Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 02. led 2015 12:11 #18240

• p.reichl
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Jak uz jste psali, Frolo zadnej dalsi trest. Dle zduvodneni i ze zaznamu to vypada, ze se vubec o faul nejednalo (max 2 min nedovoleny braneni), proc teda dostal 5+DKU?

Ne, rozhodci ten zapas nepiskali dobre, mozna tak prvni tretinu... Proste klasickej alibismus - zraneni, tak radsi vylouci. Tohle by se ale v slusny lize nevylucovalo (s21)
Fandím slušně.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 02. led 2015 12:10 #18239

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Suk: :-D :-D ... V krajském přeboru ... To hovoří za vše....
Já myslím, ze pokud je ten hráč dostatečné kvalitní, muže byt vidět i v te 4.lajne.... Namátkou vzpomenu Kubu Cernyho ... Taky přišel jako zajíc z juniorů snad z Budejic, první dva roky placal 4.lajnu, ale lital tam, bojoval, byl vidět... A za 2 roky už dal v první Laine s Albym snad 20 golu v sezoně...

Hlavní diskuze 02. led 2015 11:26 #18238

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Mimoto - vyjmenoval jsi tu veliký počet hráčů z prvních lajn,což jen potvrzuje,že bychom mohli zkusit systém (například !!!) Jurčík,Hübl,Lukeš-Jánský,Šrámek,Ručínský- Petružálek,Hanzl,Trávníček-Písařík,Piroš,Martynek...apod. Samozřejmě nezapomínám na Majdana,Gerháta a další.To je jen příklad,jak tu sestavu zkusit vykombinovat,aby hráči z dnešní čtvrté lajny dříve vyrostli.A já věřím,že to funguje.V hodně nesrovnatelném měřítku jsem to prosazoval kdysi v krajském přeboru,kde jsem si dobrovolně vzal k sobě naprosto nezkušeného kluka na křídlo,na druhém byl takový ten "dělník" a po odehrání nějakých 3-4 zápasů už dával ten zajíček první góly.A na závěr sezóny jich měl tolik,že patři mezi 4 nejlepší naše střelce.Ale znovu zdůrazňuju - tenhle můj názor nikomu nevnucuju jako recpt,jako všelék.Je to prostě dvousečná zbraň,mít tři silné řady a jednu údržbářskou,nebo mít čtyři skoro vyrovnané řady. (s17)

Hlavní diskuze 02. led 2015 11:18 #18237

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Pavle,to je věc názoru.Zařazení kohokoliv do 4.lajny není žádným trestem ani potupou.Někdy se tím dostane ten hráč méně do hry,ale jsou týmy,které mají skoro vyrovnané 4 útočné trojky,v každé hraje nějaký tahoun a nějaký zajda. Prostě 3-4 vyrovnané trpjky,jen na přesilovky chodí speciální komanda.Je to věc názoru a koncepce.Co budeme dělat,jestli se ta generace od Ručínského přes Piroše,Hübla až po Trávníčka rozhodne ukončit kariéru ? Jak dlouho si budou zvykat dnešní "údržbáři" na roli opor týmu ? To je druhé ostří toho nože.Jít takovou,nebo jinou koncepcí ? Toť otázka přímo Hamletova. (s3)

Hlavní diskuze 02. led 2015 11:13 #18236

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
marty69: Nojo ! Ale vyloučení Frola nás PROKAZATELNĚ stálo jeden bod a to,co předvedl Gula,se stává v zápasech Zlína,nebo Plzně 5x za zápas.A tresty ? Nevím o žádném podobném,jako dostal Gula. (s6)

Hlavní diskuze 02. led 2015 11:07 #18235

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Tak tohle opravdu nevím, to ví jen ten kdo viděl ofiko zápis.

Hlavní diskuze 02. led 2015 11:07 #18234

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
pavelpe: Dle mne jen DKU
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 02. led 2015 11:06 #18233

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Ne ne trest ve hře to nebyl. Jen 5+dkú
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 02. led 2015 11:04 #18232

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
pavelpe: Vím jak bojuje. Staci mi, že mu loni vrátil táta permici z Mostu ze slovy ze přestal bojovat aby mohl byt hokejistou Litvínova. Ze se uspokojil s rybníkem. Na jednu stranu se mu ale nedivim. Když si spocitas, kolik mladých musí hrát a koho na švem poste by musel vystrnadit, tak je to demotivujici. To, že výkony by mohl zaujmout i jinde, mu asi nestačí jako dostatecna motivace. Škoda. Je to snad poslední člen mládežnických repre v útoku, co jsme meli. A věřim, že nebyt lenerovo pravidla, tak šlape líp, protoze ví, že musi vystrnadit nekoho se stejným neplatem, atd atd. A ne ještě počítat jak by to museli trenéři napasovat aby tu blbost splnili. Kdyby paradoxne bylo to pravidlo před IX lety, tak by se vyhrál díky tomu.

Jinak jako pravidelný návštěvník vidíš progres u Kokyna, Hory, ale byl přiveden kluk z Techniky. Tohle tem klukům v Bruxu taky nepřidá na psychice a vůli zrat led v 1. národní.

Hlavní diskuze 02. led 2015 11:04 #18231

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
marty69: Alespoň, že tak. Akorát nevím - nebyl to trest ve hře? Tam je snad automatická stopka na jeden zápas.
#JFP64

Hlavní diskuze 02. led 2015 11:02 #18230

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
#JFP64

Hlavní diskuze 02. led 2015 10:58 #18229

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Suk: A na základě čeho maj být v jiné než 4. lajně? Na základě toho, že je jim 20 let? Ale pak nechtějte nikdo úspěchy. A na druhou stranu teda dáme do 4. lajny Lukeše nebo Hübla, případně Ručínského?
Tady je spousta "vynikajících teoretiků", kteří vždy řeknou to "A". Ale nikdy nikdo už neřekne to "B"
Zajímá mě to - rád bych od Tebe na plnou hubu slyšel, koho šoupneš do 4. lajny - Petružálka, Hanzla, Húbla, Ručínského, Jánského nebo Lukeše. Tak mi to prozraď, rád se poučím.
#JFP64

Hlavní diskuze 02. led 2015 10:54 #18228

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak Frolo bez trestu: www.cslh.cz/clanek... akorát Gula dostal pokutičku: www.cslh.cz/clanek...

Hlavní diskuze 02. led 2015 10:51 #18227

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
www.spenglercup.ch...

Tak tyhle dresy by nasim prostenalum slušely...

Hlavní diskuze 02. led 2015 10:49 #18226

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT

Hlavní diskuze 02. led 2015 10:40 #18225

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Já si ale myslím,že mladý nezkušený hokejista roste nebo zakrňuje podle toho,s kým hraje.Umění trenéra je v tom,kdy zkusit začlenit doposud nezkušeného hráče mezi mazáky.Když se to trefí,rostou takoví ti Hudlerové,nebo Sekáči atd. Ti také byli talentovaní,ale nehráli ve 4.formacích,ale byli posunuti mezi zkušené borce,kteří jim tak nějak kryli záda,kteří jeho chybičky z nezkušenosti napravovali. Rosol,Růžička,Klíma,nebo Lang,Ručinský atd - to byli mimořádní talentíci.Ti příliš nepotřebovali morální podporu na ledě.Byli sebevědomí,schopní a dostávali časový prostor,tak se i snadněji vytáhli. (s1) Shrnuto-podtrženo - byl bych docela rád,kdyby Písařík,Jurčík,Šrámek naskočili k nějakým tahounům a věřím,že především Písařík by se brzy stal oporou Vervy.

Hlavní diskuze 02. led 2015 10:34 #18224

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Duchy: Ale jo, máš pravdu, já tam píšu, že ti kluci nedostávaj tolik prostoru na ledě, jako tomu bývávalo dřív. Na druhou stranu hrál vloni Jurčík převážnou část sezóny vedle Piroše - IT měl průměrně kolem 11-12 minut a výsledek byl stejný. A co se týká Smolky, doporučuji ti jít se podívat do Mostu na hokej, abys věděl jak "bojuje" o návrat do "A" mužstva.
Víceméně to řeknu jinak. Ti kluci mohou dělat chyby, mohou dostat gól, ale ukaž mi jeden jediný zápas, kde by nějak vynikli. Vyjímkou je snad jen Šrámek v úvodu sezóny. Ale abys mě špatně nepochopil, já jsem rozhodně zastáncem toho, aby jsme v maximální možné míře integrovali do mužstva vlastní odchovance. Na druhou stranu ti kluci pro to musí taky něco udělat a ne se 3 roky plácat na hraně 1.ligy a ELH. A rozhodně nejsem zastáncem toho držet tu někoho, kdo na sobě nechce makat a podávat maximální možný výkon. A může to být 10x náš odchovanec, prostě ať dokáže, že na to má. Dokázal to Hanzl, dokazují to svým přístupem Pavlík, Pavelka, Kokeš, Baránek, tak proč by neměli Smolka, Písařík, Jurčík, Zavřel nebo Šrámek.
A ještě jedno - kdyby ti kluci hráli a makali v Mostě alespoň tolik, kolik tomu dávají Soukup a Horák v brance, tak je tu budu vychvalovat a neřeknu proti nim ani slovo. Jenže Smolka se Šrámkem například chodí do Mostu odjezdit "veřejné bruslení".
#JFP64

Hlavní diskuze 02. led 2015 10:14 #18223

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
pavelpe: Nesouhlasím ani u tech mladých. Protoze ti tam chybi jeden podstatný statistický údaj a to IT. Ano, Smolka má 45 zápasů, ale jeho čas na lede byl vždycky skoro nulový. Pokud by jsme to postavili do absurdna, tak Suky je už zkušený mužský gólman. Protoze se prevlekal(byl v zapise stejne jako hráči do pole s IT 7min) letos tolikrát za Acko i v Moste. A realne? Je to furt mlady zobák(sorty Fany), jehož juniorské výkony se musí dobrousit v mužského gólmana. Statisticky by nejlépe vypovidal údaj gol/IT, ale zase by tam nebyly zohledněny situace kdy na ten led jdeš. Ale to jse zase u debaty, zda-li dělají vse prOto, aby měl trenér vůbec šanci přemýšlet nad tim, postavit mladochy na přesilovku, častěji na led atd atd atd. Presto mi nikdo nevymluvi, že právě například Smolka není oběť Lenersystemu s kvotama na mladý....

Hlavní diskuze 02. led 2015 09:32 #18222

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Ani se ti nedivim, ten zápas byl takový divný, připadalo mi, že je to hrozně pomalý - asi měkký led.
No, jinak máš pravdu, Růža byl starší. Míněno tak, že když v roce 1981 naskočili do "A" Klíma s Rosolem, byli to i s Růžou všechno ještě junioři.
Jenže např. Klíma hrál v 1. sezóně (bylo mu 17 let) 18 zápasů a dal 7 gólů. Další rok hrál 44 zápasů a dal 19 gólů.
Rosol naskočil v roce 1981 (bylo mu 17 let) a ve 39 zápasech nastřílel 18 gólů
Růža v sezóně 1981/82 (to mu bylo 18) nastřílel 27 gólů.
A teď počítej se mnou:
Jurčík 116 zápasů / 2 góly
Smolka 45 zápasů / 3 góly
Písařík 45 zápasů / 4 góly
Šrámek 38 zápasů / 3 góly

Já vím, že to srovnání je svým způsobem nesmyslné. Jednak se hrál v 80.letech jiný hokej a na 3 lajny, jednak v té době kluci měli na ledě více prostoru. Ale prostě ti dnešní kluci neukázali nic, co by opravňovalo trenéry dát je do 1. nebo 2. lajny. A to by už ve 22ti letech podle mne něco ukázat měli. Hanzl, když tu hostoval z Ústí, tak mu bylo stejně a ty svoje kvality ukazoval - v sezóně 2011/12 mu bylo 22 let a hned patřil k oporám (s bilancí 22 bodů - 11+11). A tohle srovnání už podle mne možné je.
#JFP64

Hlavní diskuze 01. led 2015 22:49 #18221

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Myslím, ze nic neobvykleho ...Naše "18" mela vloni, když vybojovala stříbro, to same :-)

Moderátoři: veverka