Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 20. lis 2014 10:35 #14772

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Litvínováček: Odpověd známe dopředu - já bych to takhle neviděl... nechal bych to v řešení kompetentních z našeho vedení. Nerad bych příští sezónu řešil jiné otázky, které se mi honí v hlavě...
Máme těch témat najednou moc moc...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 20. lis 2014 10:22 #14771

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
fanouš: Například:internetovou podpisovou akci napříč fandovskou republikou z otázkou

:JSTE SPOKOJENI S PRACÍ,KTEROU PRO EXTRALIGU LEDNÍHO HOKEJE,PROVÁDĚJÍ PÁNOVÉ ŘEZNÍČEK,HALAS,HOLÝ,KRÁL? ANO - NE

je jasné,že je to asi hloupý nápad,ale mě osobně by zajímalo zda by byla spíše spokojenost nebo nespokojenost. (s1)
Komu se tito pánové vlastně zodpovídají?Pracují vlastně pro nás pro fanoušky a také pro sponzory.Tak ať se nám ZODPOVÍDAJÍ,šmejdi.
HC VERVA

Hlavní diskuze 20. lis 2014 09:51 #14770

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hele odbočím,ale fůra věcí mi něco připomíná...V sobotu se na tenisovém Turnaji mistrů hrál velmi sledovaný duel Federer-Wawrinka...Oba Švýcaři,dneska tvoří jeden tým v Davis cupu a jak shodně říkají,jsou přátelé...V tom zápase byl Stan rozhozenej a podrážděnej,údajně na něj pořvávala manželka Fédi Mirka...Bylo kolem toho velký vzrůšo,oba si to pak dlouho po zápase vyříkávali...Potvrdil to i empajrový rozhodčí,kterej řekl,že opravdu Stan si stěžoval na chování pí.Federerový...A teď proč to všechno píšu:Federer vydal prohlášení,kde ho velmi pohoršilo chování pana rozhodčího,kterej se vůbec nemá o tomto vůbec veřejně vyjadřovat...Takže né obrana,ale útok,to je to co teď vítězí...Taky vám to něco připomíná??,
ps.Nemám rád Wawrinku,naopak celej život obdivuju Federera a fandím mu...hawgh

Hlavní diskuze 20. lis 2014 09:26 #14769

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ptakulin: Čus Hanzi,pojďme zkusit ještě tady trochu štábně NĚCO vymyslet ofiko na podporu Kyslíka a vlastně celé HC Verva...pár lidí tady už i něco napsalo např.Zárubovi,pojďme něco vymyslet směrem i k pánům Řezníčkovi,Halasovi,Holému-ikdyž ten poslední asi s tím teď nemá nic společnýho,ikdyž...Síla lidu je veliká...hawgh

Hlavní diskuze 20. lis 2014 08:59 #14768

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
PANENKA: S Růčou jsem celou situaci probíral osobně a jediné, co uznal, že nabral flašku, protože frustrace byla obrovská...
On vlastně nikdo z našich hráčů ani realizačního týmu (i s těmi jsem mluvil) nikdy nic podobného nezažil... A že to ti kluci dělají safra let...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 19. lis 2014 22:15 #14767

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Fajn by bylo vysrat se na cele téma Kuba. Dokážu se vzit do jeho situace presne a nějake kydy nymandu(bez urážky) ho nepovzbudi max některé nesmysly naserou. Dejme mu klid. A ať si hraje kde chce. Vždyť kde bude je uplne jedno.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 19. lis 2014 22:08 #14766

• doktor
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Bylo by to fajn, kdyby Kuba Petružálek hrál za Litvínov, byla by to velká posila, ale hlavně mu přejme ať mu hokej pomůže odprostit se od toho velkého stresu, který ted určitě má, bude to pro něho těžké, ale hokej mu může pomoct a všichni litvínováci mu budou držet palce (a přát si ho vidět v žlutočerným dresu).

Hlavní diskuze 19. lis 2014 22:04 #14765

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
PANENKA: S Růčou je to nesmysl....

Hlavní diskuze 19. lis 2014 21:51 #14764

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
MTV123: Tak sem hledal, hledal a hádej co sem našel (s8) ? Ani toho Růču sem neviděl, když údajně nabral tu petku, tak byla reklamní přestávka.Nějaký incident Růči a malého kluka co zametá, už vůbec nebyl vidět.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 21:48 #14763

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Ad potřeby lidi do auta, tak Ciba a Tommy chtěli jet....

Hlavní diskuze 19. lis 2014 21:39 #14760

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ač nejsem z Litvínova tak od dětství považuji toto město za jeden z mých domovů.
Hokejovou kauzu Kuby Petružálka jsem vždycky bral jako příklad toho jak chybou komunikace nakonec dojde k vykopání příkopu, který je pak těžký přeskočit z obou stran. Není to jediný případ a určitě to je jeden z důvodů proč v mládežnických kategoriích máme několik titulů a v AČKU zatím nic. Často nad tím přemýšlím když si na stadionu prohlížím fotky mistrovských sestav v juncích.
Snad se touhle rodinou tragédií kruh uzavře a nakonec jedna tragédie pomůže zacelit jizvy po starých křivdách.
Ať jednání dopadnou jakkoliv, vždycky tě budu Kubo brát jako hráče který se zařadil vedle Růži, Svobody či Nedvěda a kteří šíří po světě slávu malýho začouzenýho městečka kdesi na českoněmeckých hranicích. Vítej zpátky doma.
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 21:15 #14756

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
kajakar: Ahoj, i pro tebe vytvořeno speciální forum www.ropaciontour.c...
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 21:13 #14754

• kajakar
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Duchy: Cauky díky ,ale nakonec asi nepojedu.Lidi co měli jed se mnou jedou sami a já sám nepojedu.Ale díky za nabídku.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 21:13 #14753

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Hlavní diskuze 19. lis 2014 21:10 #14752

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
To taky říkám, když bude sedět doma, bude ho to akorát trápit a zničí ho to, musí něco dělat. Na tréninku a při zápase si na to ani nevzpomene a to on potřebuje.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 21:06 #14751

• kolatyr
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Když mi zemřel otec, bylo mi 21 let. Hrál jsem fotbal. Myslel jsem, že se mi zhroutil svět. Přestal jsem trénovat, přestal jsem chodit ven a jen vzpomínal, brečel a trávil bezesné noci. Jednoho dne za mnou kluci z fotbalu přišli, práskli razantně do stolu a už jsem mastil na trénink, na soustředění, na zápasy. Jsem jim za to vděčný, neboť díky nim jsem na to špatné zapomněl a neměl jsem čas myslet na smutné věci. Takže je fajn, že Jakuba, pokud k vám půjde takto, jak zde píšete přijmete.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 20:45 #14750

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Chemik11: Neřeš to, je to Kubovo nejhlubší soukromí, do kterého nám nic není. Byla to tragická událost a nezbývá nic jiného, než mu popřát více radostí v životě a aby se z této situace co nejdříve mohl trochu oklepat. Bude to těžké a my, až skočí na led (ať je to kdekoliv), mu můžeme jen vyjádřit podporu fanouškovské obce.
#JFP64

Hlavní diskuze 19. lis 2014 20:30 #14749

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já naprosto souhlasím s tím,co tu kousek podemnou psal PTAKULIN...Když jsem si otevřel na iDnes veřejnou diskuzi k tématu Kuby Petružálka,překvapilo mě,jak na týhletý veřejný drbárně,kde se lidi vyjadřují většinou z 80% urážlivě a nelidsky,tak jak tam teď jsou rozumní.Ukažme to samé tady taky my všichni,že to umíme.Takže Kubo buď silnej,všechno chce čas.V Litvínově,kterej se k tobě nechoval hokejově dobře je teď všechno jinak.Taky to chtělo svůj čas.Pokud budu moct být u toho,že tě doma zase uvidím hrát,budu jenom rád.Drž se a vítej doma...RIP

Hlavní diskuze 19. lis 2014 20:09 #14748

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
A co se tedy stalo té přítelkyni Kuby? Ví se, proč umřela?

Hlavní diskuze 19. lis 2014 19:45 #14747

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Milí kamarádi,
jsou věci, které vím, kterými se nechlubím a sdílím je jen s nejlepšími přáteli. Občas i od nich informace putuje kousek dál... Nebudu naznačovat, vysvětlovat a diskutovat...

Chci jen říci - pokud u nás Kuba začne hrát, pokusme se k tomu postavit čelem jako on. Je to neskutečně statečný kluk, můj kamarád a to, co se událo dokáže představit jen málokdo z nás... Upozorňuji, že pokud tu kdokoliv z vás napíše cokoliv přihlouplého k tomuto tématu, nechám mu zablokovat účet... V tomhle nebudeme dělat žádné jedna paní povídala...
(s6)
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Moderátoři: veverka