Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 19. lis 2014 15:44 #14719

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Taky mě to napadlo ale říkal jsem si, jestli a kdy bude mít chuť zase začít hrát po tom, co se stalo.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 15:34 #14718

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Že by?

Tak to bych uvítal.
#JFP64

Hlavní diskuze 19. lis 2014 15:24 #14717

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Travis: Pokud má zaznít pravda tak ve Zlíně nám je vždy nepřáno. Dost často nás tam pískal i Husička a výsledky byly vždy strašné. Kyslík to řekl naopak dobře. sparta se bála říci to samé.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 15:21 #14716

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Na druhou stranu, koukam ze Trinec podal po nasem vzajemnem utkani celkem 8 stiznosti, z toho jich 7 bylo uznano jako opravnenych .... Ja myslim, ze ti rozhodci jsou proste slabi, jednou zariznou toho a podruhe toho... Ta kritika mela od Kyslika smerovat primo a pouze na pana Halase !!!!!

Hlavní diskuze 19. lis 2014 15:17 #14715

• Petrss22
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Lloyd_Pelletier:

Lloyd_Pelletier napsal: "Zápasy jsou vyhodnocovány detailně videorozhodčími i delegáty."

Incident na trestné lavici není součástí dodaného videomateriálu – neřešeno. Stížnost neoprávněná.
Identifikace potrestaného hráče neřešena, z dodaného videomateriálu nejsou čísla hráčů jednoznačně zřetelná. Stížnost částečně oprávněná.

(s20)

Vždyt jo číslo 71 přece nosí Zeman,ale jak skákal na led,tak si ho vyměnil,aby ho nepoznali. Co mě ale vytáčí do ruda,je obvinění gm Roberta Kysely z toho,že mluvil o korupci. Kua Řezníček lže,jak když apk tiskne. Robert Kysela nic takového neřekl. Pouze konstatoval,že mu chodí e-maili kde si mu fanošci stěžují,že už to zavání korupcí a že to ve Zlíně smrdělo,to viděli všichni.Hlavně se mi líbí,jak zlínaci mají řeči jak je Čajánek osobnost. Růča je mnohem větší osobnost,dokázal toho mnohem víc,mj olimpiáda,3 mistr světa,ale takhle sprostě,jak se chová Čajánek a ten ........ Leška to není normální. Těší mě,že i Sparta už si to nenechala líbit.
Litvínov je srdeční záležitost!

Hlavní diskuze 19. lis 2014 15:15 #14714

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Lloyd_Pelletier: Jo kdo by neznal mordpartu Holý a spol (s2)

Hlavní diskuze 19. lis 2014 15:12 #14713

Avatar uživatele Lloyd_Pelletier
  • Lloyd_Pelletier
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Tohle mě taky pobavilo. Když nechám stranou Haška, tak chybí pouze dva kontakty na předsedy komisí. Jakých asi (s2)

www.cslh.cz/text/3...

A já jsem si tak chtěl zakorespondovat...

Hlavní diskuze 19. lis 2014 15:00 #14712

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Lloyd_Pelletier: To záleží na tom v čem Polák podniká. Jestli ovlivňuje utkání profesionálně tak to pro něj bude ta nejlepší reklama. (s4)
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 19. lis 2014 15:00 #14711

• Lloyd_Pelletier
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
"Zápasy jsou vyhodnocovány detailně videorozhodčími i delegáty."

Incident na trestné lavici není součástí dodaného videomateriálu – neřešeno. Stížnost neoprávněná.
Identifikace potrestaného hráče neřešena, z dodaného videomateriálu nejsou čísla hráčů jednoznačně zřetelná. Stížnost částečně oprávněná.

(s20)

Hlavní diskuze 19. lis 2014 14:55 #14710

• Lloyd_Pelletier
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
"Ale kdybych byl na místě pana Poláka, tak bych se bránil... ...výroky pana Kysely ho mohly poškodit v podnikání."

No dyk vo to tu jde, ne? (s13)

Hlavní diskuze 19. lis 2014 14:40 #14709

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Unihoc10: Mě se nejvíc libil soudruh Vlach jak je natěšen z výher a že jsme je podcenili. Doporučuji Idnes.cz-post

Hlavní diskuze 19. lis 2014 14:40 #14708

• Štoky
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Fujtajbl ve spolek...pokud by měl ještě někdo zájem se jet podívat v pátek do Olmiku na naši Vervu, tak dejte vědět. Máme možnost vypravit ještě jedno auto, které by jelo jen v případě zájmu. (s32)

Hlavní diskuze 19. lis 2014 14:38 #14707

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
jihocesky chemik: Zlínu se totálně vymstilo zvětšení obranného pásma a posunutí modrých čar, proto jsou nyní, tam kde jsou. Ten jejich beton je rázem prostupnější, protože mají na pokrývání mají mnohem větší prostor. Naopak nám a především 1. technické lajně tohle hodně pomohlo.
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 14:36 #14706

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Jan Hron: Spiš je to toho kdo nám jde po krku a pokud budou kritizovat at začnou u sebe

Hlavní diskuze 19. lis 2014 14:35 #14705

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
cerib: Máš na svazu odposlech ? (s3)
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 19. lis 2014 14:21 #14704

• cerib
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
hele pepíčku kamaráde můžeš mluvit...jo sem sám...ty vole čet si toho kyselu ty krávo..to je m...a co_prej korupce..to by jeden blil,ale my to nějak vošefujem když se teda do toho nebude nikdo srát ..tak tomu rozumim no....asi tak nějak by to mohlo fungovat co říkate

Hlavní diskuze 19. lis 2014 13:39 #14703

Avatar uživatele jihocesky chemik
  • jihocesky chemik
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
jejda poskozujiale to snad ne (s7) chudak to neni je to sv.....e sv.......ta piska dost dlouho a na p...u jenze to odnesou novacci jeste mi tam chybi smetak (s2) to byla taky jizda (s2) jedine cheza (s20) (s32) (s32) (s32)

Hlavní diskuze 19. lis 2014 13:27 #14702

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Libí se mě ,že část klubů semklo. Velmi si cením Radka Dudy v tom ,že se nebojí říci pravdu. Jako hráč je raubíř ,ale zase ne až tak ve všem. Hokej se hraje pro nás diváky jenž jsi zaplatíme a máme právo vidět hru , která bude hrána jen ve sportovním stylu. Rozhodčí je zodpovědný za vedení utkání. Co se týče komise nic mě nepřekvapilo. Jen se bojí pan Halas o své ovečky potažmo o své jisté teplé a placené místečko. nejvíc nechápu ty jeho řeči o tom jak Polák podniká a slova Kyslíka ho poškozují. Ano podnikej dál a hokeji dej sbohem a nebo pískej jako většina sudích ve světě na obě strany a nemusí se stát to co ve Zlíně. Velmi mě ovšem udivuje a zlobí jak ty zákroky trestají nebo spíše ne. Radek Duda se jen dotkne Orsavy do přilby a dostane desítku. Hráč Orsava by měl být odvážný a říci sudímu ano on za to nemohl a krev mě neteče z toho.

Hlavní diskuze 19. lis 2014 13:24 #14701

Avatar uživatele jihocesky chemik
  • jihocesky chemik
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Tak parada polak je skoro svatej (s11) je mi vselijak ty to zmakli pasaci (s16) za kyslikem stojim nemuzou si delat co chteji prosim odkud je ta krysa?co se tyce pastik ty muzou akorat zklapnout tam nejakej typek nacpal pred sezonou sipy a ted sou14to se mu samo nelibi tak je treba zamakat jinde (s13) preju jim baraz s motorem a poslat je do pralesa (s16) jinak francik i robin na lede mam radost v patek se tesim (s32) (s32) (s32)

Hlavní diskuze 19. lis 2014 12:51 #14700

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis: V podstatě se dnes už o případy korupce nejedná. Spíš jsou to nelegální sázky a sázkařské mafie. To že někdo řekne, že nás rozhodčí v daném zápase záměrně poškodil a pomohl druhému týmu neznamená, že by se jednalo o úplatek. V drtivé většině případů se jedná vždy o sázkařské aféry.
Ať se ti to líbí nebo ne, jsem toho názoru, že Kyslík udělal dobře a jen a jen díky němu se tato situace začala alespoň mediálně diskutovat. Co mě udivuje více, je fakt, že články v bulvárním deníku Blesk a jeho internetové podobě Isport jsou daleko serióznější než v tzv. "seriózních médiích" jako je Idnes či ČT. Jestli si to vyžerem nebo ne? No uvidíme, pravděpodobně dojde k uložení pokuty Ing. Kyselovi za "znevažování dobrého jména ELH".
Dovolil bych si vypůjčit něco z Černých baronů. Dobré jméno ELH je velká iluze, o které je neradno pochybovat.
Nakolik to odnesou kluci na ledě neumím předpovědět, protože díky (ne)potrestání Poláka si budou možná dovolovat ještě více. Na druhou stranu jsem přesně opačného názoru než šéf komise rozhodčích. Ten mluví o tom, že chyby vyplývají ze situace, kdy se do ELH dostalo mnoho nových rozhodčích. Naopak si dovolím tvrdit, že noví rozhodčí v ELH, i přes chyby kterých se jistě dopouští a dopouštět budou (je to logické a dokážu to pochopit), dělají chyby na obě strany a jsou více nestranní. Pokud se podívám, kdo ku.ví ELH, jsou to právě "zaběhlí týpci" jako Polák, Lacina, Homola, Šír a další.
#JFP64

Moderátoři: veverka