Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 30. led 2014 12:21 #2940

• Čája
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
hokej.idnes.cz/man...

On si vážně myslí že všechno dělá dobře a za nic nemůže

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 30. led 2014 12:04 #2939

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
AlcoholBased: Asi máš pravdu, ale kluci, co byli naposledy v Chomutově na našem zápase, na to budou mít jiný názor. Zase na druhou stranu si nevybavuji sebemenší problém s fanoušky Třince, Budějovic nebo z Prahy. Když jsem si na Spartě nebo na Slavii zakřičel gól, nikdo se po mě ani blbě nepodíval. Ale pokud si vzpomenu, jakej bordel tu dělali fans Chomutova (při prvním zápase) nebo Plzně, z kterých přijela většina nalitých už před zápasem, pak se mi chce blejt, velebnosti.
#JFP64

Hlavní diskuze 30. led 2014 11:49 #2938

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
taky přidám svou trošku do mlýna na téma CV . Já si myslím že tam bylo špatně všechno od začátku od jejich postupu do EL zjevně chtěli jít "vsetínskou cestou" ale kapánek zapoměli že takhle to už bohužel nejde navíc když k tomu člověk připočte ty velkohubé prohlášení jejich managmentu ještě před začátkem první sezony bylo zaděláno na průser. Ono vykřikovat před sezonou jako nováček že mají tým na play off bylo dost odvážné a když se to pak začalo srát začali hysterčit a měnit trenéry a hráče jak na běžícím pásu....další věc je že mají tým poskládaný minimálně z 80% z žoldáků a vlastní odchovanci hrají v pralese nebo byli odejiti.Pak logicky nemohou čekat od mužstva že když se nedaří urvou to srdíčkem,nevím přesně ale asi bych v nynější sestavě těžko našel byt jen 5 jmen hráčů kteří tu EL vybojovali mám na mysli hráče jako jsou Jíra či Mikšovic to byli hráči kteří byli s klubem propojeni a pro ten klub dýchali takoví tam bohužel nejsou a proto se plácají tam kde jsou.Navíc je s podivem že v mládeži jim to až na vyjimky docela šlape tak nechápu proč v té mizérii ve které jsou jim nedají šanci v áčku horší než to je to už asi stejně nemůže být..a co se týče těch jejich fans já je svým způsobem taky obdivuju při své povaze bych nad nimi asi taky už dávno zlomil hůl ......

Hlavní diskuze 30. led 2014 10:25 #2937

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Tak jsem si taky přelouskal 6 stran z5 a musím konstatovat,že někteří z nás jsou více než odborníci na hokej.Hanit tu Kamila a vyzdvihovat koncáka Kousalíka je síla.Upřímě Kamil je hráč,který maká, (s16) což se o jiných říci nedá.Na druhou stranu Kamil sám to moc nevytrhne.Celá naše hra je kolikrát tak rozháraná,že to vypadá,že kluci to PO hrát nechtějí.Pak zas přijde zápas kdy jsou schopni porazit i třeba Lva.Prostě letošní sezona se bude rozhodovat po OH a doufejme,že kluci(všichni kluci) si uvědomí,že je lepší hrát předkolo než se plácat s Chomoutama a Kladnem v play outu. (s20)
HC VERVA

Hlavní diskuze 30. led 2014 10:05 #2936

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: No až na tu poslední větu jasný souhlas, taky jim přeji pád zpět do pralesa a nic jiného, ale že by byli nejhorší fans to asi ne. krom těch pár pitomců plešatejch a jejich obdivovatelů (ve věku 13-23 let o iq kýblu s bublajícím bahnem) a ty asi najdeš všude o pár jedincích jen v oboře tam jsou komplet vymaštěnci fanatický (s2) , tak mi přijdou že jsou úplně stejní jako všude jinde i u nás. A v jejich situaci je spíš obdivuji v jakém počtu chodí ty jejich netáhla podporovat na domácí zápasy, nejsem si úplně jistý zdali by při takovém herním projevu co předvádějí oni by u nás chodilo na zimák tolik lidí, ale viděl bych to tak 1500-2000 těch nejvěrnějších. Druhá věc je zase ta, že mít permici za skoro pět litrů, tak by mě asi taky více mrzelo, že bych jí nevyužil než ta předváděná hra.
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 30. led 2014 10:03 #2935

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
abelbo: Že by Bolka? (s1) U toho Lašáka je to pro mě velká neznámá, v minulosti tu v lize sice chytal dobře, ale nyní jsem spíše skeptik...Pokud si pamatuji, tak ho před sezonou chtěli i sousedi a údajně si řekl o 800k, pokud tedy ze svých nároků neslevil, tak to bude hodně drahá zkouška.
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 30. led 2014 00:05 #2934

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tak přece jenom Liberec mění toho brankáře. Lašáká berou a ten Marek jak se mluvilo pujde jinam.

Hlavní diskuze 29. led 2014 23:16 #2933

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Honza: Máš pravdu samozřejmě, moje chyba v tom příspěvkovém afektu, který tu probíhal. Pavlík působil v Ústí, ne v Mostě, jak jsem chybně uvedl.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 23:13 #2932

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Honza: Ono je to těžký - po té hře a výsledcích, které od začátku sezóny předvádí, mohou prostě jen věřit. Nedokázali porazit ani nás, kteří jsme předvedli suverénně nejhorší domácí výkon v letošní sezóně. Svým způsobem je mi jich líto, protože vím, jak jsem první čtvrtinu při našich výkonech trpěl já.
Na druhou stranu jim přeji sestup za tu jejich velkohubost a nevymáchané řeči, kterými se projevovali v uplynulých dvou letech. Bude mi v ELH sympatičtější kterýkoliv jiný mančaft. Na příkladu Chomutova se jasně ukazuje, že ani nadstandartní rozpočet je ti houby platný, když ve vedení klubu působí totální amatéři.
Upřímně řečeno, pokud by se s Chomutovem svezlo do 1.ligy i Kladno, zbavili bychom se dvou ze tří nejhorších "rádobyfanoušků" v ELH. Pak už by zbývala jenom Plzeň.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 23:04 #2931

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Unihoc10:

Unihoc10 napsal: Tak jsem se prolouskal těmi 6 stránkami, jste se nějak rozepsali né? (s2) A nedá mi to abych nereagoval, z některých příspěvků je mi opravdu velmi smutno. Říkat o Kamilovi, že přišel jako střelec, je hodně mimo mísu, Kamil nebyl nikdy žádný střelec, nebo hráč, který by trhal rekordy v kanadském bodování, jeho přednosti jsou totiž uplně někde jinde a sem(i dle slov Kyslíka) byl brán jako vynikající centr na černou práci, ale především coby nahrávač a tohle plní excelentě, to že to někteří nevidí a koukají pouze na body, je věc druhá, další věc je ta, jaké spoluhráče kolem sebe měl, převážnou část sezony se mu spoluhráči neustále točí, jen si zvykne na někoho, tak další zápas už zase hraje s někým jiným. Souhlasím s tím, že Kamil spolu s Růčou a Francem jsou jednoznačně nejlepší hráči letošní sezony. Další případ je Rosťa, nevím ale já na tom ledě nevidím krom dvou-tří hráčů, jiného hráče, který by makal více než Rosťa, o něm letos platí dvě neuvěřitelný slova(bojovník a smolař) Tohohle kluka se určitě nezbavovat, nepamatuji si jiného hráče, který by přišel do Litvínova z jiného(cizího) klubu a makal tak jako Rosťa. Někteří jak už tu bylo trefně napsáno, na to koukáte jako na fantasy ligu, na to Vám můžu říct jediné, podívejte se o 20km vedle, jak to funguje v praxi (s3)

U tohoto příspěvku podepisuji každé slovo, lépe to ani napsat nešlo. (s20)
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 23:02 #2930

• Atmosféra
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Tak jsem po létech zpět a budu pořádně hustá! Vaše Atmosféra. (s10)

Hlavní diskuze 29. led 2014 22:17 #2929

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
Honza: tak je nech věřit on jim to v pátek 3nec vysvětlí (tedy alespon v to pevně doufám)

Hlavní diskuze 29. led 2014 21:41 #2928

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Honza: Tonoucí se stébla chytá (s3) Mají nějakou jinou možnost?
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 29. led 2014 21:38 #2927

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak jsem prolítnul fórum u sousedů a to je fakt něco... Oni jsou tam snad nějaká sekta. Jim fakt stačí málo, někdo ze shora jim něco slíbí, namaže med kolem huby a oni jsou jak poslušné ovečky a zase jen a jen věří...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 29. led 2014 21:31 #2926

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No tvl a já si vždy vyberu ten špatnej zápas, byl jsem tam na tom druhým zápase, kdy jsme prohráli.

Hlavní diskuze 29. led 2014 21:10 #2925

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Travis: jo jo ten pátý zápas vyhraný na penalty, to bylo něco. Takovou euforii z výhry jsem už dlouho nezažil... Bylo to něco neskutečného. Škoda jen, že to bylo z jednoho zápasu a ne z celé série..

Hlavní diskuze 29. led 2014 21:03 #2924

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Honza:

Honza napsal: To je už přijatelnější ten sloup v rohu, co mají v Perníkově než to šílený schodiště v oboře... (s11)

to je pravda, na druhou stranu mame z lonskeho PO odtamtud velmi prijemny vzpominky a ja osobne mozna jednu z nejsilnejsich vubec (vyhra na najezdy v 5. zapase serie) (s20)

Hlavní diskuze 29. led 2014 20:53 #2923

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased: To je už přijatelnější ten sloup v rohu, co mají v Perníkově než to šílený schodiště v oboře... (s11)

Hlavní diskuze 29. led 2014 20:49 #2922

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Honza: No já právě jak jsem měl naplánovanou tu pracovní schůzku na úterý, tak jsem to mrsknul na pátek jedu Tábor a Písek a z Písku už je to kousek, takže pojedu, ale to stání to je masakr na to se fakt netěším.
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 29. led 2014 20:47 #2921

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Zranění jsou svině a kdoví, jak na tom teď jsou, naskočit do rozjetého vlaku není jednoduché, však se nic neděje, zkusit na penalty někoho jiného, na přesilovky dát více šancí jiným hráčům. Ty kluci se tam akorát trápí a cítí se ještě hůř.

Moderátoři: veverka