Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 21. říj 2014 12:46 #12337

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pirduch: Přesně....+ manželka-milenky-milenci-fagani-venčení pudla atd atd,a je hotovo... (s14)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 21. říj 2014 12:43 #12336

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chemik11: A az budes mít práci,tak už se teprv nikam nedostaneš,protože budes v práci...
Taky jsem se tesil,jak se rozjezdim,a teď jsem rad,ze stíhám domaci zápasy.

Hlavní diskuze 21. říj 2014 10:01 #12335

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
(s2) (s2) (s2) Teď v rádiu ve zprávách hlásí: V Moskvě byl zatčen mladý Francouz,co chtěl natáčet památky na bezpilotní fotoaparát a kameru... (s2) (s39) ...Není to náš Frantík (s7) ?? (s3)

Hlavní diskuze 21. říj 2014 09:58 #12334

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
PANENKA: (22.59)...Můžeš sem dát prosím to,co jsi napsal Darince a Pájovi dal?danke

Hlavní diskuze 21. říj 2014 08:56 #12333

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zdárec...Dám sem něco možná i zajímavýho.Předesílám že to sem dávám po dlouhým rozhovoru s jedním panem rozhodčím,pískajícím hokej na nejvyšší úrovni.Omlouvám se,samosebou ho ale nebudu jmenovat.Takže jen tak pro vaší představu sem napíšu odměny rozhodčích v ledním hokeji,první údaj bude čára,druhej hlavní: ml.d.450/600, st.d. 500/700, junioři 650/1000, II.liga 1100/1600,I.liga 1800/2500...extraliga je podle smluv,délky pískání atd.,pohybuje se to 2500-3500/3000-5000...K tomu ještě cesťák 5kč/km..
Průser je teď ten,že letos před sezonou skončilo hodně dobrých a zkušených rozhodčích jak čárovejch,tak hlavních...Trend je MLÁDÍ V PŘED ,preferuje to Halas s Řezníčkem...Proto to taky takhle vypadá...43let je už pode Halase starej vůl,co už nemá perspektivu...Divme se pak,že se to píská tak,jak se píská...uf...(ty koruny berte možná orientačně,bylo to střílený z hlavy,ne z tabulek...).hawgh

Hlavní diskuze 21. říj 2014 08:32 #12331

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Honza: Bohužel, Jihlava ČB jsou v tabulce jediné týmy, které jsou horší než Litvínov. (s2) Ale uvidíme, třeba je to aspoň trochu nakopne..

Hlavní diskuze 21. říj 2014 07:26 #12328

• Pumpa
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Tak vyrážíme směr Vítek. (s27) (s32)

Hlavní diskuze 21. říj 2014 00:25 #12327

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
lubbec: Dost dobře nevím, co by si s tím chtěl dělat. To, že rozhodčí udělají z každého druhého utkání v ELH bramboračku, je všeobecně známá věc. Jen pro zajímavost - minulý rok idiot Holý u Dusíka ve studiu řekl "kdybychom trestali nepřesnosti rozhodčích zastavením delegace na utkání, neměl by za chvíli kdo pískat ELH".
Neuděláš s tím nic, vedení hokeje je úzký spolek trilobitů, který zamrznul v 80.letech. Ať je to Král, Lener, Řezníček, Holý a další. Podívej se na to, koho teď přibrali do DK - Ujčíka, který bude mít údajně nový pohled na hru. To jest další bolestínek bude v komisi.
Už v té komisi chybí jen Leška a Balaštík spolu s Venerou, aby byla zcela "korektní". Prostě jsou kluby, které budou potrestány za každé ho.no a kluby, které jsou nedotknutelné. Každý si dosadí.
Já jsem prostě jednoduše pro to, aby rozhodčí, který hrubou chybou ovlivní zápas dostal 3-5 zápasů stop, při druhém prohřešku do konce sezóny a při třetím padáka. Jsou tam čtyři a tudíž by chyb mělo být minimum. Bohužel opak je pravdou. Je za náma 1. čtvrtina a těch hrubě ovlivněných zápasů je víc než dost a to jsem zdaleka všechny neviděl.
#JFP64

Hlavní diskuze 20. říj 2014 23:32 #12326

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
2masoni: Když to budeme takto stále jen říkat, tak doopravdy s tím nic nenaděláme a přestane i nás bavit chodit na hokej. Tak jak to dopadá s fotbalem. Chce vyzkoušet vše. Možná je ještě jiná cesta, ale já ji neznám.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 20. říj 2014 22:59 #12325

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Tak sem to Darince a Pavlíkovi do pořadu hokej den poté napsal, ty budou žasnout (s2)

Hlavní diskuze 20. říj 2014 22:52 #12324

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
lubbec: problém je v tom, že ti diváci na svazu nikoho nezajímají... tam jsou jiné zájmy a ne pár "pitomců" kteří chodí na zimáky sledovat hokej...

Hlavní diskuze 20. říj 2014 22:32 #12323

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jo až dostuduji, podaří se mi sehnat práci a stabilizovat situaci, tak bych taky rád na takovéto výjezdy do Vítkovic, Třince, Brna atd. a ne jen do Prahy nebo Plzně. Docela vám závidim, že jedete, já zítra místo toho budu sedět ve škole a psát zápočet.

Hlavní diskuze 20. říj 2014 22:17 #12322

• beda09
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Zitra se ve Vitkovicích ve vaši hře Kilometrovnik,jestli někdo dorazí, oděli zrna od plev---- (s1)

Hlavní diskuze 20. říj 2014 22:14 #12321

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Jasně ale taky tam nikdo z nich nemluví o tom obráceném posouzení faulu na Robina ve druhý třetině, kde šel ven Robin a ta z prstu vycucaná hrubost Juraje, přehlédnutí dalšího Dudovo podražení v přesilovce. Ale protože už ve Varech lidi pískali tak se Lacina posral a začal vylučovat za tyhle kraviny, aby na něj náhodou někdo nenadával. (s11)

Hlavní diskuze 20. říj 2014 22:10 #12320

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
marty69: Hmmm,neovlivnilo,jak to může někdo tvrdit,byli jsme sice jaloví,ale co kdyby jsme dali gol???V komisi mají zřejmě Sybilu,která to takto vyhodnotila.Tohle je naprostý alibismus (s9)

Hlavní diskuze 20. říj 2014 21:59 #12319

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Tady je pěkná ukázka celé naší mašinérie, jak ji vidíme všude kolem, ty dole budeme zavírat, respektive přísně trestat a těm nahoře uděláme bububu, popřípadě je přesuneme jinam na lepší.
Musíme uznat, že v naší prohnilé společnosti je opravdu něco špatně. Již by jsme s tím něco měli začít dělat, vždyť to není normální, když i při zápase komentátoři řeknou, že rozhodčí minimálně 3 x špatně posoudil situaci a vždy to bylo v neprospěch Litvínova a tento rozhodčí dostane jen napomenutí? Mám dojem potom, že celá DK je úplně zbytečná a pouze ničí ligu a jestli to dopadne jak na fotbale, že přestanou diváci chodit. Byl bych pro, aby jsme jako fanoušci hokeje poslali nějakou petici, nebo něco takového na svaz, kde by byli podepsáni všichni fanouškové, kterým to není jedno co se děje.
Měl by se toho ujmou někdo zkušený a na nejbližším hokeji to nechávat podepsat. Nevím jak jinak se takovým to, nepochopitelným praktikám bránit.

Jinak to byla od KV pěkná podpásovka, jelikož to viděla celá střídačka a ani hráč sám se k tomu nepřiznal. To by se také někde mělo objevit v hodnocení Fér play (nevím přesně jak se to píše).

Můj soukromý názor.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 20. říj 2014 21:54 #12318

• Martin
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Ahoj lidi, nevíte někdo jak to vypadá s Peterem? Ať se daří... Díky (s1) (s32) (s22)

Hlavní diskuze 20. říj 2014 21:43 #12317

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
PANENKA: Jo to zkus, docela by mě zajímal jeho názor na to "potrestání", když to prý neovlivnilo průběh zápasu.

Hlavní diskuze 20. říj 2014 21:40 #12316

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Pája Richter v den poté říkal, že ho Lukešovo vyloučení nadzvedlo, to má dobrý, já bydlím v přízemí a nadzvedlo mě to tak, že sem vylítnul do 4-týho patra (s2) .Já mu zkopíruju ten trest pro Lacinu a nadzvednu ho ještě víc, ať nám k tomu něco řekne (s13)

Hlavní diskuze 20. říj 2014 21:38 #12315

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Koukám, že junci po druhé za sebou vyhráli, že by to blýsklo na lepší časy (s20)
My jsme HC Verva Litvínov...

Moderátoři: veverka