Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 05. led 2015 20:13 #18492

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No nezadarilo se,bohuzel...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 05. led 2015 19:20 #18491

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
Unihoc10:

Unihoc10 napsal: www.onlajny.com/ma... (s20)

Ten palec máš nějak obráceně. Nebo jsi změnil barvy (s4)?

Hlavní diskuze 05. led 2015 19:14 #18490

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: No během minuty už je to plichta.. (s6)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 05. led 2015 18:33 #18489

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 05. led 2015 15:08 #18488

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Doplněny statistiky po 34.kole . Viz., odkaz vpravo nahoře nebo facebook .
Litvínov

Hlavní diskuze 05. led 2015 14:10 #18487

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Tak díky za info, no Kokeše a nejen jeho by tam vidělo rádo asi vícero z nás, ale bohužel do toho nevidíme úplně. Já teda na 100% ne a za výsledky dávají na špalek hlavu Rulík s Hořákem, takže je to jen na nich. Jen doufám, že je v tom opravdu jen sportovní výkonnost a ne nějaké žabomyší války.......To by bylo hodně smutný.....
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 05. led 2015 13:59 #18486

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Já na to koukal opět s podivem, hrajem na 8 beků a Kokeš zase nic? Fakt nechápu, proč nemůže dostat příležitost.
#JFP64

Hlavní diskuze 05. led 2015 13:35 #18485

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
AlcoholBased: Zdárec,za mě dobrý...Hrál obranu se Zemanem,první dvě třetiny pravidelný střídání bez přesilovek a bez oslabení,ve třetí třetině tam chodil míň,konec už nehrál.Pro mě je dobře stavěnej.Nic velkýho nevymýšlel,nic velkýho nepokazil.Byl u jednoho propadnutí obrany,ale tam to šlo asi na zemana a on nevěděl kde má být...U mě dobrý...ale já bych tam chtěl vidět Kokeše...

Hlavní diskuze 05. led 2015 13:18 #18484

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Zdravím Vás všechny,
po nedobrovolné pauze zde Vám všem chci popřát do toho nového roku vše nej nej nej a hlavně to zdraví.
Jelikož jsem včera sledoval jen psaný online, tak se chci zeptat, jak hrála ta naše nová posila Štindl?

Díky za info. (s32)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 05. led 2015 13:17 #18483

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: Raději ani nevědět,kolik kluků na tohle doplatilo (s11)

Hlavní diskuze 05. led 2015 13:11 #18482

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
lubbec: Já věřím,že schopných a poctivých lidí je tu dost.S některými bylo zameteno,protože byli nepohodlní a kecali do toho,do čeho neměli.Je otázka,jestli někdo z těch schopných by to ještě chtěl dělat.Pevně doufám,že se takoví lidé najdou,jenže současné lidi na svazu od koryt dostaneme jen těžko,zatím se tam za neschopnost pouze povyšuje (s3)

Hlavní diskuze 05. led 2015 13:05 #18481

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
pirduch: To co píšeš je v pořádku, ale na druhou stranu vysvětluj třeba 16ti-letému klukovi, že i když je daleko lepší, chodí na led ve 3.lajně a dřevo hraje díky tatíkovi 1.lajnu. To chce kamaráde hodně dobrou psychickou odolnost.
#JFP64

Hlavní diskuze 05. led 2015 13:02 #18480

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Mogul71: Naprosto s tebou souhlasím, je to pouhý odraz to co se děje normálně v celé naší společnosti v normálním životě. Jednoznačně to chce vyměnit celé vedení hokeje, ale koho tam dát? To je ta nejtěžší otázka, protože pokud je celá společnost prohnilá, tak kde vzít ty co by opravdu něco začali dělat? Ono by asi chtělo začít dělat něco v celé společnosti.

(s22) (s32) (s22) (s31) (s22)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 05. led 2015 12:53 #18479

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: To s tebou souhlasím,ostatně když takhle funguje celý náš stát,byl by zázrak,kdyby to hokej minulo.Je to prostě odraz naší prohnilé společnosti a rádoby podnikatelů.Přerost vypadnul,další zcela jistě zůstanou,např. Lener,takže vlk se nažral a koza zůstala celá.Pokud na svazu zůstanou tihle lidé,žádný posun k lepšímu čekat nemůžeme. (s6)

Hlavní diskuze 05. led 2015 12:44 #18478

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Ale na to musí byt u repre trenér,kterej si do nominace kecat nenechá od tatíků...a stejně tak v klubech.
Na druhou stranu zase ten kterej nehraje kvůli protekci jinýho nesmí přestat makat,právě naopak. I v ty džungli,co tu panuje,porad věřím,ze kdo maká a umí,prosadí se... Kdo chce,hleda způsoby,kdo nechce,hleda důvody...
Samozřejmě jsou to jen moje kecy bez znalostí prostředí a zkušenosti osobní,takže normálně diskusní forista pouští moudra,rad je porovnám se zkušenostmi těch,kdo to vše zažívají dnes a denně osobně.

Hlavní diskuze 05. led 2015 12:19 #18477

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
pirduch: Možná je důležitější ta Holíkova věta o protekcionismu, protože sebelepší kluk se na to vykašle, když uvidí, že tu v zákulisí tahají za nitky bohatí papínkové a loupežníci, kteří se honosně označují za hráčské agenty. Dokud bude Hadamczik vyžadovat 600 000 za 15ti-letého kluka, aby mohl jít do lepšího klubu, pak jsou všechny kecy o mládežnickém hokeji na nic.
#JFP64

Hlavní diskuze 05. led 2015 11:53 #18476

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ta tvá poslední věta je to nejdůležitější:každej z nich si musí říct,kolik je ochoten tomu hokeji obětovat...

Hlavní diskuze 05. led 2015 11:37 #18475

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
pirduch: Jenomže Holík si taky nevidí do huby. Na jedné straně říká, že mladí tomu dávají málo a na druhé straně se diví, že nemají na ledě v ELH větší icetime. Tak ať si doprdele ten větší icetime vybojujou na ledě! Ať mi nikdo neříká, že ti kluci nedostanou šanci. Podívej se na Velmelku v Pardubicích, podívej se na ty kluky v Plzni, v Pardubicích, na Slávii, ve Zlíně i u nás. Tu šanci dostávaj, jenže ono nestačí zazářit v jednom dvou zápasech, liga je vždy dlouhodobá soutěž a důležité jsou konzistentní výkony. Ani v NHL nedostaneš 15-20 minut na ledě zadarmo, a když je to v zámoří tak vynikající, tak mi ukaž, kolik našich kluků se dostalo z jejich juniorek za posledních 10 let do NHL - Voráček, Tlustý, Kindl, Palát (ve 22ti letech), Gudas. Nakoukli Mrázek a Nestrašil. Ale odešlo tam na 300 kluků!!! A kde je zbytek?
Já s ním souhlasím, že tady vládne protekcionismus, že se tu málo trénuje a trenéři jsou měkký na hráče. Dobrým příkladem je Mrázek, který dokázal uhrát s partou většinou průměrných kluků druhé místo v juniorech. A to přesto, že měl velice úzký kádr a občas byl nucen si vypomáhat dorostenci, aby dal dohromady tři lajny. Je to o dřině a o tom, kolik seš tomu sportu ochoten dát.
#JFP64

Hlavní diskuze 05. led 2015 11:16 #18474

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
hokej.idnes.cz/obr...

To by se kozel zbláznil,každého zapisovat...

Hlavní diskuze 05. led 2015 11:15 #18473

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Duchy: Jo, byl tam hák a pak mu trochu sjela hokejka, takže dejme tomu, ale to je prostě jen úhel pohledu. V normální lize na celém širém světě by dostal dvojku a bylo by hotovo, ne tak v ELH. Tady prostě vývoj zápasu dost často určují prostatici a ne kvality a forma mužstev a hráčů. Co k tomu víc říci?
Frolo dostal se Zlínem 5+DKU a jak to ovlivnilo zápas jsme všichni viděli. Verdikt DK byl, že Frolo nic neudělal a tudíž bylo v podstatě ovcomrdům připísknuto a byla jim dána 5 minut přesilovky, která hrubě ovlivnila zápas do té doby jednoznačně v naší režii. Já už to nemám chuť řešit.
To Fanouš: Lépe by se to napsat nedalo, Přerost vypad, ale šíbrové v pozadí si mnou ruce dál. Starej Zacha je typickej případ tatíka, kterej chce vyšlapat klukovi zákulisní cestičky. Nesnášel jsem ho už v době, kdy požadoval větší vytíženost mladého v Libereci, přestože jeho kluk "trpěl" stejnou nemocí, jako všichni mladí kluci - kolísavostí výkonů. On je typickým příkladem toho, proč nefunguje náš hokej, proč nefunguje mládežnocká výchova - ZÁJMY MÉHO KLUKA JSOU NADE VŠE A TÝM MUSÍ USTOUPIT DO POZADÍ, ABY MŮJ KLUK BYL UPŘEDNOSTNĚN. Možná je to talent, možná se jednou prosadí v NHL, ale ať si to vybojuje svojí prací, svými výkony a ne protekcí a prachama. Upřímně ti řeknu, že bych ho už do repre nikdy nepovolal.
#JFP64

Moderátoři: veverka