Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 15. bře 2025 20:28 #142282

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Vyhodíme úspěšného trenéra a nasadíme si dobrovolně do kožichu arogantního vola, co pět let kam přišel, tam vyhořel…ale jo to mi dává smysl (s2) já už se naučil, v tomhle klubu logiku nehledat, nicméně jestli to není vtip, tak druhého arogantního vola už nedám a zejména tohohle, to ať si to tu šmrdlaj beze mě.
.:HC VERVA Litvínov:.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 15. bře 2025 18:48 #142281

• masopjir
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Unihoc10: Jejich spolupráce s bráchou Davidem stojí za renesancí slavného klubu, jenž po letech opustil suterén a po loňském semifinále tentokrát narazil hned v předkole na pětinásobného šampiona z Třince.

Ale v dalším roce se s ním opět bude muset počítat v boji o titul. „Do ligy by měl jít každý s tím, že chce vyhrát,“ hlásí 29letý Ondřej Kaše, jenž rozhovory nevyhledává, raději se v ústraní pečlivě chystá na další vystoupení na ledě.

Výraznou stopu zanechal i v NHL, kde stihl 258 zápasů, ovšem brzdila ho série otřesů mozku. V sezoně 2022/23 odehrál jediný zápas, ale nic nezabalil, láska k hokeji vyhrála. Z toho aktuálně těží Litvínov, který nedávno pustil do světa zprávu, že se s klíčovým mužem ofenzivy domluvil na další dvouleté spolupráci. Není divu, že ho na první místo dal i litvínovský kouč Karel Mlejnek a s ním čtyři trenéři ligových konkurentů.

Co říkáte na to, že vás zvučná porota, postavená na hlasech všech hlavních koučů v extralize, vyhlásila za nejlepšího hráče?
„Určitě mě to moc těší, děkuju. Každé takové ocenění je fajn. Vždycky je to o týmu, jak se mu daří, jak si člověk sedne se spoluhráči v lajně. Jsem moc rád, že jsem to vyhrál. Protože liga je hodně vyrovnaná, je v ní spousta skvělých hokejistů. Těší mě to.“

A co myslíte, že pro vás rozhodlo?
„Těžká otázka… Nevím. Snažím se hrát nejlíp, jak můžu. Těžko říct, co se jim líbilo, nebo ne. Možná moje komplexnost. Jsem vytěžovaný jak v přesilovkách, tak v oslabeních.“

Ceníte si i toho, že jste předběhl
Romana Červenku
, o němž se říkalo, že je právě on nejlepším hráčem ligy?
„To je další strašně těžká otázka. Těší mě to, ale výborných hráčů je hodně, mohl by to vyhrát kdokoliv. Možná je to trochu i o štěstí, na koho si trenéři zrovna vzpomenou, když musí někoho vybrat. Nebo hraje roli, koho si víc oblíbí.“

Sledujete i další hvězdy právě v čele s Červenkou?
„Určitě ano. Stejně jako další kluky, s kterými jsem byl na šampionátu v Praze. Koukám na celou ligu. Když v ní člověk hraje, musí mít přehled. Je super, že do ní přišla řada dalších person. V minulé sezoně to byl Sedlo (
Lukáš Sedlák
), naposledy Červus. Pro ligu a hlavně pro fanoušky je to opravdu super.“

A co říkáte na karlovarského útočníka Ondřeje Beránka, dalšího parťáka ze zlatého šampionátu, jak se mu daří?
„Podle mě ho stoprocentně nakoplo právě mistrovství světa. Dodalo mu sebevědomí. Odehrál ho výborně, povedl se mu hned začátek sezony. Třicet gólů? Neskutečný. To je opravdu fantazie. Navíc to není tak, že by skóroval ze samých volejů. Spíš si všechno musí vydřít, jsou to góly ze špinavých pozic, z předbrankových prostorů. Takže z tohoto pohledu je třicítka opravdu fantastická.“

Znal jste ho předtím?
„My jsme stejný ročník narození, takže jsme proti sobě museli v mládí hrávat.

Hlavní diskuze 15. bře 2025 15:04 #142280

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Hlavní diskuze 15. bře 2025 12:36 #142279

• gejza007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Hlavní diskuze 15. bře 2025 11:58 #142278

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Uhelka: Možná Pesout a nedej bože Pešán,Liberec bude rád, že se ho zbaví!

Hlavní diskuze 15. bře 2025 11:58 #142277

• bindick
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Uhelka: Přesně, ať dají Mlejnkovi co k práci potřebuje. Pešán tu vítán za mě není.

Hlavní diskuze 15. bře 2025 11:43 #142276

• Uhelka
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Loajalita je víc než peníze
Každej by chtěl Mlejnka pryč, ale nikdo ještě nebyl schopen vyjmenovat adekvátní náhradu za něj a zbytek jeho týmu

Hlavní diskuze 15. bře 2025 10:05 #142275

• Vito
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ptakulin: Budu tam.
Ty víš kde.
(s3) (s3) (s2) (s2)

Hlavní diskuze 15. bře 2025 10:00 #142274

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
VašeK: První zápas 20.3.2025 proti Liberci, ještě se čeká na čas... takže je důvod jít ještě na zimák u nás. Čtvrtfinále se nakonec v Litvínově hraje.(s3)
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 15. bře 2025 08:30 #142273

• slepon
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
tvl jestli přijde Pešán končím s hokejem po 45letech většiho aroganta neznám

Hlavní diskuze 15. bře 2025 01:01 #142272

• VašeK
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Dorost vyhrál v Hradci a postoupil do čtvrtfinále.

Hlavní diskuze 14. bře 2025 22:14 #142271

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 14. bře 2025 21:58 #142270

• Ydar11
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
adamcheza: Dlužím ti odpověď na tvůj rozhořčený příspěvek. (s3) . Já s tebou souhlasím, že se má dávat šance mladým a Litvínov s tím má dlouhodobě trochu problém. V mém příspěvku jsem se na to díval očima trenérů, kteří vědí co který hráč dovede, jak je na tom, vědí, že nejsme schopní dát dva měsíce více než dva góly a hrajou to na to branku nedostat a uválčit třeba výhru o gól, 2:1 apod. Tam pak každá chyba rozhoduje. Ty trenéři vidí hráče skoro každý den na tréninku, oni je moc dobře znají, a pak je tu nějaká hierarchie v týmu. Máš sporty jako volejbal, basket, házená kde jedna chyba nerozhoduje. Podle mě je lepší když mladej hráč hraje pravidelně nižší soutěž a vyhraje se než aby hrál pět minut čtvrtou lajnu, to mu nic nedá. Ono těch mega talentů co mohou hrát extraligu v 16-20 letech je minimum. Letos dostal šanci Maštalířský a bylo to zatím nad jeho schopnosti. Občas dali nakouknout někomu z juniorů. No on ani Reichel a Myšák se tady taky neprosadili, hokejovost jim nechyběla, ale měli málo nahráno. Sám jsem zvědav jestli na příští sezonu dostane Šprynar smlouvu a šanci. Nebo někdo jiný, Čech, Postl nebo natrvalo Baláž nebo Kordule který se našel Liťáku, Husinecký...každopádně hráči jako Alby, Růča co mohli v 16 naskočit to už je minulost.

Hlavní diskuze 14. bře 2025 21:06 #142269

• Ydar11
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Chemik11: Do play off by mělo postoupit prvních osm týmů a vymalováno, pak by to dávalo smysl. To je jako by v NHL šlo do play off 28 týmů. Základní část pak pozbývá sportovní smysl a je to otázka i jiných sportů, nejen hokeje. Je to asi o penězích, čím více zápasů tím lépe. Osobně mi leze na nervy i každoroční MS v hokeji, kdy o všem rozhodne čtvrtfinále a je to často o štěstí jednoho zápasu. Nejlepší tým by měl na MS porazit všechny týmy ze špičky. Kdysi hrálo MS 8 mančaftů a play off to bylo od začátku. Chápu snahu zapojit více týmu, uspořádat akci pro širší okruh fanoušků z hokejově méně úspěšných zemí, ale je to na úkor kvality. Osobně mám rád formu nějakého final four apod. Na druhou stranu bylo tu zmíněno vícekrát jak byla letos liga vyrovnaná, každý mohl porazit každého, i Kladno se zvedlo a pak to postavení v play off je o aktuální formě a na to jsme letos doplatili my.

Hlavní diskuze 14. bře 2025 20:09 #142268

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
padza61: Tak to by mela byt ale kooperace treneru a sportovniho manazera. Treneri by meli nastinit jakou maji predstavu a sportovni manazer ma sehnat ty hrace. Ne ze si Vrabel nakoupi koho chce podle sebe, naserviruje ty hrace trenerum a ted se snazte..

Hlavní diskuze 14. bře 2025 20:06 #142267

• padza61
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
adamcheza: Tak ono složení obrany není věc Kočího, ale sportovního manažera a to, že tu máš McIsaca a s ním dalších 6 defenzivních beků, toho směrem dopředu moc nevymyslíš.

Hlavní diskuze 14. bře 2025 19:21 #142266

• adamcheza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Přidám svůj názor na naše trenéry, jesli si přeju, aby pokračovali nebo ne.. Já jsem pro změnu. Mlejnek není spatnej trener, nejlepší co tu za dlouhou dobu byl. Skvělá sezona a půl. Dokázal i s užším kádrem hrát s týmem nad jeho možnosti. Ale myslím, ze uz nemá tymu moc co nového dát. Je to vlastně pořád takové stejné. Za mě to chce nový impuls. Hra pod nim se mi líbila, ale je tam i poměrně dost věcí, ktere ne.
Kočí.. Zatímco u Mlejnka trochu váhám, tak tady chci jednoznačně změnu! Kočí je tu často chválenej, já ho vidím krapet negativněji. Za mě je to dost staromódní trenér, ne můj šálek čaje. Směrem dozadu sice asi kvalitní. Letos jsme dostávali málo gólů, jedno z nej oslabeních ne-lí nejlepší. Za to ale trpěl útok a to i díky typologii naší obrany. Jakoby nevěděl, že úkol obránců není jen bránit, ale zatraceně podporovat i útok!.. Moje filosofie je daleko vyváženější obrana, mix ofenzivních a defenzivních beků či two-way beků. Ne jen ty defenzivní..
Je samozřejmě otázka kdo místo nich. Neřekl bych, že trh je totálně prázdný. Ne všichni trenéři v elh mají smlouvy na další sezony. První kdo mě napadl byl Pešán. Občas se najde někdo, o kom jsem třeba vůbec nevěděl jako třeba Ludvig Pardubice, Vlado tenkrát u nás byl pro mě take novinka, atp.. Me tu spis chybí naka nova generace novych mladých trenérů. Jsou to porad ti stejní. Tak uvidíme no. Ale pokud jsme udrželi tu hlavni osu Kasovci, Koblich, Sukel a přišly by další kvalitní hráči, co jsem slyšel Kasovci sem lákají některé své kamarády, a novy trenér by tak mohl pracovat s kvalitním kádrem nemuselo by to být špatné..

Hlavní diskuze 14. bře 2025 19:06 #142265

• VašeK
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
iSport: Kaše nejlepším hráčem extraligy

Hlavní diskuze 14. bře 2025 15:11 #142264

• Novyk
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • HC LITVÍNOV
masopjir: Díky moc (s20)
"HLAVNĚ SE Z TOHO NEPOSRAT" #14
HYNEK A RŮŽIČKA VEN!!!!

Hlavní diskuze 14. bře 2025 13:46 #142263

• kreos
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
VašeK: Vůbec né to by se týkalo Pešana a ten se zda ,že bude jinde! Do pondělka počkáme pak to bude! Když jsem viděl jak do toho Pešout asi před 10 dny mluvil kdo by za nás měl hrát a kdo né tak jsem viděl jeho! Nyni je to nečitelné ,ale rozhoduje jistý polský člověk a každy chce něco jiného! Hráči maji své požadavky v těch byl Karel s někým a hráči které sami skoro vybrali! A dali jim vice než tico odchazi! Včera jak jsem sledoval fandy Liberce jak teměř čast Pešana nechce a druhá část kdo za ně bude hrát po odchodu Buliře a Lantošiho tak jsem se i smal! A do toho jak nemaji prachy na posily(s2) (s2)

Moderátoři: veverka