Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:32 #18593

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Ono že se málo fandí a spousta lidí si hraje s mobilem,popř. má jiné aktivity mně už tolik nepřekvapuje,asi je to dáno dobou.Samozřejmě to člověka žere,ale daleko horší jsou na jihu individua,kterým je zatěžko i zatleskat a je slyšet kritika od začátku do konce a to i sprostá.To co jsem slyšel včera,člověka řádně otráví a není ani síla,takovým lidem něco říkat.Jen se divím,že na ten hokej tedy chodí,když náš výkon je skoro pokaždé s bídou druholigový,polovina hráčů na to nemá,obrana tragická atd.Nevím,proč takoví lidé chodí na jih,mezi fandy,když jim je cokoli co se týká fandění cizí??? (s11)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:19 #18592

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
fanouš: To nemení nic na tom ze to zkusím v nedeli,a jak jsem psal,uvidim co kdo na to rekne v nedeli po hokeji (s20)

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:17 #18591

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
pepone11: kdyby na ne nekdo zarval at jdou aspon nekam bokem tak tam bude za chvili od nich klid (s9)

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:14 #18590

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ty mlady holky a kluci si behem 1 tretiny zmazou hubu ovocnym vinem a pak si povidaj nebo padaj.to nejsou fandove (s32)

Hlavní diskuze 07. led 2015 14:12 #18589

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
HCVL: Chlapi a chlapci,heleďte,já vám do toho nechci kecat,nechci tady dělat chytrýho a už vůbec né vám radit...Ale v kotli a nejen v něm je docela dost lidí,kteří by možná k tomu měli a mohli říct víc,než kdokoli jinej včetně mě.To že se kotlík pomalu a jistě přestává vyvýjet si není třeba psát.Je to fakt!A je to hrozná škoda.Je škoda,že v době,kdy opravdu klub šlape se vším co k tomu patří(ťuky ťuk),kdy je tady opravdu famózní organizace Ropáci on Tour,kdy kluci na ledě hrají dost možný jeden z nejlepších představení v historii klubu,kdy máme fajn fanshop atd atd,tak že v této době jde fandění cu grunt.A že za vším výše psaném zaostává...Opakuju,jsem ten poslední,kterej do tohoto tématu má co říkat,ale říct jsem to musel...sorry

Hlavní diskuze 07. led 2015 13:31 #18588

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
třemešna: Rád bych,ale kvuli praci nemuzu,domaci zapasy neni problem na kazdy kdyz se to chyti v nedeli,a ven spis v nedeli,a nebo i v tydnu ale musim za sebe hledat nahradu (s15) uvidim tady co lidi pak napisou za reakce po nedeli (s32)

Hlavní diskuze 07. led 2015 13:26 #18587

• třemešna
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
A CO SI ZAHULAKAT UŽ V PATEK V ZABŘEHU OVA (s1) (s32)

Hlavní diskuze 07. led 2015 13:16 #18586

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
CíbaSKS: Díky ti,snad bude víc lidi jako ty a zapojí se (s23) budu delat co budu moc aby se zapojili vsichni,ale nemam megafon,tak si poradne zakricim,ale o tom to je (s32)

Hlavní diskuze 07. led 2015 13:13 #18585

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
HCVL: Ten kotel by byl parádní,to víme všichni,boužel díky tomu že se nezapojujou všichni tomu tak neni (s6) jen do toho máš mojí plnou podporu (s20) (s20)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 07. led 2015 13:10 #18584

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
CíbaSKS: No jasný,je mi jasny ze to bude tezky,ale chci aby jsme ukazali vsem ostatnim v ELH jaky mame kotel (s20)...v nedeli budu stat dole na rantlu (s16) (s32) (s32)

Hlavní diskuze 07. led 2015 13:06 #18583

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
HCVL: To že ti napíšou lidi tady ať to zkušíš neznamená že tam pak to půjde,vem že ne každej tady na foru chodí do kotle... O spíkrovi se tu debatuje delší dobu... Ten kdo to zkusí má u mě (s20) ale bude to mít ze začátku těžké a bude muset mít trpělivost vůči lidem
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 07. led 2015 13:00 #18582

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Duchy: Ok klidně,za zkoušku se nic nedá..jde mi jeste o to aby napsali ostatni tady co si mysli,abych tam pak nestal a ostatni se nezapojili (s19)

Hlavní diskuze 07. led 2015 12:55 #18581

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Za mě souhlas, jak s názorem na Přerosta tak i na Hada. Moc pěkný je odkaz na odstavec, kde se mluví o tzv. švédském modelu a kamarádství na svazu: hokej.idnes.cz/hok...

Hlavní diskuze 07. led 2015 12:39 #18580

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
HCVL: Ok, tak v neděli můžeš byt na klandru a zkusit to. Mas mou plnou podporu.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 07. led 2015 12:32 #18579

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
HCVL: Ty holky tam chodí z frajeřiny, aby mohly říct, že ony chodí do kotle a hokej je příliš nezajímá, hlavně když kolem lidi blbnou a ony se tomu smějí a baví se tím. Nebo tam chodí kvůli stejně starým klukům, který tam taky chodí jen z frajeřiny nebo si tyhle mladý stoupnou pod tu tribunu do toho průchodu, baví se tam, hrajou si s mobilama a hokeji nazdar. Nebo se prostě jen nudí a nemají nic lepšího na práci.

Hlavní diskuze 07. led 2015 12:10 #18578

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Včera nebyla zas tak hrozná atmosféra, určitě lepší jak proti Brnu. Paradoxní je, že nebylo tak zaplněno jako proti Brnu a přesto se ta atmosféra dala, lidi tleskali, z kotle pořád znělo dej cheza gól, zatímco proti Brnu bylo skoro ticho.

Hlavní diskuze 07. led 2015 12:03 #18577

• HCVL
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Zdravim,po vcerejsim zapase mam smiseny pocity z 'kotle'.I při snaze jedinců,oni ví kdo,podporit a rozervat kotel se otevrou huby jeste 10 lidem ze 100 je k placi,nemam nic proto holkam apod. ale kurva kdyz uz prijdu do toho 'kotle' tak se snasim fandit,a ne ze si predemne stoupnou po 1 tretine 3 asi 15 lety holky a celou 2 tretinu si pisou na facebooku apod (s10) (s10) . At si kazdy rika co chce ale vcerejsi atmo. stala za piču.A jeste horsi to bylo proti Brnu,bylo jich tu cca. 200 ale jak fandili??! Ja stal vedle nich a náš 'kotel' vypadal jak tribuna sever (s18) (s18) ...chtelo by to spíkra,a to jako sůl,a ty co nefandí odsunout na strany 'kotle'...kdyz tu budem nadavat,nic se nezmeni,pojdme s tim uz neco kurva udelat!! (s32) (s16) Kdyz uz zpivame 'za (s32) zivot dáme....' tak i ty hlasivky za nej nechme!! (s23)

Hlavní diskuze 07. led 2015 10:57 #18576

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
kozel: (s20) (s16) Hlavní je kázeň! Protože tak je to správně,ta to má být...Dovolte mi odejít...

Hlavní diskuze 07. led 2015 10:39 #18575

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Zdravim Tě . Však v pohodě . Jen ať se učí . Hlavně ať se chytne ( v bráně ) . Jinak . Snažim se co se dá . Letos druhý ( první minulí zápas s Gottwaldovem ) domácí zápas s bubnem . Trochu sem musel mladý spucovat po venkovním zápase v Hradci . Nejen za tento zápas .
Litvínov

Hlavní diskuze 07. led 2015 10:11 #18574

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
parada mame dalsi 3 body.francik jako vzdy bomba.ale psal mi kolega ze ty goli pousti schvalne.protoze by se nedoplatil (s20)

Moderátoři: veverka