Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 06. led 2015 13:09 #18513

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Čus kámo,malinko poopravím,doplním.To že neodchází tak jak odcházeli je taky vytvořením jakýchsi sichr smluv,který hráč s klubem musí uzavřít.Mám pocit,že to v našem případě bylo cca kolem 16ti let(ale opravdu nevím,jak to je teď).tady v Litvínově mají mla´dasové podepsáno a nebo smlouvou zavázáno do svých 21let,že bez souhasu klubu nepůjdou a taky nemůžou jít jinam.Pro kluky,kteří nedostali smlouvu s Á,je to samosebou převelikej problém.Podívej kde skončili jména Průša,Zdenek,Trýba,Procházka,Strejček-ten má ale s Á smlouvu...
No co se týká starýho Zachy,už jsem tady svůj názor napsal.Nikdy jsem neměl rád,když kolem byli tátové a maminy,kteří měli tendenci do toho někomu mluvit.Pár takových bylo.Záležilo pak na trenérovi,jak se s tím popral.Většinou můžu říct,že to bylo fér.
Kdo nezažil hokejistu v rodině,těžko o tom může adekvátně debatovat.Nedá se to.Kdo zažil,ví co myslím.Proto jsem strašně rád,že č.46 tam není díky fotrovi.zaprvé by to nechtěl on,zadruhé ani ten fotr.Na tohle jsem opravdu,opravdu pyšnej.Kdo zažil,pochopí...čusík (s20)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 06. led 2015 13:02 #18512

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Travis: Tak to není uplne berna mince FB tech kluků - dost je jich mladých, kteří chtějí v narodaku ještě hrát a dostat se tim z naší kotliny. Pokud se Zacha protáhl rozehral aby byl 100% pripraven, tak OK. Samozrejme nesmí na to uplne kakat. Ale přijde mi ze tam je dost závisti. Starej Kaše prohlásil ze pokud by neměli mladi podepsané smlouvy(ktere samozrejme podepsat museli) tak by byli oba za louží - protoze intenzita tréninku a kvalita spoluhráčů je jinde než v rozmelnene ELH junior, první lize. To že Kloka a jine tam nechtějí a pak závidí? Jejich problém. Dneska už zase tolik mladých neodchází ale ne proto, že by se zlepšila prace s mládeží, ale protoze je tam nechtějí. To si myslím ja. A starej Zacha je blázen, ale zase pokud obětoval VŠE pro syna tak chápu že kope proti tomu, aby mladymu někdo cilene házel klacky pod nohy. Ze na tu 20tku herně má, je bez debat.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 06. led 2015 12:14 #18511

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
hokej.idnes.cz/hok...

Jak se říká, každá mince má vždy 2 strany ...Pokud se ten kluk chová jak namyšlený spratek, vyhodil bych okamžitě i já ... Každopádně začínám čím dál víc věřit tomu, že pan Zacha st. je totalní magor zaslepený možným úspěchem svého syna.... Ten pán by šel vážně přes mrtvoly... :( Když se podíváte na FB toho Kloka, jasně vidíte, že jeho status sdíleli i ostatní hráči .... Zajímavé.... Vypadá to, že kabina byla totálně rozhádaná a rozdělená na hráče z Evropy a ze zámoří... Každopádně to nic nemění na tom, že pan Přerost je slabý trenér a nemá u nároďaku co dělat

Hlavní diskuze 06. led 2015 11:37 #18510

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: (s7) R.I.P. (s7)

Hlavní diskuze 06. led 2015 10:42 #18509

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Moc smutné (s7) www.sport.cz/hokej...

Hlavní diskuze 06. led 2015 07:52 #18507

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No tak za mě velká gratulace na Slovensko k medaili (s16) ...Bokroše jsem jako trenéra neměl nikdy rád.Pravda ale je,že jeho práce byla v Gottwaldově úspěšná a ševci myslím z ní doteď ještě malinko čerpají(viz.loni)...No a že byla úspěšná teď za mořem,o tom nemá cenu vůbec špekulovat.V týmu byla pokora,semknutost a hráči přesně věděli,co na koho a jak mají hrát.Měli v tom řád.A to je práce právě Bokroše+vedení.Bože,jakej že rozdíl v porovnání s naším týmem.Opakuju opět po iX tý,LENER VEN!!!!Přerostovi nepřeju samosebou nic zlýho,ať se dá zdravotně do pořádku a nastoupí třeba do ČKD jako jeřábník (s3) ..hawgh

Hlavní diskuze 06. led 2015 00:23 #18506

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hornet: Jo jo hráli fakt dobře, čekal jsem, že je Švédové roznesou, ale na tom týmu je hodně vidět podpis pana Bokoroše

Hlavní diskuze 06. led 2015 00:19 #18505

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
marty69: Bohužel máš pravdu a Lener,Král,Řezníček,Halas a další exoti budou prasit český hokej vesele dál (s11)

Hlavní diskuze 06. led 2015 00:17 #18504

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Stery: Poctivě vydřená medaile (s35) Klobouk dolů (s20)

Hlavní diskuze 06. led 2015 00:15 #18503

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
A Slováci maj bronz, ti před turnajem jen skromně přijeli aniž by od nich kdokoliv něco čekal, přesně jako my vžddy když jsme měli medaili.

Hlavní diskuze 05. led 2015 23:49 #18502

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Slovenskooo heja heja heja Slovenskoo (s2)

Hlavní diskuze 05. led 2015 23:17 #18501

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
marty69: A vo tom to je...

Hlavní diskuze 05. led 2015 23:14 #18500

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pirduch: No další scénář je bohužel jasný, Přerosta už se nikdo na nic ptát nebude, v repre skončil a je po nemoci. Dále se pomalu blíží závěr základní části extraligy, tak to budou směrovat na tohle téma a v květnu je MS v Praze, tak už se přece nebudeme tím nevydařeným MS20 dále zaobírat. A už vůbec se nebudeme bavit o nějakých změnách na svazu nebo ve výchově mládeže, na to teď nemáme čas. (s24)

Hlavní diskuze 05. led 2015 23:04 #18499

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
marty69: Jak píšu, nevím, co si mám o tom myslet, do nikoho nevidím,ale takhle se možná zapomene na to,co vlastně Zacha starší kritizoval...

Hlavní diskuze 05. led 2015 22:58 #18498

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pirduch: isport.blesk.cz/cl... . Přerostovi přeju, ať se dá zdravotně do pořádku. Musím ale říct, že Lener je fakt pěknej ..... , hned toho využije a nakonec za to snad může starej Zacha nebo Holík, že mají tu "drzost" kritizovat svaz a trenéry juniorské repre. Na tom svazu je to fakt na (s11) (s11) , kdo tenhle bordel vymete, fakt netuším. LENER VEN !!!

Hlavní diskuze 05. led 2015 22:53 #18497

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
Unihoc10: (s1) (s20)
já vím že v tu dobu vedli 4:1. koukal jsem na to. chtěl jsem reagovat ve smyslu, že do konce zbývá ještě dost času. ale nechtělo se mi cvakat do klávesnice. pak jsem na to koukal, když to bylo 4:5... no jo, snad se z toho kluci poučí. škoda

Hlavní diskuze 05. led 2015 22:46 #18496

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
2masoni: Jasně musím šetřit a ten pseudo tým je z Kadaně blíž (s2) Dělám si (s26) tomu "týmu" bych nefandil, ani kdyby mi za to platili. V podstatě ani nemůžu, protože jitrnici na hlavě zatím nemám a ovečka taky nejsem (s3)
Když jsem to psal vedli 4:1 a jak koukám tak to pěkně posr....asi koukali na "A" na Slávce (s13)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 05. led 2015 22:27 #18495

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Travis: Nevím, co si o tom mám myslet,ale Lenerovi a spol se to evidentně moc hodilo,aby nemuseli reagovat na slova Zachy st.

Hlavní diskuze 05. led 2015 21:42 #18494

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
hokej.idnes.cz/tre...

Ze by článek pana Zachy??? Každopádně vše stranou, snad to nebude nic vážného...

Hlavní diskuze 05. led 2015 20:52 #18493

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Prohrát 3. třetinu 0:4, tomu se říká kumšt.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Moderátoři: veverka