Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:29 #16677

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Že si nedáte pokoj. Co asi tak čekáte, že vám Řezníček odpoví? Buďte rádi aspoň za nějakou odpověď, že vás úplně neignoruje, což by klidně mohl.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:28 #16676

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Já vím, že je to vůl. Napsal jsem mu a případnou odpověď už ani číst nebudu. Být slušný v téhle společnosti se nevyplácí. Co mladej, už se z toho vyspal?
#JFP64

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:20 #16675

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
MTV123: Bohužel vypadá to tak no, kontaktoval jsem mého známého, který také poslal panu Řezníčkovi apel. A samozřejmě, úplně stejná odpověď. No prostě 200 otázek, jedna odpověď..

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:17 #16674

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Víš kámo,já ti fandím,a ty to víš.Píšeš velmi rozumně,máš o hokeji přehled jako málokdo,vše naprosto slušně psáno.S takovou tou nonšalantostí,nóblesou...Ale teď je strašně vidět,jak tě Řezníček nakrk...Pokud ti odepíše,udělá z tebe vola za bod 3...Se slušností s ním nic neuděláš...Přenechal bych to NUNYMU,transparentek neměl chybu...Prď na něj,je to hajzl a na každou svini se vaří voda...(né náš tiskovej mluvčí Mariánek...)..

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:15 #16673

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Stery: Ctrl+c Ctrl+v (s2) (s2) (s2)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:09 #16672

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Jinak včera jsem se taky rozhodl jen stručně napsat Řezníčkovi to, co si o posledním zápase v Plzni myslím a taky, co si myslím o rozhodčích. Slušně samozřejmě. Před pár minutami mi přišla stejná odpověď, jako pavelpemu, jen s drobnými úpravami..

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:05 #16671

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: Jo, kdyby mi ten kretén jen napsal, že neshledal na včerejšku nic špatného (s tím jsem tak nějak počítal), ale on mi ještě doporučí deník NHL, blbštajn jeden. A tak pokračuji ve "zdvořilostní korespondenci":

Vážený pane,
je mi smutno z Vaší odpovědi. Deník NHL si pouštět nemusím, protože na NHL koukám pravidelně. Mimo to jsem sledoval i finskou nebo slovenskou nejvyšší soutěž a KHL. Srovnávat naši soutěž a NHL z pozice rozhodování sudích - to nemůžete snad ani myslet vážně. Jen pro Vaši orientaci včera jsem sledoval zápas NHL Detroit - Carolina, ve kterém bylo ze strany rozhodčích za celý zápas 31 přerušení hry. Víte kolik jich je v průměru v naší ELH? Zhruba 120 (!!!) za zápas.
V každé soutěži rozhodčí dělají chyby a to rozhodně nezazlívám ani našim rozhodčím. Mimo jiné jsem velice pozorně sledoval několik zápasů, které v naší nejvyšší soutěži pískají zahraniční rozhodčí (zejména Slováci) a musím bohužel konstatovat, že jejich cit pro hru, jejich posuzování je nesrovnatelně na vyšší úrovni, než u některých našich "matadorů" .Ale co je nabíledni:
1. Rozhodčí nedrží stejný metr. Dá se pochopit individualita jednotlivých rozhodčí, ale nelze pochopit, pokud rozhodčí píská v jedné třetině každý byť náznak faulu, ve 2. třetině píská jen fauly a ve 3.třetině nepíská nic. To potom bohužel ani hráči nevědí, co na ledě mohou a co ne a nemohou je na to připravit ani trenéři.
2. Rozhodně neberu vyjádření p. Halase, že je to zaviněno generační obměnou - naopak pokud se podívám na stížnosti klubů (myslím tím, kdy byla uznána jejich opráněnost), pak se v drtivé většině případů jedná o rozhodčí, kteří jsou v ELH etablováni minimálně několik let.
3. A co je úplně nejhorší, ELH pískají lidé, z nichž někteří ani neznají pravidla a jejich posuzování je pak velice podivuhodné.
Pokud jste si pouštěl zápas Plzeň - Litvínov, dávám za pravdu rozhodčím v posuzování faulů hokejkou, ale těch tam bylo 16 (z 33 udělených trestů), což rozhodně není 95%, jak uvádíte. Jen pro příklad - Piroš dostal 2+10 za útok do oblasti krku a hlavy (no dejme tomu), hráč Zlína Svoboda po mnohem horším útoku loktem zezadu na hráče Brna Kováčika nedostal ani 2 minuty. To Vám připadá normální? Mě ne.
Ale je vidět, že si na Svazu a vedení ELH hrajete vlastní soutěž, takže od Vás už ani odpověď nečekám.
#JFP64

Hlavní diskuze 08. pro 2014 20:00 #16670

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
No, já jsem určitě pro, připravit nějakou petici, dva, tři lidi by čekali před vchody a ptali by se na podpis (otázka, kdo by to udělal, já bych klidně pomohl) a informovat ostatní kluby.
Jinak souhlasím, že jediný alespoň trochu objektivní je Záruba, který je však spíše výborný komentátor a statistik, ale s jeho názory bych mohl vždy polemizovat.. Vichnar byl dobrý, s tím jsem taky neměl problém a pak, kdo z těch expertů s el. tužkou mluví objektivně a tak, jak to vidí on, je Pospíšil.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:57 #16669

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Tebe ten Řezníček hodně nakrk,viď?Nedivím se ale...

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:50 #16668

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
MTV123: Souhlasil bych, aby se fankluby domluvili a udělala se společná petice v písemmné podobě a podpisy se sbírali na stadionech.
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:49 #16667

• Chemik11
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Tak podle dnešního Hokej den poté se vlastně včera nic nestalo, všechny fauly byly asi zasloužené, rozhodčí nás nijak nepoškodili ani neovlivnili zápas, vše vpořádku, jen jsme prostě byli nedisciplinovaní a tak. Kája Kubát si poztěžoval, že rozhodčí dělaj z hokeje florbal a že všechno pískali, ale tahle poznámka zůstala bez odezvy.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:49 #16666

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
Je vidět, že ČT nepůjde proti vedení hokeje a těm pruhovanejm hovádkům.

No a ta Řzníčkova odpověď je doopravdy parádní, on asi kouká na jiné utkání,
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:37 #16665

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
pavelpe: Musím s tebou souhlasit. Jediného čestného a objektivního člověka - Vichnara - od hokeje vyštípali a od té doby jdou komentáře na ČT silně dolů. Někdy mám pocit, že záměrně prosazují určité subjekty a některé věci cenzurují a nevyjadřují se k nim. Včera měl údajně Záruba říct, že se v dnešním HDP rozeberou inkriminovaná vyloučení. Vyjádřil se k tomu někdo? Opravdu má Záruba strach, aby si proti sobě někoho neposlal? Za tohle máme platit koncesionářské poplatky, když si Česká televize jede svojí vlastní připosranou ligu?

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:29 #16664

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Stery: elektronická petice nemá žádnou hodnotu, ale domluvit se s fanklubama ostatních týmů a sbírat podpisy na stadioně by mohlo mít nějaký efekt...
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:29 #16663

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Hansiiiz: Ty máš pocit, že je dnes v ČT někdo, kdo rozumí hokeji? Jediný, kdo ještě trochu může komentovat, je Záruba (a to s velkým otazníkem, protože poslední léta je připosranej z každého hovada ve vedení Svazu). Takovej Hölzl - to je parazit, stejně tak Moravec, Antoš, Vymětalíková a další.
Ale to není problém jen hokejové části ČT, Svačina na tenisu je také perla, ten Kozokokot, co komentuje fotbal je na úrovni Oty Rákosníka (a to nechci Otíka moc urážet).
#JFP64

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:28 #16662

• Martin
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
  • ROPÁK PŘISPĚVATEL
Hansiiiz: (s20) Souhlasím s tebou! (s3) (s20)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:28 #16661

• MMM
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Je vidět,že Řezníček je úplně mimo...kdyby takhle pískali v NHL tak je v zápase snad 50 vyloučených!!-že jde cestou moderního hokeje (s2) (s2) -to spíše naopak!!!

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:28 #16660

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Jinak Svoboda ze Zlína by měl už konečně od někoho dostat hokejkou přes tlamu. Každý zápas předvede nějaký likvidační zákrok. Nám už letos stihnul zranit dva hráče. Šmejd vydlabanej

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:23 #16659

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Jo jo, klesl průměr, z 23 vyloučení na zápas na 22 (s2)
Tak po dobrém to nepůjde, Řezníček je fakt hovado. Podle této odpovědi soudím že větší, než jsem myslel. Tak co, je tu někdo, kdo by uměl založit stránku s internetovou peticí proti těmto pánům? Na internetu jsem našel krásné stránky s peticemi pro nebo proti Zemanovi a ty podpisy šly do tisíců, tak je tu někdo takový? Já znám jen základy Wordu, o tvorbě stránek vím h****. A co takhle na zápas s Třincem připravit nějaký pěkný transparent? Rád se zapojím, nikdy jsem se toho nezúčastnil, už takhle jsem rád, že díky povolnému šéfovi můžu na každý domácí hokej, ale tohle bych s chutí podpořil. Musíme začít něco dělat, nebo za chvíli klesneme na úroveň Německé nižší ligy..

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:15 #16658

• Hansiiiz
  • ROPÁK EXPERT
  • ROPÁK EXPERT
Ta Vymětalíková je pí*a všech p*č, ze všeho by ráda udělala senzaci... Ať jde raději vařit, o hokeji nemá ani páru

Moderátoři: veverka