Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 26. pro 2014 10:46 #17758

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Pokusim se malé rýpnutí (s2) (s32)
Litvínov

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 26. pro 2014 10:00 #17757

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
fanouš: Origoš? Nebo pristerocni model s #46? Byl podepsaný? (s2)
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 26. pro 2014 09:58 #17756

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Hele, tak navrhni Ptakulínovi, ať nechaj udělat plavky ve stylu VERVA a máš po starostech. (s2)
#JFP64

Hlavní diskuze 26. pro 2014 09:55 #17755

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Možná by jste pánové neměli být tak úzkoprsí. Já bych tu :
1. Neosočoval z komunismu nebo debility někoho jen proto, že použije "ostřejší výrazivo". Nehledal bych v tom urážky či zesměšňování, prostě to je emocionálnější vyjádření nesouhlasu s některým příspěvkem.
2. Každý člověk má jiný, originální náhled na hokejové dění, na skladbu mužstva, na atraktivitu hry, na výkony hráčů, sudích nebo činovníků hokeje.
3. Nikdo z nás nemá patent na rozum, každý má právo na vyjádření svého názoru.
4. Pro Janka33 : Pokud chceš zrušit profil, pak mě to mrzí, ale nevidím důvod. Fórum je od toho, aby zde probíhala nějaká diskuze o hokejovém dění. Jediné, čeho bychom se měli vyvarovat, je tahání politiky a politických přirovnání. K tomu jsme tu bohužel přispěli i já a SUK, za což se omlouvám a příště už nebudu na takovéto příspěvky v žádném případě reagovat (i když někdy je to těžké, to mi věř).
5. To Duchy: Souhlasím s Tebou, že stěžovat si na rozhodčí po každém zápase je velice kontraproduktivní. Druhá věc je, že ve všeobecné rovině rozhodčí těžce poškozují soutěž jako takovou. Jedna věc je, že hráči a trenéři musí pochopit, že nejde neustále diskutovat o každé "volovině" se sudími a že je potřeba se zaměřit na odbourání neskutečného množství zbytečných faulů hokejkou (a to včetně našich kluků). Druhou stránkou věci je skutečnost, že rozhodčí současným stylem rozhodování dělají z hokeje bezkontaktní sport a každý náznak souboje u mantinelu trestají. Ale tady je míč na straně Svazu a vedení ELH.
6. To Suk: Nemyslím si, že pískání je známkou nějaké debility. Lidi si zaplatí za hokej a mají možnost vyjádřit své pocity a emoce jen skandováním, potleskem nebo pískotem. Vyjadřuje to jen uspokojení nebo neuspokojení z předvedeného výkonu. Pokud si koupíš novou pračku a ona nebude fungovat, také budeš vyjadřovat nějakým způsobem svůj nesouhlas.

Jinak pro všechny - věřím, že dneska uvidíme parádní hokej s vítězným zvoněním.
#JFP64

Hlavní diskuze 26. pro 2014 09:50 #17754

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
kozel: Kozlíku polobubeník dostak k Ježíšku bráchovo dres.A von s ním chodí pomalu i do vany voe (s2) ...Dvakrát s ním chrápal,tak dneska se mu na značce krapet vytlem,jo?Tomu se říká (s22) k (s32) ...

Hlavní diskuze 26. pro 2014 09:39 #17753

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Honza: Duchy moc dobře ví co má dělat . To , že někdo někomu napíše ( řekne ) , že sem má psát zní jako příkaz . Tím nenarážim na fanouše . To bych si nedovolil .
Litvínov

Hlavní diskuze 26. pro 2014 09:39 #17752

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Honza: Jo jo,i já v tom má prstík a beru to i na sebe...halp und halp.. (s17)

Hlavní diskuze 26. pro 2014 09:35 #17751

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Zdárec.Duchy nenapsal přece Sukovi nic špatnýho,nebo neslušnýho(a už vůbecné vulgárního) ..To přirovnání (a nejen v tomto článku)je strašný...U mě to funguje Duchy tak,že to co nechci prostě nečtu.Hlavně pak van men šou..a mám klid...čus

Hlavní diskuze 26. pro 2014 09:32 #17750

• eddy65
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Nazdar ropáci (s32) ,tak dnes mám narozeniny (s22) tak doufám že to bude za 3 body

Hlavní diskuze 26. pro 2014 09:27 #17749

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Duchy: Duchýno, jo jo jsem vinen, přiznávám se, za všechno můžu já (s3) . Však ti to také říkal i Fanouš, že sem máš psát (s5) .
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 26. pro 2014 05:01 #17748

• Duchy
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • Odchovanci jsou cesta
Hansiiiz: Nemám uprimne potuchu, kde je muj příspěvek vulgární, ale budiž.
1. Psaní ze zkušeností je to, když Fanouš rádi 2masonimu jak opravit nejlépe lapacku, nikoliv srovnání amatérského sportovce s profesionálem. Pokud si myslíš že to tak není, zde drobny příklad. Špatně se mi ridilo auto, když je tma - tak zrušíme závody F1 v noci, protože mé se ridilo spatne ve tmě.
2. Pilsforum tady z toho dělají uplne jini lidé. Kteří neustále brečí na výkony rozhodčích jak nás poškodili.

Mogule, ocividne to v hlavě srovnane nemam, (s12) - pravdolaskari to říkají taky.
Honzo, stejného za to můžeš ty, když si psal ať se neostycham odpovědět na nesmysly.
Uni bylo by to jednoduche. Nakládalo by se tu hráčům, veverka s tebou by jste to mazali popřípadě blokovali osoby. Vse jako bylo na ofiwebu než se někdo naštval.
Janko opravdu není. taky vzpominam na hodnotne debaty s pavlempe, jak pokračovat ve vychove mladých beku, nutnosti nákupu jiných. K tomu Fanousova rozborka psychiky daného kluka, jaky je to člověk. Protože to melo smysl. Asi 38x jsme se shodli s pavlempe ze se neshodneme, protože máme jiný názor. Krásné rozbory hry jak Litvínova, tak Mostu. Nahlednuti pod pokličku mládežnických rodin - jak finanční tak casova stránka.
Bohužel pote nastala doba, kdy se tu vzpomina na bruslení na rybniku s větví do vrtule a je to bráno jako názor aktivního hokejisty.
#Jfp64 | CHAMELEON | LXIV |

Hlavní diskuze 26. pro 2014 00:05 #17747

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Pánové, pánové občas si říkám, jak by to tu asi vypadalo, kdyby jsme byli na opačném pólu tabulky, vyflákněte se na to, každej má právo na to vyjádřit svůj vlastní názor, alespoň na tomto fóru, ale urážet někoho jen proto, že má jiný názor, mi přijde hodně ujetý, trochu toho respektu by neškodilo. Zatím jsme tomu fóru nechávali volný průběh a nijak do toho nezasahovali, ale pokud tyto útoky budou přetrvávat, budeme to muset začít čistit. Já osobně se naučil na příspěvky, které se mi nezdají, nebo s nimi nesouhlasím, pokud možno nereagovat, zkuste to taky. (s3) Všem nám jde přeci o to jedno (s32) tak se chovejme jako slušní fandové a nedělejme ostudu sobě, ani tomuto klubu. (s3)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 25. pro 2014 23:54 #17746

• Janka33
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Hansiiiz: Bohužel i tady pokud nejdeš s davem, jdeš proti němu...Co člověk, to jiný názor a snad je to i o toleranci a pochopení. Nemůžeme někomu nutit svůj názor a pokud má jiný, tak se do něho hned pustit. Kde bychom byli??? Myslela jsem si, že jsme tu všichni kvůli lásce k našemu milovanému klubu a né kvůli tomu, abychom se tu dohadovali.

Hlavní diskuze 25. pro 2014 23:43 #17745

• Janka33
  • Návštěvník
  • Návštěvník
Vzhledem k tomu, že už to tady není takové, jak bývalo. Chtěla bych se zeptat, kde je možné zrušit si zde profil. Děkuji za odpověď (s1)

Hlavní diskuze 25. pro 2014 23:36 #17744

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Mogul71: Má to v hlavě srovnaný? Děláš si legraci, že můj příspěvek je silný kafe a jeho neustálé vulgární útoky jsou v pořádku a budeme ho omlouvat? Dobře, jen ať začnou psát všichni jako ten pitomec a stane se z toho pilsfórum na druhou. Pan Suk tu píše slušně, vyjadřuje své názory, píše ze svých zkušeností a o tom přesně fórum je. Takže Duchyho atak byl naprosto zbytečný a každá akce vyvolá reakci.

Hlavní diskuze 25. pro 2014 23:18 #17743

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Autobus do Hradce vyprodán (s20) (s32)
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 25. pro 2014 23:17 #17742

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Taky se mi nelíbí to útočení Duchyho na lidi s názorem, který je mu proti srsti. Spousta lidí dnes stále nadává na komunisty, přičemž sami využívají bolševických metod alá: Cože, ty máš jinej názor? Tak to jsi prostě odpad! Taky se mi zde některé příspěvky úplně nelíbí, taky mám třeba někdy chuť napsat: Co to meleš za sra*ky? Ale je třeba uznávat názory druhých, když to není urážlivé či jinak poškozující.
No nic, nemá to cenu, jsme dospělí a jakmile se za ně sami začneme považovat, vystoupí naše tvrdohlavost a sami se za žádnou cenu nenecháme přesvědčit ani o případné pravdě druhých, raději vymýšlíme nesmyslné nouzové protiargumenty, to je holt bohužel lidská povaha. Jsou jen dvě skupiny lidí, jedna se mnou bude souhlasit, u té druhé budu debil. U někoho jen v jeho říši fantazie, někdo mi to případně oznámí, ale logicky budu radši, když to zůstane jen v té říši, než když mi to ten dotyčný napíše a zbytečně se mě tím pádemm bude snažit urazit, přestože já jsem ho ničím neuràžel. to je jasné. To by si někteří měli uvědomit.

Hlavní diskuze 25. pro 2014 22:42 #17741

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Mogul71: No já nic dělat ani nebudu (s3) . Tak určitě, že zítra jdu, to je jasné (s5) .
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 25. pro 2014 22:24 #17740

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Honza: I to se stává,co naděláš???Jinak snad jdeš zítra? (s3)

Hlavní diskuze 25. pro 2014 22:02 #17739

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Mogul71: Ale to je nedorozumění ! (s1) Já nereagoval na Tebe,já jsem odpovídal člověku,kterého si vážím a nazývá se nějak jako Hansiliz.A v tom mém příspěvku jsem se ho snažil uklidnit,že mě Duchy nijak nerozhodil. Víte,chlapi,já jsem v květnu přežil svou smrt a teď mám všechny tyhle žabomyší spory fakt u zadele. (s2) Krásný večer všem,včetně Duchyho. (s20)

Moderátoři: veverka