Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 19. srp 2014 10:46 #9569

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
AlcoholBased: Ahoj. Ano, nejde o čísla. Jen jsem tím chtěl doložit, že i přes velmi pozdní oznámení, přečetlo si příslušnou informaci dost lidí.
Co se týče k průběhu a provedení akce, musim bohužel jen souhlasit. Nepřišla mi dostatečně důstojná. Vzhledem k tomu, jaká osobnost IH je a co pro hokej vykonal, byla to zfušované od A do Z. (s6) Musíme se ještě mnoho naučit (myšleno nejen klub, ale i nás), aby se pro příště podobné seky neopakovaly. Vím, že navenek to není moc vidět, ale i v klubu se pomalu určité mechanismy nastavují jinak a my se k tomu snažíme přispět, tak aby byl slyšet názor nás z dola a byl na něj brán ohled. Zlepšení pomalu jsou vidět a věřím, že je fandové v průběhu sezony, jak budou realizovány, ocení. Musíme mít ale trpělivost. Není to tak snadné, jak bychom si mohli myslet a nelze vše změnit mávnutím proutku.
Co se týče zápasu v Jihlavě, jsem z toho velmi zklamán, protože morální právo na ten zápas máme my, Litvínováci. Bohužel Albiho neshody se současným vedením nejspíš zapříčinily své a proto je zápas tam, kde je. Přiznám, že neznám přesné důvody, proč se mač nehraje u nás, ovšem domyslet si je můžeme.
S chlapama můžu jen souhlasit, tohle si Ivan nezasloužil. A připomínka, že v CV by s touto příležitostí naložili výrazně jinak, je správná. Ale doufám, že i u nás marketing brzy přestane být sprosté slovo a naučíme se nové věci, jen okleštěné o to cirkusové pozlátko, které velmi nemusím. Klobouk i GM se snaží s námi komunikovat a naše náměty řešit, tak jim dejme čas. Určitě nejen mě zůstane tato záležitost v hlavě jako memento toho, jak to celé pos*at a věřím, že z toho vznikne ponaučení, které bude tím varovným prstem..
A opravdu už prosím nechme toto téma u ledu. Jak říkal Fanouš i Jerry, pojďme se dívat dopředu, protože nás čeká v nadcházející sezoně hodně práce.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 19. srp 2014 09:51 #9568

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
veverka: Jardo tady přeci nejde o nějaké čísla a statistiky návštěvnosti webu, nebo FB. Sám píšeš, že jste chtěli trochu viditelnější vyjádření úcty k šéfovi a já se tě ptám na tvůj názor....Bylo to deset let od doby co nás na vždy opustila legenda Litvínovského,Československého, Českého i světového hokeje a klub vypotil akci kterou vypotil????!!!! Tobě tahle akce přišla důstojná???!!! Mne teda ne, sorry že to takhle písnu, ale já to vnímám jako těžce zfušovaný a dle hesla lepší něco než drátem do oka!!!! Jsem z toho smutný moc smutný. Už jen to, že si naši představitelé klubu nechali ujít ten vzpomínkový zápas na Ivana + Nagano je naprostý diletantství a amatérismus a to zdůvodnění proč to zařizuje Augusta a bude to v Jihlavě mi prostě do dnes hlava nebere a asi v tom nebudu sám, kdo tohle nechápe a nerozumí tomu...Prostě u nás v klubu je něco špatně a nefunguje to jak by mělo, jen můj názor!!! Včera jsem to ještě propíral s klukama (chlapama) co chodí pravidelně sice na sezení, ale chodí a jejich názor si tu dovolím zveřejnit: Ať jde klub do hajzlu s tím co udělali, to si Ivan nezasloužil takovou šaškárnu!!!!! Kdyby patřil k těm před zatáčkou, tak by tam byla celotýdenní akce + zápasy na jeho počest a věděla by o tom měsíc do předu celá republika!!!
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 19. srp 2014 08:26 #9567

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kucí už bych asi tady nad tím vysvětlováním si účasti/neúčasti udělal tlustou čáru...Někdo tady moudře napsal,že má IH někde hluboko v sobě a že třeba zrovna to nemusí dávat veřejně moc najevo...(mám to takhle i já)...Důležitý je,že Ivana mělo,má a bude mít rádo spousta lidí..A nějaký osočování se tady není moc na místě.Většina lidí tady má klub rádo,pojďme koukat dopředu,třeba dneska na Plzeň... (s32) (s32) hawgh

Hlavní diskuze 19. srp 2014 08:04 #9566

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
pavelpe: Ahoj. Ve vztahu ke Kozlovi mi toto označení přišlo hanlivé. Protože jestli někdo není domýšlivý, je to právě on. Když to nepíšeš mě, je to OK, páč já takovej jsem.
Ty čísla samozřejmě jsou orientační, nicméně to, že se k dané informaci dostalo několik tisíc lidí je realita. Statistický systém našich stránek je opravdu velmi podrobný, takže přesně dokážu rozlišit počet zobrazení, opakované vstupy či jedinečné vstupy. Vidíme i jaké informace zde lidi čtou, jak dlouho, odkud ti lidé jsou atd. FB též poskytuje dobrou statistiku.
Nikdo nežádá fanatické uctívání IH. Jen jsme chtěli trochu viditelnější vyjádření úcty. Toho jsme se z mojeho pohledu nedočkali. Je to asi stejný, když všichni budou vědět, že máš narozeniny a nikdo to nepopřeje - jo, ale všichni si na tebe v duchu vzpomněli. To je sice pěkné, ale žádaný efekt to nemá a ty budeš minimálně zklamán. Tedy za sebe pořád jsem zklamán tím, jak málo se nás tam sešlo. Přestože klub organizaci hrubě podcenil, mohlo se nás tam objevit více. Ti co nedorazili, nebyli dehonestováni, nezaznamenal jsem, že by jim tu někdo nadával. Jen jsme vyjádřili nespokojenost s účastí a to jak jistě pochopíš, je zcela logické. Ono když VN při svém proslovu před ZS řekl, že je rád, jak jsme se sešli v "hojném počtu", působilo to na nás velmi trapně, byť jsme v tom bez viny.
Ano, ti co se nezúčastnili by se měli zamyslet, proč nebyli. Já s tím souhlasím. Nepotřebuju ani mi každej hlásil, proč nemohl. Ať si tohle každej vyřídí se svým svědomím.
A rád už bych tuhle kapitolu uzavřel, prostě v určitých směrech se neshodneme. To není nic špatného. Každopádně ti přeju fajn den a rád si tu zase přečtu tvoje názory, protože mají hlavu a patu.

Hlavní diskuze 19. srp 2014 04:05 #9565

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
veverka: Tak za prvé. Nikoho neurážím a pokud Ti slovo "nabob" připadá urážlivé, nahradím ho českým slovem "domýšlivý". A když už si reagoval, tak si reakci neodpustím ani já.
Ad 2. Nebudu se dohadovat o tom, kolik lidí bylo zde na webu nebo na ofiko stránkách. Ta čísla, která jsi tu napsal jsou tak obrovsky zavádějící, že nemají sebemenší vypovídací hodnotu. Asi sám dobře víš, jak funguje návštěvnost stránek. Já sám (pokud mám čas) dokážu najet na tyto stránky třeba i 20x za den, aniž bych se přihlašoval.
Ad 3. IH byl, je a bude ikonou klubu, ale nechtějte proboha, aby ho někdo fanaticky uctíval a účastnil se každé akce, kterou fanklub nebo klub vyhlásí, mimochodem dva dny před jejím konáním. Důležitější by pro vás mělo být to, že přijel ten, kdo přijet chtěl a ne někdo z povinnosti nebo proto, aby nebyl dehonestován z neúcty k Ivanu Hlinkovi.
Ad 4. Pokud ty bereš autogramiády a setkání s hráči jako šanci získat plakát, prosím. Já jsem na několika akcích byl a vím jak je důležité, aby se malí kluci mohli setkat se svými idoly - což vede k většímu zájmu o hokej a zvyšuje počet dětí, které tento sport alespoň vyzkouší. Mimochodem díky setkání s Reichlem a Šlégrem začala hrát hokej moje dcera.
Ad 5. Cením si Vráťovi statistické práce, ale dost dobře jsem nepochopil jeho slova, že ti co se nezúčastnili by se nad sebou měli zamyslet. Proto přišla moje ostřejší reakce.

Pro Alexe : Nechápu, co tě tak rozčílilo v rozhovoru s masérem Šaškem. To, že vylíčil Ivana z jiné než oficiální stránky? Já jsem naopak rád, v mých očích Ivana zlidšťuje. Já nepotřebuju dokonalého hrdinu - toho můžu vidět v amerických filmech. Ivan byl jaký byl, ale s jeho jménem se pojí vynikající hokejista a charismatický trenér, který měl i své slabší stránky jako člověk. Kdo je nemá?
#JFP64

Hlavní diskuze 18. srp 2014 22:33 #9564

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Starohuťák: No, pak neznám bratra (s9) Jináč taky tě zdravim a těšim se, až se zase uvidíme.

Hlavní diskuze 18. srp 2014 19:39 #9563

• Starohuťák
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
veverka: Jo to byste koukali kdyby Jardovi někdo sebral uzený bůček. To by byl moc zlý....... Zdravím Jarouši

Hlavní diskuze 18. srp 2014 19:13 #9562

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Honza: Tak určitě... Dalajláma je proti mě agresivní chorelik (s2) (s2)

Hlavní diskuze 18. srp 2014 19:09 #9561

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: Jaro ty ani nedokážeš být na lidi nepříjemný (s3) ...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 18. srp 2014 19:01 #9560

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Alexi: Ahoj. Zase bych IH neglorifikoval. Vím, že o mrtvých jen dobře, ale protože Litvajz je vesnice, lidi ví. Byl to bohém a pil, pod vlivem i řídil... užíval si, jak se mu líbilo. A že se uměl chovat k někomu hnusně je pravda. Ale kdo ne? Taky nejsem na lidi pořád milej. Zkrátka bych mu to prostě neměl za zlý. Kabát zpívá "svatý nepatří na zem, svatý patřej do nebe" a za tímhle názorem stojím. Prostě byl to člověk, jako každej.... měl svoje vrtochy, slabší i silnější stránky, byť v určitých směrech byl jedinečný a nenahraditelný.
Přesto všechno si jeho osobnosti velmi vážím. Kdyby nebylo jeho, nebyl by nejspíš Litvínov Litvínovem, ale dost možná jen začouzenou dírou kdesi mezi chemičkou a šachtama.

Hlavní diskuze 18. srp 2014 18:38 #9559

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
veverka: Zdarec. Musím vstoupit do diskuse. Nechal jsem ty dny černy ted vyprchat a ted docela na vážno. Musím se vrátit k Ivanovi a vůbec se mě nelibílo jak o něm ted píši media a to i s tím jak pil. Je více těch medii a jedině včera mě potěšil Petr Janda za což mu díky a potěšil jsi mě moc. Napsal to od srdce. nevidím třeba Pana Šaška spíš jen bulvár. Deník sport to přehání od doby co ho vlastní Křetinský. Zvedal se mě žaludek jak Ivana liči a to jsi nezaslouži. ještě jedno téma podobné jenž mě taky trápí. Neustále se probíra jmeno Vladimír Jeřábek.
hrál za nás snad 16 sezon a když střilel goly tak se mu tleskalo. Nezaslouží jsi ,aby se pořád probíral. Znova říkám dělají to media a jestli dopadl jak dopadl tak není třeba to o něm pořád říkat. Martina Ručinského nevidím jak to řekl a spíš toho novináře. odehrál za nás celou svou karieru a naopak díky cos pro nás Kebo jsi udělal. Nejeden trenér selhal a šlo i o trenéry silného kalibru.

Hlavní diskuze 18. srp 2014 18:28 #9558

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Junioři 1.kolo - Liberec 5:6 v prodl. LITVÍNOV .
Litvínov

Hlavní diskuze 18. srp 2014 18:01 #9557

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
pavelpe: Ahoj. Vím, že reaguješ na Kozla, ale dovolím si vmísit se do hovoru. Za prvé bych tě rád požádal, abys Vráťu neoznačoval za naboba či jinak ho urážlivě nazýval. To se mi moc nelíbí. Za druhé, návštěvnost pouze těchto stránek v čase, kdy se bylo možno rozhodnout zda jít či nejít na akci, byla 6011 kusů (s1) ( dal jsem si tu práci a statistiku našel) Vezmu-li kolik lidí nejspíše navštívilo ofi (průměrnou návštěvnost známe) a kolik set lidí si informaci přečetlo na FB, tak dosahujeme čísla 14 000 Lidí. Samozřejmě lidé se prolínají, takže počítejme, že každý tuto informaci viděl 3x pokaždé od jiného zdroje, pořád máme číslo 4666, zatímco výsledkem 30 účastníků. Za třetí, chápu dovolené, chápu to, že někdo musí do práce, chápu, že někdo prostě měl již domluvenou jinou činnost nebo že se nerad účastní těchto pietních akcí, ale přesto všecho za sebe jsem zklamán. Kdyby bylo se stejným předstihem oznámena třeba autogramiáda, účast by byla jistě násobně vyšší - protože tady dostaneš plakát, podpiskartu či ti podepíšou dres. Jsem přesvědčenej, že je to o motivaci. Ivan je mrtvej, nic z toho nekouká, skrečujeme to....
Za čtvrté, to, že klub podcenil propagaci je jasné, o tom nemá smysl diskutovat. A že si vzdálenější fandové Chezy "pouze" vzpomněli a nejezdili stovky Km je pochopitelné, přece jen nikdo z nás peníze netiskne...

Hlavní diskuze 18. srp 2014 17:27 #9556

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: S tím souhlas, jinak si myslím, že jestli je to něčí ostuda tak jednoznačně klubu, protože dát to na web dva dny před konáním samotné akce a zrovna u téhle příležitosti je v mých očích naprostý amatérismus jak oznámením, tak i provedením a rozsahem akce!!!!! Jinak spousty z nás nežije ze dne na den a tím že jsou ty prázdniny, tak většina má nějaký program na víkend s rodinami atd. Já mám rodinu a prostě už jsem měl naplánováno něco jiného, kdybych se o tom dozvěděl dříve, tak bych dorazil i s holkama. Takhle už to bohužel nešlo!!!! Věřím tomu, že kdyby se udělal třeba (jen zkrácený, nebo Ačko vs: stará garda, nebo fanoušci) zápas, tak by bylo plno......
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 18. srp 2014 16:40 #9555

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
kozel: Myslím, že přeháníš a rozhodně to nemá logiku. Pokud něco klub pořádal nebo byla nějaká akce s hráči (autogramiáda, rozlučka ap) vždy tam bylo lidí víc než dost. Příkladem může být den otevřených dveří, kdy na parkovišti u Unipetrolu měli zájem o setkání s hráči stovky lidí. Nebuť takový nabob a nemysli si, že na toto fórum chodí tisíce lidí. A propagace této akce byla velmi, velmi slabá. Stránky klubu navštíví spousta lidí 1x-2x do měsíce, takže o tom nemuseli vědět. První zmínka o akci se objevila až 12.8. v krátkých zprávách a to ještě o akci v Louce. Takto rozhodně propagace nevypadá. Navíc jsou prázdniny. Takže je na uváženou používat silná slova o nějaké ostudě. Lítost nad skonem I.Hlinky pocítilo určitě desetitisíce hokejových fandů po celé republice a neznamená to, že když nestáli v jednu hodinu před zimákem, že nemají k této osobnosti úctu.
#JFP64

Hlavní diskuze 18. srp 2014 13:35 #9554

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Dnes začíná juniorská extraliga . 1.kolo - 16:00 TJ Bílí Tygři Liberec - HC Litvínov , Zítra 2.kolo - 13:00 BK Mladá Boleslav - HC Litvínov . Přejme dobrou sezonu (s32)
Litvínov

Hlavní diskuze 18. srp 2014 08:39 #9553

• Jirik07
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • CHEZA!!!
Ahoj, rád bych také přihodil pár slov k tématu IH. Nerad bych byl hozen do stejného pytle ale z časových důvodů jsem bohužel nestíhal ale na Ivana jsem určitě nezapomněl. Zapálit svíčku a zavzpomínat jsem šel až v podvečer. Nejsem typ který má rád tyto hromadné pietní akce, radši si tam postojím sám a v klidu. Jinak na jiné akce se mnou počítejte tak to prosím nevzdávejte a díky za Vaši práci... (s1)

Hlavní diskuze 17. srp 2014 12:08 #9552

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Jerry Lee: Tak nějak jsem to myslel, ale Ty jsi to střevo... nebo ho vlastně máš (s20) básnický... (s32)
Díky Ti...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 17. srp 2014 11:20 #9551

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Jerry Lee: Ahoj Jerry. Napsal jsi to chytře, dobře zformulované myšlenky.

Hlavní diskuze 17. srp 2014 10:51 #9550

• Jerry Lee
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • černožluté srdce
Ahoj, lidi, možná vám to některým bude připadat nepatřičné a lehce mimo mísu, ale já si myslím, že nezáleží na tom, kolik lidí bylo přímo na pietním aktu a vzpomínce na Ivan Hlinku. Důležité je, že tam byli ti, pro které to mělo smysl. Neřešil bych to, nebrečel bych, nešlo o to, kde bude kolik lidí, kteří jsou vidět. Hlavně šlo o to, aby si co nejvíc lidí připomnělo IVANA HLINKU a jestli byli u zimáku nebo v práci, doma, na pouti, to je fuk, hlavně, že si lidi vzpomněli a aspoň na chvíli zavzpomínali na to, co nám dal. Když bude mít fanklub 1000 lidí, bude jich chodit na akce 200, jenže to chce co? Chce to čas :-) Žádné malování čertů na stěny, žádné házení pistolek do ovsa, chce to vydržet a nevzdávat se :-) A hlavně se z toho neposrat :-D A to by bylo asi tak fše :-)

Moderátoři: veverka