatce a dál a jsou ráda, že stihnou stávající čas. Nezapomínejme, že né ve všech firmách jsou ty pracovní hodiny stejné, netýká se to většich fabrik a šachet, tam jsou ranní většinou od 6:00 do 14:00, ale někde se dělá i déle. Takže se naskýtá otázka, zda-li by se neměl brát ohled spíše na tyhle lidi. Určitě se nechci nějak dotknout fandů z těch vzdálenějších koutů to ne, ale přeci jen, když ti co to mají dál a chtějí ject na hokej, tak si můžou vzít popřípadě dovču. Kdežto při posunutí času by o ten hokej přišla spousta právě lidí odsud. Toť můj pohled na věc...

Hlavní diskuze 25. led 2014 18:14 #2102

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
I když haníme tu Hanyho a pak tohle:

Hosté 2 na 1, Skořepa nahrál na Klimtra, který byl zcela sám před Hanuljakem, ten se ovšem rozchytal zatím k výbornému výkonu.

Hlavní diskuze 25. led 2014 18:12 #2101

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hansiiiz: To nechápe podstatně více lidí... Každopádně se jdu podívat na hokej, tak jsem zvědav, jak sněhulák bude (ne)lapat (s1) . A Majdy góla, tak snad s dalším počká na mě (s2)

Hlavní diskuze 25. led 2014 18:06 #2100

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Junioři - LITVÍNOV 2:1 Gottwaldov , starší dorost - LITVÍNOV 5:2 Havířov .
Litvínov

Moderátoři: veverka