Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 22. pro 2014 14:40 #17598

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Suk: Toto znám velice dobře.Ale vždy je otázka kde je pravda ? Jsou tací, co se chtějí vyloženě na bývalé hokejisty vytáhnout tím, že je budou řezat, hlavně provokovat a dokazovat si, že vítěz OH, NHL, MS je právě on (né bývalý hokejista) a potom už dotyčnému hokejistovi rupnou nervy.Na druhou stranu jsou tací, kteří hrají tvrdě ke všem stejně a dle pravidel, ale bývalá hvězda to potom neunese, protože si myslí, že když má ty tituly, tak se na něho bude hrát jen bezkontaktně a on si bude dělat z každého kašpárky.Jakmile se ho někdo jen dotkne, okamžitě hrozný problém, co si to vůbec dovoluje.Proto jsou zápasy s bejvalejma hokejkama kolikrát dost vyhrocené.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 22. pro 2014 12:25 #17597

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Zase bych se pod Tvůj příspěvek bez výhrad podepsal. (s20) Jen bych byl o něco shovívavější k Dominátorovi.Nebyl jsem u toho,když toho soupeře "zlámal",ale soudě podle mých osobních zážitků,když jsem hrával hokejovou "odborářskou" ligu,tam se každý zakomplexovanec chtěl občas "ukázat",že si to rozdá (hlavně pěstmi,někdy i "klackem") s nějakým nedávným ligoušem(v Liberci) . Končilo to většinou tím,že ten nenápadně nabouchaný exligouš toho blbečka zkrotil jednou suchou,rychlou a dobře mířenou a byl klid.A věřím jednomu - kdyby toho Pardubičáka zmlátil nějaký méně slavný a méně bohatý pán,tak se o tom nebude ani mluvit,natož aby ho postižený boreček žaloval.Tady asi cítil možnost napakovat se na úkor Hašana a nejspíš se na něj nalepila nějaká advokátská veš.

Hlavní diskuze 22. pro 2014 12:25 #17596

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Tak NJD to byl zase neskutečný zmar (s14) .Pokud se nedostanou do playoff a Růža s nimi bude počítat na MS, tak se máme asi na co těšit.
Koukám na to +/- a mám z těch kluků docela strach (s8) .
devils.nhl.com/clu...
To tam možná raději uvidím toho bláznivýho Simona se Zaťovičem než Jarouška s Eliášem a Havlátem, fakt nevím ?
Jaroušek je hráč a já mu i na staré kolena přeju, neustále sleduju jeho statisktiky a koukám jak leze v historii NHL nahoru, ale pokud nebude stíhat jako minule a bude neúspěch, tak ho lidi sežerou a to bych mu nepřál.Navíc Eliáš už taky nic moc a Havlát ještě horší + samé zranění a to mu taky nepřidá.
V +/- jsou všichni tři nejhorší z NJD, Růža na ně bude určitě spoléhat a bojím se, aby to tím nepodělal.
Když se kouknu na předchozí MS, tak příliš hvězd z NHL bylo vždy spíš ku škodě.Lepší dojem na mě dělali spíš lítalové a bojovníci než hvězdy Ovečkin, Malkin a jim podobní.Jaroušek by byl na 100% přínos do přesilovek, ale 5 na 5 nevím ? a oslabení nemožný.Možná, když mu zkrátí hřiště (s1) a to asi i bude, ale při neúspěchu si to jak Růža, tak i Jaroušek odskáčou.To samé je úvaha s Růčou.Růču bych momentálně viděl na MS raději, než třeba Jarouška s Eliášem či Havlátem.Růča by byl přínos jak do přesilovek, tak dle mého by se neztratil ani ve hře 5 na 5.Zdání, ale klame, Klepiš v Třinci taky paráda a teď bída s nouzí.Vůbec Růžovi ten výběr nezávidím.
Jinak Flyers, to je válec (s16) (s13) .Dnes nás sice ve Winnipegu řezali jako psi, ale 2 body sou 2 body.Připadalo mi, že to píská Polák a Lacina, 2x vysoká na Girouxe, 2x krosček (jednou na Perlu Simmondse už v přerušené hře a 3x opakovaně na Vorase) + Schennovi přesekne hokejku, když hrajeme přesilovku a nepošlou do tří a nepošlou (s1) .4x z toho úřadoval Byfuglien a Berube (trenér Flyers) si s ním po zápase povídal, takže počítám, že mu v odvetce připraví nějaké překvapení v podobě minimálně tří myslitelů (s13) .

Hlavní diskuze 22. pro 2014 08:51 #17595

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak koukám za juniory už duo Havelka-ml.Alby...Dejte někdo info,kdo tam byl a viděl...Třetí výhra za sebou,dobře!

Hlavní diskuze 22. pro 2014 04:31 #17594

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Já vám pánové nechci kázat, ale jednou nesnášíte Skuhravého, podruhé Kováře, Pecha, Frola a já nevím koho ještě. Já si myslím, že toto není ani sociální a ani psychologické fórum. Je to fórum o hokeji, takže posuzujme hráče spíše podle toho, co předvádí na ledě.
Každý z nás si v životě prožil nějaké zkraty a podobně je to i s hráči - jsou to lidi. Dominik Hašek patřil k nejslušnějším hokejistům a jaký blikanec udělal ve víceméně srandamači, víme všichni. Pokud někdo nespáchal trestný čin jako Lubina, pak mě tyto soukromé záležitosti nechávají chladným. Každý hráč se snaží na ledě odvést maximum pro svůj tým. A pokud se mu to daří, nevidím důvod ho nenávidět. Ano, lidsky s ním mohu mít problém, ale na ledě ho posuzuji jako hráče. A Kovářové jsou dobří. Zrovna tak v Litvínově odváděl dobrou práci Skuhravý a odvádí ji i Frolo, ve Spartě zas Pech nebo Kumstát, v Plzni Straka a tak by se dalo pokračovat. To, že někdy v zápase proti Litvínovu něco nafilmovali, snažili se ovlivnit rozhodčí a podobně - dělá to například i Tráva. Je chyba zeber a Svazu, že za to dostatečně netrestá, hráči jen zkouší, kam mohou zajít. Bohužel v naší ELH dost daleko.
Kovář zachytal dobře, Francíkovi to zrovna moc nevyšlo, takový je život. Proto nebudu fandit Rusákům proti nám. Druhý Kovář podle mého názoru v Magnitce hodně vyzrál a k drzosti přidal i něco hokejového umění. Ne náhodou hraje ve špičkovém ruském mančaftu 1. centra, ne náhodou patří už druhým rokem k nejlepším v bodování KHL. Zaťovič je pro mě příjemným překvapením. Hrál slušně už pod Hadamczikem a v Togliatti se rozhodně nezhoršil.
#JFP64

Hlavní diskuze 21. pro 2014 23:02 #17593

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
S podobnými "aktivitami" 4%ních jsem se setkal dvakrát za život a upozorňuju všechny zúčastněné,že to končilo velice špatně pro ty "aktivisty". Tekla krev,lámaly se zuby a praskaly kosti. (s2)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 23:00 #17592

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Hansiiiz: Až takhle ??? (s2)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 21:44 #17591

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Vážení fanouškové naší CHEZY... na autobusový výjezd do Hradce (28.12.2014) zbývají poslední 4 volná místa. (s32)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 19:36 #17590

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Buď rád, žes tam nebyl, možná by pak ojel i tebe (s2)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 19:31 #17589

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Hansiiiz: Přiznám se,že jsem nikdy v českobudějovické šatně nebyl. (s3)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 19:22 #17588

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hansiiiz: Tu neznám... (s7)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 19:11 #17587

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
fanouš: A paní Gulašová? (s4)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 19:08 #17586

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Hansiiiz: No tak to paní Gřegořková,musí bejt slušná 3,14ča,když to prováděl v ČB kabině... (s3) (s1)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 19:05 #17585

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Suk: Hokejové schopnosti jsou u nich nezpochybnitelné. Ať už brankář Kovář, tak i útočník Kovářovic, mají hokejový talent. Ale já hráče posuzuju i podle charakteru a jejich charakter je na tak nízký úrovni, že mi to stačí k tomu, abych jim nefandil a neměl je rád. Stačí si vzpomenout, co Jakub Kovář prováděl v českobudějovické kabině...

Hlavní diskuze 21. pro 2014 19:04 #17584

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
pavelpe: Zase s Tebou(tentokrát dokonce bezvýhradně !) naprosto souhlasím.Zejména s hodnocením Zaťoviče a Kováře. (s20)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 18:55 #17583

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
PANENKA: Na tohle existuje několik vědeckých důkazů - např.že reakční schopnost i toho nejbleskovějšího člověka VYLUČUJÍ,ABY VČAS ZAREAGOVAL NA STŘELU Z 5 METRŮ.To je tak kátká vzdálenost,že při dnešní tvrdosti střel nemůže brankář ani pohnout rukou od těla a puk už je za ním.A jsou další poznatky,které ospravedlňují KAŽDÉHO brankáře,že to a to nemohl VĚDOMĚ chytit.Nesmíme chtít,aby brankáři byli roboty. (s20)

Hlavní diskuze 21. pro 2014 18:47 #17582

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Hansiiiz: Já vím,že je to mírně řečeno nadsázka.Že budeš(že jsi) přát(l) našim,ale chápu Tě.I když jen částečně.Schopnosti obou Kovářů jsou nepopíratelné a i když jsi je nemusel mít rád jako soupeře v lize,musíš uznat,že oba něco umí ! Mně se ten útočník Kovář velice líbí.Je to takový typ,jako kdysi Reichel.Zdánlivě menší postavy,ale velký uměním,dravostí i nápaditostí hry.Řekl bych,že ze všech útočníků byl v tomto turnaji z našich nejlepší.

Hlavní diskuze 21. pro 2014 17:56 #17581

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
2masoni: Jak obráceně ?

Hlavní diskuze 21. pro 2014 17:52 #17580

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Travis/Kozel - Pravda, je to do Košic (s23) .Nějak z té radosti sem si zabroukal tu zkratku blbě, je to samozřejmě Lotyšsko.Už sem to opravil.Travis, žádný odborník nésu, nýbrž prachvobyčejný blbec (s13) .

Hlavní diskuze 21. pro 2014 17:43 #17579

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Co mě docela udivuje, že Růža přehlíží Nováka z Dynama Moskva. Nejproduktivnější bek s kvalitní rozehrávkou a dlouholetou zkušeností z KHL. Vím, že se "Šišlou" se neměli rádi, ale nevím, že by měl nějaké nesrovnalosti s Růžou. Při té mizérii, jaká dnes panuje na postech obránců, by stálo za to ho alespoň zkusit.
#JFP64

Moderátoři: veverka