Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 14. pro 2014 23:42 #17225

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Chemik11: Právě proto nerad machruji dopředu, mám rád jistotu.Seš druhý, chytíš blbáka sérii a najednou koukáme, že nejsme ani v desítce.Nemám moc rád, když se po 20-ti kolech píše, že budeme podle předchozích výsledků jasně do šestky.Krize přijde, ani nevíš jak a pak se z deky strašně špatně dostává.Dnes se mi lajny moc líbily (s20) (s16) , takhle sem si to přál.Jen škoda, že Luky byl po zranění a kluci ve druhý spolu taky ještě nehráli i tak guuut (s20) .Dalšími zápasy se to musí jen zlepšovat, horší to určitě nebude.Nebýt dvou šmatláků Bolky, jasné 3 body.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 23:27 #17224

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Skvělý je, že v tabulce pravdy jsme na +14 bodech! Tudíž je jasné, že kdybychom už nevyhráli a ani nebodovali venku, tak si můžeme dovolit ztratit těch 14 bodů doma, což je 5 proher. A vzhledem k tomu, že zbývá 11 domácích zápasů, tak tenhle náskok, jestli ztratíme, tak to bude obrovský neúspěch a snad se to nestane! Ale musím vzpomenout před lety Brno, touhle dobou bylo 2., náskok na 11. místo asi 21 bodů a stejně nakonec skončili 11. Máme i dobré rozlosování, vlastně jen na začátku jsme měli, kvůli dohrávkám, sérii třech zápasů doma a pak dvakrát dva zápasy venku zasebou, ale od té doby až do konce sezóny máme na střídačku zápasy doma venku doma venku, žádné série.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 23:26 #17223

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
For Panenka : Normalne si mi to sebral z klavesnice. Vyborne napsany. Podepisuji kazde pismeno. (s20)
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 23:24 #17222

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kousalík s Gumou musí hrát, protože když máme další čtyři obránce na marodce, tak kdo místo nich? Možná ještě Hora z Mostu, nevím jakou má teď formu. Zkusit možná ještě toho Kokeše, ale zase trenéři spíš sázejí na zkušenosti, přecijen Kousalík už toho odehrál dost a Guma je zkušenost sama. Stačí že jsou v obraně mladý Pavlík s Pavelkou.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 23:18 #17221

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Mě hřeje na (s22) pohled na tabulku a to, že neustále sbíráme body.Ve třetí čtvrtině máme dalších 6 (s16) a to je dobré.Po 26. kole byl náskok na 7. místo tuším 17 nebo 16 bodů a na 11. místo 23 nebo 22 bodů.Uběhly 4 kola a je to skoro stejné (s20) .Stále platí, že si za posledních 22 kol můžeme dovolit 7 proher a nemůžeme být horší než 10. ! Vzájemné zápasy hlavně dolní poloviny tabulky nám na 100% dovolí proher ještě víc než 7 a to nám dodá ke konci klid.Pokud budeme průměrně bodovat a nebudeme mít nějakou černou sérii, tak už může být jistota 10. místa po třetí čtvrtině.Potom každé další body nám budou jen vylepšovat postavení v tabulce.
Tímto já koukám na body a né na to, že hraje Guma a Kousalík.Já vím proč tam Kousalík je, hlavně vím proč tam Jirka je a počítám i s tím, že je pomalý a těším se z každého zápasu, ve kterém bodujeme i s ním.Kdyby nebyl soudný, tak se cpe do každého zápasu, ale hrál jich jen 13 !!! Nemyslím si, že by nám právě Jirka prohrával zápasy, vždy je to za jeho přítomnosti z jiných důvodů.V momentě, když nám ty zápasy bude prohrávat právě on, tak budu říkat něco jiného.Když udělá chybu Francík, říkáme nevadí, stane se, když jí udělá Kuba, tak to samé, ale hodně lidí tu vyloženě čeká, až Jirkovi někdo ujede, nic se přitom nestane nebo udělá faul a pak je tady hned ten nejhorší.Za 13 zápasů má Jirka 8 faulů a tady čtu potom, že zbytečně fauluje, 8 faulů je tak moc ??? U Péti Chaloupky a u Karlika ty zbytečné fauly nikomu nevadí, a že jich je.Vždy se jen zaujatě čeká na každou chybu Jirky.Zkuste ho prosím brát jako součást týmu, i když je pomalý.Určitě nedělá víc škody než ostatní.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 23:04 #17220

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Podívejte pánové, vzhledem k tomu, kdo pískal, to až takový horor nebyl. Pokud si přečtu to, co ta pruhovaná odpadní stoka vyprodukovala po sobotním semináři v Halasovo prdeli, pak se silně obávám, že se velmi brzo dočkáme toho, co tady psal Unihoc - tedy, že si na ně někdo počíhá a projde se jim po ksichtě.
Zápas byl jaký byl. Myslím, že Boleslav byla vyrovnaným soupeřem a v konečném důsledku jsou 2 body velmi dobrým počinem. Vzhledem k porážce Sparty jsme si upevnili 2. místo a to je po více jak polovině soutěže skvělý počin. Nemyslím si, že by to mnoho lidí čekalo a odmítám porovnávání s Třincem. Třinec je vzhledem k finančním možnostem mimo naší ligu a i když jsme ho ve dvou ze tří zápasů porazili, je to mužstvo velice silné a přiznejme si upřímně, že nemít Francouze, tak vysoko bychom se dostali jen těžko. Pokud se jim zraní dva tři hráči, okamžitě nakoupí někoho jiného. To my si dovolit nemůžeme a všichni jste v poslední době viděli, jak se ztráta pár klíčových hráčů na mužstvu projeví.
Proto pro mě zatím žlutočerná fantazie, Francíkovi přeju hodně úspěchů v Rusku a našim klukům, aby se dali co nejvíce zdravotně dohromady. Jen doufám, že nám ta pauza moc neuškodí, zatím nám letos po delších volnech trvalo 1-2 zápasy, než jsme se dostali zpět do tempa.
#JFP64

Hlavní diskuze 14. pro 2014 23:04 #17219

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hele chlapi budme radi ze to nakonec dobre dopadlo.
Pro mne byl velkym prekvapkem ten Stříťa jak to smažil o ty přesilovky. A ani jedna přihrávka mu nepropadla. A u nás mu to propadalo jako na bezicim pasu. Asi dostal V Bolce Superba a srovnal se.

Na dobrou noc jeden mail z brzke budoucnosti.
30 letej skaut z NHL píše po prvním zápase ČR na MS v Praze.
Šéfe mám ho. Talent. Jasna star pristich sezon. Hraje za Czech a bruslí tak, že jsem to dlouho nevidel. Nejakej Rucinsky.
Odpověď. Idiote.
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:56 #17218

• Odis
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tak už jsme dáno doma (máme to kousek). Nevím jak v TV, ale na staďáku to byl slušnej kolotoč, naštěstí naši toho hodně zblokovali (Tráva+Piroš (s20) ) a Francík neskutečně lapal. Snad už bude ready alespoň Frolo, obrana dnes opravdu hořela. Jinak poprvé jsem sám odbubnoval celý zápas a možná mě každou chvíli amputují ruku....ale hlavní je výhra (s2)

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:46 #17217

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
p.reichl: Faul to byl, ale filmování také. Takže měl vyloučit oba.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:40 #17216

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
PANENKA: Tak co se tyka doslovneho drzeni litery pravidel, Karlik mel hokejku v obou rukou a jak ho tam valchoval, vyjela mu hokejka az k jeho helme. Jasne, rozhodci s citem by to nepisk, ale rozcilovat se zrovna u tohodle, kdy hokejka jasne byla na temeni hlavy... (s13)
Fandím slušně.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:39 #17215

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Petry, to je posila, ne jak loni Rosa. Za 6 zápasů a má 5 gólů a 5 asistencí. Moc nám pomáhá a je na ledě hrozně moc znát. A teď když je Luky vpohodě, tak máme čtyři vyrovnaný a nadupaný lajny, taky dnes hrála dost i čtvrtá lajna a taky byli vidět. Sice to odnesli mladí, Písa se Šrámou, ale co se dá dělat. Můžou se točit a střídat se s Jurčíkem.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:28 #17214

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
marty69: Tohle raději bez komentáře,jen mi to utvrzuje v tom,co si už pár let myslím (s11)

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:25 #17213

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
PANENKA: Já až tolik ne,i když chci,ale jsou to oni,kdo může a ono to tak i bývá,překlonit misky vah na tu určitou stranu (s3)

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:21 #17212

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Mogul71: Já už na ty sudí kašlu, po pravdě sem čekal mnohem větší horor (s15) .Škoda dvou debilních tečí (s19) (s19) , jinak to bylo s nulou.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:16 #17211

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
PANENKA: Od Kubáta to faul nebyl,ani když si ho snažím vymyslet (s4)

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:11 #17210

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak dva body se dají brát jako úspěch, v závěru to byla drtička a nemusel být žádný. Nicméně první dvě třetiny jsme hráli přesně to, co jsme venku hráli do zápasu na Slávii, konečně jsme se SNAD vrátili k naší úspěšné venkovní hře z 1. a začátku 2. čtvrtiny. (s16) Ve třetí třetině nás trochu srážela ta nesmyslná vyloučení, ale Francík podržel a už je zase snad zpět ve 100% formě. Tak, teď doléčit šrámy, po přestávce by už snad mohl nastoupit i Gulič, Frolo to snad nebude mít vážné, tak snad sme si ta zranění vybrali. Otázka je, jak dlouho to bude bez Sklendy no.. Luky na to, že nehrál asi 10 zápasů, nehrál vůbec špatně, po přestávce už se snad rozjede naplno. A Petry jede, to je posila jako hrom! (s16) Vážně z toho mám dnes dobrý pocit, nebýt těch vyloučení ve 3. třetině, mohli bychom být 100% spokojeni.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:10 #17209

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
PANENKA: Výkon rozhodčího mě pořád nejde pod fousy. náš hráč prej fauluje Mikulíka ten se zdá,že nemůže se zvednout a po chvílí skáče jako srna. Za tohle by měl být hráč potrestám né pokutou z platu,ale podmínkou. pokud to uděláš ještě jednou je stopka. Ve světě se tohle netoleruje.
je to smutné a i Karlíkův faul nebyl až tak drastický a sudí by měli bát citlivější vůči hře.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:09 #17208

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
PANENKA: Hosták je pouze přitroublí sparťan, ten vživotě nic dobře nekomentoval.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:09 #17207

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
marty69: Já bych v CCCP taky Francíka raději neviděl, ale zase musíš brát, že právě tyto turnaje ho mohou dostat na MS.Pokud tyto turnaje chytat nebude, tak bude jeho šance menší.Navíc tam získává další cenné zkušenosti, které tady potom může prodat.Když na turnajích výborně zachytá, možná i v květnu zamotá Růžovi hlavu, kdo bude jednička.Ted bych to asi viděl na Pavelce, ale nikdo neví kde bude Winnipeg v dubnu, co ostatní, mohou být zraněný a Francík může mít potom šanci i na tu jedničku.Dle mého by měla stejně rozhodovat aktuální forma v dubnu a nehledět na to, jestli golman chytá NHL, KHL nebo extraligu.

Hlavní diskuze 14. pro 2014 22:02 #17206

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
p.reichl: Asi máš pravdu, že to moc hrotím, komentují to výborně a nestranně.Zejména to poslední vyloučení, kdy ho Karlik přitlačí k mantinelu, kontakt s hlavou tam nebyl ani omylem a oni to okomentují jako kriminál.Docela mě mrzí, když komentovali tak férově, že férově neokomentovali faul Klimenty na Kamila, těsně před druhým gólem.Pokud nám pískají každou kravinu, tak by to mělo být i na druhé straně.Jinak dnes pískali na jejich poměry celkem slušně, většina našich faulů byla, až na pár nesmyslů.To komentování mi ovšem opravdu vadí a u Hostáka, který hrál NHL obzvlášt.

Moderátoři: veverka