Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 31. pro 2014 15:48 #18160

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Hansiiiz: Jenže pod dojmem,jak nás "citlivě" celé zápasy vylučují,se klukům už nedivím,že se občas dokonce bojí chránit Francouze.Ale - co je s KUBÁTEM ??? Ten mi tam hodně chybí.Naopak - Jirko Šlégře,zvaž,jestli je ještě nutné,abys týmu pomáhal jako hráč.Zbytečné vyloučení(i když zase trochu přísné) ve chvíli,kdy útočíme,pak ta zdaleka ne první minela...já už bych to pomalu vzdal,co ?

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 31. pro 2014 15:41 #18159

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
U Lenera je chybou,že nikdy nebyl hráč a stejný je to i u Jandače. Holík byl prudas a ted by se nehodil k týmu.

Hlavní diskuze 31. pro 2014 15:37 #18158

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
fanouš: Posledním velkým a úspěšným trenérem juniorky byl Jarda Holík.Osobně ho zrovna moc nemusím,je na můj vkus příliš egocentrický,ale kluky uměl vyhecovat k úplně jiným výkonům.S hodnocením Lenera s Tebou také naprosto souhlasím.To je chlap do kabiny(na strategické věci - analýzy situací a taktické pokyny v klidu) ale ne do kanceláře. V době,kdy to zdánlivě kaučoval s Ivanem,byl stejně jen taková šedá myška v pozadí.Atmosféru dělal Ivan Hrozný. (s3)

Hlavní diskuze 31. pro 2014 15:24 #18157

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Duchy: (s20) Přesně tak !!!

Hlavní diskuze 31. pro 2014 15:23 #18156

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Mogul71: oni měli s Okálem prý něco už v první třetině, kdy Frolo vystřelil puk a trefil Okála. Pak si prej něco vyřikávali a jestli Okál řek co neměl...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 31. pro 2014 15:16 #18155

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
fanouš: Naprostý souhlas.Chybí ta lehkost,což je v podstatě věc psychiky-sebevědomí. Gólman říká,že Okál už neměl puk v držení.Neznám perfektně pravidla,ale myslím,že se za pukem hnal,že ho ani neodpálil,ani nepřihrával = byl v držení puku,byť si ho posunul do brejku asi 4-5 m dál.Opravdu nechci dělat chytrého,ale myslím,že Frolovi(a tím i Vervě) bylo hrubě ublíženo.

Hlavní diskuze 31. pro 2014 15:12 #18154

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
MTV123: To jsem si myslel hned pár vteřin po zákroku.Koukal jsem na zápas na internetu a tam to komentoval jako hrubý faul,ale ruce dole,rameno mírně níže než je běžně(Frolo se přikrčil) žádný útok na hlavu.Co má dělat dvoumetrový bek(např.Chára) ,když se střetne s takovým "tranzistorem" ?! To si má před hitem kleknout ??? Rána musela Zlíňáka bolet,byl určitě otřesen,ale boďar přišel ve chvíli,kdy odehrával puk(ten byl asi 5 m od zákroku) a náraz přišel stěží 0,5 sec po odehrání puku.Trest velice neúměrný,asi u sduích zafungoval víc soucit,než reálné posouzení.

Hlavní diskuze 31. pro 2014 14:48 #18153

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Alexi: Je pravda,že tohle najetí bylo zbytečné a měl si to odpustit,ale nemyslím si,že by chtěl někoho zranit.Trest dostal,5 minut mi přijde přehnané,jsem rád,že se do toho nikdo z našich nezapojil,bylo by to zbytečné oslabení.U nás jsou pravidla na obranu brankáře nastavená jinak,neříkám že správně,ale s tím nic neuděláme.Jinak o tom,že Okál je dobytek se nedá nic víc,než souhlasit (s3)

Hlavní diskuze 31. pro 2014 14:36 #18152

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Napište jsi změnu 1.2 2015 hrajeme v Brně s Kometou v televizi b 18.20

Hlavní diskuze 31. pro 2014 14:31 #18151

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Hansiiiz: Pořád že Tomášek fauloval a tohle mě přišlo horší. Pokud bych hodnotil to hovado Okala tak ten letos zranil více hráčů a loni nám vyřadil Kousalíka. Mimochodem Skokan ho fauloval v neděli do oblasti hlavy a krku a nic se mu nestalo. Pokud by měl být potrestán je třeba pak řící jak se tresty dávají. A nepřekvapujeme to vůbec. Halas je z Kroměříže a do toho podniká. Pokud se náš hokej chce zvednout musí začít hned. Vezmu jsi na paškál Lenerův vychvalovaný systém švédský. Nasypaly tam peníze nejen na mládež ,ale pro rozhodčí a trenéry.
U nás chybí sudí a hlavně ti z Čech. Otázka trenérů je stejná a mladí nám chybí.

Hlavní diskuze 31. pro 2014 14:27 #18150

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: Jo před druhou, to je před chvílí, když je půl třetí (s2)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 31. pro 2014 14:26 #18149

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Honza: Já jsem na nohou už dlouho,večírek byl supr,dorazil jsem domů před druhou (s3)

Hlavní diskuze 31. pro 2014 14:22 #18148

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Alexi: Máš pravdu, "16" měl jít do konce. Ale co dělali naši? Měli ho rozmáznout tak, že by ho odnesli po kouskách. Všude by se hráči svého gólmana zastali, ale naši víceméně jen čuměli. Taková prasárna se měla řádně potrestat a ta kurva nám dala jako bonbónek ještě gól (s11)

Hlavní diskuze 31. pro 2014 14:16 #18147

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Mogul71: nemůžu jsi neodpustit kritiku na sudí. Před 3 brankou byly snad fauly a jeden v rohu a jeden před naší brankou. Ten šul s tou 16 měl být vyloučen do konce. Vjel to Francíka s úmyslem ho zranit. Ve světě a NHL se to trestá přísně

Hlavní diskuze 31. pro 2014 14:13 #18146

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: ááá strejda Mogul se nám probudil (s2)
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 31. pro 2014 14:07 #18145

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Včera vydřené 2 body,díky za ně,kluci neskutečně makali a nakonec po drtivém tlaku se povedlo srovnat (s16) Je pravda,že nám to tam prostě nepadá a puky se k nám neodrážejí,tak to kluci dohánějí bojovností a toho si moc cením.Rozhodčí to včera pískali velmi dobře,ten trest pro Frola,nevím,možná jen 2+10,ale je pravda,že podobné zákroky jsou trestány tímto trestem.Neviděl bych v tom ale žádnou zákeřnost někoho zranit.Poslední dobou mi sejří čároví sudí,než vhodí puk,tak je to někdy pomalu na cigáro (s19) ,nemusí ne sebe tolik upozorňovat.Jinak si ale nemyslím,že by sudí pomohli jednomu nebo druhému týmu,drobné chyby tam byly na obě strany,větší počet trestů na straně hostů plyne z naší aktivity a místy drtivého tlaku (s3)

Hlavní diskuze 31. pro 2014 13:45 #18144

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Jan Hron: V Pardubicích jsme naposledy vyhráli za tři body v prosinci 2009 a to 4-3. A dva body jsme tam uhráli v září 2012 kdy jsme vyhráli na nájezdy 4-3

Hlavní diskuze 31. pro 2014 13:15 #18143

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Jak včera zněly bubny ? Bylo to gut ?
Litvínov

Hlavní diskuze 31. pro 2014 11:57 #18142

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jan Hron: Já na tý hrůze byl minule taky, neboj. Ale doufám, že to bude v neděli lepší a nějaký ten bodík dovezeme. (s32)

Hlavní diskuze 31. pro 2014 11:52 #18141

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
marty69: Na rozdíl od Pardubic, kde jsem za několik let zažil jenom jednou vítězství jsem na Slavii měl štěstí. Minule to ale byla neskutečná hrůza. Asi pojedu, v pondělí do Kolbenky bych měl přijít trochu unavený.
Černožlutý stařec

Moderátoři: veverka