Vítejte, host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne
Další diskuse: 

Téma:

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:15 #16657

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Vidíte, volové, všechno bylo v cajku, rozhodčí byli vynikající, dle vyjádření Mariána Vody a Straky se se musel zápas divákům hrozně moc líbit. Jen ti diváci a fanoušci to nechápou - asi jsou v Plzni a Litvínově jenom samí pitomci, kteří to nechápou.
A ten čů..k Řezníček mi ještě napíše, abych si pustil NHL. Pravděpodobně si plete ELH a NHL. Mít ho při čtení té odpovědi při ruce, zatluču ho do země.
#JFP64

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:13 #16656

• MTV123
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • CHEZA
Já bych se nedivil, kdyby Vymětalíková držela Řezníčkovi i Halasovi... (s11) (s11) (s11)
prezident fanclubu Aloise Koloseuse

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:06 #16655

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Tak pro vaši informaci zde dávám kompletní odpověď debila Řezníčka:

Vážený pane,
dle vyjádření Valné hromady asociace profesionálních klubů, tz. všech generálních manažerů včetně Ing. Roberta Kysely, musí rozhodčí striktně pískat všechny nedovolené zákroky dle pravidel ledního hokeje zejména rukama a hokejkou. Mohu Vám sdělit, že to, že hráči porušují pravidla v takovéto míře není chybou rozhodčích ani vedení ELH nebo dokonce ČSLH, ale samotných hráčů a jejich disciplíny. Druhým faktorem zůstávají trenéři jednotlivých týmů a jejich působení na hráče. A za třetí pokud vyrazíme na mezinárodní scénu jsme nemilosrdně v prvních třetinách trestáni za takové zákroky, které byly k vidění v tomto zápase. Pokud znáte obecnou definici faulu, tak po shlédnutí záznamu musíte uznat, že se opravdu jednalo o fauly. Není nezajímavé ani zjištění, že za poslední kola tvoří 95% trestů HAK, DRZ, NBR, SEK ne však napadení, vražení, podražení atd.
Pro orientaci si občas pusťte deník NHL nebo švédskou SHL a zjistíte kudy se ubírá mezinárodní hokej.
Momentálně se dá konstatovat, že si rozhodčí mezi nedovolenými zákroky nevybírají co do závažnosti a pískají opravdu vše co je nepovoleno podle pravidel.
Všichni chceme , aby se hrál důrazný a rychlý hokej a padalo hodně branek, ale s tímto trendem mají zatím největší potíž samotní hráči na ledě, kteří zřejmě za ta léta ztratili pojem o tom, co je tvrdá hra do těla, bez jakékoliv pomoci hole nebo rukou. Závěrem by jsem ještě upozornil na klesající počet vyloučených v celém kole od zavedení přísnějšího metru, kde pouze tento zápas byl opravdovým extrémem.
S pozdravem a úctou
Josef Řezníček
ředitel TELH
HARFA OFFICE PARK, Českomoravská 2420/15, 190 00 Praha 9, Czech Republic
tel. +420211158022, fax. +420211158031, GSM +420608505506, e-mail:reznicek@czehockey.cz

Komentovat to nebudu
#JFP64

Hlavní diskuze 08. pro 2014 19:02 #16654

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Stery: Když nedostaneš relevantní informace,dochází ke spekulacím.To nemůžeš nikomu zazlívat.Ale uznávám,že jsi byl nejblíže k pravdě.Umíš !!! (s20)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 18:40 #16653

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
TommyCHZ: Přesně jak jsem tipoval, 450 Kč, asi jsem nebyl daleko od pravdy. Ty částky o litru a půl, co tu někteří uváděli, to bylo vážně přehnaný. (s4)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 18:37 #16652

• Stery
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
veverka: Che che, ve čtvrtek jsem měl tu čest jít se podívat a na to, že jsem čekal propadák, tak to nebylo vůbec špatný, režisérská dvojice řekl bych potvrdila své kvality a i když to na jedničku nemá, tak mě to příjemně překvapilo. (s20)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 18:32 #16651

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Shrbeny: To je velice seriozní článek.Ale takový trochu připos*aný,nezdůrazňuje holá fakta,že hráči (na obou stranách) byli vylučováni za naprosto běžné zákroky,které podle pravidel nejsou faulem.Bojím se moc,že ti ligouši,kteří se dostanou na MS,budou zděšeni,co se na mezinárodní scéně píská a co ne.Po několika letech,kdy jsem si liboval,jak hlavní sudí v hokeji nesrovnatelně objektivněji posuzují zápasy v porovnání s fotbalovými sudími,jsem z této sezóny zděšen.Kam to kráčíš,český hokeji ?! V této souvislosti se ani nedivím,že skončil jeden z mých nejoblíbenějších sudích všech dob - pan Minář.Asi věděl,proč. I když se tvrdí,že on byl obviněn z nedodržování předpisů o přípravě sudích,ale on by si asi své odpískal A MĚL U HRÁČŮ PŘIROZENOU AUTORITU,jakou snad nemá nikdo jiný.Ufuf,to se nám to vyvíjí do bramboračky !!! (s8)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 18:20 #16650

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
TommyCHZ: Ale tuhle (doufám,že ZÁVAZNOU !) informaci jsme doposud neměli.My se bavili jen a jen hypoteticky a v rozsahu od "samostatná akce Vervy" až po "kompletní úhrada nákladů nějakými sponzory". (s1) My (beru to hodně i na sebe) nejsme pesimisté,my jsme REALISTÉ. (s2)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 18:07 #16649

• lubbec
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
veverka: To asi ne, to by nebyla komedie ale tragikomedie, nebo horor. (s2)
Vše špatné je pro něco dobré. :D
Pro žlutou a černou dýcháme.

Hlavní diskuze 08. pro 2014 18:03 #16648

• veverka
  • MODERÁTOR
  • MODERÁTOR
Místo sledování HDP, protože tam nám umejou (_._) a udělají z nás pitomce, jdu radši do kina na Blbý a blbější 2. Jen doufám, že tam v hlavní roli neuvidim Řezníčka s Halasem...

Hlavní diskuze 08. pro 2014 12:23 #16647

• Shrbeny
  • ROPÁK NOVÁČEK
  • ROPÁK NOVÁČEK

Hlavní diskuze 08. pro 2014 11:00 #16646

• kozel
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Doplněn KILOMETROVNÍK . Doplněno 17 lidí .
Litvínov

Hlavní diskuze 08. pro 2014 10:18 #16645

• TommyCHZ
  • ROPÁK PISATEL
  • ROPÁK PISATEL
  • Go Ducks Go
teplicky.denik.cz/...

Někteří litvínovští fanoušci už vyjádřili obavy, aby projekt nezruinoval rozpočet Vervy. „Nemusí mít strach. Nejsme blázni a sebevrazi. Byla by to samostatná akce, do rozpočtu klubu by vůbec nezasáhla. Říkám to na rovinu: pokud neseženeme dostatek partnerů, pokud akci finančně nezajistíme, tak se konat nebude."

„Máme zprávy, že celá akce stála 18 miliónů korun. Ta naše by tak drahá nebyla, v Teplicích na rozdíl od Pardubic není potřeba stavět tribuny. Počítáme, že se vejdeme do 12 miliónů," má Kysela v hlavě kalkulačku.

Jasno má i v otázce ceny vstupného. „Opět budu srovnávat s Pardubicemi. Tam stála vstupenka k stání 500 korun, k sezení dvakrát tolik. My chceme mít vstupné pod pět stovek. Bereme v potaz ekonomickou situaci regionu. Počítáme i s rodinným vstupným. Toužíme zkrátka po vyprodaném stadionu," přiznává šéf litvínovského hokejového klubu.

Takže se nebojte pesimisté, oni dobře vědí do čeho jdou (s27)
Litvínov nikdy nespadne!

Hlavní diskuze 08. pro 2014 08:37 #16644

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
fanouš: Jen aby si ten "záskok" za Rulíka,nebo Hořavu Pepaprodejzápas nevysvětlil jako pohrdání a poškození dobrého jména českého hokeje ! (s3) Ale tato země dala světu postavičky jako je Švejk,nebo Idiot,či Saturnin a tak se naše vedení zachovala doslova vlastenecky. (s2)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 08:16 #16643

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Už to tady zaznělo,ale pro vedení týmu ode mě OPRAVDU VELKÁ GRATULACE ZA POSLÁNÍ MARIÁNA VODY NA POZÁPASOVOU TISKOVKU... (s20) ..MARIÁNKU (s2) (s2) (s2) (s2) (s2) (s2) (s20) (s32) ...Když nás řežou,my se jim tlemíme...Tohle můžu,díky...

Hlavní diskuze 08. pro 2014 07:56 #16642

• Suk
  • Uživatel je blokován
  • Uživatel je blokován
Travis: Pánové,já jsem spokojen už teď ! Když si vzpomenu na loňské trápení,na poslední zápas doma se zoufalým Kladnem,které jsme rupli a spadli do "předbaráže"...a vzpomeňte si na výsledky v srpnu a září,v přípravě.Porážely nás i druholigové celky,neměli jsme na Boleslav ! A pak ? Mávnutí kouzelným proutkem,pětka Rusákům(Kávéčkám) a tím nákop do Vesmíru.To,co kluci předvádějí zatím skoro v každém zápase,ta trpělivost v zakládání útoků,ta intuice některých brejkařů...já mám splněno už teď,ale 6 bodíků z nastávajícího weekendu beru !!! (s20)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 07:40 #16641

• Travis
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
Reknu vam, ze ty venkovni zapasy letos nejsou pro kardiaky nic moc (s2) Vitezne branky v poslední minute v Bolce a ve Vitkach, přestřelky v Brne, v Pardubkach a v Olomouci, obrat na Slavii, Polakovo bramboracka ve Zline, divokej zapad v Plzni ... Jednogolova vitezstvi na Sparte, v Hradci nebo vitezne najezdy v prvnim zapase v Plzni byly vlastne takove selanka ... Na druhou stranu všechny zapasy mi svým zpusobem utkvely v pameti... Ceka nas poslední vikend před Vanocema... Ja myslim, ze když uhrajeme 3 bodiky pujde se ke stromecku se 60 punktama ve vrecku uplne nadherne (s20) (s32)

Hlavní diskuze 08. pro 2014 00:39 #16640

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
Unihoc10: Já si nemohu pomoct, ale souhlasím s Tebou. Ono se dá snést hodně, emoce většinou za pár hodin opadnou a člověk pak na to kouká střízlivěji. Jenže letos už je toho opravdu hodně a téměř na všech stadiónech.

To Fanouš: Já to beru, že rozhodčí to viděl z jiného úhlu, ale podívej se, co dnes provedl "ovcomrd" Svoboda brněnskému Kováčikovi a nedostal za to ani 2 minuty. Přitom tam byl loket, bylo to po odehrání puku a bylo to z takového úhlu, že ho Kováčik neměl šanci vidět. Tráva Žižkovi nenandal ani zpoloviny a dostal 5 zápasů (byť v zápase potrestán nebyl), tak jsem zvědavej na to, co provedou s tímhle imbecilem. A vrchol všeho byl ten dobytek Čajánek, který 5 vteřin po odpískání vypáli před očima hlavního sudí puk do gólmana. A co myslíš, že se stalo- nic.
#JFP64

Hlavní diskuze 08. pro 2014 00:15 #16639

• fanouš
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
pavelpe: Tak jsem udělal jak píšeš,nebylo to fakt nic od Charouska...Když se ale splete při tomhle rozhodčí,člověk to pochopí.Já to viděl iX krát a vidíš,tápal jsem...Jinak díky,rád vyřídím...dobrou...

Hlavní diskuze 08. pro 2014 00:06 #16638

• pavelpe
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • ROPÁK HUSTOMAGNÁT
  • #JFP64
fanouš: No to se mu nedivím, včera celej zápas, dneska (bez 18 minut) druhej o level výš, v každém odchytatl 30 minut v oslabení... Klobouk dolu, to chce hodně dobrej fyzickej fond a k večeři půlkilovej steak. Má výhodu, že je mladej a rychle se z toho vyspí. Až opadnou emoce, vyřiď mu gratulace.
#JFP64

Moderátoři: veverka