Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 08. bře 2014 12:21 #6129

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Blbý je to, že díky týhle neúspěšný sezoně to bude náročnější i v tý další. Sponzorský koruny budou chybět. Takže na nakoupení drahých a kvalitních plejerů nebude. Může nastat katastrofickej scénář - odchod Francí+Růča+Piróni a jsme v (s26) .... Vůbec si to neidealizuju. Příští rok si myslím, že opětovně budeme rádi, když se zabojuje o předkolo, Co by nám mohlo pomoci je sestup sousedů, pak by zase eventuálně nějaký bubáčiky mohly být navíc....
Jina se taky může stát, že pak budeme vzpomínat na to, jak tahle sezona byla super... No, vím, že maluju Kracíky na zeď, ale žádnej důvod k představování si růžových zítřků není.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 12:20 #6128

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Pozitiva: procentuálně nejlépe ubráněná oslabení a v tabulce domácích týmů jsme na 4. místě a 5. nejnižší počet obdržených gólů. Negativa: 6. nejhorší přesilovka, 5 inkasovaných gólů při naší přesilovce (dvakrát při přesilovce 5 na 3!), 3. nejnižší počet vstřelených branek a v tabulce venkovních týmů jsme až na 13. pozici a jen v 9, devíti! zápasech jsme dali víc jak 2 branky! Venku jsme dali 4 góly v Chomutově, 3 v Brně a jinak maximálně 2 branky venku! Když si vzpomenu loni 5 gólů na Spartě a ve Vítkovicích, tak letos venku ohromná bída. A bohůžel, negativa předčila pozitiva.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 12:11 #6127

• marketka0001
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Nedá mi to a i já to zde zhodnotím. Včerejšek nemá smysl moc komentovat byl to skvělej zápas kde kluci jezdili po prdeli a kotel ze sebe také vydal maximum, emočně to bylo náročné, ale proto ten hokej milujeme. Nebudeme si lhát všichni víme, že tahle sezona byla celá špatně už od začátku. Za mě doufám, že ted to se ctí nějak doklepeme a hlavně hokejky si vezmou ponaučení z toho co bylo špatně a jedeme dál nová sezóna bude za chvilku a bude se opět začínat od nuly. Z téhle sezóny je opět zapotřebí se poučit, zbytek shodit ze stolu, protože co bylo bylo a doufám, že začneme lépe. Ukončila bych to slovy našeho velikána Hlavně se z toho neposrat (s32) a Jak jsem ted četla Jsme hrdí když vyhráváme a jsme věrní když prohráváme (s22)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 11:36 #6126

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kdybychom všechny zápasy venku odehráli tak, jako včera, tak jsme bez problémů postoupili. Teď k čemu nám je 7 bodů s Plzní, 6 s Třincem a Brnem a Hradcem, když s barážovým Kladnem máme bilanci 3:9 a s Varama jen 6:6? Za včerejšek bychom si postup zasloužili, za celou sezónu ne. Každopádně ještě, že jsme se udrželi a nehrozí baráž.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 11:19 #6125

• chemik19
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Hokej včera pěknej bohužel pro nás z hořkým koncem nájezdy jsou loterie ale bohužel včera nevyšli ale sezonu jsme si prohrály jinde jen jsem byl včera udiven kde se najednou vylouplo tolik Slávistů když jejich průměr na zápas je 3000 diváků kotel včera fandil super mi seděli blíž Sešívanemu kotli ale náš kotel jsme slišely pěkně občas víc jak ten Sešívanej.V play outu by mohli nechat hrát nějaký mladý kluky a nějaký juniory ať se otrkaj v ačku a tým může v těchto zápasech potrénovat na příští sezonu která snad bude lepší s vyvrcholením v play off s co nejlepším výsledkem.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 10:35 #6124

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Honza: Nejde to zrusit protoze by to narusilo objektivitu baraze
Tymy z 1.lligy by byly vyštaveny z playoff a posledni z ex by si odpocinuly
Navic vezmi v potaz i otazku moznosti zraneni
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 10:31 #6123

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Všem fanouškům , kterří včera podpořili hráče děkuju . Mám toho ještě teď plný brýle . Unaven z toho bubnování . Lilo ze mě jak z kozla . Bohužel to nedopadlo . Všichni víme , že jsme to prohráli v jinym ( v jiných ) zápase .
Litvínov

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:55 #6122

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Nedá se nic dělat, nedopadlo to (s6) pár zápasů,které tým měl asi zvládnout se nezvládlo, ale včera tým bojoval (s20). Tak mě teď ten fotbal snad nějak dopadne trošku líp. Jinak k play out- odehrát by se to mělo, regulérnost soutěže by šla to háje, jsou prostě nějaká pravidla a ty by se měla dodržovat, navíc si myslim že pro CV a Kladno by to nebylo až tak dobré kdyby se to nehrálo.
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:53 #6121

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
kolatyr: Myslím, že i baráž by se mohla zrušit. Poslední dva dolů, finalisti nahoru. Stejně jste o tuto variantu deset let bojovali.
P-out se zruší pouze se souhlasem všech čtyř týmů. A to zrovna vy a jágrovci chtít nemůžete. Šest přípravných zápasů se vám může hodit...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:37 #6120

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
tak tu máme konec sezony.Co k ní dodat - nic moc.První čtvrtina totálně v řiti,výměna trenérů,dohánění bodové ztráty a nakonec pád na 11.místo.Ať je to jak chce letošní sezona stála za prd.A pokud na začátku sezony se kluci šprajcli proti trenérům (JPP) a ti byli posléze odvoláni tak je tady něco špatně.
Včerejší výkon byl jeden z nejlepších,ale proč jsme takhle nehráli ve více zápasech?Nicméně si myslím,že Play Out se hrát nebude neboť nemá smysl.A to je taky možná důvod proč Kladno včera ruplo s Pirátama.Touto prohrou ztratilo byť teoretickou šanci vyhnutí se baráži.Takže já bych Play Out zrušil.Škoda peněz a času. (s5)
HC VERVA

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:35 #6119

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
kolatyr: Snad ho letos zruší, když jde o jednu velkou tužku... (s25)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:34 #6118

• kolatyr
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Honza: Turnaj 4 je k hovnu. Zcela zbytečná ztráta času, peněz.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:28 #6117

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Za vcerejsek jeste jednou palec nahoru... Jak hracum, tak fanouskum... V takove atmosfere jsem jeste na hokeji nebyl a byla to opravdu parada... Jen je skoda, ze kluci takove vykony nepredvadeli na venkovnich kluzistich i jindy... Bohuzel ta letosni sezona byla neuspesna. Az na PAvlika se nepodarilo zabudovat do tymu zadne nove mlade hrace. Tohle se musi zmenit. ZAcit stavet na mladych odchovancich, to je cesta Litvinova. Mozna to bude stat 2-3 dalsi sezony bidnych vysledku, ale pak by se z toho dalo tezit. Luky a Viktor letos obrovsky propadak, pokud hledat duvody neuspechu, vidim je prave tady. Co bude s Francikem? Uprimne mu preji lepsi tym. Ten kluk ma na to hrat NHL. Rusko bych mu nedoporucil, ale bylo by zase dobre pro klubovou kasu. Ted je to na Kyslikovi, aby zacal delat na zmenach. Tesim se na nove tvare ve zlutocernem dresu. V zari opet na znackach (s22) (s32)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:26 #6116

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
kolatyr: Ahoj Pepo a to vás Kladno ještě čeká dvakrát v turnaji 4 a pak ještě čtyřikrát v baráži, to se máš na co těšit...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:15 #6115

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Letošní turnaj 4 můžou klidně zrušit. Aspoň by se ušetřili peníze... (s25)

Hlavní diskuze 08. bře 2014 09:06 #6114

• kolatyr
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Pěknej hokej se smutným koncem. Škoda. Nájezdy je loterie. Paradox je, že v drtivé většině se na nájezdy věřilo Vervě. Vaši fanoušci byli velmi slyšet a bylo od slávistických fér, že vás nechali halekat. Škoda, že jste to nedali. A stačilo porazit mnou nenáviděné Kladno, které Chomutov jednoznačně přehrál. Tak aspoň pěkný víkend.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 08:34 #6113

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Máme tu den poté. Venku je tak krásně, ale to je tak asi všechno. Ve vnitř je prázdno po spadnutí do turnaje 4. Takkový konec sezony budu ještě chvíli rozdýchávat a nějak porád nenacházím vhodných slov a mám to taky jak Veverka. Říká se ráno moudřejší večera, ale jak si to neplatí, to zklamání tam prostě je...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 08:32 #6112

• Philak
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Díky všem fanouškům, kteří včera fandili a vytvořili aspoň dle tv (zamrdaná práce) skvělý černožlutý ostrov v šašce... hráčům za sezónu bohužel taky neděkuji... podle mě a myslete si o mě co chcete, nás zařízl laxní přístup k minimálně 50% utkání základní části a s tím se vzhledem k tomu, jak moc mám chezu v srdci smiřuju těžko... :-/
Drž se baru, nechytneš klíště...

Hlavní diskuze 08. bře 2014 08:12 #6111

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak v 1. řadě bych chtěl pochválit především atmosféru, z naší i ze strany Sešívek paráda, nevím co mají všichni pořád s tím, že se nejvíc fandí v Brně, podle mě je Brno co se týče fandění někde v průměru celé ELH. Klukům, no, můžu jim poděkovat možná za tenhle zápas, ale jak tu někdo napsal, že děkuje za celou sezonu, tak to já teda rozhodně nemůžu. To jako mám poděkovat za 10 naprosto odevzdaných zápasů venku (kromě 3. třetiny v Liberci a ve Vítkách, nepočítám dnešek)? To asi nepůjde.
Nevím, ale moc jsem si přál, aby na nájezdy nedošlo. A po skončení v prodloužení už jsem v hloubi duše cítil porážku, nevěřil jsem že bychom ty nájezdy dali. Bohužel, prokoučovanej zápas, Luky s Vikym, furt ta stejná písnička, nejde jim to, oba dali snad jeden nájezd z 10 ale furt budou jezdit oni. A neříkejte mi nikdo, že si CELÝ zbytek týmu na nájezdy nevěří. A mimochodem, Růža vždycky říká, že kromě Jardy Jágra se nikdy hráče neptá, jestli pojede nájezd nebo ne, prostě ho tam pošle ikdyby ten hráč brečel že nechce. Takhle by to mělo fungovat i u nás.
Jinak Francík, jestli tímhle zápasem Růžu neoslovil o šanci v nároďáku, tak fakt nevim... Tenhle kluk patří do TOP 5 nejlepších českých brankářů v součastnosti, možná do TOP 3.
Bohužel, jak jsem již napsal, po sezoně bych už ho prodal. Pokud se nemýlím, ještě má stálou 3letou smlouvu, to by byl asi slušnej balík, pak nakoupit nějaké slušné playery, v bráně by mohl klidně chytat Horák. Mimo to, ten kluk už prostě musí jít za lepším. Tady by se asi jen zakopal.

Hlavní diskuze 08. bře 2014 08:11 #6110

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Postup do předkola nám opravdu nesebrala včerejší prohra. To už byla jen tečka. Včerejší výkon byl naopak jeden z nejlepších, který jsem letos viděl. Bohužel, vyhořeli opět díky totální střelecké impotenci....
Ku*va to zklamání je fakt velký, fakt jsem věřil, že postoupíme... jsem si říkal, že ráno mi bude o něco líp... prd a šišky.. (s19) (s19)

Moderátoři: veverka