Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 01. led 2015 22:16 #18220

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
fanouš: Jó,Bokroš ! To byl v Gottwaldově Pan trenér !!! (s3)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 01. led 2015 21:59 #18219

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ti bratři Slováci teda berou to ms vážně...Hráči nemají k dispozici mobily,noťasy,tablety...Teď (včera)jim je na pár hodin půjčili..Ty voe,to mě něco připomíná...Jo a trénuje to můj koňík z Gottwaldova pan Mokroš...

Hlavní diskuze 01. led 2015 21:39 #18218

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Je to krásné čtení na dobrou noc,kluci !!! V Litvínově se rodili skvělí hokejisté a PEČOVALI O NĚ SKVĚLÍ TRENÉŘI.Mně imponoval zamlada pan Voříšek,který z nenápadných kluků z Podkrušnohoří udělal tým,který hrál v ČESKOSLOVENSKÉ lize na špici a pral se i o titul.Pak tu byli takoví nenápadní Rolenčíkové,Šmidmajerové a další,kteří trenérské řemeslo brali ohromně zodpovědně a i díky nim tady vyrostli ti,které tu vzpomínáte a hlavně Ivan Hrozný.Bydlím pomalu 36 let v Liberci,ale srdcem jsem stále Litvínovák.A je možné divit se tomu,že jsem doživotně hrdý na to malé městečko,které dalo(nebojím se říci SVĚTOVÉMU) HOKEJI tolik báječných "básníků hokeje" ? Jsem navždy šťastný,že jsem tyhle kluky znal osobně,že jsem si vychutnával jejich fantastické nápady,kterými překvapovali i diváky na tribunách.Mnohdy jsem žasl,co ten který hráč měl už předem vymyšleno,na co ani z ptačího pohledu divák nepomyslel.Závidím Vám,že jste občany tohoto slavného hokejového hnízda. (s20)

Hlavní diskuze 01. led 2015 21:08 #18217

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
První ochutnávku v Á nehráli R-R-K spolu,to malinko později...Souhlasím s Gerhátem,souhlasím s Majdanem...Tihle kluci byli vidět právě i v tom Mostě...O Majdym vím,že dělá i další věci navíc(pracuje na psychice),a to prostě musím ocenit...Koukám ti na CHI-WSH a nějak mě to moc nebaví...

Hlavní diskuze 01. led 2015 20:38 #18216

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Já s Tebou souhlasím, i když Růža - Rosol - Klíma spolu hráli v 18ti pravidelně nejvyšší soutěž a byla to skvělá lajna. Podobné to bylo s Albim, který byl v 17ti téměř nejproduktivnějším hráčem ligy. Ale já to nechci srovnávat s těmito vyjímečnými hráči. Ti kluci mají svojí kvalitu, ale je to o jejich práci. Jurčík hrál skoro celou loňskou sezónu s Pirošem a ač nebyl špatný, nedokázal dát gól z ničeho. Smolka hrál předloni také ve 2.-3.lajně a také to nebyla žádná hitparáda. Letos - já nevím, jsem z toho trochu rozpačitý. Ve spoustě zápasů byla 4. lajna neustále pod těžkým tlakem. Já třeba vidím obrovský posun u Gerháta, vidím neskutečnou snahu Majdana (u něj čím víc se mu nedaří, tím víc maká), ale u kluků je to jeden zápas dobrý a pak tři zápasy se jen brání. Nemyslím si, že si můžeme dovolit nechat hrát kluka, který dá za sezónu 2 góly v 2.lajně. Já vím, že je nechají hrát 7-8 miinut za zápas, ale popravdě neukázali nic, co by opravňovalo trenéry nechat je hrát přesilovky nebo oslabení.
O Mostě se nemá cenu tady rozepisovat, oba víme, jak to tam vypadá.
#JFP64

Hlavní diskuze 01. led 2015 19:44 #18215

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
PAVELPE...Jo,to je přesně vono...A už zase jsme u toho.Víš,oba pamatujeme dobu,kdy jsme se chodili koukat na hráče,jako byl Růža,Klíma,Rosi,o něco později pak Alby,Růča,Guma,Lanýž,pzději pak třeba Čaly...Všichni tihle hráči dostávali šanci hrát vždycky s někým zkušeným v lajně.A né ve čtvrtý,né jedno-max dvě střídání na začátku zápasu a pak utrum...Když něco podělali,další střídání tam šli zase.Zápas co zápas...
Ale to bejvávalo,bohužel,bohužel...Ti kluci musí hrát.Pravidelně.I proto,že nás čeká PO a tam bude potřebná samosebou i čtvrtá lajna,na tři se to neodehraje...Ale i ti kluci tomu musí jít naproti-viz.Most,ale to už se tady probíralo...

Hlavní diskuze 01. led 2015 19:42 #18214

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Mně se na tom nejvíc líbí,že REGULACI ve SPORTU hodně zavádějí ti,co jsou "v civilu" horlivými zastánci DEREGULACE VŠEHO. (s6) Každopádně hokej má ještě rezervy v možnostech pomoci růstu talentů.
1.) VĚKOVÝ LIMIT odchodu mladých hráčů do ciziny(kamkoliv,ale hlavně do zámoří).A ten bych stanovil jednak na konkrétní věk(okolo 22 let) a také na POČET STARTŮ V ELH.
2.) Stejně,jako se může fotbal poučit od hokeje(hlavně ve světovém měřítku) tak se hokej (v ČR) může poučit od fotbalu.V tom už pár let funguje tzv.juniorská liga,ze které se nesestupuje,takže hráči mohou hrát bez zbytečné nervozity a ne pod tlakem dosažení výhry.Vím,že tu něco podobného je a je to docela úspěšně praktikované,ale ve fotbale to má úspěšnější koncepci.

Hlavní diskuze 01. led 2015 19:20 #18213

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Včera to opravdu byla paráda. Přestože jsem ráno v 5 vstával do práce, zápas jsem dokoukal celý. Hráli dobře beci, útok, gólman. Ale Pastrňák je opravdu o level výš. V zápase s Dány to dokázal individuálně, včera připravoval pro tým jednu šanci za druhou, skvěle odebíral puk ruským hráčům a přidal velmi dobré bránění.
Jinak souhlasím, že ten chlív na Svazu by chtělo vymést do popelnice. Trenér v mládežnických kategoriích musí být přísný, ale aby to nebyl jen vynucený respekt, měl by to být člověk, který v hokeji něco dokázal. Proto jsem rád, že se zapojují bývalí skvělí harcovníci jako Reichel, Špaček, Lála, Kameš či Hnilička.
Myslím si, že na výborném včerejším výkonu Svobody má lví podíl Jarda Kameš a ne Přerost. A vidíš i u 16ky či 17ky, že ta mládež má lepší výsledky. Hlavním úkolem by mělo být nějakým způsobem trochu bránit exodu hodně mladých kluků do USA či Kanady. To je běh na dlouhou trať, ale Lenerův nápad je chybný. Už se to tu několikrát rozebíralo, 17-19ti-letí hráči v ELH dobrá - to lze pochopit, ale u hráčů ve věku 20-22 let nevidím žádná pozitiva. Mládežnickému hokeji to nijak neprospívá a pro spoustu hráčů to bude znamenat, že po dovršení 22 let poputujou do 1. nebo 2. ligy, protože mužstva budou muset zařadit nové hráče, kteří splňují podmínky věku.
Navíc to, že ti kluci musí být na soupisce, znamená pro kluby je mít pod smlouvou a oni na sobě dost často přestávají pracovat. Nemusíš chodit daleko - Jurčík, Šrámek, Smolka. Písařík byli skvělí v juniorech, ale ani jeden z nich nepatří do stabilního kádru "A" mužstva a jsem zvědav jak dopadnou po sezóně. Vloni přestal splňovat věkové parametry Zavřel, po sezóně to čeká Jurčíka a Smolku, další rok Písaříka a Šrámka. A může se dost dobře stát, že už s nimi klub smlouvu neobnoví, nebo je pošle jako Smolku do Mostu. Mrzí mě to o to více, že to jsou naši odchovanci a talent měli. Mladí hráči, kteří přišli odjinud jsou v tomhle ohledu mnohem pracovitější a snaží se o šanci alespoň porvat - Pavlík, Pavelka, Gerhát či Majdan.
#JFP64

Hlavní diskuze 01. led 2015 18:51 #18212

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Alexi: Alexi, těžko se připouští myšlenka, že by se Rusko šetřilo. Díky prohře s náma budou hrát proti USA, což je jistě daleko silnější soupeř než Slovensko (při vší úctě k Slovákům). Spíš mi připadalo, že byli Rusové velice nepříjemně zaskočeni hrou našeho týmu. Vynikající pohyb, proti minulým zápasům velmi dobrá hra dozadu se zdvojováním ruských hráčů v obranném pásmu a hluboké úspěšné napadání v útočném pásmu, obětavost a týmová hra, velmi dobře chytající Svoboda - to byly atributy, které vedly k úspěchu. Nechci rozhodně přeceňovat tento zápas, ale včera měla naše hra poprvé systém, měla jasně určenou taktiku (a nutno říci velice úspěšnou) a ty kluci to dodržovali. Rusové nenašli za celý zápas protihru. Doufám, že tento výkon zopakujeme i se Slováky. Nebude to nic jednoduchého, pokud jsem měl možnost vidět Slováky v souboji s USA, v poslední třetině už byli fyzicky úplně vyždímáni a jen se bránili.
#JFP64

Hlavní diskuze 01. led 2015 17:16 #18211

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Včera mě i přišlo,že se Rusko šetřilo a kalkulovalo. Pokud chce víš musíme přidat. Slováci jsou hratelní a nezapomínejme na to,že porazili Finsko 2-1 což jsou lonští vítězové.

Hlavní diskuze 01. led 2015 15:19 #18210

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Jan Hron: Nene to je dobrý (s2) ale i tak díky. ale výlet by to byl hezkej.
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 01. led 2015 14:39 #18209

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Jan Hron: Tohle je ta smutná realita (s6)

Hlavní diskuze 01. led 2015 14:31 #18208

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
Mogul71: Ti pánové by neodstoupili ani kdyby naši spadli natož teď. Bohužel je to tak.
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 01. led 2015 14:23 #18207

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: Ano,kluci to zvládli skvěle,přesto mám stejný názor co ty,jiný trenér je zapotřebí.O Lenerovi se nemá smysl moc bavit,je to neštěstí českýho hokeje.Ten chlap kromě teorie,která je kolikrát hodně vzdálená realitě,neumí nic,snad ani překážet (s2) a jen se veze na něčí úkor.

Hlavní diskuze 01. led 2015 14:11 #18206

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Víš co...Ti kluci podle prvních tří zápasů tam nejeli podle mě až tak úplně proto,bojovat v první řadě za tým,v druhý pak za sebe a svý jméno.Taky to tak vypadalo.No a teď před CCCP jim buď někdo-nebo oni sami sobě řekli,že bez týmovýho výkonu a úspěchu skoro nikdo nic pro svý jméno neudělá,nikdo si ho nevšimne...Co čtu a co vidím z toho zápasu,najednou začali táhnout za jeden špagát.Musí hrát tým a sem tam musí hrát nějaká ta perzóna(v tomhle případě Pastrňák)...Jinak klobouček před Svobodou že se nepodělal.Přerost mu nevěřil a nedával ho tam,v poslední možný chvíli mu dal šanci(risk jak hrom to ale byl),Svoboda to zvlád a najednou se od toho tým odrážel.Já nechci říkat,že Vaněček to posíral,ale prostě chytal jen průměrně a nepůsobil jistě...Nepodržel...Včera to bylo jiný...A to je dobře.Bylo by neštěstí hrát s DDR o udržení...Přesto pořád říkám,po turnaji Přerost+Lener VEN...!

Hlavní diskuze 01. led 2015 14:00 #18205

• Jan Hron
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA !
CíbaSKS: Jestli chceš vzít z Kolína tak určitě (s3)
Černožlutý stařec

Hlavní diskuze 01. led 2015 13:20 #18204

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Má někdo volné místo v Neděli na Slavii? (s1)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 01. led 2015 13:16 #18203

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Byla to těžko uvěřitelná proměna. Bezvadný týmový výkon podpořený skvěle hrajícím Pastrňákem. Těžko si člověk vysvětluje, proč to muselo přijít až v okamžiku, kdy nám teklo do bot. Svoboda chytal velice dobře a kluci mu hodně pomáhali obětavým padáním do střel, blokováním a bráněním. Nepamatuji si od roku 2000, kdy bychom takhle drtivě přebruslili v mládežnických kategoriích Sbornou. Svobodova velká chvíle přišla při TS, které za stavu 1:0 chytil a podržel mužstvo.
#JFP64

Hlavní diskuze 01. led 2015 09:37 #18202

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Dúúúúúchýýýýýý.... (s15)

Hlavní diskuze 01. led 2015 09:33 #18201

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No tak klobouček tady před U20...Přiznám se,už jsem nevěřil,že vyhrajou...Říkali jsme tady dlouho ať tam dá druhýho gólmana(je to ten kluk,co tady poslední úspěšnou sezonu juniorů chytal v PO za Třinec).já zápas neviděl,poočku jen sledoval onlajn.Nebudu tady teď chytrej,ale že kluci hráli týmově,že jo?Takže budu držet palce a proti bratrům budu na gauči... (s16)
Přílohy:

Moderátoři: veverka