Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 09. pro 2014 07:22 #16697

• pirduch
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak můžem tu nadávat,můžem tu sepisovat petice, ale důležitý je , aby se tým tomu tlaku rozhodčích přizpůsobil a nedal jim tolik příležitostí nás vylučovat... Protože i na ofiko stránkách uznali,že jsme prostě hodně faulovali... Já chápu,že to nasejří, když nás vyhoděj za každou blbost,a je i vidět,jak na každej háček čekaj,a soupeře ne, ale holt jim k tomu nesmíme dát tolik příležitostí.. Od kompjůtru se mi to kecá,ale je to bohužel tak,pokud se s tím nesrovnáme, budeme prostě pořád venku..už jen proto,aby si dokázali ti zhovadilci,že maj pravdu...
Ono komický je už to,že když jsme to vše rozvířili po zápase ve Zlíně, tak prvotní impuls byl,že nás ve třetí třetině nesmyslně vylučovali...a výsledek z toho je, že se zpřísnil metr,aby měli důvody nás vylučovat..teda nejen nás,samozřejmě. Místo aby ti pruhovaný hovada řešili a usměrnili, dali jim větší možnosti!

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 09. pro 2014 01:22 #16696

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Úplně stejně jako dopadla moje prosba do pořadu Hokej den poté sem věděl, že dopadne to co říkal Záruba, že se budou probírat fauly Litvínova.Už sem to psal den předtím jak to v Hokeji den poté dopadne, nebude se řešit vůbec nic a tak to i bylo.Já už se jenom těším na Hodka, až bude pískat u nás.Speciálně budu čekat na vyloučení hostů a následné reakce střídačky a uvidíme jestli je pošle do třech jako nás v Plzni ??? Jinak souhlasím s Nunym, největší potupa pro ty wemena bude to, když jim názorně předvedeme jejich vlastní tupost a blbost v TV !!! Přes Zárubu nebo dopisy imbecilům jak vidíte, to nemá žádnou cenu.Třeba se mi líbilo v Aglii, když jeden rozhodčí ovládal svůj sprej tak bravůrně jako Hodek, Polák a Lacina pravidla hokeje, že to nastříkal hráči přímo do ksichtu (s2) .Od té doby začal v Anglii trend, že jak sudí vytáhl sprej a začal kreslit, sklidil ohromný posměšný aplaus a stejně intenzivní jako při gólu.Takto bychom je mohli také odměnovat při každém vyloučení.Alespon by byla atmosféra, ono 31x jim zaskandovat jako u gólu, není zrovna málo (s2) .

Hlavní diskuze 09. pro 2014 00:49 #16695

• PANENKA
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
pavelpe: To je pako ten Řezníček (s10) (s9) , ale už mě fakt taky točí k nepříčetnosti.Když chce porovnávat s NHL, tak taky musí porovnávat úroven rozhodčích.On si neumí jako představit co by tam dělali pánové Lacina, Polák a Hodek, kdyby je tam nechali zapískat jeden jediný zápas (s9) (s19) (s24) ??? Pepíčkovi můžeš pro ukázku poslat tyto 2 zápasy, aby si porovnal NHL, kolik je tam vyloučení.
www.nhl.com/gamece...
www.nhl.com/gamece...

Po zápase se Zlínem sem psal do Hokej den poté.Chtěl sem, aby tam probrali zákrok na Lukyho, protože to jak jel Svoboda na Kováčika, předvedl i na Lukyho, jen né na hlavu, ale taky zezadu...

Předmět: Zákrok na Františka Lukeše

Dobrý večer ! Bylo by prosím možné ve Vašem pořadu probrat zákrok na Františka Lukeše v utkání ve Zlíně ? V pozápasovém sestřihu o tom totiž nebyla ani zmínka a sami uvidíte proč ! Mluvilo se jen o senzačním obratu, ale né o senzaci, kterou předváděli rozhodčí zejména v poslední třetině.Tato pozápasová výpověd mi to jen podepisuje.
Miloslav Hořava (Litvínov): "V hokeji se pohybuji dlouho, ale to, co se tu dnes dělo, považuji za ostudu a nehoráznost českého hokeje. Jsem zvědav, jak to vyřeší svaz. Hráči by museli být z betonu, aby toto vydrželi. Ale dál už nic (neřeknu), nechci dostat pokutu. Je to škoda, ublížilo to hokeji. Ten mohl být dnes lepší."
Stačí mi probrat zákrok.

Děkuji, s pozdravem Panenka

A odpověd:

Vážený pane Panenko,
děkujeme za Váš zájem o vysílání České televize, kterého si velmi vážíme.
O stížnostech ze strany Litvínova na rozhodčí jsme informovali následně ve vysílání, ale také na našem webu, viz odkazy.
www.ceskatelevize....
www.ceskatelevize....
www.ceskatelevize....
Budeme rádi, když se s důvěrou opět obrátíte na Divácké centrum České televize.
S pozdravem a přáním krásného dne
Radim Václav Mihalik
ČESKÁ TELEVIZE
Divácké centrum
Kavčí hory
140 70 Praha 4
Tel.: 261 136 113
Fax.: 261 014 101
e-mail:info@ceskatelevize.cz
www.ceskatelevize.cz

Přišlo mi jako, když píšu do Madarska.Já tam někde psal, že chci probírat stížnost na rozhodčí (s14) (s19) ???

Hlavní diskuze 08. pro 2014 23:08 #16694

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Suk: Jsi myslím z Liberce - takže soudím, že většinu zápasů sleduješ v tv nebo na netu. To co se křičí na stadionu se do tv vůbec nedostane když se nechce a ono se v tomhle případě kurva nechce. Stačí otočit knoflíkem na mixu a zvuk z hlediště je v tv nevýrazný. Koneckonců je to jeden z důvodů proč se tak liší dojem z tv a reálného zápasu. Emoce jsou přefiltrované.
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 23:02 #16693

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Nuny: A co takhle použít ve fotbale dobře zavedený pokřik (Pelta) "Řezníček ven !!!" A co se týká Ivana Hlinky,tak Tě jen doplním - to nebyl "jen" velký hokejista ! To byl také VELKÝ ČLOVĚK !!! Starý pán se srdcem kluka,který právě začal s hokejem.Prostě - kariérou netknutá osobnost,pán,kterému nikdy sláva nestoupla do hlavy ! Neumíte si představit,jak já,který se s ním znal od nějakých 10 let věku,si ho dodnes nesmírně vážím. Ivan byl lidský unikát !!! (s20)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 22:56 #16692

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
2masoni: "Kaiser" byl Pan Někdo v době,kdy hrál za BRD a Bayern.A s jeho přibývajícími roky se mi líbí stále více.Má daleko víc pochopení pro modernizaci fotbalu než všichni papaláši UEFA a FIFA dohromady. Mám k němu obrovskou úctu !

Hlavní diskuze 08. pro 2014 22:51 #16691

• Nuny
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
fanouš: Pánové jak si snad ještě pamatujete tak jsem si loni čile dopisoval s panem Řezníčkem o tom, že jsem se sám přihlásil k tomu, že jsem po(b)lil hlavu rozhodčího. A to jsem měl ještě žaludek na to, že jsem mu zavolal na mobil a snažil jsem se ho přimět k tomu, aby používal mozek. Závěr - kde nic není ani smrt nebere. A tady fakt nic není.

Ale co s tím ? Nevěřím na MEGA akce všechny kluby se spojí a .... Tam je ve hře moc faktorů a Verva svým aktuálním postavením v tabulce je trnem v oku mnoha týmům i mnoha jejich fanouškům.
Když jsem si čile dopisoval s Řezníčkem - podle mého tam sedí někdo kdo mu odpovědi skládá z předpřipravených dopisů, tak jsem v to slavným vedení našel jednu známou duši a ta mi trochu odkryla karty. Když jsem se jí ptal na to proč Verva tak leží komisi rozhodčích tolik v krku (a to bylo prosím loni, kdy jsme se plácali u dna) tak mi vysvětlila dvě roviny :
1.) První důvod averze k Litvínovu je Ivan Hlinka. Nebo respektive žárlivost na něho. Dodnes mu spousta starších bývalých hráčů z různých komisí nemůže zapomenout jak je svým uměním převyšoval ne o jednu, ale o dvě hlavy. Pak navíc zářil i jako trenér. A to se moc neodpouští...
2.) K tomu se přidala kauza druhá a to hokej.idnes.cz/rei...
Většina starších fanoušků ví o co jde. Těm kteří ne doporučuji hledat na google.

Pamatujete si na seriál Nemocnice Na kraji města ? Tam primář Blažej vymetl z nemocnice neschopného Cvacha... a ten usedl na fakultě medicíny do komise, která o pár let později zametla s Blažejem když si chtěl obhájit kandidátskou práci.

Asi nemusím pokračovat.....

O tom co udělat u nás mám naprosto jasno
udělal bych dva kroky :
1. tady jsem popsal první : www.ropaciontour.c...

2. na Řezníčka bych si počkal na tv zápas a pak bych to udělal takhle :
sehnal bych 6 Kartonových figurín cca 4 metry výška - vytisk bych k nim obličej Řezníčka v odpovídající velikosti. Nalepil a romístil bych je po stadionu. Pak by po začátku třetiny musel celý stadion na cca 10 minut opustit všichni diváci - zůstaly by tam jen ty Řezníčkové.

Minimální náklady - max efekt - všechny noviny by o tom psali - všechny tv by to ukazovali.
A věřím, že by bylo jasné pro koho se liga hraje...
Prodám červenej svetr. Značka : Za odvoz i s majitelem. Hlavně hodně daleko.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 22:48 #16690

• 2masoni
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #32Jaro (Léto) je bůh
nemám rád fotbal, ale tohle se mi líbí!!!

Hlavní diskuze 08. pro 2014 22:47 #16689

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: Žádný rozbor faulů, nic. Asi bylo vše vpořádku na včerejším zápase, asi jsme to byli my, kdo fauly kazil zápas, nikoliv rozhodčí..

Hlavní diskuze 08. pro 2014 22:32 #16688

• Ydar11
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: ...a Jakub Bažant už asi 30 let przní basketbal. Čapek no coment. Vždyť jsou to teplá dobře placená místečka a cestování po světě, občas zařveš gól, najdeš na webu něco o hráčích...Zajímalo by mě jak by to komentoval v Plzni Míra Bosák.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 22:30 #16687

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Vidím, že někteří z Vás se masochisticky dívali na HDP... No, evidentně to dopadlo jak jsme mohli očekávat a já jsem šťastnej, že jsem šel radši do kina...

Hlavní diskuze 08. pro 2014 21:15 #16686

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Chemik11: Perfektní myšlenka !!!! Není nad to,když se i soupeři spojí a vyženou z teplých křesel hady,které si zatím hřejeme na prsou ! Padly tu nějaké citáty klasiků.Já přidám : Nikdo nás nemůže donutit líbat karabáč,kterým jsme biti ! (K.Höger ve filmu Dita Saxová) Na Stráž !!!

Hlavní diskuze 08. pro 2014 21:14 #16685

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Viděl jsem dva zápasy sousedů, takže to vidím stejně (s5) ...
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 08. pro 2014 21:09 #16684

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Stery: Kam se všichni hrabou na Slepičku a .....ta moje paměť ! No jo - BRÁBNÍK !!! To byl Pan komentátor ! LUDĚK BRÁBNÍK,který na nás bohužel už léta kouká z hokejového nebe. Ale Vy někdo ještě věříte České(prý veřejnoprávní !) televizi ?! Vždyť ti lžou víc než Rudé Právo !

Hlavní diskuze 08. pro 2014 21:05 #16683

• Hornet
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:57 #16682

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
Honza: Rozdíl v tempu a nasazení oproti extralize byl asi jako rozdíl mezi lokálkou a pendolínem...Pro CV by možná bylo lepší do tý baráže snad ani nepostoupit, protože jinak je tam ty týmy z extraligy totálně zesměšní. Ten Kopřiva v bráně to je taky nadělení, až jsem si říkal zlatej Hanuljak.
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:52 #16681

• Honza
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Unihoc10: Jak bylo u sousedů (s1) ???
My jsme HC Verva Litvínov...

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:45 #16680

• Unihoc10
  • ADMINISTRÁTOR
  • ADMINISTRÁTOR
  • Ropáci on Tour
S Řezníčkem je to jako boj s větrnými mlýny. Co čekáte od člověka, který se už na ledě choval jako prase a dokonce ovlivňoval zápasy. Klasicky Česká Republika, čím větší svině, tím vyšší místo..
.:HC VERVA Litvínov:.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:34 #16679

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jednotlivci nikdy nic nezmůžou. Neříkám stáhnout ocas a nebojovat, ale bojovat chytře. Chce to hledat spojence, fanoušky ostatních klubů, vedení jiných klubů, jejichž zápasy byly výrazně ovlivněny chybami rozhodčích. Když si ztěžuje jen Litvínov, to nemá smysl, musí víc týmů, víc lidí.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:29 #16678

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
To Chemik11: Víš, já ti odpovím slovy dvou klasiků českého filmu: "Napnelismus bez cukatury je kravinimum".

No nic pánové, mějte se tu fajn, já du vytvářet hodnoty pro našeho sponzora.
#JFP64

Moderátoři: veverka