Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 20. led 2014 10:07 #1387

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Za mne rozhodně ANO (s20) (s20) Proč exot? Je to někdo kdo se snaží dělat atmosféru, kdo ty lidi burcuje. U nás to stojí prostě za houby, to všichni víme, tak proč s tím něco nezkusit udělat? Každý z nás tam řve něco jiného, překřikujeme se navzájem. Hlavně vybrat tu správnou osobu, která ale z hokeje nic moc mít nebude. I s tím ohraničením sektoru bych to zkusil, Jinak padnul tu názor na fandění hokejové Slávie, k tomu bych rád něco řekl. Ať už hrají doma, nebo venku nemusí jít vždy o fotbalové fandy SKS, ale fanoušci hokeje začínají používat fotbalové chorály, pač jediný co uměli bylo Slávie do toho! Je to trend který už je pomalu všude. tak proč by se to nemohlo zkusit tady?? (s32)
Litvínov (s22)

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 20. led 2014 10:02 #1386

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
MTV123: Souhlas. Také bych se styděl, snad nespadneme na slávistickou úroveň.

Hlavní diskuze 20. led 2014 09:58 #1385

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Tak za me jednoznacne ne. Ale ja do kotle uz nejskej patek nechodim, takze do toho vlastne nemam co kecat. Vzpominate si jeste nekdo, kdyz se v Litvinove ozvaly varhany? A jak to dopadlo... Uz jsem jednou tady psal, zeby to chtelo ozivit starsi "pokriky" prakticky jdou z jihu slyset 3-4 stale dokola. Jo, vim, ze zrovna tohle by ten vyvolavac treba ovlivnil, ale kdyz vidim sesivky... bych se za to na nasem stadacku asi stydel...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 20. led 2014 09:31 #1384

• AlcoholBased
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
ptakulin: Je to strašně těžký tohle téma fandění či nefandění, je mi jasný že většinou nálada na stadionu vypadá dle předváděného výkonu našich playerů a hlavně dané hry, zdali je to kvapík nahoru dolu, nebo nudný beton. Každopádně za sebe a svou dcerku se kterou pravidelně chodím můžu říci, že fandíme z plných plic a stojíme za střídačkou soupeře kde to většinou Honza, já, nebo někdo jiný roztleskává dle kotle, každopádně mám permici na sezení a nechodíme tam, protože tam zařveš, nebo tleskáš sám a ještě ti co jsou kolem tebe mají strašně pohoršující ksichty. Loni jsem seděl úplně nahoře a kolem nás seděli pánové ve věku asi 70-80 let a tomu jsem rozuměl. Už jen to že tam dojdou je od nich pěkné a nikdo nemůže očekávat že budou tleskat a hlasitě podporovat, ale ta většina tam je od 30ti do 50ti a je jim za obtížné i zatleskat po našem gólu. Nevim nerozumim tomu hokej jsou hlavně emoce někdy dobré někdy méně dobré, ale emoce a já jakožto emotivní člověk to umím dát najevo. Proto nechodíme tam, ale chodíme stát. Sice musíme chodit o hodinu dříve abych chytil flek u zábradlí a tu mojí čurinku měl na co posadit, ale je to tisíckrát lepší než to sterilní panoptikum na sedadlech. Do kotle se motat nebudu, protože ty doby kdy jsem já chodil fandit do kotle už jsou nenávratně pryč a musejí si to rozhodnout ti kdo tam teď momentálně chodí a snaží se podporovat náš tým, každopádně Vám kotelníkům přeji nalezení společné cesty a zlepšení celkové atmošky na našem zimáčku. (s3)
direktivou si respekt a uznání nevynutí nikdo.......

Hlavní diskuze 20. led 2014 09:22 #1383

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Speakera neee (s8) Celou věčnost jsme se bez něho obešli a obejdeme se i teď, přeci se nezařadíme mezi ty exoty, kteří budou muset používat diktafon a budou mít v kotli exota zády ke hře, který tam bude mávat jak o život a opičky podle něho budou vše opakovat. Tohle opravdu ne, tohle ať si dělají sešívaní exoti, které hra ani nezajímala, netleskali při ubráněném oslabení, jen si jeli stále to svoje a byli do toho zabraní. SPEAKERA NE !!! (s13)

Hlavní diskuze 20. led 2014 09:09 #1382

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Duchy svým článkem otevřel zcela zásadní téma. Od toho jsme přeci fandové, od toho vznikají nově Ropáci... Bude to věc na delší časový horizont, najít různé způsoby, jak to zase zvednout. Speaker by byl ideál, bohužel v tento moment podle mého v kotli podobného člověka nemáme... Na první společné schůzi se budeme bavit na toto téma a pokusíme se posunout dál...
Vše ostatní je vlastně podstatně jednodušší, i když to zabere hodně času - web, akce, zájezd ad. Atmosféra na zimáku by měla být tím meritem věci... (s32) (s32) (s32)
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 20. led 2014 08:41 #1381

• chemizator
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
S článkem souhlasím. Když tak jezdím po ostatních stadionech a mohu srovnávat i s tím jak to u nás bylo v minulosti, tak se ta atmoška opravdu zhoršuje. Nefandí se (až na výjimky několika desítek lidí) ani když vedeme o 3 góly, natož když se prohrává. Takže bych pro "institut" speakera byl a vymezení prostoru pro fandící taky není špatnej nápad. Už ten svéráznej pokus o vlnu na minulém domácím zápase mě utvrdil...

Zase na druhou stranu, když jsem tak koukal na ty sešívky fans, tak ty se snad na zápas ani nedívali a jenom fandili. Ale dle mého jde o velkou část fotbalovejch fans SKS, tam je to hozený trochu jinam.

Já sice fandím, stojím na jihu nahoře vpravo, ale tam nás fandí vždy max cca. 5 a zbytek se chytá max. po gólech. Jinak blbě čučej, kdo jim to tam řve a tleská (s11) Přímo do kotle se nechystám, chodím na své místečko už přes 15 let. (s22)

Hlavní diskuze 20. led 2014 01:13 #1380

• Mogul71
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
ptakulin: Zajímavý článek,samozřejmě se dá co zlepšovat při fandění,ale upřímně si nejsem jistý,jestli tohle je to pravé ořechové.Nikdy se mi to moc nezdálo,ale pokud by to pomohlo,proti nejsem,za pokus se nic nedá. (s1)

Hlavní diskuze 20. led 2014 01:02 #1379

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
Philak: Psal to zcela sám, byl jsem přítomen, Já tvořil něco na webu a manželka Duchy ťukal (s24)
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:34 #1378

• Philak
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Duchy... polemika zajímavá, nějak nevěřím, že si to psal sám... (s20)
Drž se baru, nechytneš klíště...

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:20 #1377

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
veverka: Mu ho zítra zkontroluji, ten text. (s2) Vlastně již dnes.

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:19 #1376

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
taky za chvili pujdu. Jediné přání udělat v pátek Pardubice. Byt se dnes posilili o dva ruské utočníky jenž jim poslal Miloš jako zboží od Awangrdu.

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:19 #1375

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Jinak doporučuju si přečíst Duchyho polemiku na úvodní stránce... je to k zamyšlení a řekl bych, že hřebíček byl trefen na hlavičku...

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:17 #1374

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
abelbo: Ano, to vím... No, každopádně jsem hodně v očekávání, jaká bude reakce... (s14)

Přátelé zdar, jdu chrnět... do zítřejšího oběda se pokusím sepsat report a dodat fotogalerii z dneška...

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:12 #1373

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
jo ta komise těch šašků a spiš jako vždy nic. mají jen dva směry. Radek Duda a pak nás. Smutné to jednání. jsou tam od nás dva lidi a ti nás v lásce nemají.

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:10 #1372

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
abelbo: Tak oni ševci měli lepší pohyb... ale je fakt, že některé fauly nám byly písknuty hodně přísně... Já jsem hlavně zvědavej, jak se DK postaví k tomu kolenu, co dostal Majdy?

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:08 #1371

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
ptakulin: Jarda bodyguard? Tak snad se to zlomí, prokletí naše. (s2)

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:06 #1370

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Duchy: To si s Tebou vyřídím až se uvidíme. (s24) (s2)

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:02 #1369

• abelbo
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Dnešek byl vyčerpávající. Co mě nejvíc vydeptalo tak to výkon sudích. ostuda ligy jak mohou tak piskat. kurv a prominte za to slovo. (s32)

Hlavní diskuze 20. led 2014 00:01 #1368

• ptakulin
  • PŘEDSEDA ROT
  • PŘEDSEDA ROT
  • Ropáci on Tour
..kulhynka..: Mě to říkali snad už všichni (s19) Proto jedu do Třince s Jaroušem...
CHEZA JE HVĚZDA !!!

Moderátoři: veverka