Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 18. říj 2014 09:09 #12095

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Travis: Sorry ale ten tvůj příspěvek totálně mimo mísu (s24)
.:HC VERVA Litvínov:.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 18. říj 2014 09:01 #12094

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No tyy vole, my po 2. z 11 zápasů prohrajem a někteří už nás vidí v play-out, je tohle vůbec normální? Obrana včera asi hořela podle toho, co píšete, ale to se stává každému týmu ne? Taky mě prohra mrzí, taky jsem si pro sebe říkal nějaký neobjektivní blbosti, protože to bylo těsně po zápase a byl jsem taky nas*anej, ale aspoň jsem ty kecy nevyblil tady na fórum, protože vím, že druhý den ráno bych se za to styděl. Ikdyby jsme teď prohráli ve Varech i Vítkovicích, tak pořád bychom měli za těch 13 zápasů 25 bodů a zisk postupně 20 bodů v dalších čtvrtinách by znamenalo 85 celkově, což musí na elitní šestku stačit. A navíc věřím, že z následujících dvou zápasů odvezeme minimálně 2-3 body. Ale psát tady o play-out po 11. zápasech, když jsme 4.?? V tom případě se asi Třinec taky poveze s náma, vždyť včera taky prohráli! (s15)

Hlavní diskuze 18. říj 2014 08:21 #12093

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Zvratky zvratky zvratky.... je mi tady fakt z pulky lidi na blití (s11) (s11) Příští zápas si vyberte třeba Lukyho. Nebo i za včerejšek. Jak to, že nedal 8 gólů? Dela si prdel? Hlavně si pak běžte pro podpisy a fotky. Už fakt chápu, že zavřeli oficiální fórum. Jinak kdyby se včera nevykakali na bránění při prvním gólů, tak to bylo jiný. To byl za me plus konec 1. třetiny klíčový moment zápasu - nemyslim nájezd, prostě nedal stejne jako Vanta asi 18x po sobe.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 18. říj 2014 08:08 #12092

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis: Tak se na ten zápas podívej ještě jednou, ty si asi koukal na jinej, ne? Přes Kubáta tam šli 4 nájezdy 2-3 na jednoho. Takže kdyby jsme měli 6 Kubátů, tak by jsme museli mít v brance tři Francouze najednou.
Ale teď vážně, proboha, někdo si myslel, že vyhrajeme 52 zápasů? Prohra s Libercem mě mrzí - to byli těžcí hadrníci a nehráli nic. S Pardubicemi je to jiné a už vůbec bych si netroufnul srovnávat je s Libercem, hráli o třídu lepší hokej. Chyby se děli, dějí a budou dít, jinak by nepadnul žádný gól. Mrzí mě tu neustálé napadání kluků, Sklenička či Šlégr a všichni ostatní si své uhrají. Pokud už bych někoho kritizoval, pak Majdana v 1.lajně, ten tu lajnu úplně zabíjí. Ale máme nějaký kádr a moc jiných možností není. Nevím, jestli nebyla chyba nechat z Mostu odejít Divíška, který ukazoval v Mostě a ukazuje i nyní v Plzni, že je stále na dobré úrovni.
#JFP64

Hlavní diskuze 18. říj 2014 07:07 #12091

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Na zítřejší výjezd do Varů zbývá 20 míst v buse (s32)

Hlavní diskuze 18. říj 2014 06:30 #12090

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Francí dycinky chytne hodně věcí navíc, včerejšek nevyjímaje. A že mu to třeba dneska nevyšlo podle jeho představ? Co má být? Není to stroj. Buďme šťastní, že tu je. Dávno mohl jít za éčka či doláre lapat někam jinam.
Jinak Pce přistoupili k mači velmi dobře. Měli výbornej pohyb a řekl bych, že byli o něco lepší. My můžeme litovat neproměněný penalty a špatně zahraný 5 minutový přesilovky, kdy jsme se nechali hloupě vyloučit, místo toho, abychom je po tom prvním gólu ještě zmáčkli a odskočili o 2 branky.

Hlavní diskuze 18. říj 2014 02:10 #12089

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Sdílím ten samý názor,dnes to prostě nešlo,odražené puky se k nám nedostali,ano,první gol asi musel Francíka mrzet ale to se prostě stane,jinak chytil min. 5 tutovek a někomu je to málo??? (s15) Já si myslím,že jsme nehráli tak zle,hokej byl svižnej z obou stran, ale se k nám bohužel nic neodrazilo,štěstí si dnes vzalo volno.Souhlasím,že Sklenda hraje pod svoje možnosti a v zápase se udělaly chyby,ale kdo je nedělá že?Na výkonu rezervy byly,ale nic tragického,Pardubice hráli výborně a vyhráli zaslouženě.Ale klukům poděkuju za výkon a za snahu (s3)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 23:37 #12088

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jinak se přikláním k názoru,že se mač lámal při nevyhozením puku Lukym těsně po oslabení...

Hlavní diskuze 17. říj 2014 23:34 #12087

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tě prdel,těch hoven tady ...Teď jsem přišel,a koukám jak tady někdo může blejt takový lejna???Na hokeji jsem byl,samosebou prohru nevnímám dobře(sám pro sebe si potichounku říkám,že Francík by třeba před tejdnem z dnešních 4 gólů dostal jeden),ale nkdy bych to nevyblil tady...Džeku sorry,u tebe mě to obzvlášť překvapuje...Odehrálo se x kol,my všichni můžeme líbat Francíkovi poslední výškovku na křídle,co že všechno vychytal a kde teď zrovna HLAVNĚ DÍKY NĚMU JSME,a ty sem napíšeš takovýhle blitky o kuželu..?sorry chlape,sorry...Kde si byl,když se vyhrávalo třeba i jen díky němu? (s18) ...

Hlavní diskuze 17. říj 2014 23:18 #12086

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Sklenda tropickej, ten kluk na extraligu nema.... je strasne drevenej a po?malej :-( mit 6 Kubatu , hrajeme top celou sezonu. Karel je o tridu vys nez zbytek beku, skoda....jinak asi se 0omalu zaciname vracet do lonske sezony, tam kam patrime 10-12 flek .... cheza forever, play off bude sakra tezky !!!! :-)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 22:18 #12085

• peshek
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Moje rec- dal bez komentare... (s32)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 21:55 #12084

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Prohrát s kvalitními Pardubicemi, kteří jsou teď 2., není ostuda. Máme teď dva zápasy venku, vyhrát aspoň jeden a bude to výborně, 27-28 po 13 zápasech, to by byla nádhera, ale i těch 25 je moc super. Chyby tam byly, ale nelze každý zápas odehrát bez chyb, přecijen jde jen o základní část a je jedno, jestli skončíme 1., 4. nebo 6. Ale když jsme tak skvěle začali, byla by škoda vypadnout z první šestky.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 21:51 #12083

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Asi tak Luky, vyhodit ten puk a udržet to 2:1 do přestávky, ale to je kdyby, dovezte ty body z Varů a na dnešek můžem zapomenout (s3) isport.blesk.cz/cl...

Hlavní diskuze 17. říj 2014 21:40 #12082

• Dejv
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Já mám pocit, že jsme dneska hráli bez obrany, nebo já nevím... Pardubky se dostávali před Franíka úplně v pohodě, nebyl pro ně problém přejít přes 3 hráče... Dneska se mi (už i proti Liberci bohužel) nelíbil Kája Kubát.. Sice má pěkné výpady do útoky, ale vzádu dělá dost hrubek, nebo mu to prostě zrovna nějak nelepí.. No snad vyhrajeme v Rusku v neděli a bude to ok. (s32)
--- DISKOTÉKU NA ZIMÁKU NECHCEME (s10) (s11) ---

Hlavní diskuze 17. říj 2014 21:40 #12081

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ten třetí gól byl jako ten Lukešův první, prostě povedená střela švihem. Francíkovi bych vyčítal ten první, na druhou stranu několik jich chytil.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 21:31 #12080

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Unihoc10: no nevím ani u toho 3, a už vůbec ne u toho 4, tam byla rychlá střela nahoru trefil to krásně.
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 21:29 #12079

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Zajímalo by mě jak dlouho času trávil Venera u videa sledováním našeho zápasu s Libercem, protože Pardubky hráli naprosto stejně, jediné co se změnilo byla barva dresů. Dneska bych řekl, že 1. 3. a 4. gol se chytat dal, ale Francíkovi to vyčítat nebudu, ten má splněno na roky dopředu. Takhle to ale Chezo nepůjde, takhle né (s23)

Naštěstí nás to nemusí moc mrzet a už vůbec není žádný důvod k panice, prohráli jsme teprve druhý zápas v 1. čtvrtině, normu 20ti bodů máme splněnou a navíc ještě dva zápasy k dobru, ve Varech to snad kluci napraví (s20)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 21:27 #12078

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
jack007: Si tam ten kužel dej! to že golman dostane nějakej hloupej gol se stane, zas si uvědom co všechno Francík pochytá,nebejt jeho nejsme tam kde jsme!!
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 21:09 #12077

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Před zápasem jsem si zrovna říkal, že nás Pardubice u nás dlouho neporazili. Vlastně u nás naposledy vyhráli 24. 1. 2010, tak už to muselo přijít.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 20:29 #12076

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
je smula ze sme prohraly.ono se to zlepsi.treba ve varech

Moderátoři: veverka