Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 18. lis 2014 19:05 #14618

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Balaštíka snad ne!!!-možná by se mohl dohodnout Rosa!!!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 18. lis 2014 18:45 #14617

• gejza007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
PANENKA: Nějak se tomu Zlínu musíme odvděčit (s2) (s2) (s2) (s2) (s2)

Hlavní diskuze 18. lis 2014 18:40 #14616

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
gejza007: Nestraš, jinak bude muset Tvoje fotka poslat Balaštíka na zahradu řezat stromky, pak mu podřezat žíly, hodit ho do studny a skočit na něho paragána (s24) (s24) (s24) .Za zdravýho rozumu by todlencto snad Kyslík ani nemohl udělat ? Doufám, že chápe co by se strhlo tady.Stačilo co se tu dělo, když přišel Frolo a sem rád, že už sou všichni v klidu.

Hlavní diskuze 18. lis 2014 18:35 #14615

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Tak to doufám,že se nestane. Spíš počítám na obyčejného hráče. Napadlo mě to už dřív,že zase využije služeb našince. Vlastně dvou a jeden je kouč Petr Rosol a ten má v týmu svěřence střelce a našince Josefa Straku. Tomu to padá (s17)

Hlavní diskuze 18. lis 2014 18:33 #14614

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
gejza007: (s2) Taková kravina... (s13)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 18. lis 2014 18:23 #14613

• gejza007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Někde jsem teď četl na fóru, že Balaštík za Lukeše, a že néééééééé??????? (s12)

Hlavní diskuze 18. lis 2014 18:14 #14612

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Hmm taky výborný (s11)
sport.aktualne.cz/...

Hlavní diskuze 18. lis 2014 17:49 #14611

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Tak jsem zkoukl Hokej den poté a nejvíc jsem se nasmál, když se Vymětalíková zeptala Řezníčka, zda v tom zápase opravdu nešlo o korupci, těžko by na tuhle otázku hledala povolanějšího (s2)

Ale nechápu tu větu, kdy říká, že Kyslíkem padlo obvinění z korupce, pokud je mi známo, Kyslík pouze tlumočil, co mu lidi píšou, problém s chápáním takto jednoduchého textu nemají ani děti na základní škole. Jinak platit neměli tři goly Zlína, protože padli v situacích, které byli špatně vyhodnocené, ale pořád se mluvilo o korupci, která byla zmíněná pouze nepřímo okrajově. Případný právník se při tom ani nezapotí...

Řezníček se bojí o dobré jméno extraligy a nechce řečmi o korupci padnout někam do krajské úrovně? Hmm může poděkovat rozhodčím, protože díky jejich (ne)výkonům už tam ta liga dávno je...

Hlavní diskuze 18. lis 2014 17:17 #14610

• chemik19
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL

Hlavní diskuze 18. lis 2014 16:41 #14609

Avatar uživatele jihocesky chemik
  • jihocesky chemik
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
tak briza to je kousek (s3) jasne neni treba se nikoho bat a jeste mame pravdu vzdyt se rika pravda zvitezi ne (s2) ale oni se ty kaspari zjevne klepou nic proti nasemu lukasovi (s1) za to by ho ty jelita zavreli na dozivoti jojo a pastikam se pomaha za kazdou cenu mimo odkud pochazi polak z katowic at zije cheza nej klub na svete (s32) (s32) (s32) sem na nej pysnej ve zlem i dobrem (s22) (s22) (s22) (s32)

Hlavní diskuze 18. lis 2014 16:04 #14608

• Pavlina64
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • Chééémopetrol
Už se stalo, po boji je každej králem. Nebuďme přizdisráči a ukažme, že máme koule.
Chééémopetrol

Hlavní diskuze 18. lis 2014 15:44 #14607

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT

Hlavní diskuze 18. lis 2014 15:37 #14606

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Pár dní tu člověk není a když se vrátí, tak se nestačí divit....Nechci to tu celé pročítat, tak jen pár postřehů:
1. Kyslík za mne (s20) že stojí za svým týmem a nenechá si srát na hlavu i když ta formulace s korupcí není zrovna šťastná, ale asi nic z čeho by se měl nějak hroutit.
2. Vetovat Poláka je jediná šance jak se toho vola zbavit a měli by se připojit i jiné kluby, protože On je opravdu nejslabší článek v celé ELH. On z deseti zápasů udělá v devíti totální bramboračku a zmar. Bohužel jeho nemusí nikdo uplácet, prostě to neumí a pokud má koule měl by sám odejít... Akorát jsem se prokousal tou třetí třetinou s ovcomrdy a nevím zda se mám smát, nebo brečet... (s19)
3. Ta marodka je opravdu otřesná, chtělo by to nějaké posily jen si nejsem jistý zda se otelí naši sponzoři, ale tady je jasně vidět jak je důležitý mít trochu širší kádr....
Jinak nemohl jsem být ani ve středu a v neděli může mi někdo písnout jak hrál Frolo????
Jen doufám, že se kluci budou vracet co nejdřív to půjde a ten zbytek to zatím nějak umlátí, bodů máme dost, tak snad nás to nijak nezlomí, ale spíše nakopne....
(s32)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 18. lis 2014 15:26 #14605

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
fanouš: Ale už mám zase hovno v zatáčce, i když si myslím, že se z toho dá nějak vysekat, tak mám furt pocit, že v některých rozhovorech Kyslík zbytečně přidával slovíčka, které teď budou hodně mrzet a potom to vodneseme na plné čáře.Jako šel bych do toho na bomby to jooo, ale psát poškodili nás a pomohli Zlínu nemělo vůbec padnout.Prostě pískali jednostranně a chceme tvrdé řešení věci, protože to hrubě ovlivnilo zápas a tečka.Měl sem obavy jak na nás budou koukat druhé týmy, ale mám pocit, že za námi bude stát plno týmů.Sparta už je, Olomouc jistě podrží Vošvrdu, když už se do nich taky pustil, dále po teatrální pádu Lešky alá rogalista (s24) by mohli držet basu i Vítky a já nevím kdo ještě ? Možná Kometa, jestli tam je nějaké bratrství nevím, ale odchod Honejska byla takový prapodivný, že tam mohly být nevole a tím by byla s námi i Kometa.Ostatní nedokážu posoudit, ale ty komedianty nesnáší hodně lidí.Rozhodně bych udělal to co psal pavelpe, poslat dopis Zárubovi je dobré řešení, aby hlavně odčernili Kyslíka z toho co tam pronesla.Když sem viděl Halase, tak to je tupoun první kategorie, on skoro na nic neumí odpovědět vlastní řečí jako ředitel, ale neustále se ošíval pravidly, ve kterých je to špatně podané.Třeba ten Čajánek, úplně sem viděl jak se bál něco říct mimo pravidlo, protože v tom pravidle je to tak debilně napsané, že teď každý ze Zlína slovíčkaří se sklem a mantinelem, a že na trestný si může dělat co chce.Do prdele, on neumí říct, že je to pravidlo hlavně na protest proti rozhodnutí sudího a je jedno kde mlátí tou holí ? To samé zákrok Tomáška z Varů nebo jak se jmenuje, to je neúmyslné sražení se hlavou, žádný faul a on z toho udělá bramboračku, protože je v pravidlech krev, a že pravidla nedělá, no fakt sem byl včera vytočenej.V NHL by to nebyl faul ani za 2 min. a podle toho to potom vypadá na mezinárodní scéně, přijede Kanada a USA a sme řezaný jak psi, protože hrajeme hokej podle pravidel na papírku.

Hlavní diskuze 18. lis 2014 15:16 #14604

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Já malinko odbočím...Chtěl bych tady vzpomenout na Hašana,klobouček před prvním Čechem oceněným členstvím ve slavné Síni Slávy NHL...To už asi něco znamená,ne?Já na DH chodil koukat jako mladej na mladýho,tenkrát v Pardubkách nosil č.9,vysokej,hubenej kluk co byl mrštnej jako kráva...Pak Bafalo,pak Nagáno atd...Pamatuju taky jeho poslední mač tady...Hašan furt při jakýmkoli malinko delším přerušení jezdil si dřepnout na střídačku,tam se uvelebil jak slepice na hnízdě a zachvíli zase do branky...Po mači mu dávám podepsat jeho repre dres a ptám se ho co tam vyváděl...Vy prej tady máte takovou zimu,že jsem si jezdil ohřívat zadek na vyhřátou deku...Takže pane Dominiku Hašku:za mě (s20) (s16) (s16) (s31)

Hlavní diskuze 18. lis 2014 14:34 #14603

Avatar uživatele jihocesky chemik
  • jihocesky chemik
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Zdravim na sever je mi uplne na nic (s11) takovy jednani vcera sem malem vyhodil tv z okna ted sem koukal asi desekrat na lukyho tam faul byl akorat ta dilina polak nic s tim sem mel uz na male v cb nez to pako reznicku nechal motor padnout to je tatar kterej nesaha RK ani po kotniky a ta nana vymetaliku si veme do ruky varecku a nemicha se do toho uz toho je opravdu moc je dobre ze se pridala sparta uvidime jak to reditel posoudi (s9) nejprv musi nastudovat pravidla (s2) kluci se semknou a budou makat i za lukyho at jdeme na jare co s nejlepsiho mista on jim to pak vrati i s uroky jinak polak uz od prosince pude kopat s krumpacem (s16) a u toho predvede jasanka (s20) jinak at zije (s32) (s32) (s32) nejlepsi mancaft na svete (s20) (s20)

Hlavní diskuze 18. lis 2014 14:26 #14602

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
PANENKA: Trošku jsem se hrozil,co mi napíšeš...Ale : (s20) (s20) (s16) (s32) ...čus

Hlavní diskuze 18. lis 2014 14:22 #14601

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
fanouš: To není černá a bílá, jen sem prostě posránek nooo, mám strach, až bude silnější zápas, a že to tam napadá.A jediný co bych těm mladejm nepřál, aby jim kluci nepomohli a mladej pak dostal šišku.Jinak třeba prohra 6:5 mi vůbec nevadila, někde a někdy se musí otrkat.Jen v tom pořád nehledej nic špatnýho, není to tak, je to jen čistě o mé posranosti.A barvu znám jen žlutou a černou (s32)

Hlavní diskuze 18. lis 2014 13:15 #14600

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
Dámy a pánové,mám dotaz na který mi někdo z vás může odpovědět:Ptám se:
PRO KOHO SE TEN HOKEJ HRAJE??? Pro ŘEZNÍČKA? (s11) Pro HALASE? (s11) Pro HOLÝHO? (s11) Nebo snad pro pana KRÁLE??? (s11)
Ne,do prdele,hraje se pro nás pro FANOUŠKY,kteří mu obětujeme zlomek svých platů!!!!
Pro SPONZORY,kteří do něho cpou neskutečné peníze.
A tento HOKEJ ovlivňují lidé,kteří jsou placeni zčásti ze sponzoringu,zčásti z našich daní.A proto se ptám:JAK DLOUHO BUDOU NÁŠ HOKEJ PRZNIT LIDÉ JAKO ŘEZNÍČEK,HALAS,HOLÝ,KRÁL,potažmo NAČÁŘETROTLJAKOHLAVNÍDEMENT POLÁK a další pruhovaní prostatici?
Do hajzlu všichni vidí co se ve Zlíně děje.Od dob Bokroše se Zlínu přezdívalo Bokrošův létající cirkus.Létají tam pořád a pořád jim to sudí žerou(pardon vyjímka-Okál dostal dnes pokutu za nafil.pád (s11) ).
Já stojím 100%za Robertem.Bohužel jako fanoušek - pro kterého se ten HOKEJ hraje,nemám moc možností jak ho podpořit.Škoda,že jsem PC analfabet,jinak bych založil internetovou petici za odvolání prodejcezápasů Řezníčka,Halase,Krále a Holýho.Tito pánové kurvý český hokej.A já si myslím,že pod takovou petici by se podepsalo hodně fandů napříč republikou.[/b]
A PROTO :ŘEZNÍČEK,HOLÝ,HALAS,KRÁL VEN!!!!!!!!
Sorry za tapetu,ale to co se děje mě neskonale vytočilo. (s6)
HC VERVA

Hlavní diskuze 18. lis 2014 12:56 #14599

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis: Tak ona to nebude otázka dvou měsíců. Dva měsíce bude chybět a po dvou měsících počítej další měsíc, než se dostane do tempa. A to je bohužel ta lepší varianta. Rameno je svině a může to také znamenat konec sezóny. No uvidíme...
Co se týká Kyslíka, nemohu s Tebou souhlasit. Naopak se ztotožňuji s prohlášením Sparty, že to není jen ovlivnění zápasů, ale nesmírně to škodí celému českému hokeji. Navíc jsem přesvědčen, že Kyslík tady nemluvil o korupci, tu z toho udělali novináři svými idiotskými titulky a Vymětalíková, která se toho držela jak čert kříže. Dále si myslím, že pokud se do toho přidala Sparta, už se nebude jen tak přihlížet. Přeci jen má proti našemu provinčnímu klubu její slovo větší váhu.
#JFP64

Moderátoři: veverka