Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 22. pro 2014 21:01 #17658

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: No vzhledem k tomu, že NJD sleduji, tak to nebude zas taková ztráta. Když naposledy chyběl Jágr, Eliáš a Havlát, hráli tam kluci z farmy a bylo to jedno z nejlepších utkání, které jsem z jejich strany viděl.
#JFP64

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:56 #17657

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Ano to chápu, že ten přechod není jednoduchy, ale když můžou někteří makat a jezdit po zadku proč ostatní ne.

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:54 #17656

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Jo já ty zápasy taky viděl, s Chomutovem i s Ústím a to bylo úplně o něčem jiném. Ale teď ten Prostějov to byla opravdu bída s nouzí.

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:54 #17655

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Ty brďo v Njú Džerzí jsou příušnice???(Havlát+Eliáš...?)...

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:51 #17654

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
marty69: Víš co, můžu srovnávat začátek sezóny a nynější stav. Dokud tam byl Divíšek nebo Kubinčák, tak to šlo. Kamaráde, když jsem viděl Divíška, jak tam těžce seřval Smolku s Písaříkem po 1. třetině s Benátkama (0:3), tak najednou to šlo a po 2.třetině to bylo 4:3 pro Most. Jenže teď už tam nikdo neni. Odešli persóny, který jim dokázali dát sodu a postavit je do latě - Divíšek, Mrázek a Kubinčák - a teď je tam bezvládí. Na ledě není žádný systém, všechno se hraje na náhodu, věčně sedí někdo na trestný a bohužel kmenoví hráči Mostu vypadají lépe než plejeři z Litvínova.
#JFP64

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:48 #17653

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
marty69: Víš,říká se,že to není žádná sranda,pendlovat mezi EL a Mostem...Ale přesně jak napsal PAVELPE...Pavlík lítal,Majdy lítal,já osobně viděl i Pavelku lítat,když hrál sám tak i Písa...tečka...kdo víc??Je to o palicích.Pokud si to tam neurovnají,nic nebudou.Jednou jsem se na tohle téma bavil s Francíkem.Když mu bylo dvacet let,zašmik ho jeden šedivej pán v Plzni...Tohle jeho životní a hokejový období mu strašně dalo.a teď je tam,kde je...Tohle by měli slyšet i ti plejeři,o kterých se tady bavíme...

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:44 #17652

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Jo jo,to jim říká i Ory...

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:39 #17651

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Jo souhlasím, není normální, aby šlo v každém zápase na gólmana 40-50 střel. To i kdyby byl Pán Bůh, tak musí bejt znechucenej. Když jsem tam byl na tom Havířově, tak bejt mladym, tak kolikrát o ty hráče přede mnou zlámu hokejku. Tam byli věčně před brankou dva havířovský volný.
No jinak u toho Habala taky nevím co si myslet. úspěšnost 79% a průměr skoro 9 gólů na zápas na gólmana z ELH je těžce ostudný. Ale myslím, že je to stejný případ jako naši kluci. Přijede někam, kde ho to nezajímá a podle toho to taky vypadá.
#JFP64

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:37 #17650

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: No ono se stačí podívat na statistiky ostatních hráčů i těch mladých z Litvínova, to taky není žádná paráda, bohužel.

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:36 #17649

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Jé,zdárec!!!!já vím,no...Junior měl rýmičku,myslím že brzdo přijde jeho tajm...uvidíme... (s3) ...Tak se vopatruj a prď na idioty(idiota)...A klidně reaguj...čus

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:35 #17648

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Duchy: Duchy reaguj, alespoň bude trochu vzrůšo...
#JFP64

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:34 #17647

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Jo jo něco takového si říkal, že budeš někde lítat. Škoda, že se nedostaneš na Loutkárnu. Ale vím, jak se u tebe věci mají, tak to chápu, že v určitých situacích musí hokej stranou a jsou důležitější věci...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:34 #17646

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Pod tohle se taky můžu naprosto podepsat...Jenže pak oba gólmani vypadají jak totální nazdárci,když mají za TÍMHLE TAM chytat...(jinak pořád nerozumím Habalovi,mrkni na HOKEJ.CZ,1.LIGA,OSOBNÍ STATISTIKY...musíš jít ale až hodně,hodně dolů...).Rozdávají body.Proti komu je budou chtít dělat?Mě přijde,že to hráčům Mostu je úplně u prdele,jak hrajou...O mladých z Litvínova naprosto souhlasím...ty dvě jména si jmenoval hodně dobře(Pavlík+Majdan),...a ty ostatní koneckonců taky...

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:33 #17645

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: No to je právě ten rozdíl - podívej do Chomutova, tam Kaše - Kaše - Kampf hrají pravidelně od 17-18 let ELH i 1. ligu a rozhodně tam nejsou nejhorší. A řekl bych, že na tom má lví podíl jejich táta, který je denodenně cepuje.
Já ještě pochopím, že zblbnul Kokeš v 17ti, ale těmhle klukům už je 21-22 let a že by byl vidět nějaký výrazný pokrok? No nemyslím si.
#JFP64

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:32 #17644

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Ale to je přesně ono, já bych jim ani třeba nevyčítal, že nedají gól nebo že nemají asistence ale vyčítal bych jim absenci nasazení, to jak píšeš odjezdit a odbojovat ten zápas třeba i po zadku, aby jejich lajna hrála svoje střídání v útočném pásmu, aby měla tlak a vybojovala i přesilovky, zaměstnávala obranu a brankáře ale ne aby si to tam šli jenom odklouzat. Tam potom nevidíš rozdíl mezi extraligovými hráči a kmenovými hráči Mostu a to je to smutný.

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:30 #17643

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Zdar chlape, vis moc dobře proc.... Neumím čist zvratky a nereagovat na ne. Proto sem chodim sporadicky... Mam na tebe technickou. Junior má "zlomenou řasu", nebo jen dostávají v Bruxu šanci jini?

Honzo v patek plnim vánoční kolečko návštěv a pokud me paměť neklame tak to budu zrovna v Práglu. Snad 30....
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:27 #17642

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Chemik11: Přesně tak,naprostej souhlas...

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:27 #17641

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
marty69: No, Marty, ono to tak je bohužel skoro celou sezónu. Od chvíle, co odešel Divíšek se tam ti kluci plácaj jak ryby na suchu. Vyjímkou jsou gólmani a Kokeš. Nevím, zda to maj v hlavě trochu srovnaný, spíš ne. Viděl jsem tam shodou okolností v jednom zápase Majdana a Pavlíka. To byl neskutečnej rozdíl, oba tam jezdili po prdeli a padali hubou do střel - přesně jak v Litvínově. To pánové Smolka, Jurčík a Šrámek by si měli hrábnout do svědomí a uvědomit si, že s tímhle přístupem se akorát zahrabou. Hlavně Šrámek je pro mě, obzvláště po tom co hrál dobře v úvodu sezóny, poslední dobou těžkým zklamáním. A to jak v Mostě, tak v Litvínově. Hoši by si měli uvědomit, že hrají o nové smlouvy a s takovým přístupem můžou taky skončit v Bilině.
Když vidím, jaký pokrok udělail za rok jejich vrstevníci - Pavlík a Pavelka, pak nevím nakolik jsou tihle kluci pro Litvínov perspektivní. Jurčík byl vloni na vzestupu a letos? To u Majdana s Gerhátem vidíš alespoň profesionální přístup, nasazení a odmakání každého zápasu a je jedno jestli v Mostě nebo v Litvínově a zda v 1. nebo 4. lajně.
#JFP64

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:23 #17640

• marty69
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Já fakt nevím, jestli nemají motivaci nebo se jim v Mostě nechce se "přetrhnout" ale přece i oni sami musí cítit trochu i tlak od trenérů v Litvínově, aby něco předvedli i v Mostě a ne jenom v Litvajzu. Copak je problém pro Rulíka nebo Hořáka zvednout telefon nebo si zajet do Mostu a přeptat se na přístup hráčů? Už jenom proto, že v extralize si díky tomu častému vylučování a návratu zraněných útočníků teď moc nezahrajou a jakou mají referenci pro to, aby je v případě zranění nebo jiného výpadku hráčů z extraligy trenéři vybrali do Áčka?

Hlavní diskuze 22. pro 2014 20:23 #17639

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Taky si myslím, že kdyby předváděli velmi dobré výkony a bodovali v 1. lize, mohli by mít v případě zranění šanci i třeba na druhou lajnu jako dostal Gery.A nemuseli by plácat 3-4 min. ve čtvrtý.

Moderátoři: veverka