Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 27. pro 2014 09:38 #17819

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
jack007:

jack007 napsal: Me by jen zajímalo, co na stadaku dela ledar, takhle spatnej led a tolik snehu uz v pulce tretiny, jsem videl snad poprvy.

Taky jsem na to koukal při rozbruslení. Rolba to pobírala na dvakrát. Příště bude dobrej. V týdnu ho trochu "odbrousili".

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 27. pro 2014 09:37 #17818

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Že Francík neudržel ten první gól, fajn, ale diť tam ten obránce u toho dorážejícího nejdřív byl a pak ujel proti hráči s pukem. Gólman má mít střelu a obránce hlídat přihrávku a ne že gólman chytá střelu a obránce mu jde na pomoc a na případně dorážejícího útočníka se vykašle. A najednou to tam dorážejí v brankovišti do prázdné brány a obránci nikde. Třetí gól tam zaspal druhej obránce, Pavlík šel proti přihrávce a zakončující tam byl úplně sám a na jeho zádech Kamil Piroš. Kde byl druhej obránce? Nenadávejte Francíkovi, když se na něj vykašlou obránci, tak je to těžký.

Hlavní diskuze 27. pro 2014 09:27 #17817

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Me by jen zajímalo, co na stadaku dela ledar, takhle spatnej led a tolik snehu uz v pulce tretiny, jsem videl snad poprvy.

Hlavní diskuze 27. pro 2014 09:21 #17816

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: I Já patřím mezi ty, kteří si myslí, že k titulu nám může pomoci pouze neprůstřelny mnich Francouz. Ten tým sám o sobe takovou kvalitu jak treba Třinec nebo Brno nemá. Pavel nás v první čtvrtině namlsal a ukázal, ze nám zápasy vyhrávat muze.... to že mužstvo lépe bruslilo a branilo bylo dle me způsobeno obrovskou sebeduverou a euforii plynoucí z vítězných zápasu. Mužstvo hrálo jednoznačne nad sve moznosti. Ted je situace takova, že první lajna se rozehrává po zranění Lukeše, třetí nefunguje vůbec a čtvrta chodi na led sporadicky, bo tam chybí uplne vsechno... dobra zpráva je, že se uzdravují beci, takže to chce začít zpátky tam, kde jsme začali. u precizní defenzivy. Náskok na šestý flek se proklate ztencuje a je třeba s tim začít něco dělat .

Hlavní diskuze 27. pro 2014 08:58 #17815

• T101
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
pavelpe: Kamil má zlomenou ruku, takže tě teď srát nebude.

Hlavní diskuze 27. pro 2014 07:42 #17814

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Nená cenu si něco nalhávat, tady se začíná šířit představa, že Francík sám vychytá titul. Už jsem to tu psal několikrát - dobrý gólman může dělat rozdíl ve vyrovnaném duelu, ale je nasmysl si myslet, že Pavel vychytá všechno, co na něj půjde.
Pokud někdo nevidí rozdíly, ať si pustí některý z prvních 20ti zápasů a srovná to s nynějším stavem. Kluci jsou trochu v útlumu a náš pohyb je v současné době tak na půl plynu proti první čtvrtině.
Včera chybělo všechno - bylo to bez pohybu (snad s vyjímkou 2.lajny), chyběla souhra, přihrávky šli 2-3 metry před hráče nebo na paty, nebyl tam důraz, přesilovky byly těžce bídný (hlavně 1. lajna si tam 104 vteřin přihrávala a dávala si přednost). Bez pohybu jsme měli obrovský problém se dostat do pásma. Brno hrálo velmi dobře do obrany a v útoku využilo naše kiksy, jeho výhra je naprosto zasloužená. Doufám, že včerejšek byl jen nepovedeným zápasem po 14ti-denní přestávce (podobně jako zápas s Libercem) a nebude na nás viset delší deka. I přesto začínám mít trochu pocit, že v 1. čtvrtině jsme hráli trochu nad své možnosti.
Musím říct, že poslední dobou mě těžce sere Kamil Piroš. Je výbornej do oslabení, ale v útoku nesmyslně předržuje puk, místo rozehrávky do křídla, kde je volnej Rosťa, musí křídla zabrzdit na modré a Kamil to zaváží do útočného pásma sám do dvou protihráčů a ztrácí puk. Martynek je ve 3. lajně vedle Kamila totálně utopenej a nedostane se do hry.
A 4.lajna hrála asi tak jako v Mostě - bohužel.
#JFP64

Hlavní diskuze 27. pro 2014 00:52 #17813

• Alexi
  • Návštěvník
  • Návštěvník
2masoni: Já čekám zase Martina Straku a fandy jak budou brečeti. Noviny hlavně blesk a denik sport se vyřádí v tom (s2)

Hlavní diskuze 26. pro 2014 23:59 #17812

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
Dejv: hmmmmmmmmmmmmm. jsem moc zvědavej, jak se z toho holý bude vykecávat... adekvátní trest? pro recidivistu max. = 10 zápasů stop + ty tři, co mu podmínečně odpustili. to zase budou fotečky s pejsáčkama. (s4) (s4) (s4) takovej milej a hodnej kluk...

Hlavní diskuze 26. pro 2014 23:44 #17811

• Dejv
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
isport.blesk.cz/cl...

Knírač zase řádil.. (s21)
--- DISKOTÉKU NA ZIMÁKU NECHCEME (s10) (s11) ---

Hlavní diskuze 26. pro 2014 23:29 #17810

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Emminger 2 goly... Hmm ten kluk na to ma ... :-\

Hlavní diskuze 26. pro 2014 23:18 #17809

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
fanouš: ahoj, (s20) jo, u toho prvního ten puk asi MOHL udržet.
jak nebudeme mít tak dobrýho gólmana? budeme. ory to zařídí. má s čím pracovat (s3)
jinak mně se taky vousatej bonžúr nelíbil. ale to mu je asi fuck, co? (s1)

Hlavní diskuze 26. pro 2014 23:11 #17808

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Fanoosi ale já tomu naprosto 100% věřím.... Jen konstatují , ze aktuálně to není uplne ono .... Nicméně s tím, ze je to fesak a zároveň nejlepší gólman extraligy naprosto souhlasim.. ..:-)

Hlavní diskuze 26. pro 2014 23:10 #17807

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
2masoni: Čus,teď koukám na sestřih,chyby hráčů v poli tam byly u všech tří gólů...První gól ale měl Francík mít,tam měl smůlu.

Hlavní diskuze 26. pro 2014 23:02 #17806

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Travis: Ale né,je to pořád fešák...Jen malinko má stršniště,jinak pořád kluk jak buk!!!
No a jestli třeba náhodou myslíš že se ti nelíbí v bráně(ale tomu nevěřím,že to takhle myslíš),tak co takhle třeba nezkusit někoho jinýho,samosebou lepšího,že jo,no to dá rozum...Ale koho voe vlastně,no to je taky pravda,no...
Máme nejlepšího gólmana extraligy.Važme si toho.Dlouho takovej nebyl,dlouho takovej nebude( (s15) (s7) ).I samotnej Brodór v enháel,když byl v laufu,nechyt všechno.Že se mu tam skutálel první gól?Přesunama a slejdem chytil další tři navíc.Všim sis toho?...nehudruj a věř,Francík ti ještě ukáže...čusííík

Hlavní diskuze 26. pro 2014 22:55 #17805

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
Travis: mně se zase vůbec nelíbí, že na něj, poslední dobou, tak trochu se*ou obránci. viz. 1. a 3. gól dneska. co s tím má dělat?

Hlavní diskuze 26. pro 2014 22:36 #17804

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Me se prosté poslední dobou nelíbí Francii ... Ne ze by byl vyslovené špatnéj, ale v porovnani se začátkem sezony tomu něco chybí... Asi jsem se nechal prilis zmlsat :-)

Hlavní diskuze 26. pro 2014 22:32 #17803

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován

Hlavní diskuze 26. pro 2014 22:30 #17802

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
fanouš: Pod tohle se podepisuju vlastní krví !!! (s20)

Hlavní diskuze 26. pro 2014 22:19 #17801

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
dnes na tiskovce: "Ano, zkoušeli jsme v týdnu obránce z nižší soutěže, ale jmenovat ho zatím nebudu. Uvidíme, zda to nějak dopadne."
co to? můze jmenovat někdo jinej?
jinak hokej dneska. jak to napsat? prostě vůbec mě to nebavilo. asi i proto ta atmosféra... fakt se mi ani nechtělo tleskat. nevím, asi jsem zmlsanej (s4)

Hlavní diskuze 26. pro 2014 22:12 #17800

• Dejv
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Hokej hroznej a atmosféra snad ještě horší. Snad je to jen těma svátkama.. Plnej barák a fandí pár lidí, to je k breku. (s14)
--- DISKOTÉKU NA ZIMÁKU NECHCEME (s10) (s11) ---

Moderátoři: veverka