Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:52 #2800

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
U toho Kamila nechápu to bilanci. Ve světě dával i 15 branek a to nemluvím o nahrávkách. Na to,že má smlouvu na 3 roky to zatím je bída.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:48 #2799

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
jinak co se tyce pirose,jsem z nej taky rozpacitej uz od ty doby co prisel,hezky se na nej diva to zas jo,ale pohled na jeho cisla je tristni na to ze skoro celou dobu hraje druhyho centra

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:48 #2798

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Starohuťák: No já bych chtěla jet, ale mám v pátek od 15 hod zápočet v Praze a busem bych to tam nestihla na začátek, tak jsem přemýšlela, podle toho v kolik byste vyjížděli, že bych se přidala k Vám. (s1)
Táta nic nedovezl. (s2)

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:47 #2797

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: bohuzel obranu nelze posuzovat podle tabulky obdrzenejch golu,na golech se musi podilet cela lajna a ne jen tri utocnici,u lukyho a viktora je otazka casu kdy jim to zas pujde/az se dolecej apod.) ale u rosti uz neprijde vubec nic

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:47 #2796

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Kdyby to včera Venera a spol tak nepodělali tak jsme byli mimo osmičku. Překvapuje mě Růža a sázím na něj,že zůstane za hranou postupu on.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:46 #2795

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: S Růčou a Kamilem souhlas, jsou to naši nejlepší hráči, jen nevím zda je to důvod k radosti vzhledem k jejich věku, ale oba jsou famózní a je dva si fakt užívam. Janko nebyl zas tak nemotornej a alespoň se uměl našich kluků zastat, kdo tam je dneska takovej??? Nikdo! Posmyk na to parametry má, ale ten než by tam dojel, tak je po bitce a mě tady ten zlý hoch pes obranář prostě chybí!!
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:43 #2794

• Starohuťák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
..kulhynka..: Ahoj Leni,
nevím to ještě na 100 % , uvažujeme o tom, zaleží jak a co bude.
Po tom včerejšku mám skoro strach tam jet. Nemám rád když dostáváme velký výprask jako na Spartě.
Jěště ti dáme vědět, jest-li pojedeme a nebo ne !!!!!!!!!!
Jo a představ si, že zbyl jenom jeden krajíček suchého chleba a tak jsme ti ho poslali - přivezl ti ho táta ?

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:39 #2793

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Jirky Gumy jsem jsi moc vážil ovšem nechci být krutej,ale měl bys spiš už dělat pomalu trenéra. Věk nezastavíš a dost nestíhal a včera bylo vidět,že to zachranoval fauly. Martin Ručinský u něj je to jiné. Na něj je radost se dívat a klidně at hraje i rok nebo i 2. pořád jeho přehled a hra je skvělá.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:36 #2792

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Jenže u Lukyho a Hanzla ten potenciál proste jednoznačně je... Zatímco u Rosti už nikoliv. Navíc jak Robina tak Feryho letos trápí zranění...

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:35 #2791

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis: OK, mám na to odlišný názor, myslím si, že Kubát byl slušnej, ale nedělá rozdíl mezi loňskem a letoškem. A stejně jako letos, tak i vloni chytal Francouz, takže tam je stejný standart, obrana je změněná, ale nemyslím si, že je to ten hlavní problém.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:32 #2790

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
baca: Já pořád nechápu, proč se tu všichni navážej do beků. Máme třetí nejlepší obranu v lize, problém je, že góly nedáváme, ne že je dostáváme. Martynek hrál celou sezónu dobře, ale souhlasím s tím, že ta jeho produktivita je bídná. Jenže u kterého z našich útočníků není. Standart si drží akorát Ručínský, Piroš a Černý, pokud bys chtěl vytrejdovat Martynka, pak bys musel vytrjdovat Lukeše, Hanzla, který nejen nedávají góly, ale i výkonem jsou proti loňsku poloviční.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:32 #2789

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
co udělat hned je zbavit se toho Mostu. Za to,že držíme Rapáče s Pšurným a s Tůmou by se dal zaplatit jeden solidní obránce. V Mostě jsi to tam posrali tak jsi to Vitalij Korol vyřeší jako jednatel sám. Mrázek at je jen u mladochů a nepřeskakuje na funkce.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:31 #2788

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Dovolím si nesouhlasit s tvrzením, že Brejčáka nahradil Jirka Šlégr. Jirka už bohužel a se vší úctou k němu, nenahradí vůbec nikoho... Možná tak zmiňovaného Kousalíka. Brejčák se naopak v play off rozehrál k v slušným výkonům a hlavně jeho důraz nám strašně pomáhal. To že obrana letos málo inkasuje bych z velké části přičítal formě golmana, na druhou stranu kdo z našich beků umí založit kloudnou akci a překvapit obranu soupeře? Možná jen Jirka Zeman a Guma, který má ale minusy zase jinde. Tady je vidět jak obrovskou ztrátou je pro nás odchod Kubáta. Ten kluk to s hokejkou uměl, rozjížděl akce, zavezl kotouč do pásma, hrál s přehledem přesilovky... Podle mne je právě on tím rozdílovým závažím mezi loňskou a letošní sezonou. Spousta fandů zde říkalo žádná ztráta, ale myslím, že teprve dneska doceníme výkony, které u nás předváděl.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:29 #2787

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Starohuťák: Sím sím, jedete v pátek do Plzně???

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:28 #2786

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
baca: To si asi koukal na jiný play off než já. V obraně ho objel s přehledem každý dorostenec jak kuželku.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:26 #2785

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Starohuťák: No Pilař sem jít nechtěl a Kubát byl dobrej do útoku, ale nevybavuju si zápas, kde by nebyl 1-2x nesmyslně vyloučenej. Vzadu taky moc platný nebyl. A srovnali až ve Spartě, když ho Jandač posadil na tribunu.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:24 #2784

• Starohuťák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: Já myslím že by se našli klucí do obrany jako KOKEŠ - TŮMA - Sklenička atd. Dal bych všem možnost a šanci a viděli byste, jak by se rvali o místo. Teď ví, že to mají skoro jisté , tak to nějak odkloužu, penízky jsou jistý a ono nějak zase bude...... Měli by si uvědomit, že je to jejich práce, jejich živobytí a makat pořádně.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:23 #2783

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Včera výkon strašný a nejhorší dojem jsem měl,že ani nechceme hrát. Včera vrátil dojem pak nakonec Kladno a pokud tým kterej vede 3-0 a nakonec to neudrží tak u něj mě i to smrdí pocitem,že tam něco v pořádku. Jinak pokud neporazíme posledního co letos vyhrál jen snad 4 tak do play off by jít ten tým neměl. hráči nebojovali až na pár vyjímek. Na Skuhravého se dost plivalo a naopak nevypustil žádnou možnost i souboji. Podobná případ je i Matěj Střitecký.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:17 #2782

• Starohuťák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
TommyCHZ: Včera jsem celý zápas sledoval na tipsportu a myslel jsem, že to hrajeme na nějakém jiném zimáku.
Vždycky ,když byl záběr na diváky, tak bylo vidět ticho a klid a jako by vůbec se nefandilo.
Všichni jenom koukali a pozorovali hru a nic. Je mi jasné že kotel určitě povzbuzoval,
ale i tam byl vždycky při záběru kamery klid. Čekal jsem, že bude vyprodáno a ono docela smutná návštěva.
Snad si to klucí nějak rozříkají a uvědomí si o co nyní jde a začnou makat a dávat do toho celé srdce.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:14 #2781

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: brejcak byl v play off jasne nejlepsi bek,martynek mel bejt trejdovanej po prvni ctvrtine

Moderátoři: veverka