Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 17. říj 2014 11:35 #12035

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Unihoc10: tak tohle znám z Teplic (přecijen ten Bouřňák máme blíž) a myslím, že ten konec neni "podle ptáka", ale: "podle barev (černožlutejch) modrožlutejch Tepličáka (chemičáka)... A taky si pamatuju na Spartu " Kdo a kdo a kdo to je, kdo nál ligu kurví. Je to Sparta čkd, ty sparťanský kurvy, či a či a čičiči, pošleme je do p..i" (nápěv z Kočičí bratři, či jak se ten večerníček jmenoval)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 11:10 #12034

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Děkuji za připomenutí některých, jsem rád že je připravena sekce sloganů, už aby byla spuštěna. (s22) (s32) (s22)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 10:33 #12032

• Litvínováček
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Hc Verva forever in my heart ♥️
lubbec: Co se týče pokřiků ,tak si taky na pár vzpomenu např:

ČERNÁ ŽLUTÁ TO JSOU BARVY NAŠE
PORAZÍME ...........(dopl.akt.soupeře)
TŘI BODY JSOU NAŠE
nebo
CHEZA JE HVĚZDA CHEZA JE NAŠE HVĚZDA
CHEZA JE NEJLEPŠÍ HEJ HEJ
nebo
CIGI CAGA CIGI CAGA
HEJ HEJ HEJ
CIGI CAGA CIGI CAGA
HEJ HEJ HEJ
NA NA NÁ NÁ
NA NA NÁ NÁ
HEHEHEJ LITVÍNOV!!!
LITVÍNOV!!!
nebo tento kdysi populární pokřik na sudího,který svého času v novinách ocenil i rozhodčí Jirka:
ROZHODČÍ JE BLÁZEN
HOĎTE NA NĚJ SÍŤ (s2) (s2) (s2)
Na další už si taky nevzpomenu,ale myslím si,že těch zapomenutých je ještě hodně.
HC VERVA

Hlavní diskuze 17. říj 2014 10:11 #12031

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
lubbec: V plánu vytvoření sekce určitě je, dokonce je sekce již vytvořená, ale zatím jsme jí nevypustili ven...

pro příklad z minulosti třeba (s3)

Nad Bouřňákem zakroužilo hejno ptáků 2x
a nebyli to žádní ptáci, byli to jen žlutočerní chemičáci 2x
a podle peří poznáš ptáka, podle ptáka poznáš zase chemičáka 2x

.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 09:45 #12030

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Někdo tu psal o starých sloganech, já bych si je měl pamatovat, ale jelikož jsem prodělal několik nemocí a paměť mi již neslouží tak jak by měla, sice se na některé na staďáku chytám, byl bych velice rád, kdyby se tu objevila rubrika se slogany (pokřiky) tak jako je tu rubrika s verši (Černožluté rýmy). Já občas doopravdy musím pátrat hluboko v paměti a když si to neopakuji, tak to rychle zapomínám. Už mi ta paměť toliko neslouží, já osobně a myslím si, že ne jenom já bych to uvítal.
Když jsem byl na házené v Mostě, tak tam je mají sepsané a koluje to v kotli, to zde nejde, ale určitě by se měli na našich stránkách v samostatné rubrice objevit.
Můj názor, prosím nekamenovat.
(s22) (s32) (s22)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 08:29 #12029

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Duchy: Věřím ti, že jste se bavili o jiném spíkrovi, ale výsledek bude podle mě stejný, ať už to má být člověk pro celý stadion s mikrofonem, nebo "jen" pro Jih s megafonem. Ale je to jen můj názor. Jistě to vyřešíte jak nejlíp to půjde.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 08:12 #12028

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
kam9: Ad1) Ne, nefunguje to. Protoze pokud to je takhle, když skoro vedeme ligu, nechtěl bych vědět jak by to bylo u 12týho fleku. Ad2) Mukliku ver, že jsme se bavili s Cibou o úplné jiném spikru než ty.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 17. říj 2014 07:33 #12027

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
kam9: O spíkrovi ta debata byla už minulou sezonu,fandění tu tak dobré není to víme všichni,ten Sparťan to napsal ale dobře.
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 17. říj 2014 05:38 #12026

• kam9
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
muklik: Zdravím. Už druhý den se tady bavíte o fandění a stejně stim málokdo něco uděláte. Lidi budou fandit,jen,když budou chtít a můžete mít ty spíkry třeba tři. Nedej bůh,aby jsme třikrát za sebou prohráli a nebude se dařit uvidíte,jak se lidi dokážou změnit. Budou pískat,když se kluci neudrží v pásmu při přesilovce atd.a na jihu bude fandit třicet lidí,který jsou opravdu fanoušci a zbytek bude jen koukat a možná taky pískat. Tuto debatu rozjel článek nějakýho Sparťana,který napsal,že máme jen tři pokřiky. Ať se stará o své a my neměňme,něco,co funguje.

Hlavní diskuze 17. říj 2014 04:33 #12025

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Celkově je ta mostecká mentalita jiná, nejen co se týče fandění. U nás je největší rachot, když se nadává soupeři. Takové pokřiky sparta zajeb..á jéé nebo zkur..ný vary zkur...ná energie, to je velkej rachot, ale když se při přesilovce jede pojďme hoši dáme gól, tak to taková sláva neni a když se prohrává? Tak to vůbec, ticho jak v kostele skoro a to je na zimáku pět tisíc lidí. Se snažim tleskat, ale když vidim, že kolem mě nikdo netleská a ještě se to na mě kouká, jak kdybych byl blázen, tak to mě po chvilce to přestane bavit. Jednou, když bylo playoff s Vary, na mě někdo řval, abych furt netleskal! To jsem vůbec nechápal.

Hlavní diskuze 16. říj 2014 21:50 #12024

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
CíbaSKS: No já vzhledem ke svému věku matně pamatuju třeba Ivana, když vyhrál zlatou hokejku a zároveň s CHZ Litvínov 2. místo v Lize (s2) .
Ale co se týče spíkra, tak si nemyslím, že by měl být "dirigent" kotle. Od toho by tam měli být (podle mě) kluci na klandru. Spíkr by měl prioritně pracovat s celým stadionem a to je vzhledem k nátuře obyvatel regionu téměř nadlidský úkol. Jo, jsou světlé okamžiky, kdy se to může povést, ale to je většinou v situacích, kdy k "rozehřátí" není vlastně ani spíkra zapotřebí, protože např. přijeli na vítězný zvon zazvonit U2, nebo Litvínov vede v sedmém finálovém zápase nad Spartou pět minut před koncem 8:0 (s1) .
Zkrátka můj osobní názor je, že litvínovský fanoušek (ať už v kotli, nebo mimo něj) se k fandění musí přimět sám. A třeba k tomu pozvolnými kroky směřuje (viz tebou zmíněné tleskání). Ale ať už to dopadne v Litvínově s fanoušky a jejich případným "hybatelem" jakkoliv, držím palce.

Hlavní diskuze 16. říj 2014 21:08 #12023

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogulku, copak Ty si neobjednáš lupen v Třici (s3) (s5)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 16. říj 2014 20:19 #12022

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
CíbaSKS: Mě by zajímalo, proč se tu pořád mluví o tribunách.
Tak za prvé: skandovaný potlesk se tam ozve tolikrát, že to nespočítám.
za druhé: uvědomujete si někdo, že na tribunách sedí maximálně 1800 lidí a málokdy je plno, zatímco na stání je tam 3000-3500 lidí?
za třetí: asi těžko bude na tribunách někdo skandovat (obzvláště v sedě, protože díky našemu zimáčku si tam nestoupneš), a hlavně zkus si někdy na tribuně poslechnout ten "kotel" a nebudeš se stačit divit.
#JFP64

Hlavní diskuze 16. říj 2014 20:10 #12021

• Čája
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Zítra ve sportě magazín s Pavlem Francouzem. Velkej rozhovor

Hlavní diskuze 16. říj 2014 20:03 #12020

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
muklik: Já vzhledem ke svému věku nemám takej přehled,ale pamatuju,když jsem chodil ještě na hokej v doprovodu taťky (s2) že lidi okolo nezajímalo ani to
tleskání. Teď si všímám že už zatleskat dokážou. Představu o spíkrovi mám takou že by měl burcovat kotel,buď se ostatní z tribuny nějak zapojí,nebo
ne.Komu se to líbit nebude tak si může stoupnout jinam. Může nás tam pak bejt 50 ale všichni budou fandit.
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 16. říj 2014 19:09 #12019

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
muklik: Ano, souhlasím s názorem na obyvatele Mostecka. A jsem rád, že nejsem jedinej, kdo si myslí, že lidé jsou tu z nemalé části "jiní"

Hlavní diskuze 16. říj 2014 18:33 #12017

• muklik
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Zdar lidi, předně bych chtěl poděkovat Ptakulinovi, že mi pomohl s lupeny na zápas s Libercem. Sice mě mrzí, že jediný zápas černožlutých borců, který jsem letos viděl živě, zrovna nedopadl (asi bych už tedy neměl jezdit :-) ), ale výlet to byl příjemně nostalgický.
Co se týče spíkra, který by rozproudil davy při fandění, tak se na to asi můžu podívat i z druhé strany. A upřímně... za těch X let, co jsem moderoval nejen na stadionu, jsem nejenom já zjistil, že prostě na mostecku je specifické publikum, které je hodně těžké bavit, přimět k nějaké akci atd. Zkrátka zatím co jinde se jdou lidé bavit, lidé z mostecka si jdou zpravidla někam sednout a už z jejich pohledu a založených rukou je jasné, že si myslí: "Tak, a teď se ukaž, frajere. Bav mě. To jsem na tebe zvědavej." Tady už si vylámal zuby třeba Jirka Wimmer, Petr Novotný (v dobách největší slávy), Josef Náhlovský, od pěvců zase třeba Kamil Střihavka, Yo Yo Band (taky, když byli v kurzu) a další. A obávám se, že tak je to i na hokeji. Celý stadion bude fandit jen za stavu 5:0 na konci 3. třetiny, jinak asi ne. Ale třeba budete mít se spíkrem štěstí.

Hlavní diskuze 16. říj 2014 17:49 #12014

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
tak jsem v
,bohuzel do trince nejedu.do 8.30 v pondely nestihnu.ja sem nas---

Hlavní diskuze 16. říj 2014 15:44 #12012

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Hansiiiz: Hradec má, orginazovaná 30tka Pardubických přeřvala nedávno jejich slavný jih..... A dál? Pokud by se díky tomu zapojilo jednotně 50 lidí, tak už to má význam. ne že vlevo se křičí něco, v pravo něco a bubeník mlátí něco 3tího.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 16. říj 2014 15:42 #12011

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
CíbaSKS: Dobře, tak anketa by byla asi fajn. Třeba je to jen o zvyku

Moderátoři: veverka