Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:12 #2780

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Starohuťák: beku by jsme potrebovali daleko vice nez jen dva,on uz je to letitej problem chezy,ze prote nemame beka co by vystrelil golfaka od modry,napr. pri presilovce a bohuzel i 40% utocnyho trapeni pochazi z obrany,protoze si vsimnete jak zakladaj utoky ostatni tymy a jak my,chudaci utocnici musej porad jezdit az za branu aby jsme se vubec dostali do utocny tretiny,prihravku na utocnika do jizdy a do volnyho prostoru aby clovek pohledal

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:12 #2779

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Chemik11: Tak proti loňsku tu chybí akorát tři beci - Kubát, Jareš a Brejčák, přičemž Jareš byl 30 zápasů vloni zraněnej a Brejčák pro mě ztráta neni, kromě bitek byl jalovej a nemotornej (myslím, že ho vcelku nahradil Šlégr - taky ho každej objede jak kuželku). Myslím, že velice dobře se od svého návratu v prosinci jeví Pavlík, který nahradil Kubáta (bohužel až od půlky sezóny, ale Kubát byl jednu sezónu taky úplně v prdeli) a Chaloupka nahradil Jareše. Obrana není náš problém, gólů dostáváme méně než vloni, ale Hübl, Lukeš, Hanzl, Martynek, Majdan - to je problém. Ti kluci jsou proti loňsku ani ne poloviční, Martynek produktivitou, ostatní i výkony. Letos jsou tu suveréně nejlepšími hráči Ručínský a Piroš, dobře hraje Jánský a standart si drží Černý a Trávníček. Ostatní hrají tužku.
Včerejšek byla fakt ostuda, která může mít jen dva možné důvody - buď je tu další vzpoura proti trenérům, nebo je půl mančaftu z formy. Oba jsou špatný a oba jdou proti fanouškům.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:08 #2778

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
Včera to bylo celý divný už od začátku..nejenom hra, ale i atmosféra, k zimáku jsme přišli jako vždycky ve stejný čas a téměř liduprázdno, jindy plno lidí, z Chomutova dorazila ostudná návštěva, to jsem taky nečekal a je jedno kolikátí jsou či jaké mají výsledky, kam jinam by chtěli přijet, když už ani sem ne, opravdu fanoušci, možná tak na netu. Bylo to mrtvý, asi se kluci chytli slov Petra Tona, když řekl, že mu bylo Chomutova líto, našim asi tedy taky, jenže už od začátku..
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 29. led 2014 12:06 #2777

• Starohuťák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak jsem byl včera nešťastnej, že nejedeme a nakonec jsem rád, že jsme nejeli. Zlín pak Liberec - bylo to docela náročný.
Píšete tu, že je sestava skoro stejná - skoro je, ale potřebovali bychom takového Kubáta s Pilařem a hned by se nám lepší dejchalo.
Včera bylo vidět, jak chtějí dát gól až do klece a oni ty syčáci je tam nechtěli pustit. Pak stačí pořádně vystřelit a je to hotové.
o Kousalíkovi jsem se zmiňoval už od začátku sezony, ale vezměte si takového Černoška - u nás tragédie a v Kladnu jednička - vůdčí osobnost. Pustíme Kousalíka a v tu chvíli bude z něho nejlepší obrance kdekoliv. Nevím jak je to možné, ale i když jsem pozoroval Kubinčáka, tak co hrál v loni u nás a teď se nedá srovnat. Jak je tohle možné - kdo mi to vysvětlí ?

Hlavní diskuze 29. led 2014 11:56 #2776

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
CíbaSKS: Možná si to nevybavuješ, ale přesně o tohle se pokoušel v prvních zápasech, co tu hrál. Výsledkem pak bylo, že seděl 2x-4x za zápas na trestný. Má nevýhodu, že je velkej a když vezme hráče u manťáku, vypadá to často jako faul. Podle mě ho trenéři umravnili, aby nebyl tak často vylučovanej. Pravda je, že gólmana by měl chránit za každou cenu, je to ikona týmu. Jinak ale souhlasím, že neudělá krok navíc a po půlminutě na ledě má jazyk na vestě, což nesvědčí o jeho dobré fyzičce. Stříteský mi ale tak hroznej nepřipadá, Kousalík je bohužel marnej už několik sezón, nevím proč nehrál Chaloupka, kterej je daleko lepší - doufám, že neni zraněnej.
#JFP64

Hlavní diskuze 29. led 2014 11:25 #2775

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak on se ten tým oproti loňsku tolik nezměnil, jen se některým hráčům tolik nedaří (Martynek, Majdan, dohromady dali přes 30 gólů), naopak chvilku tu letos byl Rosa, Jány přišel. Obměnila se akorát obrana. Ono začátek byl dobrý, 10 bodů z prvních 6 kol, to byl solidní start, pak 8 zápasů bez bodu, pak přišla naopak série 17 zápasů, kdy jsme jen dvakrát nebodovali! Po přestávce jsme vyhrávali doma a prohrávali venku, jen s Vítkama jen bod. Bohůžel je pořád znát ta série 8 zápasů bez bodu, uhrát tehdy aspoň nějakou remízu, 3-4 body, jsme na tom o něco lépe. Nejvíc nás sráží neproduktivita, naopak dostáváme teď málo gólů, diť jsme čtyřikrát teď venku dostali v základní hrací době vždy jen 2 góly! Jiný tým by toho využi a vyhrál třeba 3:2 nebo by udělal víc remíz 2:2, ale my prostě ne. Doma jsme teď čtyřikrát z pěti posledních zápasů dostali jen 1 gól v základní hrací době, přesto to znamenalo ztrátu 3 bodů.

Hlavní diskuze 29. led 2014 11:14 #2774

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Letošní sezona je bohužel celá nemastná neslaná. Nedokážeme zopakovat kvalitní výkon 2-3 zápasy v řadě. Naopak poslední dobou převládají zápasy, kdy hraje opravdu ale opravdu příšerně. řekl bych na úrovni Primátů nebo Kladýnka (viz. posledních 5 zápasů venku + včerejšek). V zázraky nevěřím, těžko se něco z týdne na týden otočí a budeme porážet TOP mančafty jako Sparta nebo Plzeň. Za většinu bodů můžeme poděkovat našemu fantomovi v bráně. Ten kluk nám vychytal možná 15-20 bodů čistě sám. Každý si může spočítat, kde bychom byli bez něj. Jenže co bude v další sezoně? Nevěřím, že Francíka vedení udrží, ten kluk má na to vyhrávat tituly a tady to nebude. Nechci ani domyslet, kde by byla tahle naše sestava s Nechvym nebo Horákem v bráně. Tak nějak mi přijde, že je nám souzeno 8-12 místo v tabulce, tak jako prakticky každý rok (vyjma loňského, kdy jsme měli opravdu nejlepší mančaft za posledních 10 let). Předkolo Playoff bude letos asi úspěchem, nicméně pro mne je to málo. Bohužel....

Hlavní diskuze 29. led 2014 10:59 #2773

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Unihoc10: Takže si máme nechat osekávat golmana? Něco by udělat mohl a ne tam jen přijet. jasně no to jsou oni, mají bod a teď jedou na titul (s2) (s2)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 29. led 2014 10:45 #2772

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
CíbaSKS: Nemůže ho zbořit, vždyť by hned seděl na trestný (s3)
Jinak koukám, že sousedi nám to včera nechali, po druhý třetině prej přestali hrát a teď od nás čekají taky nějakou kompenzaci...Tak myslím, že ty dva přáteláky bysme jim mohli věnovat nu což? (s2)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 29. led 2014 10:42 #2771

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
hokič: toho neznam :-)))

Hlavní diskuze 29. led 2014 10:33 #2770

• hokič
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
baca: Rozhodčí jsou hrozný všude, pamatuju jednoho na florbalovym turnaji na Meziboří, mě dokonce vyhodil za dveře! :))
Porazit a seřezat!

Hlavní diskuze 29. led 2014 10:27 #2769

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
AlcoholBased: On měl snad jeden světlej zápas ten Mára,jinak pořád stejný,jak říkáš, nikoho nenarve, jak kdyby se bál, je to chlap jak hora, Nám někdo najede do golmana a on jen k němu přijede a to je všechno místo toho aby ho zbořil (s19)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 29. led 2014 10:26 #2768

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Co napsat ke včerejšku- s takovou to hrou nemáme v play off co dělat.Děs běs.A ač jsem si do včerejška myslel,že nemáme žádného koncového hráče tak už si to nemyslím.Péťa Kousalík je ten koncový hráč - všechny akce u něho KONČÍ (s19)
HC VERVA

Hlavní diskuze 29. led 2014 10:21 #2767

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Na včerejšku není nejhorší ani tak výsledek, ale hra. Jo bejt to parádní zápas, kde by oba týmy šlapaly a kde by si oba zasloužily výhru, to by jeden ztracený bod nevadil. Ale spíš mrzí ta hra, odklouzaný zápas, jako většina zápasů venku. Mi při zápase přišlo, že si hráči spletli datum a že se hrál ten únorovej přátelák :D

Hlavní diskuze 29. led 2014 09:58 #2766

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
veverka: no trosku to tak vyznelo,rozhodci at jsou jakykoliv a nechci je v zadnym pripade chvalit,protoze jsou ostudou extraligy,ale napr. v liberci mame v prodlouzeni presilovku ctyri na tri,vcera v prvni tretine ctyri presilovky,bohuzelo nedavame goly a tom to cely je,na jeden dva goly se neda vyhravat porad

Hlavní diskuze 29. led 2014 09:44 #2765

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
veverka: To určitě ne no, rozhodčí jsou špatní celkově nejen proti nám. Můžou si za to chlapci jen oni sami.
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 29. led 2014 09:40 #2764

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
baca: Pokud vyznělo moje hodnocení jako stěžování na to, že jsme včera nebodovali naplno, tak určitě ne... Rozhodčí, přes ty všechny kiksy, z toho neúspěchu určitě vinit nechci.

Hlavní diskuze 29. led 2014 09:34 #2763

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
baca: presne tak.

Hlavní diskuze 29. led 2014 09:33 #2762

• baca
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
hlavne nenadavat na rozhodci,uz asi mesic nejsme schopni dat vic jak dva goly za zapas,takze problem bude asi jinde :-))

Hlavní diskuze 29. led 2014 09:23 #2761

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
11 a 23 pořád stejný tam už mě to nepřekvapuje, ale mne by zajímalo co je s Posmykem poslední dobou. Ten kluk je línej jako vandrák udělat krok na víc, parametry má jako kjáva a nemohu si nějak vybavit, kdy naposledy někoho rozmáznul o manťák, kdy hrál důrazně do těla???!!! Ten je uplně nulovej ten Mára!! Poku teda nemá nějaké zranění co by ho limitovalo, tak by asi bylo lepší kdyby se doléčil, než to co tam předvádí. Jinak tu včerejší nehru, nebo nevím jak to mám nazvat nemůžu ještě teď vstřebat. Celý den bude stát za vyliž (s26) (s8)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Moderátoři: veverka