Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 20. led 2014 12:27 #1428

• jack007
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: safra , to bude tezky rozhodovani mezi 15:30 nebo 16:30.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 20. led 2014 12:18 #1427

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Protože v posledním čase diskutujeme i ohledně toho, kdy by měly začínat zápasy v neděli, vytvořili jsme Vám další anktetu, kde bychom rádi znali Váš názor. Prosím hlasujte - výsledek této ankety ovlivní, jak dalece budeme vyvíjet aktivitu při jednáních s vedením s ohledem na tuto případnou změnu. Zvažte prosím to, že řada fandů jezdí z daleka a třeba by mohli i díky Vám spíše přijet, protože mají šanci na dřívější návrat domů, mohou vzít i svoje ratolesti, které jinak by museli nechat doma... (s3)
Hlasovat můžete vždy jednou, hlasování končí tuto neděli o půlnoci. Pokud jste registrovaní, hlasujte přihlášení - to je důležité.
Na tuto anktetu pak navážou ještě další, kdy hodláme udělat hlubší průzkum v této záležitosti.
Díky za pozornost (s1)

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:55 #1426

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Tak já mám odhlasováno. K tomu co napsal Dejv. Souhlasím. Ještě řeknu že bubnů máme dle mého moc,každej do toho tříská jak může (což je dobře) ale pak ani to fandění není slyšet tolik, podle mě by stačio 1až2 bubny (s32)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:54 #1425

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
Můj pohled na fandění je takový, že (některé) pokřiky se skandují až příliš rychle, co jsem tak zaznamenala včera ve Zlíně, tak třeba naši zlatí němčtí přátelé, s ohledem na řeč, občas s výslovností nestíhají, a tím např. vzniká rozdíl ve fandění. Nebylo by na škodu trochu zvolnit tempo.

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:52 #1424

• Dejv91
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
A musím ještě souhlasit s pavelpe. I já už chodím na gauč ( kolena už nedrží jako dřív :D) i kolem mě je spousta lidí co se snaží fandit, takže by určitě nebylo na škodu pokusit se jednoduchým způsobem zapojit celý stadion. Je to sice běh na dlouhou trať., ale doufám a věřím, že se to povede. Ani vlna nebyla jednoduchá, ale pár pokusů a povedla se ... :))
Hrdí když se vítězí, Věrní když se nedaří !!

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:46 #1423

• Dejv91
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
A co se týká fandění dle mého je potřeba pro začátek zapracovat hlavně na vytvoření krátkého a jednoduchého pokřiku. Vím ... o to jsme se snažili již jako Ultras a zatím to moc nedopadlo, ale věřím tomu, že spolenýma silama na něco přijdeme, přeci jen na toto forum chodí víc schopných lidí než na to staré ofi... věřím, že bychom také mohli spolenýma silama obnovit chorea i tady platí pro začátek něco lehčího. Další bod je vylepšení či slazení bubnů, tímto se ani náhodou nechci navážet do bubeníků. Párkrát jsem si to vyzkoušel a vím jaká je to dřina, ale chce to určit hlavního bubeníka, který bude určovat tempo a takt. Vím, že tyto bodu jsou naší slabinou již dlouho, ale možná teď je ten správný moment kdy se to můžeme pokusit vylepšit. Také vím, že jsem se poslední činné týdny Ultras, nezúčastnil žádných aktivit. Ale časová výtěžnost to nedovolovala. Pokud se odhodláme k nějakému choreu či jiné aktivitě, tak budu ràd nápomocen pokud mi to čas dovolí.

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:39 #1421

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
veverka: Řekla bych, že i přesto, jak Ti je, je to velmi dobré. Popsal jsi, jak to bylo. Zcela se s tím ztotožňuji. (s16) Ještě bylo dobré, jak tam přišli Zlínští a ta paní nebo pán (teď přesně nevím) říkal/-a, my hrajeme s (s32) (s2). Přijde na hokej a ani neví s kým hrají.

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:36 #1420

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Víte pánové, když jsem chodil v 80. a 90. letech do kotle, byla tam určitá úroveň a hlavně kreativita. Víceméně na každé mužstvo byl pěkný veršík či rýmovačka, který neurážel, ale rozhodně oživil stereotypní pokřiky. Dneska bych měl akorát obavy, že mi někdo hodí kalíšek s pivem nebo "kačenu" za krk.
Rozhodně bych doporučil oživit fandění slogany z minulosti. Jeden dám k dobru - "kouleli se kouleli jihočeši z vršku, narazili na CHEZU, rozbili si držku" - jistě všichni pochopili, o které mužstvo se jedná. Ještě jedna parafráze na známou odrhovačku - "okolo CHEZY voděnka teče, perník si přičuchne, chytaj ho křeče". A jistě by se dalo pokračovat.
Teď už jsem starší pán a rád si dopřeji trochu pohodlí (byť na těch našich sedačkách ho mnoho není). Rozhodně nesouhlasím s tím, že na tribuně nejsou emoce. Skandovaný potlesk nevynechám nikdy, gól si zařvu taky rád i s výskokem. Zatleskám si při pěkné akci, pěkném zákroku nebo i při nástupu našich borců na led. A takových je tam rozhodně většina. Navíc si laskavě uvědomte jednu věc - na té tribuně je ani ne třetina přihlížejících.
#JFP64

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:35 #1419

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
veverka: Jo tak to určitě (s1)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:32 #1418

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
CíbaSKS: No, ale podle mě v tenhle moment je názor většiny k ničemu. Je potřeba znát názor lidí, co chodí fandit a to většina není...

Dejv91: Dej pak zprávu na FB.

kulhynka: Je mi zase totálně na levačku, ale snažil jsem se vytvořit něco k přečtení. Nevim no... tak jako dělal jsem, co jsem mohl.

nizj 20. led 2014 11:28 #1417

• Dejv91
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
veverka: snad jo uvidíme ...

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:20 #1416

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
veverka: Ale tak obecně znát názor většiny by nebylo špatné ne? Neřikám že jak by dopadla anketa, tak to musí být , to rozhodně ne (s3)
Litvínov (s22)

nizj 20. led 2014 11:15 #1415

• ..kulhynka..
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Organizátor výjezdů
veverka: Popravdě jsem měla větší obavy o chování Naskyho po příjezdu ze Vsetína (víte o čem mluvím), ale Nasky mě velmi příjemně překvapil, za co mu velice děkuji. Nasky mi jistě promine, že jsem o něm takto špatně smýšlela. (s22) O Yettim raději nemluvim. (s9)

P.S. Report velmi pěkně napsaný, drobnosti upravené. (s16)

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:15 #1414

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Chlapi, o takových věcech nemá smysl hlasovat. Tohle má rozpoutat debatu a výsledek by měl přirozeně vyplynout.... Věřme, že se výsledku dobereme a bude ku prospěchu diskutované věci.

nizj 20. led 2014 11:12 #1413

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Dejv91: Hmm, no doufám, že dorazí v pořádku domu. A snad pro příště už nebude vymejšlet blbiny....

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:09 #1412

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
CíbaSKS: Ano, malý počet hlasujících by byl k ničemu. Stejně je to na vás, co chodíte na jih (do kotle), ta anketa by měla být udělaná hlavně pro vás. Protože vy fandíte, vy si rozhodnete, co je pro vás nejlepší. A určitě to bude nakonec správné rozhodnutí.

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:07 #1411

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
Hansiiiz: Věřím že tu kluci udělaj (s1) jen aby hlasovali doopravdy všichni co můžou (s32)
Litvínov (s22)

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:05 #1410

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Tak je jasné, že bude hodně příznivců a hodně odpůrců. Zajímalo by mě, jak by dopadla anketa na toto téma.

Hlavní diskuze 20. led 2014 11:04 #1409

• CíbaSKS
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
  • #Spolujsmesilnější
TommyCHZ: Jo urážející pokřiky je taky možnost (s2)
Litvínov (s22)

nizj 20. led 2014 11:03 #1408

• Dejv91
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
veverka: Jardo: vím jakej je no ...
Prý volal ve 20:00 , že je v Brně jenže už neměl peníze a teď je nedostupnej ....

Moderátoři: veverka