Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 28. pro 2014 10:15 #17839

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
ptakulin: No bude to ale těžká práce, sekačky se taky potřebují chytit. Ale věřím, že nějaký ten bodík domů dovezete, tak šťastnou cestu tam a zpět. (s32)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 28. pro 2014 10:05 #17838

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Dneska v Hradci pomůžeme klukům urvat 3 body - oprášíme starý chorály a domů pojedeme zvesela...
A v úterý po zápase se Zlínem očekávám fanklubáky a další pozvané na akci:
Předsilvestrovské setkání na Loutkárně
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 28. pro 2014 08:31 #17837

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
!!! INFORMACE - Ti co se přihlásili do soutěže KILOMETROVNÍK a jedou dnes na hokej do Hradce K. , ať se hlásí u mě . U KOZLA !!!
Litvínov

Hlavní diskuze 28. pro 2014 08:15 #17836

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Toto jsem tušil již před mistrostvím, každý křičel jak silné mužstvo tam jede, jaké máme možnosti atd. Vždy když toto se vykřikuje předem je to na nic a většinou jedeme domů s ostudou a mám dojem, že letos to nebude o nic lepší.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 28. pro 2014 00:51 #17835

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
chemik19: To není hrůza, to je na (s11) (s11) Psal jsem to tu před MS a napíšu to znova, že Přerost tam nemá co dělat, je tam už minimálně 5 let a nic - je to stejnej špatnej trenér jako Hadamczik. To samé je Lener a zbytek těch rádobyodborníků na mládež v ČSLH a jejich povinné kvóty, které jak vidět ničemu nepomáhají. Švédi nás smázli na půl plynu a Švýcaři si tam s náma dělají co chtějí. Docela by mě zajímalo, co trénovali před MS, každé naše druhé oslabení skončí gólem a naše přesilovky k ničemu (s11)

Hlavní diskuze 28. pro 2014 00:47 #17834

• chemik19
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
tak koukám na a ty naše se švýcarama ale to co naši hrajou to je hruza

Hlavní diskuze 27. pro 2014 23:38 #17833

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Zítra ráno dopručuji se hned podívat na pc a zprávy. Pačesova komise udělí další velký tres americkému trhanovi a půjde o sedm utkání.
Bude zase slz ala Martin Straka silných slov. Patrně začneme hrát jinde ligu a na ustředí se vyprdnem. Krom toho budou i o nás mluvit.
Je škoda,že jim nejde forum. Ani netoužím číst bucciho a spol ,ale ted bych jim udělil mimořádně vystoupení. Ty slova to já né to soused. Někdy se to i da a ted bych se bavil na jeho učet moc rád (s2)

Hlavní diskuze 27. pro 2014 22:16 #17832

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT

Hlavní diskuze 27. pro 2014 21:41 #17831

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
litvinov nepotrebuje posily.naco

Hlavní diskuze 27. pro 2014 20:49 #17830

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
veverka: Čau. včera jsem byl zklamaný výkonem. Led byl mizerný a našim jako by se i snad nechtělo hrát. Pokaždé když je přestávka tak to na nás padne. Blíži se plesová sezona a chce to klid. Máme nahráno a teoreticky chybí tak 10 bodů k jistotě. První místo vůbec nebrat. Klidně i třetí raději. Mluví se o posílení a mám dojem,že se Meda vrátí na led. Žene ho touha po vítězství a to mu chybí. Asi budu vypadat legračně,ale bral bych do týmu Tomáše Vlasáka. Věřím,že se vrátí rozloučit

Hlavní diskuze 27. pro 2014 20:37 #17829

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
ad fandění včera - nic tak zoufalého jsem dlouho neviděl. Nefandilo se, pomalu ani netleskalo... Plnej barák a fandilo se hůř, než když přijde 3.5 tisíce lidí. Hokej taky nestál za nic. Doufejme, že to vše bylo jen "salátem a řízkama" a v úterý to bude lepší. Na obou frontách.

Hlavní diskuze 27. pro 2014 19:07 #17828

• pepone11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
francouz je spickovej brankar ale hlavne si musi odpocinout.liga - reprezentace.uz toho musi musi dost.to nemame nekde na hostovani brankare?nechvatal v znojme nechyta.mam problemy z nohou tak jsem na zapase nebyl ale na internetu bylo slyset par lidi fandilo. (s32)

Hlavní diskuze 27. pro 2014 16:32 #17827

• Frybis
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Zdravím, chtěl bych se prosím zeptat, zda je na veřejným bruslení na horním staďáku možnost nechat si nabrousit brusle? Už jsem dlouho na bruslení nebyl a vím, že dřív ta možnost byla na spodním staďáku, ale jestli i na horním nevím (s2)

Hlavní diskuze 27. pro 2014 11:19 #17826

• Peťula
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK
Nabízím mé místo v autobuse na zítřejší výjezd do Hradce. Bohužel ze zdravotních důvodů nemohu jet. Pokud by měl někdo zájem, tak se ozvěte buď tady, nebo sms na tel: 773 566 835

Hlavní diskuze 27. pro 2014 10:57 #17825

• Rádě
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Dobrý den všem, pokusil bych se trochu rozptýlit začínající hysterii spojenou s výsledky družstva v posledních zápasech. Každý sportovní výkon se během sezóny nevyhne výkyvům. A to pozitivním i negativním. U individuálních sportů je vyladění poměrně "snadné", u kolektivních jde o alchymii, kdy se jednotlivé ingredience odvažují na laboratorních miskách a i tak to trenér nemá ve vlastních rukách (zranění a nemoci hráčů). Každý trenér se snaží především o to, aby ten negativní i pozitivní výkyv přišel v ten nejvhodnější okamžik. Nedílnou součástí sportovního výkonu je fyzická připravenost. Zjednodušeně řečeno, ta se honí především v létě a během sezóny v nejdelší pauze. A mě se zdá, že to je právě důsledek včerejšího zápasu. Zřejmě se během pauzy dobíjely baterky. Hráči byli zatavení, u všeho pozdě, vázla kombinace. K tomu připočtěte fakt, že byla spousta hráčů zraněných a na výkonu zdravých hráčů se musí zvýšená zátěž podepsat a hráč vracející se do sestavy potřebuje taky čas. Zkrátka, je zdravé několikrát prohrát v prosinci a lednu, aby výkon gradoval v březnu a dubnu. Buďme trpěliví a věřme schopnostem odpovědných. V této sezóně zatím ukazují, že mají situaci pevně v rukách. (s32)
cesta je cíl

Hlavní diskuze 27. pro 2014 09:59 #17824

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Útok máme nadupanej, jen si to musí sednout, dostat se zase do pohody.

Hlavní diskuze 27. pro 2014 09:54 #17823

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
2masoni: To se může stát, uvidíme dál. Je to tak, 6 zápasů a jen 6 bodů. Každopádně máme na to udržet se v šestce, jen si to musí zase sednout. Ono byla zranění, ale Luky se vrátil, Francík byl nemocnej. A krize se nevyhne nikomu. Jen to chce, aby krize nebyla moc dlouhá, známe z minulých let série třeba 12 nebo 10 zápasů bez výhry nebo loni 8 proher bez bodu.

Hlavní diskuze 27. pro 2014 09:46 #17822

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
Chemik11: A když tam v neděli prohrajeme, tak to bude 12 bodů. Nelichotivá je statistika posledních cca 7 zápasů...

Hlavní diskuze 27. pro 2014 09:45 #17821

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Zdravim Tě . Ohledně mlaďase a rýpnutí . Rýpat jsem ani nemusel . On se mi už hlásil z dálky (s9) (s32)
Litvínov

Hlavní diskuze 27. pro 2014 09:41 #17820

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Travis: Náskok na 7. Hradec je 15 bodů, když tam v neděli vyhrajem, vytáhnem to na 18. To je málo? Achjo lidi, jste nějaký namlsaní. Prohrát doma se 4. týmem je špatně? Jo prohry s Libercem nebo Slávií štvou, ty se maj porážet, ale Třinec nebo Brno? Nic se neděje. Uhrát nějaký bod v Hradci a porazit doma Zlín, to že kluci nezvládli po vánoční pauze těžký zápas se 4. týmem tabulky, který hrát výborně, to se stává. 31 zápasů a 8 proher, to je nádhera ne?

Moderátoři: veverka