Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 28. pro 2014 17:10 #17859

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hodek píská 3nec,uff...Mineme ho!Teď mu dobře naložil Klepiš...Vyloučil ho a z odezírání bylo vidět :di do (s26) ty ču... (s2) ...

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 28. pro 2014 17:02 #17858

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Hoši hoši, Vy tady zase rozpumpujte diskuzní smršť. (s2) (s24)

Hlavní diskuze 28. pro 2014 16:57 #17857

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Ale to nic,z čeho bych měl špatný spaní...Koukni na Seznam.cz ,co udělal s hráčema z Otawy ten Švédskej kluk v dresu Dýtrojtu...Bejt trenérem,nechám je hodinu běhat v komplet vohozu kolem tamního rybníka stejně tak,jak tady Alby loni dorostence...Neskutečnou (s26) si z nich dělal... (s2)

Hlavní diskuze 28. pro 2014 16:49 #17856

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Myslím, že jsi klesl na mou úroveň... (s6) (s7)
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 28. pro 2014 16:46 #17855

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Si děláš (s26) ,ale počkej počkej,až přiběhne důchodce s IQ nad 146...To bude mela... (s2) (s15)

Hlavní diskuze 28. pro 2014 16:34 #17854

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: To vis, Já - rozeny diplomat (s3)

Hlavní diskuze 28. pro 2014 16:26 #17853

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak dneska Gery místo Kamila a Šrámek ve čtvrtý lajně, co mě těší je Gula už jako sedmý bek - tak ať se dostane brzo do herní pohody a ať se mu daří jako před zraněním.

Hlavní diskuze 28. pro 2014 16:02 #17852

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: No já vím,no...Ale já to sem nechtěl až tak na plnou hubu psát,víš.(myslel jsem,že to zůstane jen mezi námi)...Takhle to tady natropí pěknej humus...

Hlavní diskuze 28. pro 2014 15:58 #17851

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Muže za to Pavel. Je málo produktivní. Chybi góly, Áček má taky málo. Když ho to tolik netrefuje, tak to musí trefovat on. Má moc trestu. To ti nastaci jako důvod? (s12)

Hlavní diskuze 28. pro 2014 15:54 #17850

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
pavelpe: Nesouhlas.1.lajna fungovala jen dopředu... vzadu horeli jak papír. Proti Švédsku hrála nejlépe právě lajna mladého Kaše a Zachy se Zdráhalem. Jak v útoku tak v obraně. A ten ocas je roztrhal. Včera jsem to nedokoukal. To nešlo. Obrana v pasti, ale nezkusil tam ani Baryho. Neříkám že by byl lepší, ale byl by to impuls pro b3ky ze takhle Teda ne.
S Pastrnakem souhlas.

Jinak kdyby to piskali Halas boyz tak se hraje ve 3 celou dobu...

Hlavní diskuze 28. pro 2014 15:51 #17849

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Přesně tak, odvolal bych ho okamžitě - to je druhej Lojza. On oba zápasy hraje od začátku do konce podle jedné šablony, žádná změna (výměna gólmana, time out, přeskupení formací) a mám takový blbý pocit, že ani žádná pořádná příprava před zápasem a na zápas, viz. dva góly od Švýcarů v první minutě po zahájení třetiny. Pak prohlásí, že o Švýcarech nemá moc informací, jak tohle může repre trenér vůbec vypustit do éteru. To samý proč bere málo hráčů z kanadských juniorských týmů, prý proto, že se nezúčastnili přípravných kempů, protože hráli v zámoří. A pak na úzkém hřišti hokejky z Evropy nestíhají, neustojí souboje a jsou všude pozdě.

Hlavní diskuze 28. pro 2014 15:48 #17848

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Travis: No já si myslím už taky dost dlouho,že bys s tím Francíkem měl dát pokoj...
Víš brácho,von si nás ten Francík tak trochu až moc namlsal.Protože on dejme tomu 1/4 soutěže nejenže fantasticky chytal,on měl i velkou kliku a navíc,hodně mu pomáhali beci.No a ted chytá prostě svůj nadstandart dál,ale někdy ho puk prostě netrefí,někdy ho beci nechají ve štychu...a protože chyba gólmana je samosebou nejvíc vidět,dokonce i blb jí pozná(protože je to většinou gól),tak se tady prostě stala tradice,že se větičkou do Francíka dloubne.Věřím že nechtěně...PAVELPE má pravdu,vyserme se už na to...hawgh

Hlavní diskuze 28. pro 2014 15:38 #17847

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Přerost VEN!!! Mě u toho mančaftu už před odjezdem chyběla a stále chybí pokora.A ta alespoň pro mě je velice důležitá.Jestli si Přerost ještě doma ulevoval nad silným mančaftem,nevyplatilo se mu to.O zápase se Švédskem nechci vůbec mluvit,ale včera nám jejich plejer v bráně a Fiala ukázali,jak se hraje.Pastrňák?Když bych ho nehledal,nevšim bych si ho.Gólman měl jít max.po třetím gólu ven(chyba Přerosta),nebyl si jistej,puky mu vypadávaly a nic ho netrefilo.Kudrny na palici si musí po zápase drbat trenér,včera to mimo jiné podělal i on...Zpátky na zem a po ms Přerost ven!!!

Hlavní diskuze 28. pro 2014 15:27 #17846

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Travis: Už mě s tím Francíkem pánové serete. Jedna věc je, že se na něj každej mančaft zaměřuje a vidíte sami, že se snaží vše cpát na vyrážečku, kde je logicky trošku slabší. A hlavně, pokud hráči v poli nechají při každé šanci soupeře 5 dalších dorážek, pak se tam může Francík posrat a ty góly stejně dostane. On ty zápasy neprohrává, naopak (až na drobné vyjímky) vždy chytí dost navíc.
#JFP64

Hlavní diskuze 28. pro 2014 15:23 #17845

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Stery: Tak já nevím, ale pokud se podívám na oba zápasy, tak v útoku fungovala tak akorát 1. lajna Vrána-Kampf-Kaše. "Hvězdy" Zacha a Pastrňák tam jezdí jak bludní holanďani. Ta hra nemá žádnej řád, žádnej systém, po jednom gólu se sesypeme, přesilovky v našem podání neexistují, v oslabeních jsme velmi zoufalí, prohráváme drtivou většinu osobních soubojů, buly, gólman také není žádná sláva. Nevidím jedinou věc, od které se odrazit. S těmi Švýcary to bylo ještě horší než ze Švédskem.
Je to smutné, ale je to odraz našeho hokeje, práce Krále, Lenera a všech těch šašků na Svazu, práce tzv. "mládežnických akademií". Bohužel i námi často podceňovaní Slováci předvádějí lepší výkony a nasazení než naše "hvězdy". Dost dobře nechápu "taťku" Zacha, který si stěžuje na nedostatečné vytížení synáčka v Liberci. Vždyť ten kluk je neschopnej hrát s vrstevníky, natož s chlapy v ELH. Chlapci by měli hodně rychle spadnout nohama na zem, jinak budou rádi za vyhranou baráž o sestup.
#JFP64

Hlavní diskuze 28. pro 2014 13:54 #17844

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Ta "20" to je něco, já nevím proč mají vždy plnou hubu keců, jako loni florbalisti.... (s19) Toho Vaněčka bych poslal sedět neřikám že za to může. Dneska snad urvem nějakej bod (s32)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 28. pro 2014 13:42 #17843

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Není to 7 ale 5 utkání pro amerického šaška.

Hlavní diskuze 28. pro 2014 12:20 #17842

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hlavně, že prý máme tým na medaili, že Přeroste? (s2) Útok (pokud mu bude nastolena nějaká taktika) určitě nějaký potenciál má, ale útočnící hrubě doplácejí na slabou podporu obránců, kteří neumějí ani podpořit útok, ani bránit,... Nechápu, proč alespoň nedá šanci tomu Baránkovi, jedinej spolehlivej obránce tam je Mašín, jinak prostě tragédie. Marek se ŠVédama nehrál vůbec a včera/dneska byl jako sedmej obránce, ale ani jednou nebyl na ledě.

Hlavní diskuze 28. pro 2014 10:51 #17841

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Kluci se sami dostali trošku pod tlak, to poslední 3 bodový vítězství už je trošku vousatý.... Ale nevadí, jak tu někdo psal, tato část sezony je díky obrovskému poctu bodu tak trošku přípravná na to co přijde v únoru , březnu a třeba i v dubnu :-) Nicméně věřím, ze se chytí Francii, na kom jiném než na senilnim útoku Hradce... Dnes minimálně za 2 body, v úterý porazit Zlín a bude to naprosto důstojné zakončení roku 2014, jehož druha polovina je zatím naprosto snová....

Hlavní diskuze 28. pro 2014 10:35 #17840

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
ptakulin: Jedeme jako vždy autem, sejdeme se na místě (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Moderátoři: veverka