Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 27. kvě 2014 10:14 #8677

Avatar uživatele Lloyd_Pelletier
  • Lloyd_Pelletier
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
U toho Škouly nevím, jestli mám truchlit, nebo se radovat. Jeho kariéře moc nerozumím. Čekal jsem, že skončí spíš u sousedů...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 27. kvě 2014 10:11 #8676

• hugo z hor
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
tak Škoula do Liberce ,škoda

Hlavní diskuze 27. kvě 2014 10:10 #8675

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hokejisty Liberce posílí obránce Martin Škoula. Čtyřiatřicetiletý bek, který v roce 2001 vyhrál Stanleyův pohár v dresu Colorada, naposledy působil ve Slovanu Bratislava v Kontinentální lize. Škoula v české extralize hrál naposledy v sezoně 2004/05 při výluce NHL, kdy oblékal dres Litvínova. Ze zámoří se vrátil před čtyřmi lety a zamířil do Omsku, v sezoně 2012/13 byl poté z Avangardu vyměněn do Lva Praha.

Hlavní diskuze 27. kvě 2014 07:32 #8674

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Wayfarer: Kámo kameny tady nebudou,neboj..Ta ZLATÁ GENERACE už ale repre karieru(a nejen repre)má už dlouho za sebou,takže zase takový překvápko to není...Já osobně si myslím,že máš skoro ve všem pravdu.Ale ta Kanada a Rusko, byli přece hokejově silnější už dávno,dávno dřív,než my měli zlatou generaci.Ono se změnilo hodně věcí,nejen hokejových...Kde byl tým USA před 20ti lety?Řekli bychom tehdy,že se hokej tak vyrovná,že nás(a nejen nás)bude prohánět kdokoli z účastníků ms?Možná zaplaťpánbů za to...Hokej se vyrovnává,všichni umí bruslit,vystřelit,mají dobré gólmany.U nás vždycky vyhrávalo srdíčko,semknutost týmu,bojovnost a chytrej hokej.Lojza vzal na OH nejstarší tým,Růža nastoupil sestu k omlazení...Dobře tak,čas ukáže...

Hlavní diskuze 26. kvě 2014 22:39 #8673

• Wayfarer
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • jen se z toho neposrat....
Zdravím všechny, po delší odmlce bycch měl asi také napsat pár slov k právě skončenému šampionátu záměrně píšu až ted aby měly emoce čas vyprchat. Tak tedy musím říct že nejsem s výkonem spokojen, téměř po celý šampionát až na vyjimky byla naše hra dost rozháraná příliš jsme se na každý úspěch nadřeli a snad s vyjimkou čtvrtfinále s USA (paradoxně náš nejlepší zápas na MS)jsme neodehráli klidné a pohodové utkání.Proč?Měli bychom si asi všichni uvědomit že časy tzv.zlaté generace Jágra,Straky,Růči,Albyho a kladenské Blue Line jsou nenávratně pryč.Shodou okolností jsem krátce před MS koukal na kazetu z MS96 ve Vídni asi jsem staromilec ale mě se ten hokej líbil daleko víc než ten co jsme předváděli letos( ano je to víc než 18 let a hokej se od té doby strašně změnil ale tehdy mi tam nechyběla česká řekněme vyčuranost kulišárna spolupráce nebo jak to nazvat) prostě ten tým táhl od prvního zápasu za jeden provaz. tady mi to místy chybělo.Další věc , volali jsme po omlazení NT Růža povolal pár mladíků je fakt že někteří vykazují známky toho že by měli být v budoucnosti oporami ale na další zlatou generaci si budeme muset ještě dlouho počkat , pro mě je největším přínosem a objevem Sekáč myslím že ten má potenciál být v budoucnu když ne lídrem tak aspon významným členem NT další Vitásek,Zámorský..atd měli více či méně štastné chvilky ale až čas ukáže jestli dokážou bývalé hráče nahradit.Nechci a nebudu tady házet špínu na ostatní hráče byt se mi více či méně líbili asi hráli podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a bojovnost jim nikdo nemůže upřít.Přesto si myslím že 4 místo je s ohledem na naši hru více než zasloužené. V dané chvíli jsme prostě navíc neměli.Poslední věc kterou bych tu chtěl okomentovat je to jak tu někteří vzpomínali že máme dost mladých nadějí a že se tedy o budoucnost nemusíme bát,dovolil bych si s nimi nesouhlasit. jsme malá země a nikdy nebudeme mít tak velký potenciál jako USA Kanada nebo Rusko bohužel v dnešní době čím dál častěji zashují do výchovy mladých hokejistů finance (asi všichni víme že hokej finančně jeden z nejnáročnějších sportů) některé rodiny prostě v dnešní době ekonomicky mladého hokejistu neutáhnou a dají ho na méně finačně náročný sport a tím přicházíme už v zárodcích o dost možná kvalitních hráčů, další úskalí nastává v juniorských kategoriích a pak může docházet i k takovým excesům jako v případě Klášterec a v neposlední řadě spousta hráčů kývne na nabídky zámořských lig protože ruku na srdce jakou šanci má takový hráč v EL trenérů jako je Růža kteří se nebojí dát šanci mladým je málo a ani nesmyslné nařízení svazu na tom nic nezmění. Tak to by bylo vše trochu jsem to natáhl . doufám že mě tady nebudete za mé názory moc kamenovat ale kontruktivní kritiku beru .

Hlavní diskuze 26. kvě 2014 18:45 #8672

• popey
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Litvínováček: Když nékdo néco vypustí z huby mél by si uvédomit,že to má smysl - to platí i pro Jardu.

Hlavní diskuze 26. kvě 2014 06:36 #8671

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Tak to konečně skončilo. Všichni co mají nutnost, tak utřít šulina od kapiček z Jarouška, přidat se do stupidních výzev a ať je všude klid. Mediální šílenství nezná mezí. Tak za 2 dny počítám se sáhodlouhým článkem, proč hrát MS 2015 na NHL rozměrech hřiště, ae jsme měli přeci šanci vidět...... (s11) (s11)
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 22:33 #8670

• Nový
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
(s39) (s42) Kolem MS2014 je pěkné shrnutí na Stadion Manager .

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 22:25 #8669

• Nový
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Tak co říkáte na finále? Letos si to Rusko opravdu zasloužilo, byl to fakt pěkný hokej!

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 21:24 #8668

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
hokej.idnes.cz/hol... .....njn Růča je holt jen jeden (s5) (s32)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 21:05 #8667

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Nezapomínejte, Jarda si tam jel zatrénovat, jelikož do rijna je dost dlouha doba.

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 19:57 #8666

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Litvínováček: Jágr byl a ještě je hokejovým fenoménem hodným obdivu, to bezesporu a dál budu koukat na jeho zápasy v NHL. Ale měl by to být právě on, kdo mužstvu dá trochu té jistoty a zkušenosti. A právě on mě občas sral svými výroky v novinách, hlavně letos. Pokud by hrál jako na MS na Slovensku, neřeknu na jeho kritiku ani slovo. Bohužel letos mu to MS nevyšlo a rozumím tomu, že je to z velké části zaviněno přechodem na široké kluziště. Jenže právě jemu se letos velmi často stávalo, že nechával spoluhráče ve štychu a pokud se podívám, kolikrát jsme bránili vzadu jako při oslabení, protože nebyl schopen dojet ani na střídačku, pak mě mrzí jeho výroky na adresu mužstva. Ono na úzkých kluzištích to tolik vidět není, ale v Evropě bohužel ano.
Když v roce 2010 v Německu teklo mužstvu do bot a on hrál zrovna v Rusku (tedy o 30 zápasů méně než v NHL a na širokém kluzišti), nadával na hráče z NHL, že nechtějí přijet na MS. A přitom, když byl mladý a nedostal se s Capitals do play off, kolikrát on odmítl přijet? A to neměl v nohou OH a díky tomu hektickou sezónu v NHL, která je díky tomu daleko nahuštěnější.
Ano je skvělý, ale letos tomu jeho přínos reprezentaci neodpovídal. Asi by si ho málokdo dovolil nějak kritizovat, kdyby ty kontraverze nevyvolával svými mediálními výpady. Pokud bude chtít skončit v repre, je to jeho věc a já mu to zazlívat rozhodně nebudu.
#JFP64

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 19:38 #8665

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Chemik11:

Chemik11 napsal: Nestíhá, ale čtyřikrát byl ve správný čas na správném místě a dal čtyři góly.

Ono spíš jde o to, kolik jsme inkasovali gólů kvůli tomu, že nestíhá a kompenzuje to fauly. Jak jsem psal, obdivuju jeho kariéru, ale i když byl nejproduktivnějším hráčem devils nebo teď na MS, musí čtyři ostatní hráči v lajně až příliš často napravovat jeho kiksy. Neříkám, že není platný, ale měl by si nechat občas projít hlavou, co pouští do novin.
A jak se tu kritizuje pořád obrana - jsem přesvědčený, že ti kluci tam rozhodně nebyli až tak špatní (byť souhlasím, že občas dělali chyby). Prostě myslím si, že Vitásek, Zámorský nebo Jordán jsou dobrou budoucností pro repre.
Jestli mi letos někdo v mužstvu vysloveně chyběl, pak nějaký ten tahoun, jakým býval Plekanec. Velmi slušně se v repre prezentovali Zaťovič, Vondrka nebo Kolář. Bohužel Jirka Hudler se nepotkal s formou, podobně tak Hertl, Rolínek či oba gólmani.
Je potřeba si uvědomit, že Růža udělal radikální řez a mě se až na poslední dva zápasy tým líbil. Pro lepší umístění je ale potřeba vynikající výkon gólmana ve vyřazovacích bojích a to (ve vší úctě k Sašovi) se bohužel nestalo. Problémem byla také naše produktivita a až na vyjímku s USA mizerné přesilovky. Byť to tak nevypadá, čtvrté místo považuji s těmito hráči (bohužel se ti nejzkušenější zrovna nepotkali s TOP formou) za velký úspěch.
#JFP64

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 19:29 #8664

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Tak tady to Jarda řekl na plnou hubu.No nedivim se mu.JARDO DÍKY (s16)

www.sport.cz/hokej...
HC VERVA

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 18:36 #8663

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
No nedopadlo to tak jak by jsme si přáli.Nicméně bychj kluky nezatracoval.Udělali chyby a soupeř je trestal.Prostě s tímto týmem a s těmito výkony můžeme být za čtvrté místo rádi. (s1)
HC VERVA

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 18:32 #8662

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
NJN tak to holt nevyšlo, ale nadávat tady na Vitáska, Zámorského a obranu? To mi nepřijde moc fér! Každý chtěl změnu trenéra a nové mladé tváře v repre aby si tam had netahal ty jeho šipkaře.... Růža vám je dal a Džegr to v tom rozhovoru řekl dobře, prostě mladej tým pro sedm hráčů premiéra v repre. Jinak dnes je ten hokej o chybách, ale ty chyby dělali všichni obránci, jen to ti naši útočící playeři nedokázali potrestat, tak jako ostatní útoky trestaly chyby našich obránců. Pro mě letos pozitivum, že ti kluci bojovali a dalo se na ten hokej po dlouhé době temna hada konečně koukat. Jinak pro špicly od vedle: Doufám, že Růža při těch jeho námluvách nechytil od lískožrouta virus zvaný primátusnegolus, protože to co jsme nedali za góly mi silně přípomínalo tu jejich barage a půl sezóny (s2) (s2)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 18:18 #8661

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak a ja to dneska nevidel, venku bylo taaak hezky, ze neslo nejit na kolo. Ale dalo se to tak nejak cekat. Tezko když to neslo včera to mohlo jit dnes.

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 17:57 #8660

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: S tímhle hodnocením,s tímhle popsáním situace jen musím souhlasit!!!Bojovnost tam byla nadprůměrná(kromě snad včerejšku),líbila se mi práce koučů na střídačce,srdíčko.Já až tak moc smutnej nejsem.Nedali jsme dva zápasy ani gól,sice jsme stříleli o 106,ale vždycky jsme proti sobě měli asi i lepšího gólmana(než jsme střelci byli).Myslím si,že tenhle tým má svoji budoucnost.Mě bavilo na to koukat.Zklamal mě Hudler,Kovář,Ševc.HROZNÝ byly ale naše fauly v útočný třetině,bejt Růžou kterej jim o tom pořád mluvil,mám trojitej bajpás...Je mi líto Džegra.Mohl jet na Mamáj do kasína,vědomě se jede pro Růžu,pro nároďák trápit se na velkej led.Jinak teď jak mluví-klobouček...

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 17:48 #8659

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Velké zklamání. Lepší výkon než včera ale dva zápasy ani gól ? Kdyby ještě trénoval Lojza tak by to dostal sežrat, Růža bude asi hájený.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 25. kvě 2014 17:45 #8658

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Stery: Já se jen pozastavuju nad vaší fundovaností a hodnocením Vitáska...nic víc...Za potřebí to rozhodně nemám...

Moderátoři: veverka